Proefpakket: 4 koelverse maaltijden voor €25,-

header-uitgekookt

Dagvers gekookt met maximale versheid

Vrijblijvend bestellen, gratis bezorging

Nu 4 maaltijden voor slechts €25,00

Proefpakket: 6 vriesverse maaltijden voor €29,99

Diepvriesmaaltijden, lange houdbaarheid

Keuze uit 170 verschillende gerechten

Nu 6 maaltijden voor slechts €32,50

Kant en klaar maaltijden Cuijk

Wil jij vandaag nog lekkere kant en klaar maaltijden bestellen in Cuijk? Aan de hand van deze site verstrekken we relevante info. We gaan bijvoorbeeld dieper in op wat een maaltijdservice voor voordelen heeft, en voor welke groepen / gezinssituaties het handig kan zijn. Ook gaan we verder in op de actuele maaltijd-mogelijkheden. Direct maaltijden laten leveren? Check dan het kopje maaltijdservices vergelijken. Bestellen voor groepen? Ga dan info opvragen voor bedrijven (zakelijke service). Er zitten veel positieve aspecten aan opwarmmaaltijden. Het geheel smaakt er lekker er er zijn tientallen verschillende gerechten. De specifieke kooktechnieken voor deze gerechten zijn erg innovatief. Zijn er onduidelijkheden? Bekijk dan eerst antwoorden op de veel voorkomende vragen. Wil je vandaag nog bestellen? Bekijk dan de actuele aanbiedingen.

RegioNoord-Brabant
GemeenteCuijk
PlaatsCuijk
Postcode5431
Website gemeentewww.cuijk.nl
kant-en-klaar-maaltijden-cuijk

Kant-en-klaar maaltijden in huis halen?

Vergelijk de huidige aanbiedingen en bestel voordelig het proefpakket

Wat biedt de maaltijdservice in Cuijk?

Is al dat uitsloven in de keuken niks voor jou? Wil je eenvoudig gezond en gevarieerd eten? Een gezonde kant en klaar maaltijd heeft veel voordelen. Je kunt stoppen met het zoeken naar recepten en jij bespaart veel tijd in de keuken. We zien een sterke toename in interesse in deze maaltijden. Selecteer bijvoorbeeld: Gebakken rijst of Bami goreng speciaal, kip in satésaus. Hierna benoemen we diverse groepen mensen die steeds vaker kiezen voor een maaltijdservice:

 • Ouderen / senioren: Ouderen in Nederland die maken veelvuldig gebruik van opwarmmaaltijden. Via speciale senioren maaltijden zijn ouderen veel zelfstandiger. Deze kant-en-klaar producten zijn tegenwoordig erg gezond, zijn zoveel mogelijk vrij van toevoegingen en E-nummers en zijn simpel op te warmen. Voor 70-plussers is een dagelijkse gezonde maaltijd onmisbaar. Bijvoorbeeld voor een gezonde bloeddruk en laag cholesterol of om de hersenen gezond te houden. Daarbij zijn er ook steeds meer dieetmaaltijden. Voor vrijwel ieder dieet worden er maatwerkproducten gemaakt. U kunt denken aan lactosevrij, eiwitrijk, zoutarm, gemalen, en diabetes, natriumarm, vegetarisch, koolhydraatarm.
 • Hulpbehoevenden: Mensen met een beperking profiteren ook flink van kant-en-klaar maaltijden. Daardoor blijft men altijd een beetje zelfstandigheid houden. Wanneer mensen last hebben van kauw- of slikproblemen, dan bieden vloeibare en gemalen maaltijden ook veel pluspunten.
 • Families met kinderen: In sommige gezinnen kan het er hectisch aan toe gaan. Werk, studie en andere vrijetijdsbestedingen wisselen elkaar snel af. Even snel een maaltijd maken is dan soms even teveel gevraagd. Met gezonde kant-en-klaar maaltijden kan het hele gezin op die drukke dagen toch gezond eten. Zo blijft er waardevolle tijd over om aan andere dingen te besteden.
 • Afgestudeerden: Werk, school, hobby’s en andere bezigheden: we hebben een bomvolle agenda. Dagelijks een verse en gevarieerde maaltijd koken zit er dan soms gewoon niet in. Kiezen voor een kant-en-klaar maaltijd is dan een uitstekend idee en het is nog gezond ook. Ze zitten vol met groenten en bevatten niet zoveel, zout, vet en andere toevoegingen.

