Proefpakket: 4 koelverse maaltijden voor €25,-

header-uitgekookt

Dagvers gekookt met maximale versheid

Vrijblijvend bestellen, gratis bezorging

Nu 4 maaltijden voor slechts €25,00

Proefpakket: 6 vriesverse maaltijden voor €29,99

Diepvriesmaaltijden, lange houdbaarheid

Keuze uit 170 verschillende gerechten

Nu 6 maaltijden voor slechts €32,50

Kant en klaar maaltijden Katwijk

Wil je alles weten over verse kant en klaar maaltijden bestellen in Katwijk? Via onze site lees je alle belangrijke aspecten. We omschrijven precies wat een maaltijdservice voor jou kan betekenen, en wie er gebruik van kan maken. Tevens gaan we dieper in op de actuele maaltijd-mogelijkheden. Ben je al overtuigd? Ga dan verder naar voorzieningen vergelijken. Als laatste kan je ook mogelijkheden opvragen voor zakelijke doelgroepen. Opwarmmaaltijden hebben veel voordelen. Het geheel smaakt er lekker en het staat binnen mum van tijd op tafel. De ontwikkeling van deze maaltijden heeft zeker niet stilgestaan. Heb je vragen voor onze medewerkers? Probeer dan eerst te zoeken binnen onze paragraaf met vragen & antwoorden. Over enkele dagen de eerste maaltijden proeven? Maak dan gebruik van een proefpakket aanbieding.

RegioNoord-Brabant
GemeenteCuijk
PlaatsKatwijk
Postcode5433
Website gemeentewww.cuijk.nl
kant-en-klaar-maaltijden-katwijk

Kant-en-klaar maaltijden thuisbezorgen?

Bekijk actuele aanbiedingen en bestel voordelig het proefpakket

Waarom kiezen voor een maaltijdservice in Katwijk?

Ben jij geen goede kok? Zoek je manieren om tijd te besparen? Zo’n lekkere kant en klaar maaltijd neemt veel werk uit handen. De wekelijkse bezoekjes aan de supermarkt behoren tot het verleden en je bent geen tijd kwijt in de keuken. De laatste jaren maken steeds meer mensen er gebruik van. Populair zijn bijvoorbeeld: Kip piri piri, gebakken wedges, wokgroenten & Stoofpotje, andijvie à la crème, aardappelpuree. In de box hieronder benoemen we voorbeelden van doelgroepen die veel profijt hebben van een maaltijdservice:

 • Ouderen: 70-plussers krijgen vaak opwarmmaaltijden aan huis. Met behulp van senioren maaltijden zijn ouderen veel zelfstandiger. Deze kant-en-klaar producten zitten vol bouw- en voedingsstoffen, bevatten weinig toevoegingen en staan binnen een paar minuten op tafel. Voor bejaarden is een dagelijkse gezonde maaltijd essentieel. Bijvoorbeeld om een gezonde bloeddruk te krijgen of om gewicht te verliezen. Daarbij zijn er ook steeds meer dieetmaaltijden. Voor bijna elk dieet of leefstijl worden er maatwerk oplossingen geboden. U kunt dan bijvoorbeeld denken aan lactosevrij, eiwitrijk, glutenvrij, zoutarm, en vetarm, koolhydraatarm, natriumarm, diabetes.
 • Hulpbehoevenden: Kwetsbaren zoals chronisch zieken hebben ook veel baat bij kant-en-klaar maaltijden. Door die service blijft men altijd een beetje zelfstandigheid houden. Bij problemen met kauwen en/of slikken bieden gemalen- en vloeibare gerechten ook veel mogelijkheden.
 • Gezinnen: Nederlandse gezinnen komen vaak tijd tekort. Werk, feestjes en hobbies hebben een grote impact op onze agenda. Naar de winkel gaan en boodschappen doen is dan niet altijd even prettig. Aan de hand van gezonde kant-en-klaar maaltijden bied je elk gezinslid voedzaam eten. De tijd die overblijft kun je anders invullen.
 • Eenpersoonshuishoudens: Een drukke baan, de fitness en andere bezigheden: soms wordt er veel van je gevraagd. Iedere dag boodschappen doen en koken kan dan vaak lastig zijn. Kant-en-klaar is een uitstekend alternatief zeker wanneer je kiest voor een gezonde leverancier. Ze bevatten soms wel 200 gram groenten en bevatten niet zoveel, zout, vet en andere toevoegingen.

