Proefpakket: 4 koelverse maaltijden voor €25,-

header-uitgekookt

Dagvers gekookt met maximale versheid

Vrijblijvend bestellen, gratis bezorging

Nu 4 maaltijden voor slechts €25,00

Proefpakket: 6 vriesverse maaltijden voor €29,99

Diepvriesmaaltijden, lange houdbaarheid

Keuze uit 150 verschillende gerechten

Nu 6 maaltijden voor slechts €29,99

Kant en klaar maaltijden Maasdriel

Direct mogelijkheden bekijken voor verse kant en klaar maaltijden bestellen in Maasdriel? Via deze website tref je een uitgebreide beschrijving. We vertellen je wat een maaltijdservice concreet kan bieden, en wie er gebruik van kan maken. Evenzeer behandelen we ook de verschillende maaltijdopties. Ben je al overtuigd? Ga dan verder naar leveranciers vergelijken. Bedrijfsmatig bestellen? Dan kun jij mogelijkheden opvragen voor zakelijke doelgroepen. Opwarmmaaltijden hebben veel voordelen. De gerechten zijn erg voedzaam en het assortiment is gigantische groot. De kwaliteit is de afgelopen jaren sterk verbeterd. Is er nog wat onduidelijk? Surf dan eerst verder naar de FAQ (populaire vragen). Wil je volgende week al maaltijden in huis halen? Profiteer dan snel van het voordeel van een proefpakket.

RegioGelderland
GemeenteMaasdriel
PlaatsMaasdriel
Postcode5331
Website gemeentewww.maasdriel.nl
kant-en-klaar-maaltijden-maasdriel

Kant-en-klaar maaltijden in huis halen?

Bekijk alle aanbiedingen en proef de smaken met het proefpakket

Waarom kiezen voor een maaltijdservice in Maasdriel?

Ben jij geen goede kok? Wil je meer tijd overhouden voor leuke dingen? Zo’n dagelijkse kant en klaar maaltijd is een uitkomst voor veel mensen. Zo hoef jij zelf niet meer naar de supermarkt en je bent geen tijd kwijt in de keuken. We zien een sterke toename in interesse in deze maaltijden. Zoals maaltijden als: Pasta/tonijnschotel of Kervelroomsoep. In de box hieronder check je verschillende groepen die veel kunnen hebben aan een maaltijdservice:

 • Senioren en ouderen: Oudere mensen kiezen steeds vaker voor opwarmmaaltijden. Dankzij speciale senioren maaltijden wordt de drempel van zelfstandig wonen verlaagd. Deze gerechten zitten vol met groenten en belangrijke bouwstoffen, bevatten weinig toevoegingen en zijn simpel op te warmen. Voor bejaarden is een verantwoorde maaltijd cruciaal. Bijvoorbeeld om fit en sterk te blijven of voor een beter geheugen en meer concentratie. Het aanbod dieetmaaltijden neemt ook flink toe. Voor elke dieetwens of leefstijl worden er maatwerkproducten gemaakt. Het gaat hier bijvoorbeeld om eiwitrijk, gemalen, zoutarm, lactosevrij, en koolhydraatarm, natriumarm, vetarm, vegetarisch.
 • Hulpbehoevenden: Mensen met een (verstandelijke) beperking hebben ook veel baat bij kant-en-klaar maaltijden. Op deze manier is er minder directe zorg noodzakelijk. Bij problemen met kauwen en/of slikken bieden gemalen- en vloeibare gerechten ook veel gemak.
 • Gezinnen met kinderen: Veel jonge families hebben een volle agenda. Studie, werk en hobby’s hebben een grote impact op onze agenda. Even tussendoor koken is simpelweg niet elke avond mogelijk. Door gezonde kant-en-klaar maaltijden kan het hele gezin op die drukke dagen toch gezond eten. De tijd die je bespaart kun je besteden aan leuke dingen.
 • Studenten: School, werken, de sportschool en afspraken met vrienden: soms wordt er veel van je gevraagd. Iedere dag boodschappen doen en koken schiet er dan wel eens bij in. Een kant-en-klaar maaltijd is dan een handige oplossing zeker wanneer je kiest voor een gezonde leverancier. Ze zitten vol groenten en eiwitten en bevatten niet zoveel, zout, vet en andere toevoegingen.

Kant-en-klare maaltijden aan huis in Maasdriel: hoe werkt dat?

