Advertentie: Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een voordelig pakket met 4 of 6 maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer voordelig verse maaltijden uit.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Kant en klaar maaltijden Someren

Wil je alles weten over lekkere kant en klaar maaltijden bestellen in Someren? Aan de hand van deze site check je alle belangrijke aspecten. Zo bieden we uitleg over wat een maaltijdservice precies is, en voor welke groepen mensen het een uitkomst biedt. Verder gaan we verder in op de actuele type maaltijden. Wil je komende week al eten laten komen? Ga dan naar leveranciers vergelijken. Voor een organisatie bestellen? Voor die situaties kun je info opvragen voor bedrijven (zakelijke service). De opwarmmaaltijden kunnen veel werk uit handen nemen. De smaak is echt prima er er zijn tientallen verschillende gerechten. De gerechten zijn de laatste jaren goed doorontwikkeld. Heb je vragen voor onze medewerkers? Check dan eerst antwoorden op de veel voorkomende vragen. Wil je vandaag nog bestellen? Een proefpakket aanvragen kan interessant zijn.

RegioNoord-Brabant
GemeenteSomeren
PlaatsSomeren
Postcode5711
Website gemeentewww.someren.nl
kant-en-klaar-maaltijden-someren

Kant-en-klaar maaltijden uitproberen?

Bekijk alle aanbiedingen en vraag een proefpakket aan

Wat zijn voordelen van de maaltijdservice in Someren?

Vind jij koken niet leuk? Wil je eenvoudig gezond en gevarieerd eten? Een smakelijke kant en klaar maaltijd kan voor iedereen geschikt zijn. Je bent niet meer afhankelijk van anderen en de maaltijd staat in korte tijd op tafel. Steeds meer doelgroepen ontdekken het gemak. Populair zijn bijvoorbeeld: Rundervink in jus met stamppot broccoli & Lekkerbekje remouladesaus sperziebonen puree. In het gedeelte hierna lees je informatie over meerdere segmenten Nederlanders die het gemak van een maaltijdservice ervaren:

 • Senioren en ouderen: Senioren krijgen vaak opwarmmaaltijden aan huis. Geholpen door deze senioren maaltijden wordt de drempel van zelfstandig wonen verlaagd. Deze maaltijden zijn tegenwoordig erg gezond, bevatten weinig toevoegingen en kan men eenvoudig opwarmen. Voor senioren is een verantwoorde maaltijd extra belangrijk. Bijvoorbeeld om de bloeddruk op peil te houden of voor een beter geheugen en meer concentratie. Er bestaan ook veel verschillende dieetmaaltijden. Voor bijna elke allergie of voedingswens worden er maatwerkproducten gemaakt. U kunt denken aan leefstijlen als lactosevrij, zoutarm, gemalen, eiwitrijk, en vegetarisch, natriumarm, koolhydraatarm, vetarm.
 • Hulpbehoevenden: Mensen met een beperking kunnen ook extra genieten van kant-en-klaar maaltijden. Door die service blijft men altijd een beetje zelfstandigheid houden. Bij problemen met kauwen en/of slikken bieden vloeibare en gemalen maaltijden ook veel gemak.
 • Jonge gezinnen: Nederlandse gezinnen komen vaak tijd tekort. Werk, hobbies en vrienden vereisen een goede planning. Boodschappen doen en koken is simpelweg niet elke avond mogelijk. Met behulp van gezonde kant-en-klaar maaltijden kan het hele gezin toch gezond eten. Zo blijft er in de avond tijd over voor andere dingen.
 • Starters: Studeren, hobby’s en andere bezigheden: er komt dagelijks heel veel op ons af. Iedere dag boodschappen doen en koken is simpelweg niet altijd mogelijk. Zo nu en dan een kant-en-klaar maaltijd kan erg handig zijn en het zorgt ook voor afwisseling in je eetpatroon. Ze bevatten soms wel 200 gram groenten en bevatten niet zoveel, zout, vet en andere toevoegingen.

Kant-en-klare maaltijden aan huis in Someren: wat is het aanbod?

Wanneer je je oriënteert op gezonde thuismaaltijden in Someren dan zijn er drie alternatieven: vriesvers, koelvers en tafeltje dekje (warm). Elk type gerecht heeft zijn eigen pluspunten en minpunten. De verschillen zitten ‘m met name in hoe groot het aanbod is, financiën, kwaliteit en betaal- en bezorgmogelijkheden.

