Proefpakket: 4 koelverse maaltijden voor €25,-

header-uitgekookt

Dagvers gekookt met maximale versheid

Vrijblijvend bestellen, gratis bezorging

Nu 4 maaltijden voor slechts €25,00

Proefpakket: 6 vriesverse maaltijden voor €29,99

Diepvriesmaaltijden, lange houdbaarheid

Keuze uit 150 verschillende gerechten

Nu 6 maaltijden voor slechts €29,99

Kant en klaar maaltijden Oldebroek

Ben jij op zoek naar een aanbieder voor gezonde kant en klaar maaltijden bestellen in Oldebroek? Op deze pagina check je een uitgebreide beschrijving. We gaan bijvoorbeeld dieper in op wat een maaltijdservice concreet kan bieden, en wie er gebruik van kan maken. Daarbij gaan we verder in op de beschikbare type gerechten. Je kan ook snel verder gaan naar instellingen vergelijken. Bestellen voor groepen? Ga dan informeren naar zakelijke oplossing. Er zitten veel positieve aspecten aan opwarmmaaltijden. De smaak is echt prima en het staan binnen 10 minuten warm op tafel. De ontwikkeling van deze maaltijden heeft zeker niet stilgestaan. Heb je vragen voor onze medewerkers? Onderzoek dan eerst de FAQ (populaire vragen). Over enkele dagen de eerste maaltijden proeven? Profiteer dan snel van het voordeel van een proefpakket.

RegioGelderland
GemeenteOldebroek
PlaatsOldebroek
Postcode8096
Website gemeentewww.oldebroek.nl
kant-en-klaar-maaltijden-oldebroek

Kant-en-klaar maaltijden laten bezorgen?

Bekijk alle aanbiedingen en beleef de service middels het proefpakket

Wat biedt de maaltijdservice in Oldebroek?

Haal jij geen plezier uit koken? Zoek je manieren om tijd te besparen? Een lekkere kant en klaar maaltijd is een uitkomst voor veel mensen. Je bent niet meer afhankelijk van anderen en de maaltijd staat in korte tijd op tafel. Het aanbod is de laatste jaren sterk verbeterd. Zoals eten als: Snijbonenstamppot met slavink en jus en/of Drumsticks, sperziebonen, gebakken rijst. In de box hieronder benoemen we enkele voorbeelden van groepen mensen die veel profijt hebben van een maaltijdservice:

 • Bejaarden: Oudere mensen die maken veelvuldig gebruik van opwarmmaaltijden. Dankzij speciale senioren maaltijden is deze doelgroep minder toegewezen op hulp van anderen. Deze gerechten zijn super gezond, hebben weinig zout en kunstmatige toevoegingen en zijn simpel op te warmen. Voor de oudere doelgroep is een dagelijkse gezonde maaltijd enorm belangrijk. Bijvoorbeeld om fit en sterk te blijven of om de hersenen gezond te houden. Er zijn ook veel dieetmaaltijden ontwikkeld. Voor zo’n beetje ieder dieet en/of leefstijl is er een geschikte maaltijd. Het gaat hier bijvoorbeeld om eiwitrijk, gemalen, zoutarm, lactosevrij, en vegetarisch, natriumarm, vetarm, koolhydraatarm.
 • Hulpbehoevenden: Kwetsbaren zoals chronisch zieken kunnen vaak met kant-en-klaar maaltijden goed uit de voeten. Hierdoor hoeft er minder zorg ingekocht te worden. Bij slik- of kauwproblemen bieden vloeibare en gemalen gerechten ook veel pluspunten.
 • Families met kinderen: Veel jonge families hebben een volle agenda. School, een drukke baan en sport/muziek moeten gecombineerd worden. Even tussendoor koken is simpelweg niet elke avond mogelijk. Met gezonde kant-en-klaar maaltijden kan het hele gezin toch gezond eten. Op die manier bouw je wat meer rust in.
 • Jongvolwassenen: Werk, hobbies en feestjes met vrienden: we hebben het erg druk. Iedere dag boodschappen doen en koken zit er dan soms gewoon niet in. Kiezen voor een kant-en-klaar maaltijd is dan een uitstekend idee en het is nog gezond ook. Er zitten lekker veel groenten in en ze bevatten weinig onnodige toevoegingen.

Kant-en-klare maaltijden aan huis in Oldebroek: wat zijn de mogelijkheden?

