Advertentie: Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een voordelig pakket met 4 of 6 maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer voordelig verse maaltijden uit.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Kant en klaar maaltijden Veldhoven

Zoek jij opties voor verse kant en klaar maaltijden bestellen in Veldhoven? Aan de hand van deze site lees je tips en adviezen. Zo leggen we uit wat een maaltijdservice voor voordelen heeft, en wie er gebruik van kan maken. Ook bespreken we de huidige maaltijd-mogelijkheden. Direct maaltijden laten leveren? Check dan het kopje maaltijdvoorzieningen vergelijken. Bestellen voor groepen? Ga dan info opvragen voor bedrijven (zakelijke service). Opwarmmaaltijden hebben veel voordelen. Dit eten is geschikt voor iedereen er er zijn tientallen verschillende gerechten. De specifieke kooktechnieken voor deze gerechten zijn erg innovatief. Heb je nog brandende vragen? Surf dan eerst verder naar het hoofdstuk veelgestelde vragen. Wil je graag snel genieten van lekkere gerechten? Test dan voordelig de service met een proefpakket.

RegioNoord-Brabant
GemeenteVeldhoven
PlaatsVeldhoven
Postcode5501
Website gemeentewww.veldhoven.nl
kant-en-klaar-maaltijden-veldhoven

Genieten van kant-en-klaar maaltijden?

Bekijk alle aanbiedingen en probeer een proefpakket

Hoe werkt de maaltijdservice in Veldhoven?

Is al dat uitsloven in de keuken niks voor jou? Zoek je manieren om tijd te besparen? Zo’n gezonde kant en klaar maaltijd wordt vaak als positief ervaren. Je bent niet meer afhankelijk van anderen en kun je eenvoudig en snel warm eten. We zien een sterke toename in interesse in deze maaltijden. Zoals maaltijden als: Rundvlees in basilicumsaus en Macaroni, groenten-tomatensaus. In onderstaand blok tref je meerdere segmenten Nederlanders die geholpen zijn bij de maaltijdservice:

 • Ouderen en bejaarden: Oudere mensen laten doorgaans opwarmmaaltijden thuisbezorgen. Aan de hand van senioren maaltijden wordt de drempel van zelfstandig wonen verlaagd. De gerechten zitten vol bouw- en voedingsstoffen, bevatten weinig toevoegingen en staan binnen een paar minuten op tafel. Voor bejaarden zijn voedzame gerechten cruciaal. Bijvoorbeeld om een hoge bloeddruk tegen te gaan of om gewicht te verliezen. Er zijn ook veel dieetmaaltijden ontwikkeld. Voor bijna elk dieet of leefstijl worden er maatwerk oplossingen geboden. Het gaat hier bijvoorbeeld om gemalen, eiwitrijk, glutenvrij, zoutarm, en koolhydraatarm, vegetarisch, diabetes, natriumarm.
 • Hulpbehoevenden: Mensen met een beperking hebben ook veel baat bij kant-en-klaar maaltijden. Hierdoor hoeft er minder zorg ingekocht te worden. In het geval van kauw- en slikproblemen bieden gemalen- en vloeibare gerechten ook vaak uitkomst.
 • Families: Gezinnen met kinderen zijn drukker dan ooit. Studie, werk en hobby’s vereisen een goede planning. Naar de winkel gaan en boodschappen doen is simpelweg niet elke avond mogelijk. Aan de hand van gezonde kant-en-klaar maaltijden ben je flexibel, en kan iedereen op zijn/haar tijd iets gezonds eten. Dat maakt ook dat iedereen ontspannen aan tafel zit.
 • Starters: Studeren, hobbies en andere vrijetijdsbestedingen: er komt dagelijks heel veel op ons af. Elke dag iets gezonds klaarmaken kan dan vaak lastig zijn. Op deze drukke dagen een kant-en-klaar maaltijd opwarmen is dan een goed idee en is tegenwoordig ook heel erg gezond. Ze worden bereid met seizoensgebonden producten en bevatten niet zoveel, zout, vet en andere toevoegingen.

Kant-en-klare maaltijden aan huis in Veldhoven: welke zijn geschikt?

