Advertentie: Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een voordelig pakket met 4 of 6 maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer voordelig verse maaltijden uit.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Kant en klaar maaltijden Bergeijk

Ben jij op zoek naar een aanbieder voor lekkere kant en klaar maaltijden bestellen in Bergeijk? Op kantenklaarmaaltijden.com vind je tips en adviezen. Zo leggen we uit wat een maaltijdservice voor voordelen heeft, en welke huishoudens daarvan gebruik zouden kunnen maken. Tevens vertellen we meer over de verschillende soorten maaltijden. Uitleg overslaan en direct bestellen? Ga dan maaltijdvoorzieningen vergelijken. Bedrijfsmatig bestellen? Dan kun jij opties voor zakelijke maaltijden overwegen. Er zitten veel positieve aspecten aan opwarmmaaltijden. De gerechten zijn erg voedzaam en het staat binnen mum van tijd op tafel. Tegenwoordig is de kwaliteit flink verhoogt. Zijn er onduidelijkheden? Probeer dan eerst te zoeken binnen de veelgestelde vragen. Wil je graag snel genieten van lekkere gerechten? Overweeg dan een proefpakket aan te vragen.

RegioNoord-Brabant
GemeenteBergeijk
PlaatsBergeijk
Postcode5571
Website gemeentewww.bergeijk.nl
kant-en-klaar-maaltijden-bergeijk

Kant-en-klaar maaltijden thuisbezorgen?

Vergelijk de huidige aanbiedingen en probeer een proefpakket

Waarom kiezen voor een maaltijdservice in Bergeijk?

Houd je niet van koken? Wil je eenvoudig gezond en gevarieerd eten? Zo’n lekkere kant en klaar maaltijd kan voor iedereen geschikt zijn. Je bent niet meer afhankelijk van anderen en kun je eenvoudig en snel warm eten. Steeds meer Nederlanders maken er gebruik van. Probeer onder andere: Vispotje in botersaus of Stamppot boerenkool met een varkenssaucijs. In het gedeelte hierna vind je enkele voorbeelden van groepen mensen die gebruikmaken van de maaltijdservice:

 • Senioren / bejaarden: Ouderen in Nederland krijgen vaak opwarmmaaltijden aan huis. Via speciale senioren maaltijden kunnen zij langer zelfstandig thuis blijven wonen. De menu’s zitten vol met groenten en belangrijke bouwstoffen, bevatten weinig toevoegingen en kan men eenvoudig opwarmen. Voor bejaarden is elke dag een uitgebalanceerde maaltijd cruciaal. Bijvoorbeeld om een hoge bloeddruk tegen te gaan of om het geheugen op peil te houden. Ouderen hebben de keuze uit veel dieetmaaltijden. Voor elke dieetwens of leefstijl worden er maatwerk oplossingen geboden. Het gaat hier bijvoorbeeld om glutenvrij, gemalen, lactosevrij, zoutarm, en koolhydraatarm, vetarm, vegetarisch, diabetes.
 • Hulpbehoevenden: Mensen met een beperking profiteren ook flink van kant-en-klaar maaltijden. Mede door deze producten hebben ze minder zorg en ondersteuning nodig. Voor mensen met kauw- en slikproblemen bieden gemalen- en vloeibare maaltijden ook veel gemak.
 • Jonge gezinnen: Gezinnen met kinderen zijn drukker dan ooit. Werk, feestjes en hobbies hebben een grote impact op onze agenda. Een verse maaltijd op tafel zetten schiet er dan wel eens bij in. Met behulp van gezonde kant-en-klaar maaltijden kan elk gezinslid genieten van lekker eten. Dat maakt ook dat iedereen ontspannen aan tafel zit.
 • Jongvolwassenen: Een drukke baan, sport en vrienden: soms kan de druk erg groot zijn. Iedere avond voor jezelf koken is soms teveel gevraagd. Een kant-en-klaar maaltijd is dan een handige oplossing en het is vaak nog erg gezond ook. Er zitten lekker veel groenten in en er zitten niet zoveel onnodige toevoegingen in.

Kant-en-klare maaltijden aan huis in Bergeijk: welke zijn geschikt?

Als je op zoek bent naar gezonde thuismaaltijden in Bergeijk dan heb je feitelijk 3 opties: Vriesvers (diepvries), koelvers en warm (tafeltje dekje). Elke maaltijdvorm heeft weer zijn eigen kenmerken. De verschillen hebben te maken met hoe groot het aanbod is, onkosten, versheid en betaal- en bezorgmogelijkheden.

