Proefpakket: 4 koelverse maaltijden voor €25,-

header-uitgekookt

Dagvers gekookt met maximale versheid

Vrijblijvend bestellen, gratis bezorging

Nu 4 maaltijden voor slechts €25,00

Proefpakket: 6 vriesverse maaltijden voor €29,99

Diepvriesmaaltijden, lange houdbaarheid

Keuze uit 150 verschillende gerechten

Nu 6 maaltijden voor slechts €29,99

Kant en klaar maaltijden Heerde

Opties achterhalen voor lekkere kant en klaar maaltijden bestellen in Heerde? Via deze website bekijk je tips en adviezen. Zo gaan we verder in op wat een maaltijdservice voor voordelen heeft, en welke Nederlanders hier baat bij kunnen hebben. Ook behandelen we ook de beschikbare maaltijdopties. Uitleg overslaan en direct bestellen? Ga dan bedrijven vergelijken. Bedrijfsmatig bestellen? Dan kun jij mogelijkheden opvragen voor zakelijke doelgroepen. De opwarmmaaltijden kennen heel veel pluspunten. De gerechten zijn erg voedzaam en het assortiment is gigantische groot. De specifieke kooktechnieken voor deze gerechten zijn erg innovatief. Heb je vragen voor onze medewerkers? Check dan eerst onze paragraaf met vragen & antwoorden. Wil jij gelijk een bestelling plaatsen? Test dan voordelig de service met een proefpakket.

RegioGelderland
GemeenteHeerde
PlaatsHeerde
Postcode8181
Website gemeentewww.heerde.nl
kant-en-klaar-maaltijden-heerde

Kant-en-klaar maaltijden zelf ervaren?

Bekijk de scherpe aanbiedingen en bestel voordelig het proefpakket

Voor wie is de maaltijdservice in Heerde?

Is koken voor jou geen leuke bezigheid? Zoek jij naar opties voor meer tijd voor jezelf? Een lekkere kant en klaar maaltijd is een uitkomst voor veel mensen. Je kunt stoppen met het zoeken naar recepten en jij bespaart veel tijd in de keuken. We zien een sterke toename in interesse in deze maaltijden. Populair zijn bijvoorbeeld: Mexicaanse kipschotel, paprika, ananas, rijst en/of Champignonsoep met rundvlees. In de box hieronder tref je enkele voorbeelden van groepen mensen die gebruikmaken van de maaltijdservice:

 • Ouderen: 70-plussers kiezen steeds vaker voor opwarmmaaltijden. Met behulp van senioren maaltijden kunnen zij vaak nog jarenlang zelfstandig thuis blijven wonen. De producten zijn erg voedzaam, zijn zoveel mogelijk vrij van toevoegingen en E-nummers en kunnen gemakkelijk met de magnetron worden opgewarmd. Voor senioren is elke dag een uitgebalanceerde maaltijd enorm belangrijk. Bijvoorbeeld om de kans op hart- en vaatziekten te verlagen of voor een beter geheugen en meer concentratie. Het aanbod met dieetmaaltijden groeit daarbij snel. Voor elke dieetwens of leefstijl is wat opgenomen in het assortiment. U kunt denken aan leefstijlen als zoutarm, gemalen, lactosevrij, eiwitrijk, en koolhydraatarm, vetarm, vegetarisch, natriumarm.
 • Hulpbehoevenden: Kwetsbaren zoals chronisch zieken kunnen ook extra genieten van kant-en-klaar maaltijden. Mede door deze producten hoeft er minder zorg ingekocht te worden. Voor mensen met kauw- en slikproblemen bieden vloeibare en gemalen gerechten ook veel oplossingen.
 • Drukke gezinnen: Gezinnen met kinderen zijn drukker dan ooit. Werk, hobbies, sporten en studeren wisselen elkaar snel af. In korte tijd een maaltijd bereiden is simpelweg niet elke avond mogelijk. Met behulp van gezonde kant-en-klaar maaltijden kan elk gezinslid genieten van lekker eten. De tijd die overblijft kun je anders invullen.
 • Studenten: Werk, school, hobbies en feestjes met vrienden: we hebben een bomvolle agenda. Iedere avond voor jezelf koken kan dan vaak lastig zijn. Gelukkig is het aanbod kant-en-klaar steeds beter en het is vaak nog erg gezond ook. Er zitten lekker veel groenten in en ze bevatten weinig onnodige toevoegingen.

