Advertentie: Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een voordelig pakket met 4 of 6 maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer voordelig verse maaltijden uit.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Kant en klaar maaltijden Veessen

Zoek je een leverancier voor verse kant en klaar maaltijden bestellen in Veessen? Via onze site bieden we tips en adviezen. We leggen je uit wat een maaltijdservice concreet kan bieden, en welke personen hiervan kunnen profiteren. Ook behandelen we ook de aanwezige type gerechten. Je kunt natuurlijk ook direct leveranciers vergelijken. Tevens kan je ook info opvragen voor bedrijven (zakelijke service). Opwarmmaaltijden hebben veel voordelen. De gerechten zijn erg voedzaam en je warmt ze eenvoudig en snel op. De ontwikkeling van deze maaltijden heeft zeker niet stilgestaan. Heb je vragen voor onze medewerkers? Bekijk dan eerst het hoofdstuk veelgestelde vragen. Wil jij gelijk een bestelling plaatsen? Bekijk dan de actuele aanbiedingen.

RegioGelderland
GemeenteHeerde
PlaatsVeessen
Postcode8194
Website gemeentewww.heerde.nl
kant-en-klaar-maaltijden-veessen

Kant-en-klaar maaltijden uitproberen?

Vergelijk alle aanbiedingen en beleef de service middels het proefpakket

Waarom kiezen voor een maaltijdservice in Veessen?

Haal jij geen plezier uit koken? Wil je eenvoudig gezond en gevarieerd eten? Een gezonde kant en klaar maaltijd biedt erg veel pluspunten. Je bent niet meer afhankelijk van anderen en je hoeft niet zelf te koken. Steeds meer Nederlanders maken er gebruik van. Zoals maaltijden als: Appelcompote met vanille & Kip-tandoori met couscous, courgette en limoen. Hierna beschrijven we verschillende groepen die het gemak van een maaltijdservice ervaren:

 • Senioren en ouderen: Oudere mensen bestellen dikwijls opwarmmaaltijden. Aan de hand van senioren maaltijden kunnen zij langer zelfstandig thuis blijven wonen. Deze etenswaren zijn super gezond, zijn niet zo zout en vet en kan iedereen eenvoudig verwarmen. Voor bejaarden is elke dag een uitgebalanceerde maaltijd cruciaal. Bijvoorbeeld om een gezonde bloeddruk te krijgen of juist om op gewicht te komen en blijven. Er bestaan ook veel verschillende dieetmaaltijden. Voor bijna elke allergie of voedingswens worden er maatwerk oplossingen geboden. U kunt denken aan glutenvrij, lactosevrij, zoutarm, gemalen, en diabetes, vegetarisch, natriumarm, koolhydraatarm.
 • Hulpbehoevenden: Mensen met een beperking hechten ook veel waarde aan kant-en-klaar maaltijden. Daardoor blijft men altijd een beetje zelfstandigheid houden. Bij moeite met kauwen en slikken bieden vloeibare en gemalen gerechten ook veel pluspunten.
 • Gezinnen: Families met thuiswonende kinderen hebben het razend druk. Werk, studie en andere vrijetijdsbestedingen vragen veel van onze tijd. In korte tijd een maaltijd bereiden is simpelweg niet elke avond mogelijk. Met behulp van gezonde kant-en-klaar maaltijden bied je elk gezinslid voedzaam eten. Zo blijft er in de avond tijd over voor andere dingen.
 • Alleenstaanden: Werk, school, hobby’s en andere bezigheden: we hebben het erg druk. Dagelijks een verse en gevarieerde maaltijd koken kan dan vaak lastig zijn. Kant-en-klaar is een uitstekend alternatief en is tegenwoordig ook heel erg gezond. Er zitten lekker veel groenten in en er zitten niet zoveel onnodige toevoegingen in.

Kant-en-klare maaltijden aan huis in Veessen: waar kan ik uit kiezen?

Als jij kijkt naar alternatieven voor gezonde thuismaaltijden in Veessen dan zijn er 3 keuzemogelijkheden: Vriesvers (diepvries), koelvers en warm (tafeltje dekje). Elke soort heeft zowel voor- als nadelen. Hieronder lees je meer over aantal maaltijden, prijs, smaak en bezorging.

