Advertentie: Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een voordelig pakket met 4 of 6 maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer voordelig verse maaltijden uit.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Kant en klaar maaltijden Boxmeer

Zoek je een leverancier voor verse kant en klaar maaltijden bestellen in Boxmeer? Op kantenklaarmaaltijden.com vind je alles wat je moet weten. We gaan bijvoorbeeld dieper in op wat een maaltijdservice is, en voor welke groepen / gezinssituaties het handig kan zijn. Eveneens vertellen we meer over de actuele soorten maaltijden. Uitleg overslaan en direct bestellen? Ga dan aanbieders vergelijken. Bestellen voor groepen? Ga dan informeren naar zakelijke oplossing. De voordelen van opwarmmaaltijden zijn groot. De smaak is echt prima en het assortiment is gigantische groot. De ontwikkeling van deze maaltijden heeft zeker niet stilgestaan. Wil je nog meer weten? Scroll dan eerst naar beneden naar de vragensectie (FAQ). Zelf ervaren hoe lekker deze gerechten zijn? Maak dan gebruik van een proefpakket aanbieding.

RegioNoord-Brabant
GemeenteBoxmeer
PlaatsBoxmeer
Postcode5831
Website gemeentewww.boxmeer.nl
kant-en-klaar-maaltijden-boxmeer

Genieten van kant-en-klaar maaltijden?

Bekijk de lopende aanbiedingen en beleef de service middels het proefpakket

Wat zijn voordelen van de maaltijdservice in Boxmeer?

Haal jij geen plezier uit koken? Zoek jij naar opties voor meer tijd voor jezelf? Een smaakvolle kant en klaar maaltijd is een uitkomst voor veel mensen. Je bent niet meer afhankelijk van anderen en je bent geen tijd kwijt in de keuken. Het wordt steeds populairder. Selecteer bijvoorbeeld: Doperwtenpuree & Rundergehakt, witlof, aardappelpuree. In de volgende paragraaf vind je diverse groepen mensen die veel profijt hebben van een maaltijdservice:

 • Senioren en ouderen: Ouderen in Nederland krijgen vaak opwarmmaaltijden aan huis. Geholpen door deze senioren maaltijden wordt de drempel van zelfstandig wonen verlaagd. De kant-en-klaar producten zijn tegenwoordig erg gezond, hebben weinig zout en kunstmatige toevoegingen en kan iedereen eenvoudig verwarmen. Voor bejaarden zijn voedzame gerechten cruciaal. Bijvoorbeeld om een gezonde bloeddruk te krijgen en ook om mentaal gezond te blijven. Er bestaan ook veel verschillende dieetmaaltijden. Voor bijna elk dieet of leefstijl zijn er specifieke keuzes te maken. U kunt dan bijvoorbeeld denken aan lactosevrij, glutenvrij, gemalen, zoutarm, en diabetes, vegetarisch, koolhydraatarm, vetarm.
 • Hulpbehoevenden: Gehandicapten zijn vaak erg geholpen met kant-en-klaar maaltijden. Door die kant-en-klaar oplossingen is er minder directe zorg noodzakelijk. In het geval van kauw- en slikproblemen bieden gemalen- en vloeibare maaltijden ook vaak uitkomst.
 • Families met kinderen: Families met thuiswonende kinderen hebben het razend druk. School, een drukke baan en sport/muziek moeten allemaal in de agenda ingepast worden. In korte tijd een maaltijd bereiden is dan niet altijd even prettig. Dankzij gezonde kant-en-klaar maaltijden bied je elk gezinslid voedzaam eten. De tijd die overblijft kun je anders invullen.
 • Eenpersoonshuishoudens: School, werken, hobby’s en andere bezigheden: soms kan de druk erg groot zijn. Elke dag iets gezonds klaarmaken lukt vaak gewoon niet. Kant-en-klaar is een uitstekend alternatief zeker wanneer je kiest voor een gezonde leverancier. Er zitten lekker veel groenten in en bevatten niet zoveel, zout, vet en andere toevoegingen.

Kant-en-klare maaltijden aan huis in Boxmeer: wat is het aanbod?

Op het moment dat je zoekt naar oplossingen voor gezonde thuismaaltijden in Boxmeer dan zijn er 3 varianten: vriesvers, koelvers en tafeltje dekje (warm). Elke type maaltijd heeft positieven en negatieven kanten. De verschillen zitten ‘m met name in de afwisseling binnen het wekelijkse aanbod, budget, herkomst producten en bezorgopties.