Kant-en-klare maaltijden aan huis in Cuijk: hoe werkt dat?

Als jij kijkt naar alternatieven voor gezonde thuismaaltijden in Cuijk dan heb je drie opties om uit te kiezen: koelvers, vriesvers en tafeltje dekje. Elke maaltijdvorm heeft zo zijn voors en tegens. De verschillen hebben te maken met de afwisseling binnen het wekelijkse aanbod, budget, kwaliteit en leveropties.

 1. De koelverse maaltijd wordt vers bereid met seizoensgebonden producten. De bezorging vindt 1 of 2 keer per week plaats. Na bezorging sla je het eten op in de koelkast. De houdbaarheid is slechts beperkt.
 2. Een diepvriesmaaltijd bezorgen in Cuijk? Deze wordt na bereiding direct ingevroren. De kleur, geur, smaak en structuur blijft zo intact. Het eten moet je in de vriezer bewaren. Dikwijls elke week 1 keer aan huis bezorgd.
 3. De Tafeltje dekje maaltijd wordt reeds opgewarmd bij je thuis geleverd. De oplossing als zelfstandig koken tot het verleden behoort en u niet in staat bent om zelf een maaltijd op te warmen. Er wordt geleverd op een vooraf besproken tijdstip.
bezorgmaaltijd-cuijk

Beschikbare maaltijdservices vergelijken

Hierna bekijk je een overzicht met erkende bedrijven voor warme maaltijden in Cuijk. Per organisatie vind je specificaties zoals het huidige assortiment en het tarief. Selecteer een maaltijdservice om onze ervaringen te lezen.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
170+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Bestel extra boodschappen mee
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Plaatselijke bezorgservices van bezorgmaaltijden

In het schema hieronder tref je een database met regionale aanbieders. Denk dan aan slagerijen, stichtingen, supermarkten, cateraars, welzijnsorganisaties. Op dit platform vind je ook organisaties in Grave, Uden en Gemert-Bakel.

LeverancierAdresPostcodePlaats
Stichting Welzijn Ouderen CuijkZwaanstraat 75431 BPCuijk
SPAR BoereLietingsestraat 8A5441 ASOeffelt
Keurslager van ExelKerkstraat 115427 BABoekel
ONS WelzijnBurgtstraat 345427 AJBoekel
SPAR Haps van DuurenRaadhuisplein 45443 ATHaps
RegiomealKardinaalsmuts 1685432 AGCuijk
Maaltijdservice Sint AnthonisSnavelbiesstraat 55445 NVLandhorst
SPAR MaaltijdserviceKapelstraat 115447 AARijkevoort
Lekker Bezig ThuisbezorgdWeldaad 9a5431 SMCuijk
Keurslager HermanussenMaasburg 15431 BRCuijk
Opsomming met gemeentelijke maaltijdservices van bezorgmaaltijden. Een wijziging doorvoeren? Stel ons dan op de hoogte per mail.

Maaltijden voor bedrijven in Cuijk

Juist bedrijven maken regelmatig gebruik van een bedrijfsmaaltijd. Bijvoorbeeld voor ploegendiensten. Kantoren beschikken vaak niet over eigen apparatuur. De zakelijke maaltijdservice levert snel een gezonde en betaalbare maaltijd af. Dan kan eenmalig, maar ook middels een abonnement. De maaltijden vragen wel om de nodige koelruimte. Hieronder behandelen we diverse opties van maaltijdopties voor bedrijven.

 • Bedrijven laten vaak een overwerkmaaltijd bezorgen. Zoals tijdens praktijkdagen die in de avond doorgaan of als de medewerkers ook nachtdiensten werken. Als bedrijf wil je dan natuurlijk een warme maaltijd faciliteren.
 • Ook veel zorginstellingen (zoals serviceflats, dagbesteding en leefgroepen) bieden hun bewoners en cliënten een dagelijkse warme maaltijd. Dit gebeurt ook dikwijls in een seniorenrestaurant. Normaliter hebben ze afspraken gemaakt met bekende bezorgers van magnetronmaaltijden in Cuijk. Op die manier kunnen cliënten voordelig blijven eten.
 • Verscheidene thuiszorgorganisaties beschikken over een netwerk met maaltijdvoorzieningen. Via de medewerkers kan je advies inwinnen over het thuisbezorgen van warme tafeltje dekje maaltijden. De medewerkers kunnen soms ook helpen bij het opwarmen en/of het toedienen van de maaltijd.
 • Ook de BSO (kinderopvang en kinderdagverblijven) bieden vaak kant-en-klaar maaltijden als extra service. Kinderen kunnen zo een smakelijke en gezonde maaltijd opeten rond etenstijd waarna ze weer opgehaald worden.

