Advertentie: Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een voordelig pakket met 4 of 6 maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer voordelig verse maaltijden uit.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Kant en klaar maaltijden Nuenen, Gerwen en Nederwetten

Zoek je een leverancier voor gezonde kant en klaar maaltijden bestellen in Nuenen, Gerwen en Nederwetten? Op deze pagina verstrekken we aanvullende details. We leggen je uit wat een maaltijdservice inhoudt, en wie er gebruik van kan maken. Verder leggen we alles uit over de verschillende gerechten opties. Snel bestellen? Je kunt hier ook aanbieders vergelijken. Op grotere schaal bestellen? Dan kan jij info opvragen voor bedrijven (zakelijke service). Er zitten veel positieve aspecten aan opwarmmaaltijden. Ze smaken ontzettend goed en je warmt ze eenvoudig en snel op. De kwaliteit is de afgelopen jaren sterk verbeterd. Heb je vragen voor onze medewerkers? Surf dan eerst verder naar antwoorden op de veel voorkomende vragen. Wil jij gelijk een bestelling plaatsen? Test dan voordelig de service met een proefpakket.

RegioNoord-Brabant
GemeenteNuenen, Gerwen en Nederwetten
PlaatsNuenen, Gerwen en Nederwetten
Postcode5671
Website gemeentewww.nuenen.nl
kant-en-klaar-maaltijden-nuenen-gerwen-en-nederwetten

Kant-en-klaar maaltijden laten bezorgen?

Check actuele aanbiedingen en probeer een proefpakket

Voor wie is de maaltijdservice in Nuenen, Gerwen en Nederwetten?

Ben jij geen goede kok? Wil je meer tijd overhouden voor leuke dingen? Een lekkere kant en klaar maaltijd kan voor iedereen geschikt zijn. Je bent niet meer afhankelijk van anderen en je bent geen tijd kwijt in de keuken. We zien een sterke toename in interesse in deze maaltijden. Zoals gerechten als: Stukjes rundvlees in saus & Penne vier kazen, uitgebakken spekjes. In de box hieronder beschrijven we allerlei soorten groepen die gebruikmaken van de maaltijdservice:

 • Senioren: Ouderen in Nederland bestellen dikwijls opwarmmaaltijden. Met behulp van senioren maaltijden blijven senioren langer zelfstandig. Deze maaltijden bevatten belangrijk voedingsstoffen, hebben weinig zout en kunstmatige toevoegingen en warmt men binnen een paar minuten op. Voor ouderen zijn deze speciaal ontwikkelde gerechten van belang. Bijvoorbeeld om het energielevel te stimuleren of om het geheugen op peil te houden. Er bestaan ook veel verschillende dieetmaaltijden. Voor vrijwel ieder dieet worden er maatwerkproducten gemaakt. Typische voorbeelden zijn zoutarm, glutenvrij, lactosevrij, gemalen, en vetarm, koolhydraatarm, diabetes, natriumarm.
 • Hulpbehoevenden: Mensen met een beperking kunnen vaak met kant-en-klaar maaltijden goed uit de voeten. Door die kant-en-klaar oplossingen hoeft er minder zorg ingekocht te worden. Bij problemen met kauwen en/of slikken bieden vloeibare en gemalen maaltijden ook veel pluspunten.
 • Drukke gezinnen: Een gemiddeld gezin heeft het enorm druk. Studie, werk en hobby’s vragen veel van onze tijd. Even tussendoor koken schiet er dan wel eens bij in. Met gezonde kant-en-klaar maaltijden kan het hele gezin op die drukke dagen toch gezond eten. Dat maakt ook dat iedereen ontspannen aan tafel zit.
 • Jongvolwassenen: Werk, de fitness en afspraken met vrienden: we hebben het erg druk. Elke avond een gezonde maaltijd koken lukt vaak gewoon niet. Zo nu en dan een kant-en-klaar maaltijd kan erg handig zijn en het is nog gezond ook. Ze zitten vol groenten en eiwitten en bevatten niet zoveel, zout, vet en andere toevoegingen.

Kant-en-klare maaltijden aan huis in Nuenen, Gerwen en Nederwetten: welke soorten zijn er?

Als je op zoek bent naar gezonde thuismaaltijden in Nuenen, Gerwen en Nederwetten dan heb je feitelijk drie keuzes: warme levering (tafeltje dekje), koelvers en vriesvers. Elk soort gerecht kent zijn eigen karakter en voordelen. Zo verschillen de op het gebied van: assortiment, onkosten, kwaliteit en bezorgintervallen.

