Proefpakket: 4 koelverse maaltijden voor €25,-

header-uitgekookt

Dagvers gekookt met maximale versheid

Vrijblijvend bestellen, gratis bezorging

Nu 4 maaltijden voor slechts €25,00

Proefpakket: 6 vriesverse maaltijden voor €29,99

Diepvriesmaaltijden, lange houdbaarheid

Keuze uit 170 verschillende gerechten

Nu 6 maaltijden voor slechts €32,50

Kant en klaar maaltijden Beers

Zoek jij opties voor gezonde kant en klaar maaltijden bestellen in Beers? Op deze pagina bekijk je tips en adviezen. Zo gaan we verder in op wat een maaltijdservice concreet kan bieden, en wie er gebruik van kan maken. Eveneens gaan we dieper in op de beschikbare maaltijdopties. Ben je al overtuigd? Ga dan verder naar maaltijdservices vergelijken. Als laatste kan je ook info opvragen voor bedrijven (zakelijke service). Er zitten veel positieve aspecten aan opwarmmaaltijden. Ze smaken ontzettend goed en iedereen kan ze in principe moeiteloos zelf verwarmen. Tegenwoordig is de kwaliteit flink verhoogt. Is er nog wat onduidelijk? Check dan eerst antwoorden op de veel voorkomende vragen. Zelf ervaren hoe lekker deze gerechten zijn? Maak dan gebruik van een proefpakket aanbieding.

RegioNoord-Brabant
GemeenteCuijk
PlaatsBeers
Postcode5437
Website gemeentewww.cuijk.nl
kant-en-klaar-maaltijden-beers

Kant-en-klaar maaltijden zelf ervaren?

Bekijk interessante aanbiedingen en bestel voordelig het proefpakket

Wat biedt de maaltijdservice in Beers?

Is al dat uitsloven in de keuken niks voor jou? Heb je behoefte aan een oplossing die tijd bespaart? Zo’n gezonde kant en klaar maaltijd wordt vaak als positief ervaren. Je bent niet meer afhankelijk van anderen en kun je eenvoudig en snel warm eten. De laatste jaren maken steeds meer mensen er gebruik van. Selecteer bijvoorbeeld: Push Up Meatballs & Braadworst in jus. In onderstaand blok lees je informatie over enkele voorbeelden van groepen mensen die veel kunnen hebben aan een maaltijdservice:

 • Senioren / bejaarden: Senioren die maken veelvuldig gebruik van opwarmmaaltijden. Via speciale senioren maaltijden is het makkelijk om langer zelfstandig te wonen. De maaltijden zijn erg voedzaam, zijn niet zo zout en vet en staan binnen een paar minuten op tafel. Voor de oudere doelgroep is een dagelijkse gezonde maaltijd extra belangrijk. Bijvoorbeeld om de bloeddruk te verlagen of om de hersenen gezond te houden. Daarbij zijn er ook steeds meer dieetmaaltijden. Voor veel diëten en allergieën worden producten ontwikkeld. U kunt denken aan leefstijlen als zoutarm, lactosevrij, eiwitrijk, glutenvrij, en natriumarm, vegetarisch, vetarm, koolhydraatarm.
 • Hulpbehoevenden: Kwetsbaren zoals chronisch zieken hebben ook veel baat bij kant-en-klaar maaltijden. Mede door deze producten hoeft er minder zorg ingekocht te worden. Bij moeite met kauwen en slikken bieden vloeibare en gemalen gerechten ook veel mogelijkheden.
 • Drukke gezinnen: Gezinnen met kinderen zijn drukker dan ooit. Werk, hobbies en vrienden wisselen elkaar snel af. Naar de winkel gaan en boodschappen doen is dan niet altijd even prettig. Aan de hand van gezonde kant-en-klaar maaltijden kan het hele gezin toch gezond eten. Op die manier bouw je wat meer rust in.
 • Afgestudeerden: Werk, de sportschool en andere bezigheden: we staan nogal voor wat uitdagingen. Elke avond een gezonde maaltijd koken is soms teveel gevraagd. Kant-en-klaar is een uitstekend alternatief en het is nog gezond ook. Ze zitten vol groenten en eiwitten en de recepten bevatten weinig e-nummers en smaakstoffen.

Kant-en-klare maaltijden aan huis in Beers: hoe werkt dat?