Op het moment dat je zoekt naar oplossingen voor gezonde thuismaaltijden in Oldebroek dan zijn er in feite drie alternatieven: vriesvers, koelvers en tafeltje dekje (warm). Elke vorm heeft zijn eigen pluspunten en minpunten. Let goed op de verschillen in hoe groot het aanbod is, budget, bewaaradviezen en aflevermogelijkheden.

 1. De koelverse maaltijd wordt door een professionele kok met dagverse ingrediënten bereid. Hierna worden ze direct gekoeld en luchtdicht verpakt. Na bezorging sla je het eten op in de koelkast. Je kunt ze 3 tot 5 dagen houdbaar houden.
 2. Een diepvriesmaaltijd bezorgen in Oldebroek? Deze wordt na bereiding direct ingevroren. Smaak, geur en vitamines blijven zo optimaal behouden. Zo zijn ze maandenlang houdbaar. Doorgaans per 6 of 12 stuks aan huis geleverd.
 3. Een Tafeltje dekje maaltijd wordt opgewarmd aan huis bezorgd. Zeker praktisch op het moment dat het koken niet meer gaat en het opwarmen van een maaltijd ook niet wil. In veel gemeenten wordt dit rondgebracht door vrijwilligers.
bezorgmaaltijd-oldebroek

Landelijke maaltijdservices vergelijken

In de tabel hierna verstrekken we een opsomming van landelijke aanbieders van warme maaltijden in Oldebroek. Per bezorgservice doorzoek je eenvoudig informatie als assortiment en de tarieven. Tik op de knop van een aanbieder voor een extra toelichting.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Bestel extra boodschappen mee
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Gemeentelijke bedrijven van thuismaaltijden

In onderstaand schema bekijk je een database met lokaal georiënteerde leveranciers. Onder andere slagerijen, cateraars, supermarkten, stichtingen, zorginstellingen. Elders op deze website vind je ook leveranciers in Zwolle, Hattem en Nunspeet.

LeverancierAdresPostcodePlaats
De HullenStationsweg 208096 AXOldebroek
Keurslagerij AlbersMolenhof 138102 EXRaalte
Stichting Welzijn Ouderen OldebroekMariënrade 38091 XSWezep
Keurslager BosZuiderzeestraatweg 5608091 CVWezep
Maalitjdservice SallandBoeierstraat 10b8102 HSRaalte
BuurtzorgSchoolstraat 16D8102 EMRaalte
ZGR De NoaberLandrechtweg 28103 RBRaalte
ZGR StevenskampStevenskamp 18111 ARHeeten
ZGR BuurtcentrumSwaenenwoerd 1a8102 BERaalte
ZGR Angeli CustodesBurgemeester Kerssemakersstraat 468101 APRaalte
Database met plaatselijke organisaties van kant-en-klaar maaltijden. Wilt u iet toevoegen of verwijderen? Meld dit bij onze klantenservice.

Maaltijden voor bedrijven in Oldebroek

Ook bedrijven kunnen veel baat hebben bij een bedrijfsmaaltijd. Bijvoorbeeld voor overwerkers. De keukens in kantoorpanden zijn vaak summier. Een zakelijke maaltijdservice levert op bestelling grotere hoeveelheden kant en klaar gerechten af. Dit kan op dagelijkse of wekelijkse basis zijn. Er moet natuurlijk wel voldoende koelruimte beschikbaar zijn. Bijgaand sommen we enkele voorbeelden op van dagverse maaltijden voor bedrijven.

 • Bedrijven maken regelmatig gebruik van overwerkmaaltijden. Dat is interessant voor bijvoorbeeld een avonddienst of als er nog even door vergaderd moet worden. Als onderneming wil je natuurlijk zorgen dat er een gezonde en lekkere maaltijd klaar staat.
 • Ook zorgorganisaties (bijv. serviceflats, woongroepen of dagbesteding) verzorgen een warme maaltijd voor hun cliënten. Soms op de kamer, maar soms ook in een seniorenrestaurant. Meestal werken ze samen met grote leveranciers van magnetronmaaltijden in Oldebroek. Op deze manier blijven de maaltijden ook betaalbaar.
 • Verscheidene thuiszorgorganisaties beschikken over een netwerk met maaltijdvoorzieningen. Via de thuiszorgbedrijven kan je advies inwinnen over het aan huis bezorgen van warm eten op doordeweekse dagen. Soms bieden zij ook ondersteuning bij het bereiden en klaarzetten van het eten.
 • Ook de kinderopvang (denk aan een kinderdagverblijf of BSO) kunnen ouders verder ondersteunen met kant-en-klaar maaltijden. Kinderen kunnen daardoor een smaakvolle en gezonde maaltijd opeten nog voordat hun ouders ze komen ophalen.