 1. De koelverse maaltijd is een gerecht dat dagvers wordt gemaakt met verse producten. De bezorging vindt 1 of 2 keer per week plaats. Na levering zet je het in de koelkast. Er is vaak een wekelijks wisselend menu.
 2. Een diepvriesmaaltijd bezorgen in Someren? Deze gaat na bereiding door een speciale vriestunnel. Zo blijven smaak en structuur optimaal behouden. In de vriezer blijft het wel tot een jaar goed. Vaak wekelijks of om de week aan huis bezorgd.
 3. De Tafeltje dekje maaltijd wordt opgewarmd aan huis bezorgd. Ideaal als u niet meer kunt koken en het opwarmen van een maaltijd ook niet wil. Een nadeel is dat u het niet kunt eten wanneer u dat wil.
bezorgmaaltijd-someren

Landelijke maaltijdservices vergelijken

In de tabel hierna vind je een lijst met landelijke aanbieders van warme maaltijden in Someren. Per aanbieder vind je informatie als het type maaltijden en een prijsindicatie. Klik op de button van een instelling voor een gedetailleerde review.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Bestel extra boodschappen mee
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Lokale leveranciers van magnetronmaaltijden

In de volgende tabel vind je een database met regionale instellingen. Denk dan aan welzijnsorganisaties, stichtingen, zorginstellingen, slagerijen, cateraars. Op dit platform vind je ook adresgegevens van partijen in Nuenen, Gerwen en Nederwetten, Best en Son en Breugel.

LeverancierAdresPostcodePlaats
Keurslager KoppensPostelstraat 37B5711 EMSomeren
Keurslager LouwersBurgemeester Ruttenplein 105721 DXAsten
Keurslager VogelsDe Plaetse 765708 ZJHelmond
Savant ZorgSteenovenweg 45708 HNHelmond
Dinner at HomeMarsstraat 315721 XVAsten
SPAR VerhoevenOffermansstraat 25715 ANLierop
SPAR MaasVorstermansplein 45725 AMHeusden
Keurslager van BaarsMargrietstraat 575731 BNMierlo
Woonzorgcentrum EegelshoeveTer Hofstadlaan 2015711 VGSomeren
BuurtzorgLaan ten Roode 71 d5711 GBSomeren
Tabel met kleinschalige instanties van kant-en-klaar maaltijden. Wijzigen of aanvullen? Meld dit bij onze klantenservice.

Maaltijden voor bedrijven in Someren

Ook bedrijven en kantoren maken veelvuldig gebruik van bedrijfsmaaltijden. Bijvoorbeeld als er in de avond nog even doorgewerkt wordt. Kantoren beschikken vaak niet over eigen apparatuur. Zo’n zakelijke maaltijdservice zorgt dat er altijd voedzame maaltijden op voorraad zijn. Dan kan eenmalig, maar ook middels een abonnement. De maaltijden vragen wel om de nodige koelruimte. Onderstaand beschrijven we enkele voorbeeldsituaties van maaltijdleveranciers voor bedrijven.

 • Kantoren of bedrijfspanden laten vaak een overwerkmaaltijd bezorgen. Dat kan handig zijn in het val van projectdagen of als er klanten over de vloer komen. In een dergelijke situatie wil je uiteraard de mogelijkheid bieden om op kantoor een warme maaltijd te nuttigen.
 • Ook zorgcentra (kleinschalige woonvormen en/of dagbesteding) willen hun bewoners voorzien van een dagelijkse warme maaltijd. Vaak kunnen gasten ook mee-eten in het seniorenrestaurant. Normaliter hebben ze afspraken gemaakt met professionele bedrijven voor magnetronmaaltijden in Someren. Soms bieden zij ook een boodschappenservice.
 • Ook thuiszorgorganisaties ondersteunen mensen bij de avondmaaltijd via een maaltijdvoorziening. Via dergelijke instellingen kan je informeren naar het ontvangen van warm eten via tafeltje dekje. In sommige gevallen ondersteunen ze ook bij het eten en het drinken.
 • Ook de kinderopvang (zoals kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang locaties) kunnen ouders verder ondersteunen met kant-en-klaar maaltijden. De kinderen kunnen dan een gezonde en voedzame maaltijd nemen rond etenstijd waarna ze weer opgehaald worden.