Wanneer je je oriënteert op gezonde thuismaaltijden in Beers dan zijn er in feite drie keuzemogelijkheden: Vriesvers (diepvries), koelvers en warm (tafeltje dekje). Elke soort heeft positieven en negatieven kanten. Zo verschillen de op het gebied van: aantal maaltijden, prijzen, versheid en betaal- en bezorgmogelijkheden.

 1. Een koelverse maaltijd wordt vers bereid met seizoensgebonden producten. Daarna worden ze direct teruggekoeld en vacuüm verpakt. Je bewaart het in de koelkast. Ze zijn zo’n 5 dagen houdbaar, je kunt het ook invriezen.
 2. Een diepvriesmaaltijd bezorgen in Beers? Dit type kent een ander proces. Nadat ze zijn gekookt wordt alles diep bevroren. Zo blijven smaak en structuur optimaal behouden. Het eten blijft maandenlang goed in de vriezer. Normaliter per 6 of 12 stuks aan huis bezorgd.
 3. Een Tafeltje dekje maaltijd wordt opgewarmd aan huis bezorgd. Zeer geschikt in situatie waarbij u zelf niet meer kunt koken en als een maaltijd opwarmen ook niet zelfstandig lukt. Er wordt geleverd op een vooraf besproken tijdstip.
bezorgmaaltijd-beers

Beschikbare maaltijdservices vergelijken

Hierna check je een database met erkende bedrijven voor warme maaltijden in Beers. Per bedrijf verstrekken we uitleg over het huidige assortiment en een prijsindicatie. Klik op de button van een organisatie voor aanvullende details.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
170+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Bestel extra boodschappen mee
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Lokale maaltijdservices van opwarmmaaltijden

In het schema hierna verstrekken we een database met lokaal georiënteerde aanbieders. Bijvoorbeeld slagerijen, zorginstellingen, supermarkten, cateraars, welzijnsorganisaties. Op deze site vind je ook organisaties in De Mortel, Venhorst en Vianen.

LeverancierAdresPostcodePlaats
RegiomealKardinaalsmuts 1685432 AGCuijk
SPAR MaaltijdserviceKapelstraat 115447 AARijkevoort
Lekker Bezig ThuisbezorgdWeldaad 9a5431 SMCuijk
Keurslager HermanussenMaasburg 15431 BRCuijk
BuurtzorgLangenboomseweg 2a5451 JKMill
Maaltijdservice Sint AnthonisSnavelbiesstraat 55445 NVLandhorst
ONS WelzijnStadhuisplein 2a5461 KSVeghel
Cunera – De BongerdZijlstraat 15473 CJHeeswijk-Dinther
SPAR Haps van DuurenRaadhuisplein 45443 ATHaps
SPAR BoereLietingsestraat 8A5441 ASOeffelt
Overzicht met gemeentelijke maaltijdvoorzieningen van bezorgmaaltijden. Aanpassingen doorvoeren? Stuur ons dan een bericht.

Maaltijden voor bedrijven in Beers

Juist bedrijven bestellen steeds vaker bedrijfsmaaltijden. Denk dan o.a. aan personeel dat overwerkt. De keukens in kantoorpanden zijn vaak summier. De zakelijke maaltijdservice levert op bestelling grotere hoeveelheden kant en klaar gerechten af. Dan kan eenmalig, maar ook middels een abonnement. Het bedrijfspand moet natuurlijk wel beschikken over koelfaciliteiten. Hierna lichten we enkele situaties toe van maaltijdservices voor bedrijven.

 • Organisaties bestellen zogenoemde overwerkmaaltijden voor personeel. Dat kan handig zijn in het val van projectdagen of wanneer een vergadering uitloopt. In die gevallen kun je als verantwoord bedrijf de mogelijkheid bieden om op kantoor een warme maaltijd te nuttigen.
 • Ook verzorgingslocaties (kleinschalige woonvormen en/of dagbesteding) bieden hun bewoners een warme maaltijd aan. Soms op de kamer, maar soms ook in een seniorenrestaurant. In veel gevallen werken ze samen met populaire aanbieders van magnetronmaaltijden in Beers. Op die manier kunnen cliënten voordelig blijven eten.
 • De grotere thuiszorgorganisaties beschikken over een netwerk met maaltijdvoorzieningen. Via de thuiszorgbedrijven kun je tips en info aanvragen voor het ontvangen van warm eten via tafeltje dekje. In sommige gevallen ondersteunen ze ook bij het opwarmen en/of het toedienen van de maaltijd.
 • Ook de kinderopvang (denk aan een kinderdagverblijf of BSO) kunnen ouders ontlasten met kant-en-klaar maaltijden. De kinderen kunnen een lekkere en gezonde maaltijd opeten (zodat ze dat thuis niet meer hoeven te doen).