Koelverse- of diepvriesmaaltijden thuisbezorgd

Probeer het nu zelf: dagverse gerechten moeiteloos op tafel!


FAQ: vaak gestelde vragen over maaltijdbezorging aan huis

Staan kant-en-klaar maaltijden gezond bekend?
Het imago van kant-en-klare gerechten is flink opgepoetst. Ze bevatten veel minder toevoegingen als zout en e-nummers als we dat vergelijken met vroeger. Het Voedingscentrum vertelt precies waar een gezonde warme maaltijd in Oldebroek specifiek aan moet voldoen. Een minimale hoeveelheid groente (150+ gram), zoutbeperkt, voldoende volkoren ingrediënten, maximaal 100 gram vlees of vis per persoon en indien mogelijk met 25 gram eiwit of meer. Op de verpakking staat meestal een tabel met de voedingswaarden en toevoegingen. Er geldt een maximum van 700 Kcal per persoon.

Hoe ziet een normale opwarmmaaltijd eruit?
Het avondeten bestaat uit 3 componenten. Als eerste heb je natuurlijk de groenten. Ten tweede de aardappelen, rijst of pasta producten. Afsluitend bevat je bord dan nog iets eiwitrijks als vlees/vis of een vervanger. Veel aanbieders hebben wekelijks weer nieuwe gerechten. Zo zijn er oer-Hollandse gerechten, lekkere seizoensmaaltijden en inspirerende recepten. O.a. Nasi goreng speciaal, kip in satésaus & Runderstoofpotje, andijvie, aardappelpuree.

Hoe moet ik mijn thuismaaltijd opwarmen?
Het opwarmen van een koelverse- of diepvriesmaaltijd is kinderspel. Je plaatst de maaltijd ongeveer 30 – 40 minuten op 100 – 120 graden celsius in de oven. Heb je hier geen geduld voor? Dan kan het een stuk sneller met de magnetron. Opwarmen gaat in zo’n 6 – 10 minuten op 550 – 800 watt. Geef jij de voorkeur aan een warme tafeltje dekje service? Dan wordt het gerecht warm bezorgd in Oldebroek.

Wat kost een bezorgmaaltijd in Oldebroek?
De tarieven van maaltijden aan huis variëren nogal. Elke bezorgdienst heeft weer andere prijzen. Voornamelijk de maaltijdvorm beïnvloedt de prijs. Een diepvriesmaaltijd bestel je al voor €4,90. Een dagverse maaltijd is doorgaans net wat duurder (gemiddeld €6,35. Voor tafeltje dekje (warme levering) ben je nog iets duurder uit, vaak rond de €9,00. Wil je jezelf echt verwennen? Kies dan ook soep vooraf (vanaf €1,45) en ijs/vla of een ander dessert (vanaf €1,00).

Bij wat voor bedrijven kan ik terecht?
In elke regio zijn diverse bedrijven actief met hun service. Er zijn natuurlijk supermarkten en verswinkels als groenteboeren en slagers. Deze bedrijven hebben vaak een dagverse voorraad. Het is dus niet noodzakelijk om vooraf te bestellen. In aanvulling daarop is er de maaltijdservice Oldebroek. We hebben het dan over speciaal ingerichte keukens die wekelijks maaltijden aan huis bezorgen. Tenslotte onderscheiden we nog zorgverleners en wijkrestaurants die eigen maaltijdvoorzieningen in het leven hebben geroepen.

Zijn er subsidies beschikbaar vanuit de gemeente Oldebroek?
Door middel van www.oldebroek.nl kun jij de actuele status van subsidies bekijken. Hier wordt onder andere uitgelegd hoe het zit met maaltijdhulp die via de WMO kan worden aangeboden. Daarnaast heb je soms ook recht op zorg vanuit de wet langdurige zorg (WLZ), de zorgverzekeringswet (ZVW) en soms ook de bijzondere bijstand (BZ). Vooraf moet u eerst documenten overleggen m.b.t. het inkomen en spaartegoeden.

Alle plaatsen in deze gemeente

 • Oosterwolde
 • Hattemerbroek
 • t Loo
 • Wezep
 • Noordeinde