 1. Een koelverse maaltijd wordt dagvers gekookt met verse ingrediënten. Hierna worden ze direct gekoeld en luchtdicht verpakt. De verpakkingen leg je kant en klaar in de koelkast. Veel aanbieders werken met een wekelijks wisselend menu.
 2. Een diepvriesmaaltijd bezorgen in Bergeijk? Deze gaat na bereiding door een speciale vriestunnel. Smaak, geur en vitamines blijven zo optimaal behouden. In de vriezer blijft het wel tot een jaar goed. Vaak per box van 6 gerechten op locatie geleverd.
 3. Een Tafeltje dekje maaltijd wordt vers gekookt en warm bezorgd. De oplossing wanneer het koken niet meer gaat of als er lichamelijke beperkingen zijn. U bent wel afhankelijk van de bezorgtijd.
bezorgmaaltijd-bergeijk

Vergelijk diverse maaltijdservices

In het volgende schema doorzoek je eenvoudig een verzameling erkende bezorgers van warme maaltijden in Bergeijk. Per instantie verstrekken we informatie als aanbod en de kosten. Klik op de knop van een bezorgservice om onze ervaringen te lezen.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Bestel extra boodschappen mee
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Lokale leveranciers van senioren maaltijden

In onderstaand schema bekijk je een weergave van lokale instanties. Denk dan aan welzijnsorganisaties, stichtingen, zorginstellingen, supermarkten, cateraars. Op dit portaal vind je ook leveranciers in Veldhoven, Eersel en Reusel-De Mierden.

LeverancierAdresPostcodePlaats
Keurslagerij HoppenbrouwersHof 475571 CBBergeijk
Keurslager VosBlokvenlaan 25581 GNWaalre
Catering ContentLeemskuilen 25563 CKWesterhoven
Keurslager AdriaansDommelseweg 36A5554 NSValkenswaard
Chef GJEindhovenseweg 46a5582 HTWaalre
RobertZ afhaalrestaurantFrater Romboutsstraat 165571 KZBergeijk
Keurslager van TongerlooDen Hof 1385582 JZWaalre
Trees voor ThuisValkenswaardseweg 145582 VBWaalre
ZuidZorg WijkzorgKlaproosstraat 605571 JHBergeijk
Stichting Maaltijdservice De KempenHof 105571 CCBergeijk
Tabel met lokaal georiënteerde leveranciers van bezorgmaaltijden. Wijzigen of aanvullen? Stuur ons dan een bericht.

Maaltijden voor bedrijven in Bergeijk

Juist bedrijven kunnen veel baat hebben bij een bedrijfsmaaltijd. Denk dan o.a. aan personeel dat overwerkt. Kantoren beschikken vaak niet over eigen apparatuur. De zakelijke maaltijdservice kan flexibel en snel maaltijden afleveren. Bestellen kan vaak nog tot kort van tevoren. Het is belangrijk dat er genoeg ruimte in de koeling is. Hierna lichten we enkele situaties toe van maaltijdopties voor bedrijven.

 • Bedrijven kunnen kiezen uit een ruim assortiment overwerkmaaltijden. Zoals tijdens praktijkdagen die in de avond doorgaan of wanneer een meeting net wat langer doorgaat. In dit soort situaties wil je graag attent zijn en zorgen dat er een lekkere warme maaltijd op hen staat te wachten.
 • Ook zorgorganisaties (bijv. serviceflats, woongroepen of dagbesteding) hebben vraag naar warme maaltijden voor hun bewoners. Het seniorenrestaurant biedt soms ook ruimte voor bezoekers. In veel gevallen maken zij hiervoor afspraken met landelijke aanbieders van magnetronmaaltijden in Bergeijk. Dit resulteert in betaalbare maaltijden voor bewoners.
 • De grotere thuiszorgorganisaties kunnen advies geven rondom een maaltijdvoorziening. Via deze zorgbedrijven kan je advies inwinnen over het thuisbezorgen van warme tafeltje dekje maaltijden. In sommige gevallen ondersteunen ze ook bij het bereiden en klaarzetten van het eten.
 • Ook de kinderopvang (denk aan een kinderdagverblijf of BSO) komen ouders vaak tegemoet met gezonde kant-en-klaar maaltijden. Kinderen kunnen zo een gezonde en voedzame maaltijd nuttigen rond etenstijd waarna ze weer opgehaald worden.