Op het moment dat je zoekt naar oplossingen voor gezonde thuismaaltijden in Veldhoven dan bestaan er 3 opties: koelverse-, diepvries-, en tafeltje dekje maaltijden. Elk type gerecht heeft positieven en negatieven kanten. De maaltijden verschillen als het gaat om de breedte van het assortiment, financiën, smaak en afleveropties.

 1. De koelverse maaltijd wordt door een professionele kok met dagverse ingrediënten bereid. Hierna worden ze direct gekoeld en luchtdicht verpakt. De maaltijden bewaar je in de koelkast. De etenswaren kun je ongeveer 4/5 dagen goed houden.
 2. Een diepvriesmaaltijd bezorgen in Veldhoven? Deze wordt na de bereiding verwerk, geportioneerd en teruggevroren. Zo blijven smaak en structuur optimaal behouden. Een groot voordeel is de lange houdbaarheid. Normaal om de week aan huis geleverd.
 3. Een Tafeltje dekje maaltijd wordt warm opgediend bij je in de woonkamer. Zeker praktisch wanneer zelfstandig koken tot het verleden behoort en als een maaltijd opwarmen ook niet zelfstandig lukt. In veel gemeenten wordt dit rondgebracht door vrijwilligers.
bezorgmaaltijd-veldhoven

Beschikbare maaltijdservices vergelijken

Hierna tref je een database met erkende bezorgers van warme maaltijden in Veldhoven. Per organisatie bekijk je relevante zaken zoals het soort gerechten dat ze aanbieden en de kosten. Klik op de knop van een instelling voor een extra toelichting.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Bestel extra boodschappen mee
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Kleinschalige bedrijven van kant-en-klaar maaltijden

Hieronder check je een weergave van lokaal georiënteerde instanties. Voorbeelden zijn supermarkten, welzijnsorganisaties, stichtingen, cateraars, zorginstellingen. Op deze site vind je ook leveranciers in Boekel, Cuijk en Meierijstad.

LeverancierAdresPostcodePlaats
Keurslager AntonisMeiveld 855501 KDVeldhoven
ZuidZorg WijkzorgDe Run 56015504 DKVeldhoven
Keurslager KluijtmansKerkstraat 135492 AHSint-Oedenrode
ONS WelzijnDe Misse 4b5484 BZHeesch
RSZK – MerefeltParklaan 25504 GBVeldhoven
Dé MaaltijdserviceDe Run 54035504 DGVeldhoven
Joris Zorg – GroenendaalDen Hofpad 15512 ACVessem
ZuidZorg WijkzorgServatiusstraat 6a5512 AJVessem
SWOVEBurgemeester van Hoofflaan 705503 BRVeldhoven
SPAR WalterKruisstraat 35502 JAVeldhoven
Schema met lokaal georiënteerde organisaties van thuismaaltijden. Iets aanpassen of toevoegen? Neem contact met ons op!

Maaltijden voor bedrijven in Veldhoven

Met name ook bedrijven kunnen veel baat hebben bij een bedrijfsmaaltijd. Bijvoorbeeld voor een koopavond. Bedrijven / kantoren hebben vaak geen eigen keuken. Een zakelijke maaltijdservice kan flexibel en snel maaltijden afleveren. Dit kan incidenteel maar ook structureel. Let op: er moet wel genoeg koelruimte zijn om de maaltijden op te slaan. Hierna behandelen we diverse opties van maaltijdvoorzieningen voor bedrijven.

 • Bedrijven laten doorgaans overwerkmaaltijden leveren. Zoals tijdens praktijkdagen die in de avond doorgaan of als het personeel ‘s avond overwerkt. Als bedrijf wil je dan natuurlijk attent zijn en zorgen dat er een lekkere warme maaltijd op hen staat te wachten.
 • Ook verzorgingslocaties (dagbesteding en woonlocaties) willen hun cliënten dagelijks een gezonde maaltijd voorschotelen. Dit gebeurt ook dikwijls in een seniorenrestaurant. In de regel zijn daarvoor afspraken gemaakt met bekende keukens voor magnetronmaaltijden in Veldhoven. Zo betalen cliënten niet teveel voor hun maaltijd.
 • Verschillende thuiszorgorganisaties bieden maaltijdondersteuning via regionale maaltijdvoorzieningen. Via deze instanties kan je afspraken maken voor het ontvangen van warm eten via tafeltje dekje. Zij kunnen ook helpen bij het opwarmen en/of het toedienen van de maaltijd.
 • Ook de kinderopvang (zoals kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang locaties) nemen steeds vaker kant-en-klaar maaltijden af. Kinderen kunnen op die manier een gezonde en voedzame maaltijd opeten wanneer u bijvoorbeeld wat later bent.

