Proefpakket: 4 koelverse maaltijden voor €25,-

header-uitgekookt

Dagvers gekookt met maximale versheid

Vrijblijvend bestellen, gratis bezorging

Nu 4 maaltijden voor slechts €25,00

Proefpakket: 6 vriesverse maaltijden voor €29,99

Diepvriesmaaltijden, lange houdbaarheid

Keuze uit 170 verschillende gerechten

Nu 6 maaltijden voor slechts €32,50

Kant en klaar maaltijden Vianen

Zoek jij opties voor lekkere kant en klaar maaltijden bestellen in Vianen? Hieronder bekijk je een uitgebreide beschrijving. We leggen je uit wat een maaltijdservice voor voordelen heeft, en welke huishoudens daarvan gebruik zouden kunnen maken. Evenzeer vertellen we meer over de aanwezige type maaltijden. Wil je komende week al eten laten komen? Ga dan naar bedrijven vergelijken. Als laatste kan je ook mogelijkheden opvragen voor zakelijke doelgroepen. De opwarmmaaltijden kennen heel veel pluspunten. Het eten is erg smaakvol en iedereen kan ze in principe moeiteloos zelf verwarmen. De specifieke kooktechnieken voor deze gerechten zijn erg innovatief. Heb je vragen voor onze medewerkers? Check dan eerst de veelgestelde vragen. Over enkele dagen de eerste maaltijden proeven? Bekijk dan de actuele aanbiedingen.

RegioNoord-Brabant
GemeenteCuijk
PlaatsVianen
Postcode5434
Website gemeentewww.cuijk.nl
kant-en-klaar-maaltijden-vianen

Kant-en-klaar maaltijden thuisbezorgen?

Check alle aanbiedingen en beleef de service middels het proefpakket

Waarom kiezen voor een maaltijdservice in Vianen?

Ben jij geen goede kok? Zoek je meer afwisseling in je avondeten? Een verse kant en klaar maaltijd kan voor iedereen geschikt zijn. Je kunt stoppen met het zoeken naar recepten en de maaltijd staat in korte tijd op tafel. Steeds meer Nederlanders maken er gebruik van. Zoals gerechten als: Varkensprocureur in jus of Bruine bonenschotel, spek, kip, witte rijst. In het gedeelte hierna benoemen we heel uiteenlopende groepen die veel kunnen hebben aan een maaltijdservice:

 • Ouderen: Oudere mensen laten doorgaans opwarmmaaltijden thuisbezorgen. Door het bestellen van senioren maaltijden blijven senioren langer zelfstandig. Deze etenswaren zijn tegenwoordig erg gezond, worden vers bereid zonder veel e-nummers en kunnen gemakkelijk met de magnetron worden opgewarmd. Voor 70-plussers is een dagelijkse gezonde maaltijd van belang. Bijvoorbeeld om een gezonde bloeddruk te krijgen of om de hersenen gezond te houden. Het aanbod dieetmaaltijden neemt ook flink toe. Voor zo’n beetje ieder dieet en/of leefstijl worden producten ontwikkeld. Typische voorbeelden zijn zoutarm, lactosevrij, eiwitrijk, glutenvrij, en vetarm, diabetes, natriumarm, koolhydraatarm.
 • Hulpbehoevenden: Gehandicapten zijn vaak erg geholpen met kant-en-klaar maaltijden. Door die service kunnen ze zelfstandig eten en wonen. Bij problemen met kauwen en/of slikken bieden vloeibare en gemalen gerechten ook veel gemak.
 • Jonge gezinnen: Gezinnen met kinderen zijn drukker dan ooit. Werk, school en sport moeten gecombineerd worden. Een verse maaltijd op tafel zetten is dan soms even teveel gevraagd. Dankzij gezonde kant-en-klaar maaltijden kan het hele gezin op die drukke dagen toch gezond eten. De tijd die je bespaart kun je besteden aan leuke dingen.
 • Starters: Studie, hobby’s en vrienden: we hebben een bomvolle agenda. Dagelijks een verse en gevarieerde maaltijd koken is soms teveel gevraagd. Een kant-en-klaar maaltijd is dan een handige oplossing zeker wanneer je kiest voor een gezonde leverancier. Er gaan lekker veel groenten in en er worden weinig kunstmatige toevoegingen gebruikt.

