Proefpakket: 4 koelverse maaltijden voor €25,-

header-uitgekookt

Dagvers gekookt met maximale versheid

Vrijblijvend bestellen, gratis bezorging

Nu 4 maaltijden voor slechts €25,00

Proefpakket: 6 vriesverse maaltijden voor €29,99

Diepvriesmaaltijden, lange houdbaarheid

Keuze uit 170 verschillende gerechten

Nu 6 maaltijden voor slechts €32,50

Kant en klaar maaltijden Haps

Zoek je een leverancier voor gezonde kant en klaar maaltijden bestellen in Haps? Hieronder bieden we relevante info. We leggen je uit wat een maaltijdservice voor voordelen heeft, en wie er gebruik van kan maken. Evenzeer vertellen we meer over de verschillende gerecht-mogelijkheden. Wil je komende week al eten laten komen? Ga dan naar bedrijven vergelijken. Voor een organisatie bestellen? Voor die situaties kun je zakelijke mogelijkheden bekijken. De opwarmmaaltijden kunnen veel werk uit handen nemen. Het geheel smaakt er lekker en het staat binnen mum van tijd op tafel. De specifieke kooktechnieken voor deze gerechten zijn erg innovatief. Heb je vragen voor onze medewerkers? Onderzoek dan eerst het hoofdstuk veelgestelde vragen. Wil jij gelijk een bestelling plaatsen? Overweeg dan een proefpakket aan te vragen.

RegioNoord-Brabant
GemeenteCuijk
PlaatsHaps
Postcode5443
Website gemeentewww.cuijk.nl
kant-en-klaar-maaltijden-haps

Kant-en-klaar maaltijden thuisbezorgen?

Vergelijk alle aanbiedingen en kies een aantrekkelijk proefpakket

Voor wie is de maaltijdservice in Haps?

Is koken voor jou geen leuke bezigheid? Zoek je manieren om tijd te besparen? Zo’n dagelijkse kant en klaar maaltijd kan voor iedereen geschikt zijn. De inkopen hoef je niet zelfstandig te doen en kun je eenvoudig en snel warm eten. De laatste jaren maken steeds meer mensen er gebruik van. Kies bijvoorbeeld voor: Spaghetti, tonijn, kappertjes en/of Sucadelapje, bladspinazie, krieltjes. In onderstaande tekst lees je informatie over allerlei soorten groepen die veel kunnen hebben aan een maaltijdservice:

 • Ouderen: Ouderen in Nederland kiezen steeds vaker voor opwarmmaaltijden. Aan de hand van senioren maaltijden wordt de drempel van zelfstandig wonen verlaagd. Deze maaltijden zijn tegenwoordig erg gezond, bevatten weinig toevoegingen en warmt men binnen een paar minuten op. Voor ouderen is elke dag een uitgebalanceerde maaltijd cruciaal. Bijvoorbeeld om fit en sterk te blijven of om het geheugen op peil te houden. Het aanbod met dieetmaaltijden groeit daarbij snel. Voor bijna elke allergie of voedingswens is er een geschikte maaltijd. U kunt dan bijvoorbeeld denken aan eiwitrijk, glutenvrij, gemalen, lactosevrij, en koolhydraatarm, vegetarisch, natriumarm, vetarm.
 • Hulpbehoevenden: Mensen met een beperking profiteren ook flink van kant-en-klaar maaltijden. Door die service behouden ze een stukje zelfstandigheid. Bij slik- of kauwproblemen bieden gemalen- en vloeibare gerechten ook veel mogelijkheden.
 • Gezinnen met kinderen: In veel families is het vaak een drukte van jewelste. Studie, werk en hobby’s vereisen een goede planning. Even tussendoor koken is dan niet altijd even prettig. Dankzij gezonde kant-en-klaar maaltijden ben je flexibel, en kan iedereen op zijn/haar tijd iets gezonds eten. Zo blijft er in de avond tijd over voor andere dingen.
 • Alleenstaanden: Een drukke baan, sport en afspraken met vrienden: soms kan de druk erg groot zijn. Iedere avond voor jezelf koken zit er dan soms gewoon niet in. Op deze drukke dagen een kant-en-klaar maaltijd opwarmen is dan een goed idee en het zorgt ook voor afwisseling in je eetpatroon. Er zitten lekker veel groenten in en bevatten niet zoveel, zout, vet en andere toevoegingen.