 1. De koelverse maaltijd is een gerecht dat dagvers wordt gemaakt met verse producten. Hierna worden ze direct gekoeld en luchtdicht verpakt. Na levering leg je alles in je koelkast. De houdbaarheid is slechts beperkt.
 2. Een diepvriesmaaltijd bezorgen in Nuenen, Gerwen en Nederwetten? Deze wordt na het koken meteen ingevroren tot wel -40 graden. Dit garandeert de smaak en versheid. Een groot voordeel is de lange houdbaarheid. In de regel per 6 of 12 stuks bij je thuisbezorgd.
 3. De Tafeltje dekje maaltijd wordt reeds opgewarmd bij je thuis geleverd. Zeer geschikt op het moment dat het koken niet meer gaat en u niet in staat bent om zelf een maaltijd op te warmen. U bent wel afhankelijk van de bezorgtijd.
bezorgmaaltijd-nuenen-gerwen-en-nederwetten

Landelijke maaltijdservices vergelijken

Hierna check je een lijst met bekende bezorgers van warme maaltijden in Nuenen, Gerwen en Nederwetten. Per instantie bekijk je relevante zaken zoals het soort gerechten dat ze aanbieden en de prijzen. Druk op de knop van een leverancier voor een uitgebreide beoordeling.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Bestel extra boodschappen mee
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Plaatselijke maaltijdvoorzieningen van kant-en-klaar maaltijden

Hierna check je een lijst met lokaal georiënteerde instanties. Dit kunnen zijn welzijnsorganisaties, slagerijen, cateraars, supermarkten, stichtingen. Op deze website vind je ook bedrijven en organisaties in Bergeijk, Waalre en Eindhoven.

LeverancierAdresPostcodePlaats
ZuidZorg WijkzorgKloosterstraat 155671 BGNuenen
De Keuken van EliseKerkstraat 485671 GPNuenen
Keurslager SeelenWinkelcentrum Coevering 125665 GAGeldrop
Slagerij ReefHeuvel 315664 HMGeldrop
Keurslagerij VogelsHoge Brake 465672 GMNuenen
BuurtzorgParkstraat 545671 GHNuenen
Van Den Beuken CateringDe Tienden 26a5674 TBNuenen
Slagerij MennenBoterhoek 265683 AVBest
Keurslager TebakParkstraat 12B5671 GGNuenen
Gasterijen van ArchipelMargot Begemannstraat 95671 CWNuenen
Tabel met lokale maaltijdvoorzieningen van opwarmmaaltijden. Wilt u iet toevoegen of verwijderen? Meld dit bij onze klantenservice.

Maaltijden voor bedrijven in Nuenen, Gerwen en Nederwetten

Met name ook bedrijven maken veelvuldig gebruik van bedrijfsmaaltijden. Bijvoorbeeld voor overwerkers. Kantoren beschikken vaak niet over eigen apparatuur. Zo’n zakelijke maaltijdservice bezorgt snel een gezonde en voedzame maaltijd. Dit kan op dagelijkse of wekelijkse basis zijn. Er moet natuurlijk wel voldoende koelruimte beschikbaar zijn. Hierna behandelen we diverse opties van maaltijdleveranciers voor bedrijven.

 • Kantoren en fabrieken bestellen zogenoemde overwerkmaaltijden voor personeel. Bijvoorbeeld bij een cursus of als de medewerkers ook nachtdiensten werken. Als bedrijf kun je dan via de cateraar een warme maaltijd faciliteren.
 • Ook zorggroepen (woonlocaties en dagbesteding) bieden hun bewoners en cliënten een dagelijkse warme maaltijd. Dit gebeurt ook dikwijls in een seniorenrestaurant. In de regel is dit contractueel geregeld met erkende bedrijven voor magnetronmaaltijden in Nuenen, Gerwen en Nederwetten. Op die manier kunnen cliënten voordelig blijven eten.
 • Meerdere thuiszorgorganisaties hebben lokale contacten als het gaat om de maaltijdvoorziening. Via de medewerkers kun je in contact komen met leveranciers voor het laten leveren van maaltijden op vaste dagen. In bepaalde cases kunnen ze ook ondersteuning bieden bij het eten en het drinken.
 • Ook het kinderdagverblijf, de kinderopvang of BSO-locaties kunnen ouders verder ondersteunen met kant-en-klaar maaltijden. De kids kunnen zo een smakelijke en gezonde maaltijd opeten (zodat ze dat thuis niet meer hoeven te doen).