Als je interesse hebt in gezonde thuismaaltijden in Maasdriel dan zijn er in feite 3 opties om uit te kiezen: warme levering (tafeltje dekje), koelvers en vriesvers. Elke type maaltijd heeft weer zijn eigen kenmerken. De verschillen zitten ‘m met name in de breedte van het assortiment, budget, smaak en bezorging.

 1. De koelverse maaltijd wordt dagvers gekookt met verse ingrediënten. De bezorging vindt 1 of 2 keer per week plaats. De maaltijden bewaar je in de koelkast. Ze zijn zo’n 5 dagen houdbaar, je kunt het ook invriezen.
 2. Een diepvriesmaaltijd bezorgen in Maasdriel? Deze wordt na de bereiding verwerk, geportioneerd en teruggevroren. De smaak (en vitamines) blijven hierdoor goed behouden. Het eten blijft maandenlang goed in de vriezer. Dikwijls elke 2 weken bij je thuisbezorgd.
 3. De Tafeltje dekje maaltijd wordt warm thuisbezorgd. Erg handig op het moment dat zelfstandig koken tot het verleden behoort en wanneer opwarmen ook niet gaat. U bent wel afhankelijk van de bezorgtijd.
bezorgmaaltijd-maasdriel

Landelijke maaltijdservices vergelijken

Hierna bieden we een lijst met landelijke leveranciers van warme maaltijden in Maasdriel. Per bezorgservice verstrekken we informatie als assortiment en budget. Klik op de knop van een instantie voor een gedetailleerde review.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Bestel extra boodschappen mee
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Plaatselijke instanties van magnetronmaaltijden

In de tabel hierna check je een verzameling regionale aanbieders. Bijvoorbeeld zorginstellingen, slagerijen, cateraars, welzijnsorganisaties, supermarkten. Elders op deze website vind je ook informatie over maaltijdbezorging in Laarbeek, Deurne en Boxmeer.

LeverancierAdresPostcodePlaats
KBO MaasdrielBernhardstraat 25331 TAKerkdriel
BrabantZorg – LooveltSaturnusstraat 2805345 LHOss
BuurtzorgIndustrieweg 12 A5324 JXAmmerzoden
Bommelerwaard – De RidderzaalRidderhof 15311 CMGameren
ONS WelzijnSchadewijkstraat 65348 BCOss
BuurtzorgJohn Fitzgerald Kennedybaan 985345 HSOss
BrabantZorg – De WilberthofDen Dries 15351 DZBerghem
BrabantZorg – MaaszichtPrinsenstal 25361 GKGrave
Keurslager PetersSterrebos 35344 ALOss
Carciofi CateringDe Geerden 245334 LEVelddriel
Tabel met lokale instellingen van magnetronmaaltijden. Een wijziging doorvoeren? Neem contact met ons op!

Maaltijden voor bedrijven in Maasdriel

Met name ook bedrijven hebben baat bij bedrijfsmaaltijden. Denk dan o.a. aan personeel dat overwerkt. Vaak kan er niet worden gekookt op kantoor. Een zakelijke maaltijdservice levert snel een gezonde en betaalbare maaltijd af. Zowel op dagbasis, als eens per week of per maand. Het bedrijfspand moet natuurlijk wel beschikken over koelfaciliteiten. Hierna behandelen we een aantal voorbeelden van dagverse maaltijden voor bedrijven.

 • Kantoren en fabrieken laten vaak een overwerkmaaltijd bezorgen. Bijvoorbeeld wanneer er een studiedag ingepland is of als er nog even door vergaderd moet worden. Als bedrijf kun je dan via de cateraar attent zijn en zorgen dat er een lekkere warme maaltijd op hen staat te wachten.
 • Ook zorgorganisaties (bijv. serviceflats, woongroepen of dagbesteding) verzorgen een warme maaltijd voor hun cliënten. Soms kun je ook terecht in seniorenrestaurants. Dikwijls is dit contractueel geregeld met landelijke leveranciers van magnetronmaaltijden in Maasdriel. Bewoners kunnen vaak zelf gerechten kiezen.
 • Een groot aantal thuiszorgorganisaties ondersteunen mensen bij de avondmaaltijd via een maaltijdvoorziening. Via de thuiszorgbedrijven kan soms een levering worden ingepland voor het laten leveren van maaltijden op vaste dagen. In bepaalde cases kunnen ze ook ondersteuning bieden bij het bereiden en klaarzetten van het eten.
 • Ook de kinderopvang (denk aan een kinderdagverblijf of BSO) breiden hun dienstenpakket uit met kant-en-klaar maaltijden. De kids kunnen op die manier een lekkere en gezonde maaltijd opeten rond half 6 in de avond.

