Proefpakket: 4 koelverse maaltijden voor €25,-

header-uitgekookt

Dagvers gekookt met maximale versheid

Vrijblijvend bestellen, gratis bezorging

Nu 4 maaltijden voor slechts €25,00

Proefpakket: 6 vriesverse maaltijden voor €29,99

Diepvriesmaaltijden, lange houdbaarheid

Keuze uit 170 verschillende gerechten

Nu 6 maaltijden voor slechts €32,50

Kant en klaar maaltijden Uden

Wil jij vandaag nog lekkere kant en klaar maaltijden bestellen in Uden? Op kantenklaarmaaltijden.com lees je een uitgebreide beschrijving. We gaan bijvoorbeeld dieper in op wat een maaltijdservice voor jou kan betekenen, en wie er gebruik van kan maken. Ook vertellen we meer over de actuele maaltijdopties. Direct maaltijden laten leveren? Check dan het kopje voorzieningen vergelijken. Als laatste kan je ook onderzoeken wat de bedrijfsmatige oplossingen zijn. De opwarmmaaltijden kunnen veel werk uit handen nemen. De gerechten zijn erg voedzaam en de keuze is groot (Hollands & wereldkeuken). De specifieke kooktechnieken voor deze gerechten zijn erg innovatief. Is er nog wat onduidelijk? Bekijk dan eerst de veelgestelde vragen. Wil je volgende week al maaltijden in huis halen? Test dan voordelig de service met een proefpakket.

RegioNoord-Brabant
GemeenteUden
PlaatsUden
Postcode5401
Website gemeentewww.uden.nl
kant-en-klaar-maaltijden-uden

Kant-en-klaar maaltijden zelf ervaren?

Bekijk actuele aanbiedingen en beleef de service middels het proefpakket

Wat biedt de maaltijdservice in Uden?

Haal jij geen plezier uit koken? Zoek je meer afwisseling in je avondeten? Zo’n verse kant en klaar maaltijd kan voor iedereen geschikt zijn. De wekelijkse bezoekjes aan de supermarkt behoren tot het verleden en je hoeft niet zelf te koken. Het aanbod is de laatste jaren sterk verbeterd. Zoals maaltijden als: Kipfilet mosterdsaus en/of Procureurlapje, bladspinazie, aardappelpuree. In onderstaande tekst check je diverse groepen mensen die profijt kunnen hebben van de maaltijdservice:

 • Senioren / bejaarden: Senioren laten doorgaans opwarmmaaltijden thuisbezorgen. Geholpen door deze senioren maaltijden is het makkelijk om langer zelfstandig te wonen. Deze gerechten zitten vol groenten, bevatten weinig e-nummers of zout en staan binnen een paar minuten op tafel. Voor 75-plussers is elke dag een uitgebalanceerde maaltijd onmisbaar. Bijvoorbeeld om een hoge bloeddruk tegen te gaan of om het geheugen op peil te houden. Daarbij zijn er ook steeds meer dieetmaaltijden. Voor veel diëten en allergieën is er een geschikte maaltijd. U kunt dan bijvoorbeeld denken aan zoutarm, gemalen, eiwitrijk, glutenvrij, en vetarm, natriumarm, koolhydraatarm, diabetes.
 • Hulpbehoevenden: Chronisch zieken hechten ook veel waarde aan kant-en-klaar maaltijden. Op deze manier behouden ze een stukje zelfstandigheid. Wanneer mensen last hebben van kauw- of slikproblemen, dan bieden gemalen- en vloeibare maaltijden ook vaak uitkomst.
 • Drukke gezinnen: In sommige gezinnen kan het er hectisch aan toe gaan. Werk, school en sport moeten allemaal in de agenda ingepast worden. In korte tijd een maaltijd bereiden schiet er dan wel eens bij in. Door gezonde kant-en-klaar maaltijden ben je flexibel, en kan iedereen op zijn/haar tijd iets gezonds eten. Op die manier bouw je wat meer rust in.
 • Studenten: School, werken, muziek en feestjes met vrienden: we hebben het erg druk. Dagelijks een verse en gevarieerde maaltijd koken schiet er dan wel eens bij in. Kant-en-klaar is een uitstekend alternatief en het is vaak nog erg gezond ook. Ze bevatten soms wel 200 gram groenten en er zitten niet zoveel onnodige toevoegingen in.

