Proefpakket: 4 koelverse maaltijden voor €25,-

header-uitgekookt

Dagvers gekookt met maximale versheid

Vrijblijvend bestellen, gratis bezorging

Nu 4 maaltijden voor slechts €25,00

Proefpakket: 6 vriesverse maaltijden voor €29,99

Diepvriesmaaltijden, lange houdbaarheid

Keuze uit 170 verschillende gerechten

Nu 6 maaltijden voor slechts €32,50

Kant en klaar maaltijden Linden

Zoek je een leverancier voor gezonde kant en klaar maaltijden bestellen in Linden? Aan de hand van deze site vind je alle belangrijke aspecten. Zo gaan we verder in op wat een maaltijdservice voor voordelen heeft, en voor wie het geschikt is. Ook vertellen we meer over de verschillende maaltijd-mogelijkheden. Je kan ook snel verder gaan naar leveranciers vergelijken. Voor een organisatie bestellen? Voor die situaties kun je informeren naar zakelijke oplossing. De opwarmmaaltijden kennen heel veel pluspunten. De gerechten zijn erg voedzaam en er is heel veel variatie in het aanbod. Tegenwoordig is de kwaliteit flink verhoogt. Heb je nog brandende vragen? Onderzoek dan eerst antwoorden op de veel voorkomende vragen. Wil je volgende week al maaltijden in huis halen? Een proefpakket aanvragen kan interessant zijn.

RegioNoord-Brabant
GemeenteCuijk
PlaatsLinden
Postcode5439
Website gemeentewww.cuijk.nl
kant-en-klaar-maaltijden-linden

Kant-en-klaar maaltijden laten bezorgen?

Check alle aanbiedingen en beleef de service middels het proefpakket

Wat zijn voordelen van de maaltijdservice in Linden?

Vind jij koken niet leuk? Zoek je meer afwisseling in je avondeten? Zo’n smakelijke kant en klaar maaltijd is een prettige ervaring. De wekelijkse bezoekjes aan de supermarkt behoren tot het verleden en jij bespaart veel tijd in de keuken. De laatste jaren maken steeds meer mensen er gebruik van. Zoals eten als: Runderbouillon en Kippensoep met vermicelli. In de box hieronder tref je verschillende groepen die het gemak van een maaltijdservice ervaren:

 • Senioren / bejaarden: 75-plussers die maken veelvuldig gebruik van opwarmmaaltijden. Dankzij speciale senioren maaltijden kunnen zij langer zelfstandig thuis blijven wonen. De etenswaren bevatten belangrijk voedingsstoffen, worden vers bereid zonder veel e-nummers en warmt men binnen een paar minuten op. Voor 70-plussers is een dagelijkse gezonde maaltijd enorm belangrijk. Bijvoorbeeld voor een gezonde bloeddruk en laag cholesterol of juist om op gewicht te komen en blijven. Er bestaan ook veel verschillende dieetmaaltijden. Voor bijna elke allergie of voedingswens zijn er wel oplossing te vinden. U kunt dan bijvoorbeeld denken aan glutenvrij, gemalen, eiwitrijk, zoutarm, en natriumarm, koolhydraatarm, vetarm, diabetes.
 • Hulpbehoevenden: Kwetsbaren zoals chronisch zieken hebben ook veel baat bij kant-en-klaar maaltijden. Daardoor blijft men altijd een beetje zelfstandigheid houden. Wanneer mensen last hebben van kauw- of slikproblemen, dan bieden vloeibare en gemalen gerechten ook veel oplossingen.
 • Families: Nederlandse gezinnen komen vaak tijd tekort. Werk, studie en andere vrijetijdsbestedingen moeten allemaal in de agenda ingepast worden. Een gezonde maaltijd klaarmaken kan dan wel eens voor problemen zorgen. Met gezonde kant-en-klaar maaltijden hoeft op die drukke dagen niet direct iets ongezonds gegeten te worden. Zo blijft er in de avond tijd over voor andere dingen.
 • Eenpersoonshuishoudens: Werk, hobbies en feestjes met vrienden: er komt dagelijks heel veel op ons af. Elke avond een gezonde maaltijd koken is simpelweg niet altijd mogelijk. Gelukkig is het aanbod kant-en-klaar steeds beter en is tegenwoordig ook heel erg gezond. Ze worden bereid met seizoensgebonden producten en bevatten niet zoveel, zout, vet en andere toevoegingen.