Koelverse- en diepvriesmaaltijden bij u thuisbezorgd?

Ontdek de mogelijkheden: dagverse gerechten snel op tafel!


FAQ: veel voorkomende vragen betreffende maaltijdbezorging aan huis

Hoe gezond zijn kant en klaar maaltijden?
De hedendaagse kant-en-klare gerechten komen goed uit de test. Ze bevatten veel minder zout, vet en toevoegingen dan vroeger het geval was. Het Voedingscentrum communiceert op haar website waar een gezonde warme maaltijd in Someren zich aan moeten houden. Bereid met minimaal 150 gram groente, slechts beperkt zout, bij voorkeur met volkoren graanproducten, slechts weinig vis en vlees (100 gram per portie) en indien mogelijk met 25 gram eiwit of meer. Op de sticker op de doos vind je informatie over voedingswaarden als energie, zout, eiwitten en koolhydraten. Qua voedingswaarden nooit meer dan 650/700 Kcal.

Hoe ziet een normale opwarmmaaltijd eruit?
Een gemiddelde maaltijd kent 3 afzonderlijke onderdelen. In de basis is het belangrijk dat er genoeg groenten in zitten. Daarbij heb je een koolhydraatrijk product als aardappelen of pasta. En ter afsluiting heb je vlees/vis of een vervanger. Bij veel aanbieders wisselt het menu per week. Qua menu kan je veel kanten op. Je hebt oer-Hollandse gerechten, verse seizoensmaaltijden en bijzondere recepten. Denk aan Een pizza hawai of Slavink in uienjus.

Hoe moet ik mijn thuismaaltijd opwarmen?
Het bereiden van een koelverse- of diepvriesmaaltijd is niet ingewikkeld. Je warmt dit op in ongeveer 25 – 40 minuten op 100 graden in de oven. Als je toch wat sneller wilt eten dan kan het een stuk sneller met de magnetron. Vaak warm je het op in ongeveer 4 – 10 minuten op 600 – 850 watt. Kies je specifiek voor een warme tafeltje dekje service? Dan krijg je het lekker makkelijk warm bezorgd in Someren.

Wat betaal ik voor een bezorgmaaltijd in Someren?
De prijzen van de gerechten zijn heel divers. Elke bezorgdienst werkt met andere prijzen. Met name het type maaltijd heeft zijn uitwerking op de prijs. Een reguliere diepvriesmaaltijd bestel je al vanaf €4,50. Een dagverse maaltijd is doorgaans net wat duurder (rond de €5,95. Voor een warme levering (tafeltje dekje) betaal je nog weer zo’n €2,00 extra. Wil je jezelf echt verwennen? Neem dan ook een soepje (vanaf €1,30) en ijs/vla of een ander dessert (vanaf €1,20).

Welke soorten leveranciers zijn er?
Er zijn veel verschillende leveranciers waar je maaltijden kunt kopen. Onder andere verswinkels, eetzaken en supermarkten. De gerechten liggen gewoon in de schappen van deze winkels. Het is dus niet noodzakelijk om vooraf te bestellen. Ten tweede is er de maaltijdservice Someren. Het betreft grootschalige keukens waarbij je op abonnementsbasis maaltijden kunt bestellen. Ten derde onderscheiden we nog zorgaanbieders en wijkrestaurants die eigen maaltijdvoorzieningen in het leven hebben geroepen.

Kan ik een subsidie krijgen bij de gemeente Someren?
Via de uitleg op www.someren.nl doorzoek je de specifieke subsidies binnen deze gemeente. Je leest hier o.a. hoe het zit met maaltijdhulp die via de WMO wordt verstrekt. Tevens zijn er vaak ook tegemoetkomingen mogelijk via de WLZ (wet langdurige zorg), de bijzondere zorgverzekeringswet (ZVW) en af en toe ook de bijzondere bijstand (BZ). Daarbij wordt altijd wel gekeken naar vermogen op spaarrekeningen en huidige inkomen.

Alle plaatsen in deze gemeente

 • Lierop