Advertentie: Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een voordelig pakket met 4 of 6 maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer voordelig verse maaltijden uit.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Kant en klaar maaltijden Reusel-De Mierden

Opties achterhalen voor verse kant en klaar maaltijden bestellen in Reusel-De Mierden? Hieronder vind je alles wat je moet weten. We gaan bijvoorbeeld dieper in op wat een maaltijdservice voor jou kan betekenen, en welke huishoudens daarvan gebruik zouden kunnen maken. Evenzeer vertellen we meer over de huidige maaltijdopties. Je kunt natuurlijk ook direct voorzieningen vergelijken. Als laatste kan je ook mogelijkheden opvragen voor zakelijke doelgroepen. Opwarmmaaltijden bevallen de meest klanten erg goed. Het geheel smaakt er lekker en het assortiment is gigantische groot. De ontwikkeling van deze maaltijden heeft zeker niet stilgestaan. Heb je vragen voor onze medewerkers? Probeer dan eerst te zoeken binnen onze paragraaf met vragen & antwoorden. Wil jij gelijk een bestelling plaatsen? Bekijk dan de actuele aanbiedingen.

RegioNoord-Brabant
GemeenteReusel-De Mierden
PlaatsReusel-De Mierden
Postcode5541
Website gemeentewww.reuseldemierden.nl
kant-en-klaar-maaltijden-reusel-de-mierden

Kant-en-klaar maaltijden in huis halen?

Bekijk de lopende aanbiedingen en proef de smaken met het proefpakket

Wie maakt er gebruik van de maaltijdservice in Reusel-De Mierden?

Is koken voor jou geen leuke bezigheid? Wil je eenvoudig gezond en gevarieerd eten? Een gezonde kant en klaar maaltijd heeft veel voordelen. Je hoeft zelf geen boodschappen meer te doen en heb je geen grote keuken nodig. Het wordt steeds populairder. Selecteer bijvoorbeeld: Pastaschotel en Appelcompote met vanille. Hieronder benoemen we diverse groepen mensen die gebruikmaken van de maaltijdservice:

 • Ouderen en bejaarden: Oudere mensen die maken veelvuldig gebruik van opwarmmaaltijden. Geholpen door deze senioren maaltijden is deze doelgroep minder toegewezen op hulp van anderen. Deze etenswaren zijn tegenwoordig erg gezond, bevatten weinig e-nummers of zout en zijn simpel op te warmen. Voor 75-plussers is een dagelijkse gezonde maaltijd een uitkomst. Bijvoorbeeld om het energielevel te stimuleren of om gewicht te verliezen. Ouderen hebben de keuze uit veel dieetmaaltijden. Voor vrijwel ieder dieet zijn er wel oplossing te vinden. U kunt dan bijvoorbeeld denken aan gemalen, glutenvrij, eiwitrijk, lactosevrij, en vetarm, vegetarisch, natriumarm, koolhydraatarm.
 • Hulpbehoevenden: Mensen met een beperking zijn vaak erg geholpen met kant-en-klaar maaltijden. Daardoor kan deze doelgroep zonder veel extra zorg een maaltijd klaarmaken. Bij slik- of kauwproblemen bieden vloeibare en gemalen maaltijden ook veel mogelijkheden.
 • Families: Nederlandse gezinnen komen vaak tijd tekort. Studie, werk en hobby’s moeten allemaal in de agenda ingepast worden. Een gezonde maaltijd klaarmaken is dan niet altijd even prettig. Dankzij gezonde kant-en-klaar maaltijden bied je elk gezinslid voedzaam eten. De tijd die overblijft kun je anders invullen.
 • Studenten: School, werken, de fitness en vrienden: soms kan de druk erg groot zijn. Zorgen voor gezond eten is vaak geen optie. Kant-en-klaar is een uitstekend alternatief en het is vaak nog erg gezond ook. Ze worden bereid met seizoensgebonden producten en er zitten niet zoveel onnodige toevoegingen in.

Kant-en-klare maaltijden aan huis in Reusel-De Mierden: hoe werkt dat?

Wanneer je je oriënteert op gezonde thuismaaltijden in Reusel-De Mierden dan zijn er in feite drie keuzes: diepvries, koelvers en tafeltje dekje (warm). Elk type gerecht heeft weer zijn eigen kenmerken. Hieronder lees je meer over de breedte van het assortiment, prijs, herkomst producten en aflevermogelijkheden.