 1. De koelverse maaltijd wordt helemaal vers klaargemaakt met de meest verse producten. Vaak worden ze twee keer per week bezorgd. De maaltijden bewaar je in de koelkast. Veel aanbieders werken met een wekelijks wisselend menu.
 2. Een diepvriesmaaltijd bezorgen in Boxmeer? Deze wordt na de bereiding verwerk, geportioneerd en teruggevroren. De smaak (en vitamines) blijven hierdoor goed behouden. Het eten moet je in de vriezer bewaren. In de regel 2 of 3 keer per maand bij jou thuis afgeleverd.
 3. Een Tafeltje dekje maaltijd wordt warm opgediend bij je in de woonkamer. Erg handig wanneer u zelf niet meer kunt koken of als opwarmen simpelweg niet meer gaat. Een nadeel is dat u het niet kunt eten wanneer u dat wil.
bezorgmaaltijd-boxmeer

Beschikbare maaltijdservices vergelijken

Hieronder verstrekken we een verzameling populaire bedrijven voor warme maaltijden in Boxmeer. Per bezorgservice check je uitleg over het soort gerechten dat ze aanbieden en de prijzen. Klik op een aanbieder om meer informatie te vinden.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Bestel extra boodschappen mee
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Lokaal georiënteerde bezorgservices van kant-en-klaar maaltijden

In de volgende tabel vind je een overzicht met regionale organisaties. Dit kunnen zijn zorginstellingen, supermarkten, welzijnsorganisaties, cateraars, slagerijen. Op dit platform vind je ook organisaties in Someren, Asten en Deurne.

LeverancierAdresPostcodePlaats
Stichting Welzijn Ouderen BoxmeerDe Raetsingel 58315831 HXBoxmeer
SPAR JaegersVloetweg 65841 ATOploo
Slagerij CentenIrenestraat 35825 CAOverloon
BuurtzorgBaansestraat 6f5825 BXOverloon
BuurtzorgKolonel Silvertoplaan 65845 BLSint Anthonis
Pantein ExtraDokter Kopstraat 25835 DVBeugen
Keurslagerij ThijssenDe Merret 65845 DASint Anthonis
Ikgavoorvers.nlStevensbeekseweg 3-A5845 ERSint Anthonis
Keurslager MeulepasDe Kloostertuin 215831 JSBoxmeer
Eetwinkel BoxmeerSteenstraat 985831 JJBoxmeer
Database met kleinschalige instanties van bezorgmaaltijden. Een wijziging doorvoeren? Stuur ons dan een bericht.

Maaltijden voor bedrijven in Boxmeer

Ook bedrijven bestellen steeds vaker bedrijfsmaaltijden. Bijvoorbeeld bij avondwerk. Bedrijven / kantoren hebben vaak geen eigen keuken. Een zakelijke maaltijdservice kan eenvoudig grote of kleine bestellingen afleveren. Dan kan eenmalig, maar ook middels een abonnement. Zorg wel dat er genoeg koelruimte is. Hierna vind je een aantal voorbeelden van maaltijdleveranciers voor bedrijven.

 • Kantoren kunnen kiezen uit een ruim assortiment overwerkmaaltijden. Bijvoorbeeld wanneer er een studiedag ingepland is of als het personeel ‘s avond overwerkt. Als bedrijf wil je dan natuurlijk attent zijn en zorgen dat er een lekkere warme maaltijd op hen staat te wachten.
 • Ook zorgcentrums (zoals serviceflats, dagbesteding en leefgroepen) verzorgen een warme maaltijd voor hun cliënten. Het seniorenrestaurant biedt soms ook ruimte voor bezoekers. Dikwijls hebben ze een overeenkomst met erkende bezorgers van magnetronmaaltijden in Boxmeer. Dat maakt dat het eten betaalbaar blijft.
 • De grotere thuiszorgorganisaties beschikken over een netwerk met maaltijdvoorzieningen. Via deze instanties kan je advies inwinnen over het ontvangen van warm eten via tafeltje dekje. Soms bieden zij ook ondersteuning bij het toedienen van het eten.
 • Ook de kinderopvang (zoals kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang locaties) nemen steeds vaker kant-en-klaar maaltijden af. Kinderen kunnen daardoor een gezonde en voedzame maaltijd krijgen voordat ze door hun ouders worden opgehaald.