Koelverse- en diepvriesmaaltijden bij u thuisbezorgd?

Ervaar het gemak: de lekkerste en meest voedzame menu’s moeiteloos op tafel!


FAQ: veelgestelde vragen en antwoorden over maaltijdbezorging aan huis

Is het gezond om kant-en-klaar maaltijden te eten?
Het imago van kant-en-klare gerechten is flink opgepoetst. Ze bevatten minder zout en veel meer groenten dan vroeger het geval was. Het Voedingscentrum vertelt precies waar een gezonde warme maaltijd in Veldhoven aan moet voldoen. Tussen de 175 en 200 gram groente, slechts beperkt zout, gebruikmakend van volkoren producten, maximaal 100 gram vlees of vis per persoon en genoeg eiwit (25 gram). Op de verpakking staat vaak meer info over de voedingswaarden en eventuele kunstmatige toevoegingen. Qua voedingswaarden nooit meer dan 650/700 Kcal.

Hoe wordt een opwarmmaaltijd samengesteld?
De basissamenstelling van een gerecht kent 3 afzonderlijke onderdelen. Allereerst is het belangrijk dat er genoeg groenten in zitten. Vaak combineer je dit met koolhydraten (aardappelen, pasta). Afsluitend heb je een stukje vlees/vis of een vervanger met genoeg eiwitten. Bij veel aanbieders wisselt het menu per week. Je kunt kiezen uit oer-Hollandse gerechten, verse seizoensmaaltijden en culinaire inspiratie. Bijvoorbeeld Gestoofde prei & Verse waldorfsalade.

Hoe werkt het opwarmen van een thuismaaltijd?
Het bereiden van een koelverse- of diepvriesmaaltijd gaat heel gemakkelijk. Optie 1 is ongeveer 35 minuten op 100 – 120 °C in de oven. Duurt dit te lang? Dan kun je ook kiezen voor de magnetron. Normaal gesproken lukt dat al in 5 – 10 minuten op 600 – 800 watt. Wil je liever gebruik maken van een warme tafeltje dekje service? Dan wordt het netjes warm bezorgd in Veldhoven.

Hoeveel betaal ik voor een bezorgmaaltijd in Veldhoven?
De tarieven van maaltijden aan huis variëren nogal. Elke aanbieder heeft weer andere prijzen en voorwaarden. Vooral het soort maaltijd dat je kiest beïnvloedt de prijs. Een gemiddelde diepvriesmaaltijd is er vanaf €4,50. Een dagverse maaltijd komt net wat hoger uit (gemiddeld €6,25. Voor tafeltje dekje (warme levering) betaal je nog weer zo’n €2,00 extra. Wil je ook een voor- en nagerecht? Kies dan ook soep vooraf (vanaf €1,65) en ijs/vla of een ander dessert (vanaf €1,20).

Bij welke bedrijven kan ik terecht?
Ben je op zoek naar kant-en-klaar, dan kan je bij veel bedrijven terecht. Onder andere verswinkels, eetzaken en supermarkten. De maaltijden liggen vaak gewoon in de winkel. Soms wordt er ook bezorgd. In aanvulling daarop heb je natuurlijk de maaltijdservice Veldhoven. We hebben het dan over cateraars en/of gespecialiseerde keuken die zich volledig hebben toegelegd op het bezorgen van maaltijden aan huis. Tenslotte kun je soms ook terecht bij zorgorganisaties en wijkrestaurants die de beschikking hebben over een eigen maaltijdvoorziening.

Hoe zit het met subsidies in de gemeente Veldhoven?
Via de info op www.veldhoven.nl bekijk je alles over regelingen en subsidies. Zo is er de mogelijkheid voor maaltijdhulp die via de WMO wordt verstrekt. Daarbij heb je soms ook recht op zorg vanuit de WLZ, de zorgverzekeringswet (ZVW) en af en toe ook de bijzondere bijstand (BZ). Vooraf moet u eerst documenten overleggen m.b.t. uw vermogen en inkomen.