Kant-en-klare maaltijden aan huis in Uden: wat is het aanbod?

Als jij kijkt naar alternatieven voor gezonde thuismaaltijden in Uden dan heb je eigenlijk 3 opties: warme levering (tafeltje dekje), koelvers en vriesvers. Elke soort maaltijd kent zijn eigen karakter en voordelen. De maaltijden verschillen als het gaat om aanbod, onkosten, herkomst producten en bezorgmogelijkheden.

 1. Een koelverse maaltijd wordt door een professionele kok met dagverse ingrediënten bereid. Vaak worden ze twee keer per week bezorgd. De verpakkingen leg je kant en klaar in de koelkast. De houdbaarheid is slechts beperkt.
 2. Een diepvriesmaaltijd bezorgen in Uden? Deze wordt na het koken meteen ingevroren tot wel -40 graden. Zo blijft versheid, smaak en kleur in goede conditie. In de vriezer blijft het wel tot een jaar goed. Doorgaans 1 of 2 keer per maand op locatie geleverd.
 3. De Tafeltje dekje maaltijd wordt vers gekookt en warm bezorgd. Zeker praktisch wanneer u geen keuken heeft en wanneer opwarmen ook niet gaat. U kunt dan niet zelf het tijdstip van eten bepalen.
bezorgmaaltijd-uden

Landelijke maaltijdservices vergelijken

In de tabel hierna vind je een verzameling populaire bezorgers van warme maaltijden in Uden. Per leverancier check je details als assortiment en de kosten. Druk op de button van een aanbieder voor een extra toelichting.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
170+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Bestel extra boodschappen mee
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Lokale aanbieders van senioren maaltijden

In het schema hierna bekijk je een overzicht met lokale instellingen. Bijvoorbeeld stichtingen, slagerijen, supermarkten, welzijnsorganisaties, zorginstellingen. Op deze website vind je ook bedrijven en organisaties in Sint-Michielsgestel, Boxtel en Oss.

LeverancierAdresPostcodePlaats
Wat de pot schaftProvincialeweg 65398 JLMaren Kessel
Zorgverlening de LeijgraafSchakelplein 135408 AWVolkel
BrabantZorg – MartinushuisKloosterstraat 35391 ABNuland
Keurslager KeizerDorpstraat 265386 AMGeffen
Manders MaaltijdenHoge Randweg 15408 NAVolkel
Het RetraitehuisVolkelseweg 305405 NAUden
SPAR Maas-BrouwersDiederikstraat 25421 EWGemert
Keurslager JansenNieuwstraat 475421 KNGemert
ONS WelzijnVolkelseweg 25405 NAUden
Thuiszorg PanteinLoopkantstraat 255405 ACUden
Database met plaatselijke instanties van magnetronmaaltijden. Een wijziging doorvoeren? Meld dit bij onze klantenservice.

Maaltijden voor bedrijven in Uden

Ook kantoren en bedrijven kunnen profiteren van speciale bedrijfsmaaltijden. Bijvoorbeeld als er in de avond nog even doorgewerkt wordt. Bedrijven / kantoren hebben vaak geen eigen keuken. Een zakelijke maaltijdservice levert snel een gezonde en betaalbare maaltijd af. Dit kan op dagelijkse of wekelijkse basis zijn. Zorg wel dat er genoeg koelruimte is. Onderstaand behandelen we een aantal voorbeelden van maaltijdenservices voor bedrijven.

 • Kantoren of bedrijfspanden maken regelmatig gebruik van overwerkmaaltijden. Bijvoorbeeld wanneer er een studiedag ingepland is of als het personeel ‘s avond overwerkt. Als bedrijf wil je dan natuurlijk jouw werknemers een gezonde maaltijd voorschotelen.
 • Ook zorginstellingen (kleinschalige woonvormen en/of dagbesteding) hebben vraag naar warme maaltijden voor hun bewoners. Er bestaan ook speciale seniorenrestaurants. Meestal maken zij hiervoor afspraken met grote leveranciers van magnetronmaaltijden in Uden. Dat maakt dat het eten betaalbaar blijft.
 • Meerdere thuiszorgorganisaties kunnen advies geven rondom een maaltijdvoorziening. Via deze zorgbedrijven kan je advies inwinnen over het laten leveren van maaltijden op vaste dagen. Soms bieden zij ook ondersteuning bij het eten zelf.
 • Ook de BSO (kinderopvang en kinderdagverblijven) komen ouders vaak tegemoet met gezonde kant-en-klaar maaltijden. De kids kunnen een smaakvolle en gezonde maaltijd krijgen (zodat ze dat thuis niet meer hoeven te doen).