 1. De koelverse maaltijd is een gerecht dat dagvers wordt gemaakt met verse producten. Hierna worden ze direct gekoeld en luchtdicht verpakt. De maaltijden bewaar je in de koelkast. De gerechten zijn enkele dagen houdbaar.
 2. Een diepvriesmaaltijd bezorgen in Reusel-De Mierden? Deze wordt na de bereiding verwerk, geportioneerd en teruggevroren. Zo blijven de gerechten en smaakvol uitzien. Een groot voordeel is de lange houdbaarheid. In de regel elke week 1 keer aan huis bezorgd.
 3. De Tafeltje dekje maaltijd wordt reeds opgewarmd bij je thuis geleverd. Erg handig wanneer zelfstandig koken tot het verleden behoort of als opwarmen simpelweg niet meer gaat. U kunt dan niet zelf het tijdstip van eten bepalen.
bezorgmaaltijd-reusel-de-mierden

Landelijke maaltijdservices vergelijken

In de volgende tabel doorzoek je eenvoudig een overzicht met grote keukens voor warme maaltijden in Reusel-De Mierden. Per bezorgservice tref je informatie als assortiment en budget. Klik op de button van een instantie voor een extra toelichting.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Bestel extra boodschappen mee
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Plaatselijke leveranciers van thuismaaltijden

In de tabel hierna tref je een database met plaatselijke bedrijven. Voorbeelden zijn zorginstellingen, supermarkten, stichtingen, cateraars, welzijnsorganisaties. Op dit portaal vind je ook informatie over maaltijdbezorging in Meierijstad, Bernheze en Eersel.

LeverancierAdresPostcodePlaats
ZuidZorg WijkzorgGroeneweg 27c5541 AGReusel
Kempenhof – ValkenhofAntwerpsebaan 35554 JVValkenswaard
Catering Just UsNicolaas Beetslaan 175531 TGBladel
ZuidZorg WijkzorgKloostertuin 25531 HCBladel
Keurslager AdriaansDommelseweg 36A5554 NSValkenswaard
BuurtzorgBakkerstraat 535554 EDValkenswaard
Catering ContentLeemskuilen 25563 CKWesterhoven
Keurslagerij HoppenbrouwersHof 475571 CBBergeijk
Slagerij GossensEindhovenseweg 425554 ACValkenswaard
ZuidZorg WijkzorgRijt 25552 BKValkenswaard
Database met lokaal georiënteerde instanties van kant-en-klaar maaltijden. Iets aanpassen of toevoegen? Stel ons dan op de hoogte per mail.

Maaltijden voor bedrijven in Reusel-De Mierden

Ook zakelijke klanten kunnen profiteren van speciale bedrijfsmaaltijden. Bijvoorbeeld voor een koopavond. Op kantoor is er doorgaans geen gelegenheid om te koken. Een zakelijke maaltijdservice kan flexibel en snel maaltijden afleveren. Bestellen kan vaak nog tot kort van tevoren. Het is belangrijk dat er genoeg ruimte in de koeling is. Hierna sommen we enkele voorbeelden op van maaltijdvoorzieningen voor bedrijven.

 • Organisaties kunnen veel profijt hebben van overwerkmaaltijden. Bijvoorbeeld bij een cursus of als de medewerkers ook nachtdiensten werken. In dit soort situaties wil je graag jouw werknemers een gezonde maaltijd voorschotelen.
 • Ook zorgcentra (o.a. woongroepen en dagbestedingen) bieden hun bewoners een warme maaltijd aan. Soms op de kamer, maar soms ook in een seniorenrestaurant. In veel gevallen zijn daarvoor afspraken gemaakt met grote leveranciers van magnetronmaaltijden in Reusel-De Mierden. Op deze manier blijven de maaltijden ook betaalbaar.
 • Diverse thuiszorgorganisaties kunnen advies geven rondom een maaltijdvoorziening. Via de thuiszorgbedrijven kun je tips en info aanvragen voor het thuisbezorgen van warme tafeltje dekje maaltijden. In specifiek situaties helpen ze ook bij het opwarmen en/of het toedienen van de maaltijd.
 • Ook organisaties zoals een BSO, kinderopvang of kinderdagverblijf bieden vaak kant-en-klaar maaltijden als extra service. Kinderen kunnen zo een smakelijke en gezonde maaltijd opeten voordat ze door hun ouders worden opgehaald.

