Proefpakket: 4 koelverse maaltijden voor €25,-

header-uitgekookt

Dagvers gekookt met maximale versheid

Vrijblijvend bestellen, gratis bezorging

Nu 4 maaltijden voor slechts €25,00

Proefpakket: 6 vriesverse maaltijden voor €29,99

Diepvriesmaaltijden, lange houdbaarheid

Keuze uit 170 verschillende gerechten

Nu 6 maaltijden voor slechts €32,50

Kant en klaar maaltijden Sint Agatha

Direct mogelijkheden bekijken voor lekkere kant en klaar maaltijden bestellen in Sint Agatha? Aan de hand van deze site bieden we relevante info. Zo bieden we uitleg over wat een maaltijdservice voor jou kan betekenen, en voor welke groepen mensen het een uitkomst biedt. Ook gaan we dieper in op de beschikbare maaltijd-mogelijkheden. Direct maaltijden laten leveren? Check dan het kopje maaltijdvoorzieningen vergelijken. Bedrijfsmatig bestellen? Dan kun jij opties voor zakelijke maaltijden overwegen. De opwarmmaaltijden kennen heel veel pluspunten. Het geheel smaakt er lekker en er is heel veel variatie in het aanbod. De gerechten zijn de laatste jaren goed doorontwikkeld. Heb je nog brandende vragen? Surf dan eerst verder naar het hoofdstuk veelgestelde vragen. Wil je volgende week al maaltijden in huis halen? Profiteer dan snel van het voordeel van een proefpakket.

RegioNoord-Brabant
GemeenteCuijk
PlaatsSint Agatha
Postcode5435
Website gemeentewww.cuijk.nl
kant-en-klaar-maaltijden-sint-agatha

Kant-en-klaar maaltijden zelf ervaren?

Check de huidige aanbiedingen en kies een aantrekkelijk proefpakket

Wie maakt er gebruik van de maaltijdservice in Sint Agatha?

Haal jij geen plezier uit koken? Zoek je manieren om tijd te besparen? Een smakelijke kant en klaar maaltijd heeft veel voordelen. Je hoeft zelf geen boodschappen meer te doen en kun je eenvoudig en snel warm eten. Steeds meer doelgroepen ontdekken het gemak. Selecteer bijvoorbeeld: Vegetarische balletjes in satésaus, bami goreng en/of Runder rendang met geurige pandanrijst. In onderstaande tekst benoemen we verschillende groepen die profijt kunnen hebben van de maaltijdservice:

 • Senioren en ouderen: Ouderen die maken veelvuldig gebruik van opwarmmaaltijden. Geholpen door deze senioren maaltijden wordt de drempel van zelfstandig wonen verlaagd. De kant-en-klaar producten zijn tegenwoordig erg gezond, bevatten weinig toevoegingen en staan binnen een paar minuten op tafel. Voor de oudere doelgroep is een dagelijkse gezonde maaltijd cruciaal. Bijvoorbeeld om de bloeddruk op peil te houden of juist om op gewicht te komen en blijven. Het aanbod met dieetmaaltijden groeit daarbij snel. Voor bijna elk dieet of leefstijl worden producten ontwikkeld. U kunt denken aan leefstijlen als zoutarm, glutenvrij, eiwitrijk, gemalen, en vegetarisch, natriumarm, diabetes, vetarm.
 • Hulpbehoevenden: Mensen met een (verstandelijke) beperking kunnen vaak met kant-en-klaar maaltijden goed uit de voeten. Daardoor kan deze doelgroep zonder veel extra zorg een maaltijd klaarmaken. Bij problemen met kauwen en/of slikken bieden gemalen- en vloeibare maaltijden ook veel gemak.
 • Jonge gezinnen: Gezinnen met kinderen zijn drukker dan ooit. School, een drukke baan en sport/muziek moeten gecombineerd worden. Boodschappen doen en koken lukt dan niet altijd. Door gezonde kant-en-klaar maaltijden kan het hele gezin op die drukke dagen toch gezond eten. De tijd die je bespaart kun je besteden aan leuke dingen.
 • Eenpersoonshuishoudens: School, werken, hobby’s en vrienden: we staan nogal voor wat uitdagingen. Elke avond een gezonde maaltijd koken kan dan vaak lastig zijn. Kiezen voor een kant-en-klaar maaltijd is dan een uitstekend idee en het is vaak nog erg gezond ook. Ze worden bereid met verse ingrediënten en de recepten bevatten weinig e-nummers en smaakstoffen.

