Advertentie: Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een voordelig pakket met 4 of 6 maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer voordelig verse maaltijden uit.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Kant en klaar maaltijden Sint-Michielsgestel

Opties achterhalen voor kant en klaar maaltijden bestellen in Sint-Michielsgestel? Hieronder lees je aanvullende details. Zo bieden we uitleg over wat een maaltijdservice voor voordelen heeft, en welke huishoudens daarvan gebruik zouden kunnen maken. Verder vertellen we meer over de diverse type gerechten. Je kan ook snel verder gaan naar aanbieders vergelijken. Bedrijfsmatig bestellen? Dan kun jij zakelijke mogelijkheden bekijken. De opwarmmaaltijden kunnen veel werk uit handen nemen. Dit eten is geschikt voor iedereen en er is heel veel variatie in het aanbod. De specifieke kooktechnieken voor deze gerechten zijn erg innovatief. Zijn er onduidelijkheden? Bekijk dan eerst de meestgestelde vragen. Wil je vandaag nog bestellen? Een proefpakket aanvragen kan interessant zijn.

RegioNoord-Brabant
GemeenteSint-Michielsgestel
PlaatsSint-Michielsgestel
Postcode5271
Website gemeentewww.sint-michielsgestel.nl
kant-en-klaar-maaltijden-sint-michielsgestel

Kant-en-klaar maaltijden thuisbezorgen?

Bekijk de huidige aanbiedingen en bestel voordelig het proefpakket

Hoe werkt de maaltijdservice in Sint-Michielsgestel?

Is al dat uitsloven in de keuken niks voor jou? Wil je meer tijd overhouden voor leuke dingen? Een smaakvolle kant en klaar maaltijd neemt veel werk uit handen. De inkopen hoef je niet zelfstandig te doen en jij bespaart veel tijd in de keuken. Het wordt steeds populairder. Kies bijvoorbeeld voor: Nekkarbonade, spruitjes, aardappelpuree of Traditionele Surinaamse roti. In het gedeelte hierna vind je enkele voorbeelden van groepen mensen die profijt kunnen hebben van de maaltijdservice:

 • Ouderen / senioren: 70-plussers hebben veel baat bij opwarmmaaltijden. Geholpen door deze senioren maaltijden wordt de drempel van zelfstandig wonen verlaagd. De kant-en-klaar producten zitten vol met groenten en belangrijke bouwstoffen, zijn niet zo zout en vet en kunnen gemakkelijk met de magnetron worden opgewarmd. Voor ouderen is een verantwoorde maaltijd cruciaal. Bijvoorbeeld om de bloeddruk op peil te houden of om het geheugen op peil te houden. Er zijn ook veel dieetmaaltijden ontwikkeld. Voor elke dieetwens of leefstijl zijn er wel oplossing te vinden. Typische voorbeelden zijn gemalen, glutenvrij, lactosevrij, zoutarm, en diabetes, koolhydraatarm, vetarm, vegetarisch.
 • Hulpbehoevenden: Mensen met een beperking hechten ook veel waarde aan kant-en-klaar maaltijden. Door die kant-en-klaar oplossingen is er minder directe zorg noodzakelijk. In het geval van kauw- en slikproblemen bieden gemalen- en vloeibare gerechten ook veel pluspunten.
 • Gezinnen met kinderen: Nederlandse gezinnen komen vaak tijd tekort. Werk, hobbies, sporten en studeren wisselen elkaar snel af. Een gezonde maaltijd klaarmaken is dan niet altijd even prettig. Dankzij gezonde kant-en-klaar maaltijden kan het hele gezin op die drukke dagen toch gezond eten. Op die manier bouw je wat meer rust in.
 • Eenpersoonshuishoudens: Studie, hobby’s en vrienden: soms kan de druk erg groot zijn. Iedere dag boodschappen doen en koken schiet er dan wel eens bij in. Gelukkig is het aanbod kant-en-klaar steeds beter en is tegenwoordig ook heel erg gezond. Ze worden bereid met seizoensgebonden producten en er zit weinig zout en vet in.