Koelverse- of diepvriesmaaltijden thuisbezorgd

Probeer het nu zelf: lekkere en voedzame gerechten snel op tafel!


FAQ: belangrijke thema’s rondom maaltijdbezorging aan huis

Zijn kant-en-klaar maaltijden wel gezond?
De hedendaagse kant-en-klare gerechten komen goed uit de test. Er zitten minder e-nummers, zout en andere toevoegingen in dan vroeger het geval was. Het Voedingscentrum communiceert op haar website waar een gezonde warme maaltijd in Boxmeer in Nederland aan moet voldoen. Minimaal 150 gram aan verse groente, natriumarm, voldoende volkoren ingrediënten, max. 100 gram aan vlees of vis en indien mogelijk met 25 gram eiwit of meer. Op de verpakking staat meestal een tabel met de voedingswaarden en eventuele kunstmatige toevoegingen. Een standaard portie komt niet boven de 600-700 Kcal.

Uit welke onderdelen bestaat een opwarmmaaltijd?
Een normale kant en klaar maaltijd bestaat uit 3 onderdelen. Als eerste zijn dit groenten, vaak van het seizoen. Daarbij heb je een koolhydraatrijk product als aardappelen of pasta. En natuurlijk heb je vlees/vis/vleesvervangers. Het assortiment kan per week verschillen. Zo zijn er Typisch Nederlandse maaltijden, gerechten met producten van het seizoen en culinaire inspiratie. Bijv. Spinazie a la creme & Quinoa met gra­naat­ap­pel & avo­ca­do.

Hoe warm ik de thuismaaltijd op in de magnetron?
Het bereiden van een koelverse- of diepvriesmaaltijd is niet moeilijk. Je plaatst de maaltijd ongeveer 25 minuten op 110 – 125 °C in de oven. Wanneer je sneller wilt eten dan bespaar je veel tijd met de magnetron. Bij een reguliere maaltijd gaat dit in zo’n 4 tot 8 minuten op 550 – 750 watt. Neem jij warme tafeltje dekje service? Dan wordt het netjes warm bezorgd in Boxmeer.

Hoe duur is een bezorgmaaltijd in Boxmeer?
De prijzen van de gerechten kunnen enorm verschillen. Elke bezorgdienst heeft weer andere prijzen en voorwaarden. Vooral het soort maaltijd dat je kiest heeft zijn doorwerking op de prijs. Een diepvriesmaaltijd bestel je al voor €4,80. Een dagverse maaltijd heeft een iets hoger prijskaartje (om en nabij de €5,85. Voor een warme levering (tafeltje dekje) betaal je nog weer zo’n €2,00 extra. Heb je graag iets voor en na? Bij veel organisaties kan je ook de keuze maken voor soepen (vanaf €1,45) en ijs/vla of een ander dessert (vanaf €1,45).

Welk type leveranciers zijn er?
Verse maaltijden worden via allerlei winkels aangeboden. Allereerst heb je supers en verswinkels. Deze organisaties hebben doorgaans een voorraad met eten. Je hoeft dus vaak niets te bestellen. Ook kan je kiezen voor de maaltijdservice Boxmeer. Denk dan aan professionele keukens waarbij je op abonnementsbasis maaltijden kunt bestellen. Ten derde hebben we nog de zorgverleners en wijkrestaurants die de beschikking hebben over een eigen maaltijdvoorziening.

Bestaan er financiële tegemoetkomingen (subsidies) in de gemeente Boxmeer?
Via www.boxmeer.nl bekijk je alles over regelingen en subsidies. Zo is er de mogelijkheid voor maaltijdhulp die vanuit de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO) wordt gefaciliteerd. Daarbij kun je soms aanspraak maken op regelingen via de WLZ, de zorgverzekeringswet (ZVW) en af en toe ook de bijzondere bijstand (BZ). De gemeente kijkt dan kritisch naar uw huidige inkomen en uw spaargeld.

Alle plaatsen in deze gemeente

 • Sambeek
 • Beugen
 • Vortum-Mullem
 • Groeningen
 • Overloon
 • Holthees
 • Vierlingsbeek
 • Maashees
 • Rijkevoort
 • Oeffelt