Kant-en-klare maaltijden aan huis in Katwijk: waar kan ik uit kiezen?

Als je op zoek bent naar gezonde thuismaaltijden in Katwijk dan heb je eigenlijk 3 keuzes: Vriesvers (diepvries), koelvers en warm (tafeltje dekje). Elk soort gerecht heeft weer zijn eigen kenmerken. De verschillen hebben te maken met hoe groot het aanbod is, kosten, versheid en betaal- en bezorgmogelijkheden.

 1. Een koelverse maaltijd wordt helemaal vers klaargemaakt met de meest verse producten. Er vindt vaak twee keer per week een levering aan huis plaats. Na levering zet je het in de koelkast. Veel aanbieders werken met een wekelijks wisselend menu.
 2. Een diepvriesmaaltijd bezorgen in Katwijk? Deze wordt na bereiding direct ingevroren. De kleur, geur, smaak en structuur blijft zo intact. Het eten blijft maandenlang goed in de vriezer. Meestal per box van 6 gerechten bij je thuisbezorgd.
 3. De Tafeltje dekje maaltijd wordt opgewarmd aan huis bezorgd. Een uitkomst op het moment dat zelfstandig koken tot het verleden behoort en als ook het opwarmen van een maaltijd niet lukt. Het tijdstip van levering wordt in overeenstemming met u bepaalt.
bezorgmaaltijd-katwijk

Vergelijk diverse maaltijdservices

Hieronder doorzoek je eenvoudig een overzicht met grote bezorgers van warme maaltijden in Katwijk. Per bedrijf doorzoek je eenvoudig relevante zaken zoals aanbod en de kosten. Druk op de knop van een leverancier voor een uitgebreide beoordeling.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
170+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Bestel extra boodschappen mee
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Kleinschalige bedrijven van senioren maaltijden

Hierna tref je een verzameling lokaal georiënteerde leveranciers. Dat zijn bijv. zorginstellingen, supermarkten, welzijnsorganisaties, stichtingen, slagerijen. Op kantenklaarmaaltijden.com vind je ook aanbieders in Gemert, Handel en De Mortel.

LeverancierAdresPostcodePlaats
RegiomealKardinaalsmuts 1685432 AGCuijk
SPAR MaaltijdserviceKapelstraat 115447 AARijkevoort
Lekker Bezig ThuisbezorgdWeldaad 9a5431 SMCuijk
Keurslager HermanussenMaasburg 15431 BRCuijk
BuurtzorgLangenboomseweg 2a5451 JKMill
Maaltijdservice Sint AnthonisSnavelbiesstraat 55445 NVLandhorst
ONS WelzijnStadhuisplein 2a5461 KSVeghel
Cunera – De BongerdZijlstraat 15473 CJHeeswijk-Dinther
SPAR Haps van DuurenRaadhuisplein 45443 ATHaps
SPAR BoereLietingsestraat 8A5441 ASOeffelt
Schema met lokaal georiënteerde instellingen van bezorgmaaltijden. Aanpassingen doorvoeren? Stel ons dan op de hoogte per mail.

Maaltijden voor bedrijven in Katwijk

Ook bedrijven en kantoren maken veelvuldig gebruik van bedrijfsmaaltijden. Bijvoorbeeld als er in de avond nog even doorgewerkt wordt. Bedrijven / kantoren hebben vaak geen eigen keuken. Zo’n zakelijke maaltijdservice bezorgt snel een gezonde en voedzame maaltijd. Dit kan op bestelling, maar ook op abonnementsbasis. Er moet natuurlijk wel voldoende koelruimte beschikbaar zijn. Bijgaand sommen we enkele voorbeelden op van maaltijdleveranciers voor bedrijven.

 • Kantoren kunnen veel profijt hebben van overwerkmaaltijden. Bijvoorbeeld bij een cursus of als er klanten over de vloer komen. Als bedrijf wil je dan natuurlijk jouw werknemers een gezonde maaltijd voorschotelen.
 • Ook zorgcentrums (zoals serviceflats, dagbesteding en leefgroepen) willen hun cliënten dagelijks een gezonde maaltijd voorschotelen. Het seniorenrestaurant biedt soms ook ruimte voor bezoekers. Vaak maken zij hiervoor afspraken met grote aanbieders van magnetronmaaltijden in Katwijk. Zo betalen cliënten niet teveel voor hun maaltijd.
 • Diverse thuiszorgorganisaties beschikken over een netwerk met maaltijdvoorzieningen. Via dergelijke instellingen kan je informeren naar het thuisbezorgen van warme tafeltje dekje maaltijden. Zij kunnen ook helpen bij het opwarmen of eten van de maaltijden.
 • Ook de BSO (kinderopvang en kinderdagverblijven) komen ouders vaak tegemoet met gezonde kant-en-klaar maaltijden. De kids kunnen een lekkere en gezonde maaltijd krijgen voordat ze door hun ouders worden opgehaald.