Kant-en-klare maaltijden aan huis in Vianen: welke soorten zijn er?

Als je interesse hebt in gezonde thuismaaltijden in Vianen dan heb je eigenlijk drie keuzemogelijkheden: diepvries, koelvers en tafeltje dekje (warm). Iedere maaltijdvorm heeft zowel voor- als nadelen. Hieronder lees je meer over assortiment, prijzen, houdbaarheid en betaal- en bezorgmogelijkheden.

 1. De koelverse maaltijd wordt 100% vers bereid met vaak lokale ingrediënten. Vaak worden ze twee keer per week bezorgd. De verpakkingen leg je kant en klaar in de koelkast. Veel aanbieders werken met een wekelijks wisselend menu.
 2. Een diepvriesmaaltijd bezorgen in Vianen? Deze wordt na bereiding direct ingevroren. Zo blijven smaak en structuur optimaal behouden. Na bezorging zet je het in de vriezer. Vaak wekelijks of om de week aan huis bezorgd.
 3. Een Tafeltje dekje maaltijd wordt reeds opgewarmd bij je thuis geleverd. De oplossing in situatie waarbij het koken niet meer gaat en u niet in staat bent om zelf een maaltijd op te warmen. U bent wel afhankelijk van de bezorgtijd.
bezorgmaaltijd-vianen

Landelijke maaltijdservices vergelijken

In het volgende schema bieden we een database met populaire bedrijven voor warme maaltijden in Vianen. Per aanbieder vind je informatie als aantal maaltijden en de kosten. Klik op de knop van een leverancier voor een extra toelichting.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
170+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Bestel extra boodschappen mee
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Kleinschalige bedrijven van magnetronmaaltijden

In het schema hieronder tref je een database met gemeentelijke bezorgservices. Bijvoorbeeld welzijnsorganisaties, cateraars, slagerijen, zorginstellingen, stichtingen. Op deze website vind je ook informatie over maaltijdbezorging in Handel, Elsendorp en Venhorst.

LeverancierAdresPostcodePlaats
RegiomealKardinaalsmuts 1685432 AGCuijk
SPAR MaaltijdserviceKapelstraat 115447 AARijkevoort
Lekker Bezig ThuisbezorgdWeldaad 9a5431 SMCuijk
Keurslager HermanussenMaasburg 15431 BRCuijk
BuurtzorgLangenboomseweg 2a5451 JKMill
Maaltijdservice Sint AnthonisSnavelbiesstraat 55445 NVLandhorst
ONS WelzijnStadhuisplein 2a5461 KSVeghel
Cunera – De BongerdZijlstraat 15473 CJHeeswijk-Dinther
SPAR Haps van DuurenRaadhuisplein 45443 ATHaps
SPAR BoereLietingsestraat 8A5441 ASOeffelt
Overzicht met lokaal georiënteerde organisaties van magnetronmaaltijden. Wilt u iet toevoegen of verwijderen? Informeer dan onze klantenservice.

Maaltijden voor bedrijven in Vianen

Met name ook bedrijven maken veelvuldig gebruik van bedrijfsmaaltijden. Bijvoorbeeld voor ploegendiensten. Vaak kan er niet worden gekookt op kantoor. Een zakelijke maaltijdservice zorgt dat er altijd voedzame maaltijden op voorraad zijn. Dit kan incidenteel maar ook structureel. Het is belangrijk dat er genoeg ruimte in de koeling is. Hierna beschrijven we enkele voorbeeldsituaties van maaltijdservices voor bedrijven.

 • Bedrijven en kantoren kunnen veel profijt hebben van overwerkmaaltijden. Bijvoorbeeld wanneer er een studiedag ingepland is of als er klanten over de vloer komen. In een dergelijke situatie wil je uiteraard je personeel en/of klanten laten kiezen voor een warme maaltijd.
 • Ook zorgcentrums (woonlocaties en dagbesteding) willen hun cliënten dagelijks een gezonde maaltijd voorschotelen. Het seniorenrestaurant biedt soms ook ruimte voor bezoekers. Meestal is dit contractueel geregeld met populaire bedrijven voor magnetronmaaltijden in Vianen. Zo betalen cliënten niet teveel voor hun maaltijd.
 • De grotere thuiszorgorganisaties bieden maaltijdondersteuning via regionale maaltijdvoorzieningen. Via deze zorgorganisaties kun je tips en info aanvragen voor het laten leveren van maaltijden op vaste dagen. Soms bieden zij ook ondersteuning bij het bereiden en klaarzetten van het eten.
 • Ook organisaties zoals een BSO, kinderopvang of kinderdagverblijf vragen steeds meer om kant-en-klaar maaltijden. De kids kunnen een verse en gezonde maaltijd gebruiken nog voordat hun ouders ze komen ophalen.