Koelverse- of diepvriesmaaltijden thuisbezorgd

Ervaar het gemak: groenterijke gerechten binnen enkele minuten klaar!


FAQ: belangrijk informatie over maaltijdbezorging aan huis

Zijn kant-en-klaar maaltijden wel gezond?
Kant-en-klare gerechten worden steeds gezonder. Er zitten minder e-nummers, zout en andere toevoegingen in dan enkele jaren geleden. Het Voedingscentrum biedt informatie over waar een gezonde warme maaltijd in Beers in Nederland aan moet voldoen. Minimaal 150 gram aan verse groente, slechts beperkt zout, bij voorkeur met volkoren graanproducten, slechts weinig vis en vlees (100 gram per portie) en ten minste 25 gram eiwit. Op de omdoos vind je vaak een tabel met voedingswaarden als energie, vetten, koolhydraten en vezels. Een standaard portie komt niet boven de 600-700 Kcal.

Wat gaat er in een opwarmmaaltijd?
Een normale kant en klaar maaltijd kent 3 afzonderlijke onderdelen. Ten eerste zijn dit groenten, vaak van het seizoen. Daarnaast heb je zetmeelproduct als pasta, aardappelen. Afsluitend heb je een stukje vlees/vis of een vervanger met genoeg eiwitten. Met name bij koelvers wisselt het menu wekelijks. Je kunt kiezen uit Typisch Nederlandse maaltijden, lekkere seizoensmaaltijden en Wereldgerechten. Onder andere Boerenkoolstamppot, spekjes, schijfjes rookworst & Spareribs, gebakken wedges, broccoli.

Hoe moet ik een thuismaaltijd opwarmen?
Het verwarmen van een koelverse- of diepvriesmaaltijd is eenvoudig. Je plaatst de maaltijd ongeveer 35 minuten op 110 graden celsius in de oven. Mocht je dit te lang duren dan kan het een stuk sneller met de magnetron. Opwarmen gaat in zo’n 6 – 10 minuten op 550 – 800 watt. Bestel je een warme tafeltje dekje service? Dan wordt het (vaak door een vrijwilliger) warm bezorgd in Beers.

Hoe duur is een bezorgmaaltijd in Beers?
De prijzen van de verschillende maaltijden lopen flink uiteen. Elke service heeft weer andere prijzen en voorwaarden. Met name het type maaltijd beïnvloedt de prijs. Een gewoon goede diepvriesmaaltijd is er al voor €4,90. Een dagverse maaltijd ligt hier vaak net iets boven (zo’n €5,85. Voor een warme levering (tafeltje dekje) moet je vaak nog zo’n €1,5 extra betalen. Neem je geen genoegen met alleen een hoofdgerecht? Bij veel organisaties kan je ook de keuze maken voor soepen (vanaf €1,40) en toetje (vanaf €1,50).

Waar kan ik maaltijden krijgen?
In elke regio zijn diverse bedrijven actief met hun service. De meest voor de hand liggende optie zijn supers en verswinkels. De maaltijden liggen vaak gewoon in de winkel. Soms is bezorging aan huis ook mogelijk. Verder heb je natuurlijk de maaltijdservice Beers. We hebben het dan over grote keukens die door heel Nederland aan huis bezorgen. Ook bestaan er ook nog (thuis)zorginstellingen en wijkrestaurants die de beschikking hebben over een eigen maaltijdvoorziening.

Kan ik gebruikmaken van subsidies in de gemeente Cuijk?
Door middel van www.cuijk.nl kun je meer informatie bekijken over subsidies. Hier wordt onder andere uitgelegd hoe het zit met maaltijdhulp via de WMO-regeling (wet maatschappelijke ondersteuning). Verder bestaan er andere regelingen die gebaseerd zijn op de WLZ, de speciale zorgverzekeringswet (ZVW) en af en toe ook de bijzondere bijstand (BZ). Daarbij kijkt men naar het inkomen en/of het vermogen.