Kant-en-klare maaltijden aan huis in Haps: hoe werkt dat?

Als je graag gebruik wil maken van gezonde thuismaaltijden in Haps dan bestaan er 3 alternatieven: koelverse-, diepvries-, en tafeltje dekje maaltijden. Iedere maaltijd heeft positieven en negatieven kanten. De verschillen zitten ‘m met name in hoe groot het aanbod is, prijzen, herkomst producten en bezorgmogelijkheden.

 1. De koelverse maaltijd is een gerecht dat dagvers wordt gemaakt met verse producten. Hierna worden ze direct gekoeld en luchtdicht verpakt. De maaltijden bewaar je in de koelkast. Het eten is houdbaar tot zo’n 5 dagen na levering.
 2. Een diepvriesmaaltijd bezorgen in Haps? Deze wordt na bereiding direct ingevroren. Smaak, geur en vitamines blijven zo optimaal behouden. In de vriezer blijft het wel tot een jaar goed. In de regel per 6 of 12 stuks bij jou thuis afgeleverd.
 3. Een Tafeltje dekje maaltijd wordt vers gekookt en warm bezorgd. Een uitkomst indien u niet meer kunt koken en u niet in staat bent om zelf een maaltijd op te warmen. Vaak verzorgd door een lokale stichting.
bezorgmaaltijd-haps

Vergelijk diverse maaltijdservices

In de volgende tabel bieden we een lijst met landelijke bedrijven voor warme maaltijden in Haps. Per bedrijf tref je praktische info zoals assortiment en budget. Tik op de button van een instantie voor een extra toelichting.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
170+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Bestel extra boodschappen mee
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Gemeentelijke organisaties van kant-en-klaar maaltijden

In onderstaand schema tref je een lijst met kleinschalige aanbieders. Dat zijn bijv. zorginstellingen, stichtingen, supermarkten, cateraars, slagerijen. Op dit portaal vind je ook leveranciers in Sint Agatha, Beers en Linden.

LeverancierAdresPostcodePlaats
SPAR Haps van DuurenRaadhuisplein 45443 ATHaps
ONS WelzijnStadhuisplein 2a5461 KSVeghel
SPAR BoereLietingsestraat 8A5441 ASOeffelt
RegiomealKardinaalsmuts 1685432 AGCuijk
Cunera – De BongerdZijlstraat 15473 CJHeeswijk-Dinther
BuurtzorgLangenboomseweg 2a5451 JKMill
Ton KantersHoofdstraat 69 /B5481 ABSchijndel
Zorggroep – BekkershuisDeken Baekersstraat 835482 JDSchijndel
SPAR MaaltijdserviceKapelstraat 115447 AARijkevoort
Maaltijdservice Sint AnthonisSnavelbiesstraat 55445 NVLandhorst
Tabel met kleinschalige aanbieders van bezorgmaaltijden. Iets aanpassen of toevoegen? Neem contact met ons op!

Maaltijden voor bedrijven in Haps

Ook bedrijven bestellen steeds vaker bedrijfsmaaltijden. Denk dan o.a. aan personeel dat overwerkt. De keukens in kantoorpanden zijn vaak summier. Zo’n zakelijke maaltijdservice kan flexibel en snel maaltijden afleveren. Dan kan eenmalig, maar ook middels een abonnement. Er moet natuurlijk wel voldoende koelruimte beschikbaar zijn. Hierna behandelen we diverse opties van maaltijdservices voor bedrijven.

 • Organisaties kunnen veel profijt hebben van overwerkmaaltijden. Dat is interessant voor bijvoorbeeld een avonddienst of als er klanten over de vloer komen. Als bedrijf wil je dan natuurlijk jouw werknemers een gezonde maaltijd voorschotelen.
 • Ook zorginstellingen (woonlocaties en dagbesteding) verzorgen een warme maaltijd voor hun cliënten. Vaak kunnen gasten ook mee-eten in het seniorenrestaurant. Normaliter zijn daarvoor afspraken gemaakt met populaire bedrijven voor magnetronmaaltijden in Haps. Op die manier kunnen cliënten voordelig blijven eten.
 • Verscheidene thuiszorgorganisaties kunnen advies geven rondom een maaltijdvoorziening. Via deze zorgorganisaties kan je informeren naar het aan huis bezorgen van warm eten op doordeweekse dagen. In sommige gevallen ondersteunen ze ook bij het opwarmen of eten van de maaltijden.
 • Ook kinderopvang (bijvoorbeeld BSO-locaties of kinderdagverblijven) breiden hun dienstenpakket uit met kant-en-klaar maaltijden. De kids kunnen op die manier een smaakvolle en gezonde maaltijd opeten (zodat ze dat thuis niet meer hoeven te doen).