Kant-en-klare maaltijden aan huis in Linden: hoe werkt dat?

Op het moment dat je zoekt naar oplossingen voor gezonde thuismaaltijden in Linden dan bestaan er 3 varianten: diepvries, koelvers en tafeltje dekje (warm). Elke soort heeft zowel voor- als nadelen. We vertellen je hieronder meer over de afwisseling binnen het wekelijkse aanbod, financiën, houdbaarheid en afleveropties.

 1. Een koelverse maaltijd wordt dagvers gekookt met verse ingrediënten. Hierna worden ze direct gekoeld en luchtdicht verpakt. De verpakkingen leg je kant en klaar in de koelkast. Je kunt ze 3 tot 5 dagen houdbaar houden.
 2. Een diepvriesmaaltijd bezorgen in Linden? Deze gaat na bereiding door een speciale vriestunnel. Dit garandeert de smaak en versheid. Zo zijn ze maandenlang houdbaar. Normaal 2 of 3 keer per maand bij jou thuis afgeleverd.
 3. Een Tafeltje dekje maaltijd wordt vers gekookt en warm bezorgd. Zeker praktisch in situatie waarbij zelfstandig koken tot het verleden behoort en als ook het opwarmen van een maaltijd niet lukt. De bezorging ligt vaak in handen van lokale vrijwilligers.
bezorgmaaltijd-linden

Landelijke maaltijdservices vergelijken

In de volgende tabel vind je een overzicht met bekende keukens voor warme maaltijden in Linden. Per leverancier bekijk je details als het huidige assortiment en de kosten. Druk op de knop van een maaltijdservice voor een extra toelichting.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
170+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Bestel extra boodschappen mee
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Kleinschalige organisaties van magnetronmaaltijden

In de volgende tabel bieden we een verzameling lokale instanties. Voorbeelden zijn stichtingen, slagerijen, zorginstellingen, cateraars, supermarkten. Elders op deze website vind je ook organisaties in Katwijk, Vianen en Beers.

LeverancierAdresPostcodePlaats
RegiomealKardinaalsmuts 1685432 AGCuijk
SPAR MaaltijdserviceKapelstraat 115447 AARijkevoort
Lekker Bezig ThuisbezorgdWeldaad 9a5431 SMCuijk
Keurslager HermanussenMaasburg 15431 BRCuijk
BuurtzorgLangenboomseweg 2a5451 JKMill
Maaltijdservice Sint AnthonisSnavelbiesstraat 55445 NVLandhorst
ONS WelzijnStadhuisplein 2a5461 KSVeghel
Cunera – De BongerdZijlstraat 15473 CJHeeswijk-Dinther
SPAR Haps van DuurenRaadhuisplein 45443 ATHaps
SPAR BoereLietingsestraat 8A5441 ASOeffelt
Database met gemeentelijke leveranciers van senioren maaltijden. Wilt u iet toevoegen of verwijderen? Neem contact met ons op!

Maaltijden voor bedrijven in Linden

Ook zakelijke klanten bestellen steeds vaker bedrijfsmaaltijden. Bijvoorbeeld voor ploegendiensten. De keukens in kantoorpanden zijn vaak summier. De zakelijke maaltijdservice kan flexibel en snel maaltijden afleveren. Dan kan eenmalig, maar ook middels een abonnement. Het bedrijfspand moet natuurlijk wel beschikken over koelfaciliteiten. Hieronder behandelen we diverse opties van maaltijdenservices voor bedrijven.

 • Kantoren of bedrijfspanden kunnen kiezen uit een ruim assortiment overwerkmaaltijden. Bijvoorbeeld wanneer er een studiedag ingepland is of als er nog even door vergaderd moet worden. In dit soort situaties wil je graag je personeel en/of klanten laten kiezen voor een warme maaltijd.
 • Ook zorgorganisaties (dagbesteding en woonlocaties) willen hun bewoners voorzien van een dagelijkse warme maaltijd. Soms op de kamer, maar soms ook in een seniorenrestaurant. In veel gevallen hebben ze afspraken gemaakt met professionele keukens voor magnetronmaaltijden in Linden. Op die manier kunnen cliënten voordelig blijven eten.
 • Een groot aantal thuiszorgorganisaties kunnen advies geven rondom een maaltijdvoorziening. Via deze instanties kan je informeren naar de warme tafeltje dekje service (dagelijks aan huis). Soms bieden zij ook ondersteuning bij het opwarmen of eten van de maaltijden.
 • Ook organisaties zoals een BSO, kinderopvang of kinderdagverblijf bieden vaak kant-en-klaar maaltijden als extra service. Kinderen kunnen daardoor een gezonde en voedzame maaltijd eten nog voordat hun ouders ze komen ophalen.