Kant-en-klare maaltijden aan huis in Sint Agatha: waar kan ik uit kiezen?

Als je interesse hebt in gezonde thuismaaltijden in Sint Agatha dan heb je feitelijk drie keuzes: diepvries, koelvers en tafeltje dekje (warm). Elke maaltijdvorm heeft zijn eigen pluspunten en minpunten. Let goed op de verschillen in aanbod, financiën, kwaliteit en afleveropties.

 1. Een koelverse maaltijd wordt door een professionele kok met dagverse ingrediënten bereid. Hierna worden ze direct gekoeld en luchtdicht verpakt. Je kunt deze bewaren in de koelkast. De gerechten zijn enkele dagen houdbaar.
 2. Een diepvriesmaaltijd bezorgen in Sint Agatha? Dit type kent een ander proces. Nadat ze zijn gekookt wordt alles diep bevroren. Zo blijven de gerechten en smaakvol uitzien. Een groot voordeel is de lange houdbaarheid. Vaak elke week 1 keer afgeleverd.
 3. De Tafeltje dekje maaltijd wordt reeds opgewarmd bij je thuis geleverd. Erg handig wanneer het koken niet meer gaat of als opwarmen simpelweg niet meer gaat. Een nadeel is dat u het niet kunt eten wanneer u dat wil.
bezorgmaaltijd-sint-agatha

Vergelijk verschillende maaltijdservices

Hierna doorzoek je eenvoudig een database met professionele bezorgers van warme maaltijden in Sint Agatha. Per bedrijf bieden we uitleg over het type maaltijden en een prijsindicatie. Klik op de button van een maaltijdservice voor aanvullende details.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
170+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Bestel extra boodschappen mee
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Gemeentelijke instanties van thuismaaltijden

Hieronder tref je een lijst met kleinschalige maaltijdvoorzieningen. Voorbeelden zijn welzijnsorganisaties, slagerijen, cateraars, zorginstellingen, stichtingen. Op dit platform vind je ook leveranciers in Elsendorp, De Mortel en Katwijk.

LeverancierAdresPostcodePlaats
RegiomealKardinaalsmuts 1685432 AGCuijk
SPAR MaaltijdserviceKapelstraat 115447 AARijkevoort
Lekker Bezig ThuisbezorgdWeldaad 9a5431 SMCuijk
Keurslager HermanussenMaasburg 15431 BRCuijk
BuurtzorgLangenboomseweg 2a5451 JKMill
Maaltijdservice Sint AnthonisSnavelbiesstraat 55445 NVLandhorst
ONS WelzijnStadhuisplein 2a5461 KSVeghel
Cunera – De BongerdZijlstraat 15473 CJHeeswijk-Dinther
SPAR Haps van DuurenRaadhuisplein 45443 ATHaps
SPAR BoereLietingsestraat 8A5441 ASOeffelt
Opsomming met lokale maaltijdvoorzieningen van thuismaaltijden. Wijzigen of aanvullen? Verstuur dan een email naar onze medewerkers.

Maaltijden voor bedrijven in Sint Agatha

Ook kantoren en bedrijven bestellen steeds vaker bedrijfsmaaltijden. Denk dan o.a. aan personeel dat overwerkt. Op kantoor is er doorgaans geen gelegenheid om te koken. Een zakelijke maaltijdservice levert snel een gezonde en betaalbare maaltijd af. Dit kan op dagelijkse of wekelijkse basis zijn. Er moet natuurlijk wel voldoende koelruimte beschikbaar zijn. In onderstaand blok lichten we enkele situaties toe van maaltijdservices voor bedrijven.

 • Kantoren en fabrieken laten doorgaans overwerkmaaltijden leveren. Dat is interessant voor bijvoorbeeld een avonddienst of wanneer een vergadering uitloopt. In dit soort situaties wil je graag zorgen dat er een gezonde en lekkere maaltijd klaar staat.
 • Ook gecentraliseerde zorgbedrijven (woonlocaties en dagbesteding) bieden hun bewoners en cliënten een dagelijkse warme maaltijd. Vaak kunnen gasten ook mee-eten in het seniorenrestaurant. Meestal is dit contractueel geregeld met grote aanbieders van magnetronmaaltijden in Sint Agatha. Dit resulteert in betaalbare maaltijden voor bewoners.
 • Diverse thuiszorgorganisaties kunnen advies geven rondom een maaltijdvoorziening. Via deze zorgorganisaties kun je in contact komen met leveranciers voor het bezorgen van warme tafeltje dekje gerechten. Zij kunnen ook helpen bij het eten en het drinken.
 • Ook de kinderopvang (denk aan een kinderdagverblijf of BSO) nemen steeds vaker kant-en-klaar maaltijden af. Kinderen kunnen daardoor een gezonde en voedzame maaltijd nuttigen voordat ze door hun ouders worden opgehaald.