Koelverse- en diepvriesmaaltijden aan huis laten bezorgen?

Probeer het zelf: lekkere en voedzame gerechten zonder moeite op te warmen!


FAQ: wat moet ik weten over maaltijdbezorging aan huis?

Hoe gezond zijn kant en klaar maaltijden?
De hedendaagse kant-en-klare gerechten komen goed uit de test. Er zitten meer groenten in, en het bevat veel minder zout dan vroeger het geval was. Het Voedingscentrum vertelt ons waar een gezonde warme maaltijd in Maasdriel in de regel aan moet voldoen. In het recept moet minimaal 150 gram groente zijn verwerkt, maximaal 2 gram zout, focus op graan- en volkoren ingrediënten, maximaal 100 gram vlees of vis per persoon en genoeg eiwit (25 gram). Op de omdoos vind je vaak een tabel met voedingswaarden als zout, vet en overige toevoegingen. Er geldt een maximum van 700 Kcal per persoon.

Wat is de samenstelling van een opwarmmaaltijd?
De basissamenstelling van een gerecht kent 3 onderdelen. Allereerst is dit natuurlijk veel groente. Verder heb je een volkoren product of aardappelen. En als laatste heb je iets eiwitrijks als vlees/vis of een vervanger. Bij sommige leveranciers kan je dit helemaal zelf samenstellen. Zo zijn er Hollandse maaltijden, ambachtelijke maaltijden met ingrediënten van het seizoen en Wereldgerechten. Bijvoorbeeld Heldere uiensoep & Thais gestoofde vis, pikante cajun rijst.

Hoe moet ik een thuismaaltijd opwarmen?
Het verwarmen van een koelverse- of diepvriesmaaltijd is niet ingewikkeld. Je warmt dit op in ongeveer 25 – 40 minuten op 100 graden in de oven. Als je toch wat sneller wilt eten dan kan het een stuk sneller met de magnetron. Bij een doorsnee-maaltijd doe je dit in circa 4 tot 8 minuten op 550 – 750 watt. Wil je liever gebruik maken van een warme tafeltje dekje service? Dan worden de maaltijden warm bezorgd in Maasdriel.

Wat is de prijs van een bezorgmaaltijd in Maasdriel?
De prijzen van de verschillende maaltijden liggen ver uit elkaar. Elke bezorgdienst werkt met andere prijzen. Met name het type maaltijd heeft zijn uitwerking op de prijs. Een gemiddelde diepvriesmaaltijd is er vanaf €4,50. Een dagverse maaltijd komt net wat hoger uit (circa €6,10. Voor een tafeltje dekje maaltijd geldt natuurlijk een toeslag van zo’n €1,50 – €2,00. Wil je een complete maaltijd? Kies dan ook een soep (vanaf €1,60) en toetje (vanaf €1,35).

Waar kan ik maaltijden kopen?
In elke regio zijn diverse bedrijven actief met hun service. Je hebt de supers, slagerijen en groentewinkels. Kenmerkend is dat je hier uit voorraad etenswaren kunt aanschaffen. Je hoeft dus vaak niets te bestellen. Ten tweede kan je je wenden tot de maaltijdservice Maasdriel. Voorbeelden zijn grootschalige keukens die uitsluitend maaltijden in grote hoeveelheden koken. Daarnaast kun je soms ook terecht bij zorgverleners en wijkrestaurants die ook een maaltijdvoorziening bieden.

Kan ik een subsidie krijgen bij de gemeente Maasdriel?
Op www.maasdriel.nl wordt beschreven wat je qua subsidies kunt verwachten. De gemeente vertelt hier hoe het zit met maaltijdhulp via de WMO-regeling (wet maatschappelijke ondersteuning). In aanvulling hierop zijn er mogelijkheden via de WLZ, onderdelen uit de zorgverzekeringswet (ZVW) en mogelijk ook de bijzondere bijstand. Er wordt hierbij gekeken naar het inkomen en spaartegoeden.

Alle plaatsen in deze gemeente

 • Heerewaarden
 • Alem
 • Velddriel
 • Hoenzadriel
 • Kerkdriel
 • Hurwenen
 • Ammerzoden
 • Hedel