Kant-en-klare maaltijden aan huis in Heerde: wat is het aanbod?

Als je interesse hebt in gezonde thuismaaltijden in Heerde dan zijn er 3 alternatieven: Vriesvers (diepvries), koelvers en warm (tafeltje dekje). Elke soort maaltijd kent zijn eigen karakter en voordelen. De maaltijden verschillen als het gaat om aanbod, onkosten, herkomst producten en bezorging.

 1. De koelverse maaltijd wordt vers bereid met seizoensgebonden producten. De maaltijden worden 1 of 2 keer per week bij je thuisbezorgd. Je bewaart het in de koelkast. Er is vaak een wekelijks wisselend menu.
 2. Een diepvriesmaaltijd bezorgen in Heerde? Deze gaat na bereiding door een speciale vriestunnel. De kleur, geur, smaak en structuur blijft zo intact. Het eten moet je in de vriezer bewaren. Doorgaans per 6 of 12 stuks afgeleverd.
 3. Een Tafeltje dekje maaltijd wordt opgewarmd aan huis bezorgd. Een uitkomst wanneer u geen keuken heeft of als opwarmen simpelweg niet meer gaat. Het is iets duurder dan koelvers- en vriesvers.
bezorgmaaltijd-heerde

Beschikbare maaltijdservices vergelijken

In de tabel hierna doorzoek je eenvoudig een database met grote aanbieders van warme maaltijden in Heerde. Per leverancier doorzoek je eenvoudig specificaties zoals assortiment en vanafprijs. Tik op de button van een aanbieder voor een gedetailleerde review.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Bestel extra boodschappen mee
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Regionale bedrijven van bezorgmaaltijden

In het schema hierna verstrekken we een lijst met lokale organisaties. Bijvoorbeeld slagerijen, zorginstellingen, welzijnsorganisaties, stichtingen, cateraars. Op dit platform vind je ook informatie over maaltijdbezorging in Elburg, Oldebroek en Olst-Wijhe.

LeverancierAdresPostcodePlaats
Brinkhoven – BrinkerhoekBrinkhoven 18181 DBHeerde
Tafeltje Dekje VHDVosbergerweg 298181 JKHeerde
BuurtzorgMolenstraat 158171 CEVaassen
Keurslager KroonDorpsstraat 798171 BNVaassen
Slagerij NooteboomZuppeldseweg 88181 NHHeerde
Keurslager uit de BoschDorpsstraat 208181 HRHeerde
Maaltijdservice Gewoon LekkerSprengenweg 328181 NNHeerde
Oude KeukenZwartekolk 108191 TKWapenveld
Het FruithuisDorpsstraat 238181 HLHeerde
FeesthapjeBonenburgerlaan 288181 HGHeerde
Weergave met lokaal georiënteerde bezorgservices van senioren maaltijden. Wijzigen of aanvullen? Stuur ons dan een bericht.

Maaltijden voor bedrijven in Heerde

Ook zakelijke klanten kunnen veel baat hebben bij een bedrijfsmaaltijd. Denk dan o.a. aan personeel dat overwerkt. De keukens in kantoorpanden zijn vaak summier. De zakelijke maaltijdservice kan eenvoudig grote of kleine bestellingen afleveren. Dit kan op bestelling, maar ook op abonnementsbasis. Zorg wel dat er genoeg koelruimte is. Hierna behandelen we een aantal voorbeelden van maaltijdopties voor bedrijven.

 • Bedrijven en kantoren bestellen zogenoemde overwerkmaaltijden voor personeel. Bijvoorbeeld bij een cursus of als het personeel ‘s avond overwerkt. Als onderneming wil je natuurlijk de mogelijkheid bieden om op kantoor een warme maaltijd te nuttigen.
 • Ook zorginstellingen (bijv. serviceflats, woongroepen of dagbesteding) verzorgen een warme maaltijd voor hun cliënten. Er bestaan ook speciale seniorenrestaurants. Dikwijls is dit contractueel geregeld met landelijke bezorgers van magnetronmaaltijden in Heerde. Op deze manier blijven de maaltijden ook betaalbaar.
 • Een groot aantal thuiszorgorganisaties beschikken over een netwerk met maaltijdvoorzieningen. Via deze instanties kan je informeren naar de warme tafeltje dekje service (dagelijks aan huis). In specifiek situaties helpen ze ook bij het opwarmen of eten van de maaltijden.
 • Ook organisaties zoals een BSO, kinderopvang of kinderdagverblijf bieden vaak kant-en-klaar maaltijden als extra service. De kids kunnen op die manier een gezonde en voedzame maaltijd krijgen nog voordat hun ouders ze komen ophalen.

