Advertentie: Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een voordelig pakket met 4 of 6 maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer voordelig verse maaltijden uit.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Kant en klaar maaltijden Vorchten

Zoek jij opties voor kant en klaar maaltijden bestellen in Vorchten? Aan de hand van deze site verstrekken we aanvullende details. Zo bieden we uitleg over wat een maaltijdservice voor voordelen heeft, en welke Nederlanders hier baat bij kunnen hebben. Verder gaan we dieper in op de diverse gerechten opties. Direct maaltijden laten leveren? Check dan het kopje bedrijven vergelijken. Tevens kan je ook mogelijkheden opvragen voor zakelijke doelgroepen. De voordelen van opwarmmaaltijden zijn groot. Het eten is erg smaakvol er er zijn tientallen verschillende gerechten. Tegenwoordig is de kwaliteit flink verhoogt. Zijn er onduidelijkheden? Onderzoek dan eerst de FAQ (populaire vragen). Wil je vandaag nog bestellen? Test dan voordelig de service met een proefpakket.

RegioGelderland
GemeenteHeerde
PlaatsVorchten
Postcode8193
Website gemeentewww.heerde.nl
kant-en-klaar-maaltijden-vorchten

Kant-en-klaar maaltijden thuisbezorgen?

Vergelijk alle aanbiedingen en kies een aantrekkelijk proefpakket

Voor wie is de maaltijdservice in Vorchten?

Haal jij geen plezier uit koken? Wil je eenvoudig gezond en gevarieerd eten? Zo’n dagelijkse kant en klaar maaltijd biedt erg veel pluspunten. Je bent niet meer afhankelijk van anderen en je bent geen tijd kwijt in de keuken. Steeds meer doelgroepen ontdekken het gemak. Populair zijn bijvoorbeeld: Scholfilet met kerrieroom uit de oven en Gebonden champignonsoep. In de box hieronder lees je informatie over verschillende groepen die veel profijt hebben van een maaltijdservice:

 • Ouderen / senioren: 70-plussers laten doorgaans opwarmmaaltijden thuisbezorgen. Via speciale senioren maaltijden kunnen zij vaak nog jarenlang zelfstandig thuis blijven wonen. Deze kant-en-klaar producten zijn erg voedzaam, worden vers bereid zonder veel e-nummers en zijn simpel op te warmen. Voor senioren zijn voedzame gerechten cruciaal. Bijvoorbeeld om de bloeddruk te verlagen of om het geheugen op peil te houden. Leveranciers bieden steeds meer dieetmaaltijden. Voor bijna elk dieet of leefstijl is er een geschikte maaltijd. Typische voorbeelden zijn lactosevrij, eiwitrijk, gemalen, zoutarm, en vegetarisch, diabetes, vetarm, natriumarm.
 • Hulpbehoevenden: Kwetsbaren zoals chronisch zieken ervaren kant-en-klaar maaltijden ook als gemakkelijk. Mede door deze producten hebben ze minder zorg en ondersteuning nodig. Bij moeite met kauwen en slikken bieden gemalen- en vloeibare maaltijden ook veel praktische voordelen.
 • Families: Families met thuiswonende kinderen hebben het razend druk. Werk, school en sport wisselen elkaar snel af. Een gezonde maaltijd klaarmaken lukt dan niet altijd. Met gezonde kant-en-klaar maaltijden bied je elk gezinslid voedzaam eten. De tijd die je bespaart kun je besteden aan leuke dingen.
 • Alleenstaanden: Studeren, hobbies en vrienden: er komt dagelijks heel veel op ons af. Iedere avond voor jezelf koken schiet er dan wel eens bij in. Op deze drukke dagen een kant-en-klaar maaltijd opwarmen is dan een goed idee die ook nog eens erg voedzaam zijn. Ze worden bereid met seizoensgebonden producten en er worden weinig kunstmatige toevoegingen gebruikt.

Kant-en-klare maaltijden aan huis in Vorchten: wat zijn de mogelijkheden?

Als jij kijkt naar alternatieven voor gezonde thuismaaltijden in Vorchten dan heb je drie keuzemogelijkheden: diepvries, koelvers en tafeltje dekje (warm). Elk soort gerecht heeft zowel voor- als nadelen. Let goed op de verschillen in aantal maaltijden, prijs, herkomst producten en leveropties.