Koelverse- en diepvriesmaaltijden aan huis laten bezorgen?

Probeer het zelf: de lekkerste en meest voedzame menu’s binnen enkele minuten klaar!


FAQ: belangrijk informatie over maaltijdbezorging aan huis

Hoe zit het met de gezondheid van kant-en-klaar maaltijden?
Kant-en-klare gerechten worden steeds gezonder. Er zitten meer groenten in, en het bevat veel minder zout ten opzichte van jaren geleden. Het Voedingscentrum geeft aan waar een gezonde warme maaltijd in Cuijk normaliter aan moet voldoen. 150 – 200 gram groente, maximaal 2 gram zout, voldoende volkoren ingrediënten, maximaal 100 gram vlees of vis per persoon en genoeg eiwit (25 gram). Op de omdoos vind je vaak een tabel met voedingswaarden als energie, vetten, koolhydraten en vezels. Een normale portie bevat tussen de 500 en 700 Kcal.

Hoe wordt een opwarmmaaltijd samengesteld?
Een reguliere maaltijd kent normaal gesproken 3 elementen. Als eerste is het belangrijk dat er genoeg groenten in zitten. Verder heb je een volkoren product of aardappelen. En natuurlijk heb je vlees, vis of een vleesvervanger met voldoende eiwitten. Elke week kies je zelf weer de gerechten die je lekker vind. Er is keuze uit Hollandse maaltijden, seizoensmaaltijden en recepten van over de hele wereld. Zoals Kipfilet in piri piri saus en Gehakt in jus.

Hoe moet ik een thuismaaltijd opwarmen?
Het bereiden van een koelverse- of diepvriesmaaltijd is niet ingewikkeld. Je warmt dit op in ongeveer 30 – 40 minuten op 125 °C in de oven. Indien je dit te lang vindt duren dan zet je gewoon de magnetron aan. Bij een gemiddelde maaltijd lukt dat in ongeveer 6 tot 12 minuten op 600 – 850 watt. Bestel je een warme tafeltje dekje service? Dan krijg je het lekker makkelijk warm bezorgd in Cuijk.

Wat is de prijs van een bezorgmaaltijd in Cuijk?
De prijzen van de verschillende maaltijden zijn heel wisselend. Elke service heeft weer een eigen menulijst met eigen prijzen. Met name het type maaltijd heeft effect op de kosten. Een gewoon goede diepvriesmaaltijd is er al voor €4,80. Een dagverse maaltijd is vaak wat duurder (circa €5,85. Voor tafeltje dekje (warme levering) moet je vaak nog zo’n €1,5 extra betalen. Wil je ook een voor- en nagerecht? Bij veel organisaties kan je ook de keuze maken voor soepen (vanaf €1,75) en toetje (vanaf €1,10).

Welke soorten leveranciers zijn er?
Verse maaltijden worden via allerlei winkels aangeboden. Ten eerst zijn er supermarkten en slagers. Kenmerkend is dat je hier uit voorraad etenswaren kunt aanschaffen. Soms is bezorging aan huis ook mogelijk. Daarnaast kan je kiezen voor de maaltijdservice Cuijk. Het betreft speciaal ingerichte keukens die door heel Nederland aan huis bezorgen. Tevens kun je soms ook terecht bij zorginstellingen en wijkrestaurants die ook een maaltijdvoorziening bieden.

Heb ik recht op een subsidie via de gemeente Cuijk?
Door middel van www.cuijk.nl wordt beschreven wat je qua subsidies kunt verwachten. De gemeente vertelt hier hoe het zit met maaltijdhulp via de WMO-regeling (wet maatschappelijke ondersteuning). Tevens zijn er landelijk regelingen via de WLZ (wet langdurige zorg), de bijzondere zorgverzekeringswet (ZVW) en eventueel de bijzondere bijstand. Daarbij kijkt men naar het inkomen, vermogen en de zorgindicatie.

Alle plaatsen in deze gemeente

 • Haps
 • Linden
 • Sint Agatha
 • Vianen
 • Katwijk
 • Beers