Koelverse- of diepvriesmaaltijden aan huis bezorgen

Ontdek de mogelijkheden: lekkere en voedzame gerechten snel op tafel!


FAQ: alle veelgestelde vragen over maaltijdbezorging aan huis

Staan kant-en-klaar maaltijden gezond bekend?
Tegenwoordig zijn kant-en-klare gerechten steeds beter voor het lichaam. Ze bevatten veel minder kunstmatige toevoegingen dan vroeger het geval was. Het Voedingscentrum biedt informatie over waar een gezonde warme maaltijd in Haps de basis aan moet voldoen. Altijd zo’n 150 gram groente, slechts beperkt zout, gebruikmakend van volkoren producten, max. 100 gram aan vlees of vis en ten minste 25 gram eiwit. Op de omdoos vind je de exacte voedingswaarden. Een standaard portie komt niet boven de 600-700 Kcal.

Uit welke onderdelen bestaat een opwarmmaaltijd?
Het avondeten kent normaal gesproken 3 elementen. Allereerst zijn dit groenten, vaak van het seizoen. Dit wordt vaak gecombineerd met aardappelen/rijst/pasta. Afsluitend bevat je bord dan nog vlees/vis of een vervanger. Veel aanbieders hebben wekelijks weer nieuwe gerechten. Je hebt de keuze uit Hollandse maaltijden, gerechten met producten van het seizoen en culinaire inspiratie. Onder andere Rode bieten met een speklap en jus of Macaronischotel.

Hoe moet ik mijn thuismaaltijd opwarmen?
Het klaarmaken van een koelverse- of diepvriesmaaltijd is simpel. Je verwarmt de maaltijd in ongeveer 35 minuten op 100 – 120 graden in de oven. Indien je dit te lang vindt duren dan bespaar je veel tijd met de magnetron. Bij een reguliere maaltijd gaat dit in zo’n 4 – 10 minuten op 600 – 750 watt. Kies je specifiek voor een warme tafeltje dekje service? Dan wordt het eten gewoon warm bezorgd in Haps.

Wat kost een bezorgmaaltijd in Haps?
De tarieven van Nederlandse maaltijdservices lopen flink uiteen. Elke leverancier hanteert zijn eigen prijzen. Vooral het soort maaltijd heeft zijn doorwerking op de prijs. Een gewoon goede diepvriesmaaltijd is er al voor €4,60. Een dagverse maaltijd is vaak wat duurder (circa €6,25. Voor tafeltje dekje (warme levering) ben je nog iets duurder uit, vaak rond de €9,00. Wil je ook een voor- en nagerecht? Neem dan ook een soepje (vanaf €1,55) en desserts (vanaf €1,30).

Welk type leveranciers zijn er?
Kant-en-klaar koop je bij heel uiteenlopende bedrijven. De meest voor de hand liggende optie zijn supers en verswinkels. De maaltijden liggen vaak gewoon in de winkel. Vooraf bestellen hoeft vaak niet. Ook heb je natuurlijk de maaltijdservice Haps. We hebben het dan over cateraars en/of gespecialiseerde keuken die als enige focus product maaltijden bereiden. Als laatste kun je soms ook terecht bij zorgverleners en wijkrestaurants waar je terecht kunt voor verschillende maaltijdvoorzieningen.

Hoe zit het met subsidies in de gemeente Cuijk?
Via de info op www.cuijk.nl kun jij de actuele status van subsidies bekijken. Zo kun je informeren naar maaltijdhulp via de WMO-regeling (wet maatschappelijke ondersteuning). Tevens zijn er mogelijkheden vanuit de wet langdurige zorg (WLZ), de unieke zorgverzekeringswet (ZVW) en soms ook de bijzondere bijstand (BZ). Vooraf moet u eerst documenten overleggen m.b.t. het inkomen, vermogen en de zorgindicatie.