Koelverse- en diepvriesmaaltijden bij u thuisbezorgd?

Profiteer van het gemak: de lekkerste en meest voedzame menu’s moeiteloos op tafel!


FAQ: vaak gestelde vragen over maaltijdbezorging aan huis

Zijn kant-en-klaar maaltijden wel gezond?
De hedendaagse kant-en-klare gerechten komen goed uit de test. Ze bevatten veel minder kunstmatige toevoegingen als we dat vergelijken met vroeger. Het Voedingscentrum geeft suggesties voor waar een gezonde warme maaltijd in Nuenen, Gerwen en Nederwetten aan moet voldoen. Tussen de 175 en 200 gram groente, zoutbeperkt, focus op graan- en volkoren ingrediënten, slechts weinig vis en vlees (100 gram per portie) en bij voorkeur minimaal 25 gram eiwit. Op de omdoos vind je informatie over de ingrediënten en voedingswaarden. Een standaard portie komt niet boven de 600-700 Kcal.

Hoe wordt een opwarmmaaltijd samengesteld?
Een avondmaaltijd bestaat uit 3 componenten. Ten eerste zijn dit groenten, vaak van het seizoen. Vaak combineer je dit met koolhydraten (aardappelen, pasta). En ter afsluiting heb je iets eiwitrijks als vlees/vis of een vervanger. Het assortiment kan per week verschillen. Je kunt genieten van 100% Hollandse kost, lekkere seizoensmaaltijden en inspirerende recepten. Bijvoorbeeld Rundersaucijs in jus en Speklapjes met jus en preistamppot.

Hoe moet ik de thuismaaltijd verwarmen?
Het klaarmaken van een koelverse- of diepvriesmaaltijd is niet moeilijk. Dit kan in ongeveer 25 minuten op 100 – 120 °C in de oven. Heb je hier geen geduld voor? Dan gebruik je eenvoudig de magnetron. Meestal verwarm je het in circa 6 tot 12 minuten op 600 – 850 watt. Gaat jouw voorkeur uit naar een warme tafeltje dekje service? Dan worden de kant en klaar maaltijden warm bezorgd in Nuenen, Gerwen en Nederwetten.

Wat is de prijs van een bezorgmaaltijd in Nuenen, Gerwen en Nederwetten?
De prijzen van de gerechten variëren nogal. Elke leverancier heeft andere prijzen en bezorgkosten. Vooral het soort maaltijd dat je kiest heeft effect op de kosten. Een diepvriesmaaltijd is er al vanaf €4,80. Een dagverse maaltijd is net wat duurder geprijsd (rond de €6,55. Voor een warme levering (tafeltje dekje) betaal je al gauw €2,00 extra. Wil je ook een voor- en nagerecht? Kies dan ook een soep (vanaf €1,75) en desserts (vanaf €1,10).

Welk type leveranciers zijn er?
Er zijn veel verschillende leveranciers waar je maaltijden kunt kopen. Allereerst heb je supers en verswinkels. Deze organisaties hebben doorgaans een voorraad met eten. Het is dus niet noodzakelijk om vooraf te bestellen. Verder heb je natuurlijk de maaltijdservice Nuenen, Gerwen en Nederwetten. Denk dan aan cateraars en/of gespecialiseerde keuken die op bestelling wekelijks maaltijden bezorgen aan huis. Als laatste onderscheiden we nog zorggroepen en wijkrestaurants die eigen maaltijdvoorzieningen in het leven hebben geroepen.

Bestaan er financiële tegemoetkomingen (subsidies) in de gemeente Nuenen, Gerwen en Nederwetten?
Via www.nuenen.nl wordt beschreven wat je qua subsidies kunt verwachten. Hier wordt onder andere uitgelegd hoe het zit met maaltijdhulp die is aan te vragen binnen de WMO-regeling. Ook bestaan er andere regelingen via de WLZ (wet langdurige zorg), de Zvw (Zorgverzekeringswet) en soms ook de bijzondere bijstand (BZ). Er wordt hierbij gekeken naar het inkomen en spaartegoeden.

Alle plaatsen in deze gemeente

 • Nuenen