Koelverse- of diepvriesmaaltijden aan huis bezorgen

Probeer het zelf: lekkere en voedzame gerechten binnen enkele minuten opwarmen!


FAQ: vaak gestelde vragen over maaltijdbezorging aan huis

Kunnen kant-en-klaar maaltijden gezond zijn?
Tegenwoordig zijn kant-en-klare gerechten steeds beter voor het lichaam. Ze bevatten minder zout en veel meer groenten ten opzichte van jaren geleden. Het Voedingscentrum geeft suggesties voor waar een gezonde warme maaltijd in Reusel-De Mierden in Nederland aan moet voldoen. Tussen de 175 en 200 gram groente, zoutbeperkt, gebruikmakend van volkoren producten, maximaal 100 gram vis of vlees en natuurlijk minimaal 25 gram eiwit. Op de verpakking staat meestal een tabel met voedingswaarden als zout, vet en overige toevoegingen. Een standaard portie komt niet boven de 600-700 Kcal.

Hoe wordt een opwarmmaaltijd samengesteld?
Een gemiddelde maaltijd kent 3 afzonderlijke onderdelen. Allereerst heb je natuurlijk de groenten. Verder heb je een volkoren product of aardappelen. Afsluitend bevat je bord dan nog vlees/vis of een vervanger. Het assortiment kan per week verschillen. Zo zijn er 100% Hollandse kost, seizoensmaaltijden en inspirerende recepten. Denk aan Mexicaanse kipschotel, paprika, ananas, rijst of Macaroni-gehakt schotel.

Hoe warm ik de thuismaaltijd op in de magnetron?
Het bereiden van een koelverse- of diepvriesmaaltijd is niet moeilijk. Dit doe je in circa 25 minuten op 120 °C in de oven. Indien je dit te lang vindt duren dan zet je gewoon de magnetron aan. Opwarmen gaat in zo’n 6 tot 10 minuten op 550 – 800 watt. Neem jij warme tafeltje dekje service? Dan wordt het eten gewoon warm bezorgd in Reusel-De Mierden.

Wat is de prijs van een bezorgmaaltijd in Reusel-De Mierden?
De prijzen van de gerechten lopen flink uiteen. Elke service heeft weer andere prijzen en voorwaarden. Vooral het soort maaltijd dat je kiest heeft effect op de kosten. Een gewoon goede diepvriesmaaltijd is er al voor €4,60. Een dagverse maaltijd is net wat duurder geprijsd (vanaf €6,35. Voor tafeltje dekje (warme levering) ben je nog iets duurder uit, vaak rond de €9,00. Wil je ook een voor- en nagerecht? Vaak kan je ook kiezen voor soepen (vanaf €1,45) en nagerecht (vanaf €1,30).

Waar kan ik maaltijden krijgen?
Er zijn veel verschillende leveranciers waar je maaltijden kunt kopen. Allereerst heb je supers en verswinkels. Deze organisaties hebben doorgaans een voorraad met eten. Sommige van deze winkels doen ook aan bezorgen. In aanvulling daarop kan je kiezen voor de maaltijdservice Reusel-De Mierden. Dit zijn vaak speciaal ingerichte keukens die wekelijks maaltijden aan huis bezorgen. Tenslotte kun je soms ook terecht bij (thuis)zorginstellingen en wijkrestaurants waar je terecht kunt voor verschillende maaltijdvoorzieningen.

Kan ik een subsidie krijgen bij de gemeente Reusel-De Mierden?
Via de info op www.reuseldemierden.nl kun jij de actuele status van subsidies bekijken. Zo is er de mogelijkheid voor maaltijdhulp die via de WMO kan worden aangeboden. In aanvulling hierop zijn er landelijk regelingen vanuit bijv. de WLZ (wet langdurige zorg), de unieke zorgverzekeringswet (ZVW) en af en toe ook de bijzondere bijstand (BZ). Daarbij kijkt men naar het inkomen en/of het vermogen.

Alle plaatsen in deze gemeente

 • Reusel
 • Hulsel
 • Hooge Mierde
 • Lage Mierde