 1. Een koelverse maaltijd wordt dagvers gekookt met verse ingrediënten. Vaak worden ze twee keer per week bezorgd. Na bezorging sla je het eten op in de koelkast. De gerechten zijn enkele dagen houdbaar.
 2. Een diepvriesmaaltijd bezorgen in Veessen? Deze gaat na bereiding door een speciale vriestunnel. De smaak (en vitamines) blijven hierdoor goed behouden. Het eten moet je in de vriezer bewaren. Doorgaans 1 of 2 keer per maand bij jou thuis afgeleverd.
 3. De Tafeltje dekje maaltijd wordt door de bezorger voorverwarmd afgeleverd. Ideaal in situatie waarbij u niet meer kunt koken en wanneer opwarmen ook niet gaat. U kunt dan niet zelf het tijdstip van eten bepalen.
bezorgmaaltijd-veessen

Landelijke maaltijdservices vergelijken

In het schema hieronder bekijk je een weergave van bekende aanbieders van warme maaltijden in Veessen. Per aanbieder check je details als assortiment en budget. Druk op de button van een bezorgservice voor een uitgebreide beoordeling.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Bestel extra boodschappen mee
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Kleinschalige maaltijdservices van kant-en-klaar maaltijden

Hierna tref je een verzameling plaatselijke bedrijven. Onder andere slagerijen, cateraars, zorginstellingen, stichtingen, supermarkten. Op dit platform vind je ook informatie over maaltijdbezorging in Emst, Oene en Wapenveld.

LeverancierAdresPostcodePlaats
Oude KeukenZwartekolk 108191 TKWapenveld
Coloriet – LaarhofWold 12-018225 CBLelystad
Maaltijdservice Gewoon LekkerSprengenweg 328181 NNHeerde
Slagerij NooteboomZuppeldseweg 88181 NHHeerde
Samenthuismaaltijd ServiceReigerstraat 9823 EAArnhem
Restaurant De UitertonMarktstraat 18224 MALelystad
BuurtzorgDe Schans 19 98231 KMLelystad
Restaurant HanzeborgKoningsbergenstraat 201A8232 DCLelystad
Woonzorg FlevolandMeentweg 128224 BPLelystad
Catering De Groene VeldenGroene Velden 1018211 BBLelystad
Schema met lokaal georiënteerde organisaties van magnetronmaaltijden. Iets aanpassen of toevoegen? Informeer dan onze klantenservice.

Maaltijden voor bedrijven in Veessen

Ook kantoren en bedrijven bestellen steeds vaker bedrijfsmaaltijden. Bijvoorbeeld voor ploegendiensten. Personeel kan vaak niet koken op kantoor. De zakelijke maaltijdservice zorgt dat er altijd voedzame maaltijden op voorraad zijn. Bestellen kan vaak nog tot kort van tevoren. Let op: er moet wel genoeg koelruimte zijn om de maaltijden op te slaan. In het gedeelte hieronder behandelen we diverse opties van maaltijdenservices voor bedrijven.

 • Kantoren en fabrieken laten doorgaans overwerkmaaltijden leveren. Bijvoorbeeld wanneer er een studiedag ingepland is of als de medewerkers ook nachtdiensten werken. Als bedrijf kun je dan via de cateraar je werknemers de optie voor een warme maaltijd aanbieden.
 • Ook gecentraliseerde zorgbedrijven (zoals serviceflats, dagbesteding en leefgroepen) willen hun bewoners voorzien van een dagelijkse warme maaltijd. Vaak kunnen gasten ook mee-eten in het seniorenrestaurant. In veel gevallen maken zij hiervoor afspraken met landelijke keukens voor magnetronmaaltijden in Veessen. Dat maakt dat het eten betaalbaar blijft.
 • De grotere thuiszorgorganisaties kunnen advies geven rondom een maaltijdvoorziening. Via deze instanties kan je informeren naar het thuisbezorgen van warme tafeltje dekje maaltijden. In sommige gevallen ondersteunen ze ook bij het bereiden en klaarzetten van het eten.
 • Ook het kinderdagverblijf, de kinderopvang of BSO-locaties bieden steeds vaker speciale kant-en-klaar maaltijden aan. De kids kunnen een voedzame, smakelijke en lekkere maaltijd krijgen nog voordat hun ouders ze komen ophalen.