Koelverse- of diepvriesmaaltijden thuisbezorgd

Profiteer van het gemak: de lekkerste en meest voedzame menu’s moeiteloos op tafel!


FAQ: alle veelgestelde vragen over maaltijdbezorging aan huis

Is het gezond om kant-en-klaar maaltijden te eten?
Tegenwoordig zijn kant-en-klare gerechten steeds beter voor het lichaam. Ze bevatten veel minder zout, vet en toevoegingen dan voorheen. Het Voedingscentrum vertelt precies waar een gezonde warme maaltijd in Linden specifiek aan moet voldoen. In het recept moet minimaal 150 gram groente zijn verwerkt, weinig zout (max 2 gram), focus op graan- en volkoren ingrediënten, max. 100 gram aan vlees of vis en ten minste 25 gram eiwit. Op de verpakking staat meestal een tabel met de exacte voedingswaarden. 1 portie bevat mag zo’n 700 Kcal bevatten.

Wat is de samenstelling van een opwarmmaaltijd?
Een avondmaaltijd kent 3 aspecten. In de basis hebben we de groenten. Vaak combineer je dit met koolhydraten (aardappelen, pasta). Ten derde heb je vlees/vis/vleesvervangers. Het assortiment kan per week verschillen. Qua menu kan je veel kanten op. Je hebt oer-Hollandse gerechten, seizoensmaaltijden en culinaire inspiratie. Bijvoorbeeld Rundvlees in saus of Kip korma, rijstmix.

Hoe moet ik de thuismaaltijd verwarmen?
Het verwarmen van een koelverse- of diepvriesmaaltijd is niet moeilijk. Je warmt dit op in ongeveer 25 minuten op 110 – 125 graden in de oven. Mocht je dit te lang duren dan kun je ook kiezen voor de magnetron. Bij een doorsnee-maaltijd doe je dit in circa 6 tot 12 minuten op 550 – 750 watt. Neem jij warme tafeltje dekje service? Dan wordt het netjes warm bezorgd in Linden.

Wat zijn de gemiddelde kosten van een bezorgmaaltijd in Linden?
De prijzen die de maaltijdservices hanteren liggen ver uit elkaar. Elke aanbieder werkt met andere prijzen. Met name het type maaltijd heeft zijn weerslag op de prijs. Een gemiddelde diepvriesmaaltijd is er vanaf €4,90. Een dagverse maaltijd heeft een iets hoger prijskaartje (zo’n €6,50. Voor een warme levering (tafeltje dekje) ben je nog iets duurder uit, vaak rond de €9,00. Heb je graag iets voor en na? Kies dan ook een soep (vanaf €1,30) en nagerecht (vanaf €1,25).

Bij wat voor bedrijven kan ik terecht?
Ben je op zoek naar kant-en-klaar, dan kan je bij veel bedrijven terecht. Je kunt natuurlijk terecht bij de supermarkt of een verswinkel. Deze organisaties hebben doorgaans een voorraad met eten. Sommige van deze winkels doen ook aan bezorgen. Verder kan je je wenden tot de maaltijdservice Linden. Dit zijn vaak grote keukens die elke week (met een vaste bezorger) bij je thuis komen. Tenslotte kun je soms ook terecht bij zorgaanbieders en wijkrestaurants die ook een maaltijdvoorziening bieden.

Heb ik recht op een subsidie via de gemeente Cuijk?
Aan de hand van www.cuijk.nl kun je meer informatie bekijken over subsidies. Hier wordt onder andere uitgelegd hoe het zit met maaltijdhulp die via de WMO wordt verstrekt. In aanvulling hierop zijn er landelijk regelingen die gebaseerd zijn op de WLZ, de Zvw (Zorgverzekeringswet) en soms ook de bijzondere bijstand (BZ). Er wordt hierbij gekeken naar het inkomen en spaartegoeden.