Koelverse- of diepvriesmaaltijden aan huis bezorgen

Profiteer van het gemak: lekkere en voedzame gerechten zonder moeite op te warmen!


FAQ: actuele onderwerpen aangaande maaltijdbezorging aan huis

Staan kant-en-klaar maaltijden gezond bekend?
Tegenwoordig zijn kant-en-klare gerechten steeds beter voor het lichaam. Ze bevatten minder zout en veel meer groenten als we dat vergelijken met vroeger. Het Voedingscentrum vertelt precies waar een gezonde warme maaltijd in Heerde specifiek aan moet voldoen. Een minimale hoeveelheid groente (150+ gram), zoutbeperkt, voldoende volkoren ingrediënten, maximaal 100 gram vis of vlees en bij voorkeur minimaal 25 gram eiwit. Op de beschrijving vind je informatie over de exacte voedingswaarden. Er geldt een maximum van 700 Kcal per persoon.

Wat gaat er in een opwarmmaaltijd?
Een gemiddelde maaltijd bestaat uit 3 componenten. Ten eerste is het belangrijk dat er genoeg groenten in zitten. Vaak combineer je dit met koolhydraten (aardappelen, pasta). En natuurlijk heb je vlees, vis of een vleesvervanger met voldoende eiwitten. Bij veel aanbieders wisselt het menu per week. Zo zijn er Typisch Nederlandse maaltijden, lekkere seizoensmaaltijden en culinaire verrassingen. Bijv. Surinaamse nasi met pittig gekruide drumstick en Tomatensoep met prei vg.

Hoe snel kan ik een thuismaaltijd opwarmen?
Het bereiden van een koelverse- of diepvriesmaaltijd is niet moeilijk. Je warmt dit op in ongeveer 35 minuten op 110 – 125 graden in de oven. Wanneer je sneller wilt eten dan kun je ook kiezen voor de magnetron. Bij een gemiddelde maaltijd lukt dat in ongeveer 4 – 10 minuten op 550 – 750 watt. Geef jij de voorkeur aan een warme tafeltje dekje service? Dan krijg je het lekker makkelijk warm bezorgd in Heerde.

Wat betaal ik voor een bezorgmaaltijd in Heerde?
De tarieven van maaltijden aan huis kunnen enorm verschillen. Elke bezorgservice heeft andere prijzen en bezorgkosten. Met name het type maaltijd heeft zijn weerslag op de prijs. Een reguliere diepvriesmaaltijd bestel je al vanaf €4,65. Een dagverse maaltijd is doorgaans net wat duurder (gemiddeld €6,25. Voor een tafeltje dekje maaltijd betaal je ongeveer €8,00 tot €9,00 incl. bezorging. Neem je geen genoegen met alleen een hoofdgerecht? Veel aanbieders bezorgen ook soepjes (vanaf €1,30) en desserts (vanaf €1,45).

Waar kan ik maaltijden kopen?
In Nederland kun je terecht bij verschillende soorten leveranciers. De meest voor de hand liggende optie zijn supers en verswinkels. Je koopt hier maaltijden vaak uit voorraad. Soms wordt er ook bezorgd. Verder kan je bestellen bij de maaltijdservice Heerde. Het gaat hier om cateringbedrijven en grote keukens die op bestelling wekelijks maaltijden bezorgen aan huis. Daarnaast is het af en toe ook mogelijk langs te gaan bij zorgaanbieders en wijkrestaurants die de beschikking hebben over een eigen maaltijdvoorziening.

Bestaan er financiële tegemoetkomingen (subsidies) in de gemeente Heerde?
Op de website www.heerde.nl kun jij de actuele status van subsidies bekijken. Je vind hier bijvoorbeeld uitleg over maaltijdhulp via de WMO-regeling (wet maatschappelijke ondersteuning). Ook heb je soms ook recht op zorg vanuit de wet langdurige zorg (WLZ), onderdelen uit de zorgverzekeringswet (ZVW) en eventueel de bijzondere bijstand. Men analyseert hiervoor allereerst het inkomen en spaartegoeden.

Alle plaatsen in deze gemeente

 • Veessen
 • Vorchten
 • Wapenveld