Koelverse- of diepvriesmaaltijden thuisbezorgd

Ontdek de mogelijkheden: de lekkerste en meest voedzame menu’s binnen enkele minuten opwarmen!


FAQ: veelgestelde vragen en antwoorden over maaltijdbezorging aan huis

Is het gezond om kant-en-klaar maaltijden te eten?
Kant-en-klare gerechten hebben zich de laatste jaren ontwikkeld. Ze bevatten minder zout en veel meer groenten vergeleken met 5 – 10 jaar terug. Het Voedingscentrum vertelt ons waar een gezonde warme maaltijd in Bergeijk aan moet voldoen. Bereid met minimaal 150 gram groente, slechts beperkt zout, gebruikmakend van volkoren producten, niet meer dan 100 gram vis/vlees p.p. en indien mogelijk met 25 gram eiwit of meer. Op de omdoos vind je vaak een tabel met de ingrediënten en voedingswaarden. 1 portie bevat tussen de 400 – 700 Kcal.

Hoe wordt een opwarmmaaltijd samengesteld?
De basissamenstelling van een gerecht kent 3 afzonderlijke onderdelen. Allereerst zijn er de groenten. Vaak combineer je dit met koolhydraten (aardappelen, pasta). En ter afsluiting heb je vlees/vis/vleesvervangers. Bij sommige leveranciers kan je dit helemaal zelf samenstellen. Er is keuze uit een Nederlandse stamppot, ambachtelijke maaltijden met ingrediënten van het seizoen en recepten van over de hele wereld. O.a. Naturel-pannenkoek & Aardappelpartjes rozemarijn.

Hoe warm ik de thuismaaltijd op in de magnetron?
Het opwarmen van een koelverse- of diepvriesmaaltijd is eenvoudig. Optie 1 is ongeveer 30 minuten op 110 graden celsius in de oven. Wanneer je sneller wilt eten dan bespaar je veel tijd met de magnetron. Opwarmen gaat in zo’n 5 – 10 minuten op 600 – 850 watt. Kies je specifiek voor een warme tafeltje dekje service? Dan wordt het netjes warm bezorgd in Bergeijk.

Hoeveel betaal ik voor een bezorgmaaltijd in Bergeijk?
De prijzen die de maaltijdservices hanteren zijn heel wisselend. Elke service heeft weer een eigen menulijst met eigen prijzen. Voornamelijk de maaltijdvorm heeft zijn doorwerking op de prijs. Een diepvriesmaaltijd bestel je al voor €4,90. Een dagverse maaltijd ligt hier vaak net iets boven (circa €6,50. Voor een warme levering (tafeltje dekje) betaal je ongeveer €8,00 tot €9,00 incl. bezorging. Wil je jezelf echt verwennen? Kies dan ook soep vooraf (vanaf €1,75) en nagerecht (vanaf €1,30).

Welk type leveranciers zijn er?
Je kunt terecht bij allerlei verschillende aanbieders. Er zijn natuurlijk supermarkten en verswinkels als groenteboeren en slagers. Kenmerkend is dat je hier uit voorraad etenswaren kunt aanschaffen. Soms wordt er ook bezorgd. Daarnaast kan je gebruik maken van de maaltijdservice Bergeijk. Onder andere cateringbedrijven en grote keukens die zich volledig hebben toegelegd op het bezorgen van maaltijden aan huis. Tevens bestaan er ook nog (thuis)zorginstellingen en wijkrestaurants die eigen maaltijdvoorzieningen in het leven hebben geroepen.

Zijn er subsidies beschikbaar vanuit de gemeente Bergeijk?
Via de info op www.bergeijk.nl wordt beschreven wat je qua subsidies kunt verwachten. Er bestaan bijvoorbeeld opties voor maaltijdhulp die vanuit de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO) wordt gefaciliteerd. Daarbij bestaan er andere regelingen die gebaseerd zijn op de WLZ, de zorgverzekeringswet (ZVW) en wellicht de bijzondere bijstand. Men analyseert hiervoor allereerst vermogen op spaarrekeningen en huidige inkomen.

Alle plaatsen in deze gemeente

 • Luyksgestel
 • Riethoven
 • Westerhoven