Koelverse- en diepvriesmaaltijden bij u thuis laten bezorgen?

Probeer het nu zelf: voedzame gerechten binnen enkele minuten opwarmen!


FAQ: wat moet ik weten over maaltijdbezorging aan huis?

Hoe gezond zijn kant en klaar maaltijden?
Kant-en-klare gerechten worden steeds beter getest. Er zitten meer groenten in, en het bevat veel minder zout dan voorheen. Het Voedingscentrum geeft suggesties voor waar een gezonde warme maaltijd in Vianen in Nederland aan moet voldoen. Een minimale hoeveelheid groente (150+ gram), niet te veel zout, het liefst gekookt met volkoren artikelen, max. 100 gram aan vlees of vis en indien mogelijk met 25 gram eiwit of meer. Op het etiket vind je vaak een tabel met de precieze voedingswaarden. 1 portie bevat mag zo’n 700 Kcal bevatten.

Wat zit er in een opwarmmaaltijd?
Een gemiddelde maaltijd bestaat uit 3 onderdelen. In de basis is het belangrijk dat er genoeg groenten in zitten. Verder heb je een volkoren product of aardappelen. En als laatste heb je vlees/vis/vleesvervangers. Het assortiment kan per week verschillen. Zo zijn er oer-Hollandse gerechten, recepten met producten van het seizoen en bijzondere recepten. O.a. Procureurlapje, wortelen, gekookte aardappelen en Runderlapje, snijbonen, gekookte aardappelen.

Hoe snel kan ik een thuismaaltijd opwarmen?
Het opwarmen van een koelverse- of diepvriesmaaltijd is eenvoudig. Je plaatst de maaltijd ongeveer 35 minuten op 100 graden in de oven. Als dit te lang duurt dan bespaar je veel tijd met de magnetron. Vaak warm je het op in ongeveer 6 tot 12 minuten op 550 – 800 watt. Bestel je een warme tafeltje dekje service? Dan worden de kant en klaar maaltijden warm bezorgd in Vianen.

Hoe duur is een bezorgmaaltijd in Vianen?
De prijzen van de verschillende maaltijden liggen ver uit elkaar. Elke bezorgdienst heeft weer andere prijzen. Vooral het soort maaltijd dat je kiest heeft zijn doorwerking op de prijs. Een diepvriesmaaltijd bestel je al voor €4,75. Een dagverse maaltijd komt net wat hoger uit (zo’n €6,25. Voor een warme levering (tafeltje dekje) betaal je ongeveer €8,00 tot €9,00 incl. bezorging. Wil je ook een voor- en nagerecht? Kies dan ook een soep (vanaf €1,35) en/of een toetje na (vanaf €1,45).

Waar kan ik maaltijden kopen?
Je kunt terecht bij allerlei verschillende aanbieders. Je kunt natuurlijk terecht bij de supermarkt of een verswinkel. De maaltijden liggen vaak gewoon in de winkel. Je hoeft dus vaak niets te bestellen. Ten tweede kan je je aanmelden bij een maaltijdservice Vianen. Het betreft professionele keukens die iedere week verse maaltijden thuisbezorgen door heel Nederland. Tevens zijn er ook nog potentiële instanties zoals zorginstellingen en wijkrestaurants die ook een maaltijdvoorziening bieden.

Heb ik recht op een subsidie via de gemeente Cuijk?
Door middel van www.cuijk.nl bekijk je alles over regelingen en subsidies. Hier wordt onder andere uitgelegd hoe het zit met maaltijdhulp die via de WMO kan worden aangeboden. Daarnaast kun je soms aanspraak maken op regelingen via de WLZ, de Zvw (Zorgverzekeringswet) en wellicht de bijzondere bijstand. Daarbij kijkt men naar het inkomen en spaartegoeden.