 1. Een koelverse maaltijd wordt vers bereid met seizoensgebonden producten. De bezorging vindt 1 of 2 keer per week plaats. Na bezorging sla je het eten op in de koelkast. De gerechten zijn enkele dagen houdbaar.
 2. Een diepvriesmaaltijd bezorgen in Vorchten? Deze wordt na het koken snel teruggekoeld en bevroren. De kleur, geur, smaak en structuur blijft zo intact. In de vriezer blijft het wel tot een jaar goed. Vaak 1 of 2 keer per maand aan huis bezorgd.
 3. De Tafeltje dekje maaltijd wordt door de bezorger voorverwarmd afgeleverd. Ideaal in situatie waarbij het koken niet meer gaat en het opwarmen van een maaltijd ook niet wil. Een nadeel is dat u het niet kunt eten wanneer u dat wil.
bezorgmaaltijd-vorchten

Aanbod maaltijdservices vergelijken

In het volgende schema check je een lijst met professionele bedrijven voor warme maaltijden in Vorchten. Per organisatie doorzoek je eenvoudig relevante zaken zoals aanbod en budget. Klik op de button van een instantie voor aanvullende details.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Bestel extra boodschappen mee
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Lokaal georiënteerde instanties van magnetronmaaltijden

In het schema hieronder tref je een verzameling kleinschalige instellingen. Denk dan aan cateraars, zorginstellingen, slagerijen, welzijnsorganisaties, stichtingen. Op deze site vind je ook informatie over maaltijdbezorging in Lemelerveld, Emst en Vaassen.

LeverancierAdresPostcodePlaats
Oude KeukenZwartekolk 108191 TKWapenveld
Coloriet – LaarhofWold 12-018225 CBLelystad
Maaltijdservice Gewoon LekkerSprengenweg 328181 NNHeerde
Slagerij NooteboomZuppeldseweg 88181 NHHeerde
Samenthuismaaltijd ServiceReigerstraat 9823 EAArnhem
Restaurant De UitertonMarktstraat 18224 MALelystad
BuurtzorgDe Schans 19 98231 KMLelystad
Restaurant HanzeborgKoningsbergenstraat 201A8232 DCLelystad
Woonzorg FlevolandMeentweg 128224 BPLelystad
Catering De Groene VeldenGroene Velden 1018211 BBLelystad
Schema met lokaal georiënteerde maaltijdvoorzieningen van kant-en-klaar maaltijden. Aanpassingen doorvoeren? Informeer dan onze klantenservice.

Maaltijden voor bedrijven in Vorchten

Ook bedrijven hebben baat bij bedrijfsmaaltijden. Denk dan o.a. aan personeel dat overwerkt. Op kantoor is er doorgaans geen gelegenheid om te koken. De zakelijke maaltijdservice bezorgt snel een gezonde en voedzame maaltijd. Zowel op dagbasis, als eens per week of per maand. Let op: er moet wel genoeg koelruimte zijn om de maaltijden op te slaan. In onderstaand blok sommen we enkele voorbeelden op van maaltijdopties voor bedrijven.

 • Kantoren of bedrijfspanden maken regelmatig gebruik van overwerkmaaltijden. Zoals tijdens praktijkdagen die in de avond doorgaan of als de medewerkers ook nachtdiensten werken. Als bedrijf wil je dan natuurlijk je personeel en/of klanten laten kiezen voor een warme maaltijd.
 • Ook gecentraliseerde zorgbedrijven (dagbesteding en woonlocaties) willen hun cliënten dagelijks een gezonde maaltijd voorschotelen. Vaak kunnen gasten ook mee-eten in het seniorenrestaurant. Dikwijls is dit contractueel geregeld met populaire keukens voor magnetronmaaltijden in Vorchten. Soms bieden zij ook een boodschappenservice.
 • Verschillende thuiszorgorganisaties bieden maaltijdondersteuning via regionale maaltijdvoorzieningen. Via deze zorgbedrijven kan je advies inwinnen over het bezorgen van warme tafeltje dekje gerechten. Zij kunnen ook helpen bij het opwarmen en/of het toedienen van de maaltijd.
 • Ook organisaties zoals een BSO, kinderopvang of kinderdagverblijf kunnen ouders ontlasten met kant-en-klaar maaltijden. De kinderen kunnen zodoende een verse en gezonde maaltijd nemen voordat ze door hun ouders worden opgehaald.