Koelverse- en diepvriesmaaltijden bij u thuis laten bezorgen?

Ontdek de mogelijkheden: de lekkerste en meest voedzame menu’s zonder moeite op te warmen!


FAQ: belangrijk informatie over maaltijdbezorging aan huis

Zijn kant-en-klaar maaltijden wel gezond?
Kant-en-klare gerechten zijn de laatste jaren flink verbeterd. Ze bevatten veel minder zout, vet en toevoegingen dan enkele jaren geleden. Het Voedingscentrum vertelt precies waar een gezonde warme maaltijd in Sint Agatha zich aan moeten houden. Altijd zo’n 150 gram groente, weinig zout (max 2 gram), zo veel mogelijk met volkoren producten, maximaal 100 gram vlees of vis per persoon en ten minste 25 gram eiwit. Op het etiket staat meestal een tabel met voedingswaarden als zout, vet en overige toevoegingen. Een normale portie bevat tussen de 500 en 700 Kcal.

Wat is de samenstelling van een opwarmmaaltijd?
Een avondmaaltijd wordt gevormd door 3 onderdelen. Ten eerste een ruime portie groenten. Verder heb je een volkoren product of aardappelen. En ter afsluiting heb je iets met veel eiwitten zoals vlees/vis of een vervanger. Het assortiment kan per week verschillen. Je kunt kiezen uit typische Hollandse recepten, seizoensmaaltijden en Wereldgerechten. Denk aan Verse rauwkostsalade of Cordon bleu, spinazie à la crème, aardappelpuree.

Hoe snel kan ik een thuismaaltijd opwarmen?
Het gereedmaken van een koelverse- of diepvriesmaaltijd is gemakkelijk en gaat heel snel. Je plaatst de maaltijd ongeveer 20 minuten op 100 – 120 graden celsius in de oven. Indien je dit te lang vindt duren dan bespaar je veel tijd met de magnetron. Bij een doorsnee-maaltijd doe je dit in circa 6 – 12 minuten op 550 – 800 watt. Kies je specifiek voor een warme tafeltje dekje service? Dan worden de kant en klaar maaltijden warm bezorgd in Sint Agatha.

Wat kost een bezorgmaaltijd in Sint Agatha?
De kosten van de maaltijdservices liggen ver uit elkaar. Elke service heeft weer andere prijzen en voorwaarden. Vooral het soort maaltijd dat je kiest beïnvloedt de prijs. Een diepvriesmaaltijd is er al vanaf €4,50. Een dagverse maaltijd heeft een iets hoger prijskaartje (gemiddeld €5,85. Voor tafeltje dekje (warme levering) ben je nog iets duurder uit, vaak rond de €9,00. Neem je geen genoegen met alleen een hoofdgerecht? Kies dan ook een soep (vanaf €1,40) en/of een toetje na (vanaf €1,45).

Welke soorten leveranciers zijn er?
In Nederland kun je terecht bij verschillende soorten leveranciers. Ten eerst zijn er supermarkten en slagers. Kenmerkend is dat je hier uit voorraad etenswaren kunt aanschaffen. Je hoeft dus vaak niets te bestellen. In aanvulling daarop kan je bestellen bij de maaltijdservice Sint Agatha. Het gaat hier om grote keukens die iedere week verse maaltijden thuisbezorgen door heel Nederland. Ook onderscheiden we nog zorgaanbieders en wijkrestaurants die de beschikking hebben over een eigen maaltijdvoorziening.

Kan ik een subsidie krijgen bij de gemeente Cuijk?
Door middel van www.cuijk.nl wordt beschreven wat je qua subsidies kunt verwachten. De gemeente vertelt hier hoe het zit met maaltijdhulp die via de WMO (Wet Maatschappelijke Ondersteuning) wordt geregeld. In aanvulling hierop kun je soms aanspraak maken op regelingen vanuit de wet langdurige zorg (WLZ), de unieke zorgverzekeringswet (ZVW) en mogelijk ook de bijzondere bijstand. Vooraf moet u eerst documenten overleggen m.b.t. uw vermogen en inkomen.