Koelverse- en diepvriesmaaltijden aan huis laten bezorgen?

Ervaar het gemak: lekkere en voedzame gerechten zonder moeite op te warmen!


FAQ: vaak gestelde vragen over maaltijdbezorging aan huis

Kunnen kant-en-klaar maaltijden gezond zijn?
Kant-en-klare gerechten worden steeds gezonder. Ze bevatten veel minder toevoegingen als zout en e-nummers als we dat vergelijken met vroeger. Het Voedingscentrum vertelt ons waar een gezonde warme maaltijd in Veessen in de regel aan moet voldoen. Tussen de 175 en 200 gram groente, natriumarm, voldoende volkoren ingrediënten, slechts weinig vis en vlees (100 gram per portie) en natuurlijk minimaal 25 gram eiwit. Op de verpakking vind je een overzicht met de precieze voedingswaarden. Qua voedingswaarden nooit meer dan 650/700 Kcal.

Uit welke onderdelen bestaat een opwarmmaaltijd?
Een gemiddelde maaltijd kent normaal gesproken 3 elementen. Om te beginnen is het belangrijk dat er genoeg groenten in zitten. Ten tweede de aardappelen, rijst of pasta producten. En natuurlijk heb je een stukje vlees/vis of een vervanger met genoeg eiwitten. Met name bij koelvers wisselt het menu wekelijks. Zo zijn er Typisch Nederlandse maaltijden, gerechten met producten van het seizoen en Wereldgerechten. Zoals Speklapje met vleesjus, stamppot andijvie of Vegetarische balletjes in saus.

Hoe warm ik de thuismaaltijd op in de magnetron?
Het gereedmaken van een koelverse- of diepvriesmaaltijd gaat heel gemakkelijk. Dit kan in ongeveer 25 – 40 minuten op 110 graden celsius in de oven. Als dit te lang duurt dan kun je ook kiezen voor de magnetron. Opwarmen gaat in zo’n 5 tot 10 minuten op 600 – 850 watt. Neem jij warme tafeltje dekje service? Dan worden de kant en klaar maaltijden warm bezorgd in Veessen.

Wat betaal ik voor een bezorgmaaltijd in Veessen?
De tarieven van maaltijden aan huis lopen flink uiteen. Elke leverancier heeft weer andere prijzen en voorwaarden. Met name het type gerecht heeft effect op de kosten. Een reguliere diepvriesmaaltijd bestel je al vanaf €4,90. Een dagverse maaltijd heeft een iets hoger prijskaartje (rond de €6,35. Voor een warme levering aan huis (tafeltje dekje) ben je nog iets duurder uit, vaak rond de €9,00. Wil je meer luxe? Vaak kan je ook kiezen voor soepen (vanaf €1,60) en toetje (vanaf €1,30).

Waar kan ik kant-en-klaar maaltijden vinden?
Ben je op zoek naar kant-en-klaar, dan kan je bij veel bedrijven terecht. Onder andere verswinkels, eetzaken en supermarkten. De gerechten liggen gewoon in de schappen van deze winkels. Vooraf bestellen hoeft vaak niet. In aanvulling daarop heb je natuurlijk de maaltijdservice Veessen. Dit zijn vaak speciaal ingerichte keukens die elke week (met een vaste bezorger) bij je thuis komen. Ook onderscheiden we nog zorgorganisaties en wijkrestaurants die de beschikking hebben over een eigen maaltijdvoorziening.

Kan ik gebruikmaken van subsidies in de gemeente Heerde?
Op de website www.heerde.nl bekijk je alles over regelingen en subsidies. Je vind hier bijvoorbeeld uitleg over maaltijdhulp die vanuit de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO) wordt gefaciliteerd. In aanvulling hierop kun je soms aanspraak maken op regelingen vanuit de WLZ, de unieke zorgverzekeringswet (ZVW) en wellicht de bijzondere bijstand. Er wordt hierbij gekeken naar het spaarvermogen en actuele inkomen.