Koelverse- en diepvriesmaaltijden bij u thuisbezorgd?

Ontdek de voordelen: lekkere en voedzame gerechten moeiteloos op tafel!


FAQ: wat moet ik weten over maaltijdbezorging aan huis?

Hoe zit het met de gezondheid van kant-en-klaar maaltijden?
De hedendaagse kant-en-klare gerechten komen goed uit de test. Ze bevatten veel minder zout, vet en toevoegingen dan voorheen. Het Voedingscentrum vertelt ons waar een gezonde warme maaltijd in Vorchten normaliter aan moet voldoen. In het recept moet minimaal 150 gram groente zijn verwerkt, niet te veel zout, focus op graan- en volkoren ingrediënten, niet meer dan 100 gram vis/vlees p.p. en genoeg eiwit (25 gram). Op de sticker op de doos staat meestal een tabel met voedingswaarden als zout, vet en overige toevoegingen. 1 portie bevat mag zo’n 700 Kcal bevatten.

Wat gaat er in een opwarmmaaltijd?
Een doorsnee-maaltijd kent 3 onderdelen. Om te beginnen heb je natuurlijk de groenten. Verder heb je een volkoren product of aardappelen. Afsluitend bevat je bord dan nog vlees/vis of een vervanger. Elke week kies je zelf weer de gerechten die je lekker vind. Je kunt kiezen uit Typisch Nederlandse maaltijden, verse seizoensmaaltijden en bijzondere recepten. O.a. Vegetarische goulash, Doperwten, Witte rijst & Zalm in dillesaus.

Hoe moet ik mijn thuismaaltijd opwarmen?
Het opwarmen van een koelverse- of diepvriesmaaltijd gaat heel gemakkelijk. Je warmt dit op in ongeveer 25 minuten op 100 °C in de oven. Indien je dit te lang vindt duren dan kan het een stuk sneller met de magnetron. Bij een doorsnee-maaltijd doe je dit in circa 6 – 10 minuten op 500 – 650 watt. Wil je liever gebruik maken van een warme tafeltje dekje service? Dan krijg je het lekker makkelijk warm bezorgd in Vorchten.

Wat kost een bezorgmaaltijd in Vorchten?
De tarieven van Nederlandse maaltijdservices liggen ver uit elkaar. Elke bezorgdienst heeft weer andere prijzen en voorwaarden. Met name het type gerecht heeft zijn doorwerking op de prijs. Een gemiddelde diepvriesmaaltijd is er vanaf €4,50. Een dagverse maaltijd heeft een iets hoger prijskaartje (vanaf €6,35. Voor een tafeltje dekje maaltijd betaal je al gauw €2,00 extra. Heb je graag iets voor en na? Vaak kan je ook kiezen voor soepen (vanaf €1,65) en toetje (vanaf €0,95).

Bij welke bedrijven kan ik terecht?
Er zijn veel verschillende leveranciers waar je maaltijden kunt kopen. Onder andere verswinkels, eetzaken en supermarkten. Deze bedrijven hebben vaak een dagverse voorraad. Soms wordt er ook bezorgd. Ook heb je natuurlijk de maaltijdservice Vorchten. Dit zijn vaak cateraars en/of gespecialiseerde keuken die elke week (met een vaste bezorger) bij je thuis komen. Ten derde is het af en toe ook mogelijk langs te gaan bij zorgorganisaties en wijkrestaurants die diverse maaltijdvoorzieningen aanbieden.

Hoe zit het met subsidies in de gemeente Heerde?
Via www.heerde.nl bekijk je alles over regelingen en subsidies. Je vind hier bijvoorbeeld uitleg over maaltijdhulp via de WMO-regeling (wet maatschappelijke ondersteuning). Verder heb je soms ook recht op zorg via de WLZ (wet langdurige zorg), onderdelen uit de zorgverzekeringswet (ZVW) en af en toe ook de bijzondere bijstand (BZ). Vooraf moet u eerst documenten overleggen m.b.t. het inkomen en spaartegoeden.