Kant-en-klare maaltijden aan huis in Sint-Michielsgestel: wat zijn de mogelijkheden?

Als je interesse hebt in gezonde thuismaaltijden in Sint-Michielsgestel dan heb je feitelijk 3 opties om uit te kiezen: koelvers, vriesvers en tafeltje dekje. Iedere maaltijd heeft zijn eigen voordelen en nadelen. Hieronder lees je meer over de afwisseling binnen het wekelijkse aanbod, onkosten, versheid en aflevermogelijkheden.

 1. De koelverse maaltijd wordt 100% vers bereid met vaak lokale ingrediënten. De bezorging vindt 1 of 2 keer per week plaats. Na levering zet je het in de koelkast. De etenswaren kun je ongeveer 4/5 dagen goed houden.
 2. Een diepvriesmaaltijd bezorgen in Sint-Michielsgestel? Dit type kent een ander proces. Nadat ze zijn gekookt wordt alles diep bevroren. Smaak, geur en vitamines blijven zo optimaal behouden. Een groot voordeel is de lange houdbaarheid. Gewoonlijk per box van 6 gerechten aan huis geleverd.
 3. Een Tafeltje dekje maaltijd wordt opgewarmd aan huis bezorgd. Een uitkomst in situatie waarbij het koken niet meer gaat of als er lichamelijke beperkingen zijn. De bezorging ligt vaak in handen van lokale vrijwilligers.
bezorgmaaltijd-sint-michielsgestel

Landelijke maaltijdservices vergelijken

In het schema hierna check je een opsomming van grote keukens voor warme maaltijden in Sint-Michielsgestel. Per bezorgservice verstrekken we specificaties zoals aanbod en een prijsindicatie. Druk op de button van een aanbieder voor een extra toelichting.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Bestel extra boodschappen mee
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Regionale maaltijdservices van kant-en-klaar maaltijden

In de volgende tabel verstrekken we een database met kleinschalige bedrijven. Dit kunnen zijn cateraars, zorginstellingen, welzijnsorganisaties, supermarkten, stichtingen. Op kantenklaarmaaltijden.com vind je ook bedrijven en organisaties in Waalwijk, Loon op Zand en Heusden.

LeverancierAdresPostcodePlaats
Keurslager CooijmansNieuwstraat 735271 ACSint-Michielsgestel
SPAR KuijpersLooiershof 405296 NSEsch
Stichting VughterstedeMolenrijnselaan 485262 TNVught
Slagerij JacobsMoleneindplein 1165262 CMVught
Keurslager BeerensBarrierweg 75298 AALiempde
Keurslagerij OosterhofOosterhof 45283 BVBoxtel
Kim’s KitchenOmhoeken 15301 BDZaltbommel
BuurtzorgWielkamp 25301 DBZaltbommel
Zorggroep Elde MaasduinenPostbus 745280 ABBoxtel
Maaltijdservice SchuurmansBramerslandstraat 15275 HEDen Dungen
Weergave met regionale instanties van bezorgmaaltijden. Een wijziging doorvoeren? Verstuur dan een email naar onze medewerkers.

Maaltijden voor bedrijven in Sint-Michielsgestel

Met name ook bedrijven kunnen profiteren van speciale bedrijfsmaaltijden. Bijvoorbeeld voor een koopavond. Bedrijven / kantoren hebben vaak geen eigen keuken. Zo’n zakelijke maaltijdservice bezorgt snel een gezonde en voedzame maaltijd. Dan kan eenmalig, maar ook middels een abonnement. Zorg wel dat er genoeg koelruimte is. In het gedeelte hieronder beschrijven we enkele voorbeeldsituaties van maaltijdleveranciers voor bedrijven.