Koelverse- en diepvriesmaaltijden bij u thuisbezorgd?

Profiteer van het gemak: groenterijke gerechten binnen enkele minuten opwarmen!


FAQ: vaak gestelde vragen over maaltijdbezorging aan huis

Zijn kant-en-klaar maaltijden wel gezond?
Kant-en-klare gerechten zijn de laatste jaren flink verbeterd. Ze bevatten veel minder zout, vet en toevoegingen dan voorheen. Het Voedingscentrum communiceert op haar website waar een gezonde warme maaltijd in Uden normaliter aan moet voldoen. In het recept moet minimaal 150 gram groente zijn verwerkt, zoutbeperkt, focus op graan- en volkoren ingrediënten, maximaal 100 gram vis of vlees en genoeg eiwit (25 gram). Op de omdoos vind je informatie over voedingswaarden als energie, zout, eiwitten en koolhydraten. Qua voedingswaarden nooit meer dan 650/700 Kcal.

Hoe ziet een normale opwarmmaaltijd eruit?
Een avondmaaltijd wordt gevormd door 3 onderdelen. Allereerst is het belangrijk dat er genoeg groenten in zitten. Vaak combineer je dit met koolhydraten (aardappelen, pasta). En natuurlijk heb je vlees/vis of een vervanger. Bij veel aanbieders wisselt het menu per week. Je kunt genieten van 100% Hollandse kost, ambachtelijke maaltijden met ingrediënten van het seizoen en culinaire verrassingen. Denk aan Runderlapje in jus en Kip naar oma’s recept, gebakken aardappelen.

Hoe werkt het opwarmen van een thuismaaltijd?
Het bereiden van een koelverse- of diepvriesmaaltijd is eenvoudig. Je warmt dit op in ongeveer een half uur op 100 – 120 °C in de oven. Mocht je dit te lang duren dan kan je ook de magnetron gebruiken. Opwarmen gaat in zo’n 6 – 10 minuten op 500 – 800 watt. Wil je liever gebruik maken van een warme tafeltje dekje service? Dan krijg je het lekker makkelijk warm bezorgd in Uden.

Wat zijn de gemiddelde kosten van een bezorgmaaltijd in Uden?
De prijzen van de verschillende maaltijden lopen flink uiteen. Elke bezorgdienst hanteert zijn eigen prijzen. In het bijzonder het type maaltijd heeft zijn uitwerking op de prijs. Een gewoon goede diepvriesmaaltijd is er al voor €4,60. Een dagverse maaltijd is net wat duurder geprijsd (vanaf €5,50. Voor een tafeltje dekje maaltijd geldt een meerprijs van ongeveer €2,00. Wil je meer luxe? Neem dan ook een soepje (vanaf €1,50) en nagerecht (vanaf €1,35).

Waar kan ik kant-en-klaar maaltijden vinden?
Er zijn veel verschillende leveranciers waar je maaltijden kunt kopen. Onder andere verswinkels, eetzaken en supermarkten. Deze organisaties hebben doorgaans een voorraad met eten. Vooraf bestellen hoeft vaak niet. Daarnaast is er de maaltijdservice Uden. Het betreft cateraars en/of gespecialiseerde keuken die iedere week verse maaltijden thuisbezorgen door heel Nederland. Tenslotte hebben we nog de zorginstellingen en wijkrestaurants die hiervoor een speciale maaltijdvoorziening hebben ontwikkeld.

Hoe zit het met subsidies in de gemeente Uden?
Door middel van www.uden.nl wordt beschreven wat je qua subsidies kunt verwachten. Je leest hier o.a. hoe het zit met maaltijdhulp die via de WMO wordt verstrekt. Verder bestaan er andere regelingen die gebaseerd zijn op de WLZ, de unieke zorgverzekeringswet (ZVW) en ook de bijzondere bijstand (BZ) is een mogelijkheid. Daarbij wordt altijd wel gekeken naar uw vermogen en inkomen.

Alle plaatsen in deze gemeente

 • Odiliapeel
 • Volkel