Koelverse- of diepvriesmaaltijden thuisbezorgd

Profiteer van het gemak: de lekkerste en meest voedzame menu’s snel op tafel!


FAQ: belangrijke thema’s rondom maaltijdbezorging aan huis

Kunnen kant-en-klaar maaltijden gezond zijn?
Tegenwoordig zijn kant-en-klare gerechten steeds beter voor het lichaam. Ze bevatten veel minder kunstmatige toevoegingen dan voorheen. Het Voedingscentrum vertelt precies waar een gezonde warme maaltijd in Katwijk aan moet voldoen. In het recept moet minimaal 150 gram groente zijn verwerkt, weinig zout (max 2 gram), gebruikmakend van volkoren producten, maximaal 100 gram vis of vlees en voldoende eiwitten. Op het etiket op de verpakking vind je een overzicht met voedingswaarden als energie, vetten, koolhydraten en vezels. Qua voedingswaarden nooit meer dan 650/700 Kcal.

Wat is de samenstelling van een opwarmmaaltijd?
Een doorsnee-maaltijd kent normaal gesproken 3 elementen. Om te beginnen heb je natuurlijk de groenten. Dit wordt vaak gecombineerd met aardappelen/rijst/pasta. Afsluitend heb je iets met veel eiwitten zoals vlees/vis of een vervanger. Met name bij koelvers wisselt het menu wekelijks. Je hebt de keuze uit een Nederlandse stamppot, verse seizoensmaaltijden en culinaire inspiratie. Bijvoorbeeld Kip in kerriesaus, doperwten, rijst of Heldere kippensoep.

Hoe moet ik mijn thuismaaltijd opwarmen?
Het gereedmaken van een koelverse- of diepvriesmaaltijd is gemakkelijk en gaat heel snel. Je plaatst de maaltijd ongeveer 30 – 40 minuten op 110 graden in de oven. Als je toch wat sneller wilt eten dan kan het ook in de magnetron. Normaal gesproken lukt dat al in 5 tot 10 minuten op 600 – 750 watt. Bestel je een warme tafeltje dekje service? Dan worden de maaltijden warm bezorgd in Katwijk.

Wat zijn de gemiddelde kosten van een bezorgmaaltijd in Katwijk?
De kosten van de maaltijdservices liggen ver uit elkaar. Elke aanbieder werkt met andere prijzen. Met name het type gerecht heeft zijn uitwerking op de prijs. Een gemiddelde diepvriesmaaltijd is er vanaf €4,85. Een dagverse maaltijd heeft een iets hoger prijskaartje (circa €6,25. Voor warme levering aan huis (tafeltje dekje) ben je nog iets duurder uit, vaak rond de €9,00. Neem je geen genoegen met alleen een hoofdgerecht? Kies dan ook een soep (vanaf €1,70) en nagerecht (vanaf €1,20).

Bij wat voor bedrijven kan ik terecht?
In elke regio zijn diverse bedrijven actief met hun service. Allereerst heb je supers en verswinkels. De maaltijden liggen vaak gewoon in de winkel. Vooraf bestellen hoeft vaak niet. Daarnaast kan je je wenden tot de maaltijdservice Katwijk. Dat zijn bijvoorbeeld speciaal ingerichte keukens die door heel Nederland aan huis bezorgen. Als laatste zijn er ook nog (thuis)zorginstellingen en wijkrestaurants die hiervoor een speciale maaltijdvoorziening hebben ontwikkeld.

Zijn er subsidies beschikbaar vanuit de gemeente Cuijk?
Op de website www.cuijk.nl wordt beschreven wat je qua subsidies kunt verwachten. Zo is er de mogelijkheid voor maaltijdhulp die via de WMO kan worden aangeboden. Daarnaast zijn er landelijk regelingen vanuit de WLZ, onderdelen uit de zorgverzekeringswet (ZVW) en soms ook de bijzondere bijstand (BZ). Vooraf moet u eerst documenten overleggen m.b.t. het spaarvermogen en actuele inkomen.