 • Bedrijven en kantoren bestellen zogenoemde overwerkmaaltijden voor personeel. Bijvoorbeeld wanneer er een deadline gehaald moet worden of als er nog even door vergaderd moet worden. Als bedrijf wil je dan natuurlijk jouw werknemers een gezonde maaltijd voorschotelen.
 • Ook zorgcentra (kleinschalige woonvormen en/of dagbesteding) willen hun bewoners voorzien van een dagelijkse warme maaltijd. Er bestaan ook speciale seniorenrestaurants. Meestal hebben ze een overeenkomst met grote aanbieders van magnetronmaaltijden in Sint-Michielsgestel. Op deze manier blijven de maaltijden ook betaalbaar.
 • Diverse thuiszorgorganisaties beschikken over een netwerk met maaltijdvoorzieningen. Via deze instanties kun je in contact komen met leveranciers voor de warme tafeltje dekje service (dagelijks aan huis). De medewerkers kunnen soms ook helpen bij het toedienen van het eten.
 • Ook de kinderopvang (zoals kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang locaties) kunnen ouders ontlasten met kant-en-klaar maaltijden. De kinderen kunnen zodoende een verse en gezonde maaltijd krijgen alvorens ze naar huis gaan.

Koelverse- of diepvriesmaaltijden aan huis bezorgen

Probeer het nu zelf: groenterijke gerechten moeiteloos op tafel!


FAQ: veel voorkomende vragen betreffende maaltijdbezorging aan huis

Hoe gezond zijn kant en klaar maaltijden?
Kant-en-klare gerechten worden steeds gezonder. Ze bevatten veel minder toevoegingen als zout en e-nummers vergeleken met 5 – 10 jaar terug. Het Voedingscentrum communiceert op haar website waar een gezonde warme maaltijd in Sint-Michielsgestel aan moet voldoen. Tussen de 175 en 200 gram groente, zoutbeperkt, bij voorkeur met volkoren graanproducten, maximaal 100 gram vlees of vis per persoon en genoeg eiwit (25 gram). Op de omdoos vind je een overzicht met voedingswaarden als energie, vetten, koolhydraten en vezels. Er geldt een maximum van 700 Kcal per persoon.

Uit welke onderdelen bestaat een opwarmmaaltijd?
De basissamenstelling van een gerecht bestaat uit 3 componenten. Om te beginnen hebben we de groenten. Ten tweede de aardappelen, rijst of pasta producten. Afsluitend heb je een stukje vlees/vis of een vervanger met genoeg eiwitten. Bij sommige leveranciers kan je dit helemaal zelf samenstellen. Je hebt de keuze uit 100% Hollandse kost, recepten met producten van het seizoen en culinaire verrassingen. Denk aan Stamppot prei met roomkaas of Stamppot vergeten groente met rundersaucijs.

Hoe moet ik een thuismaaltijd opwarmen?
Het bereiden van een koelverse- of diepvriesmaaltijd is eenvoudig. Je plaatst de maaltijd ongeveer 35 minuten op 120 °C in de oven. Heb je hier geen geduld voor? Dan gebruik je eenvoudig de magnetron. Bij een doorsnee-maaltijd doe je dit in circa 6 tot 12 minuten op 550 – 800 watt. Gaat jouw voorkeur uit naar een warme tafeltje dekje service? Dan worden de maaltijden warm bezorgd in Sint-Michielsgestel.

Wat kost een bezorgmaaltijd in Sint-Michielsgestel?
De prijzen van de verschillende maaltijden zijn heel divers. Elke maaltijdbezorger heeft weer een eigen menulijst met eigen prijzen. Met name het type maaltijd heeft zijn weerslag op de prijs. Diepvriesmaaltijden zijn er vaak al vanaf €4,70. Een dagverse maaltijd heeft een iets hoger prijskaartje (vanaf €5,75. Voor een warme levering (tafeltje dekje) moet je vaak nog zo’n €1,5 extra betalen. Wil je ook een voor- en nagerecht? Veel aanbieders bezorgen ook soepjes (vanaf €1,30) en desserts (vanaf €0,90).

Welke soorten leveranciers zijn er?
Verse maaltijden worden via allerlei winkels aangeboden. De meest voor de hand liggende optie zijn supers en verswinkels. Deze bedrijven hebben vaak een dagverse voorraad. Sommige van deze winkels doen ook aan bezorgen. Als tweede mogelijkheid heb je natuurlijk de maaltijdservice Sint-Michielsgestel. Dit zijn vaak cateraars en/of gespecialiseerde keuken die wekelijks maaltijden aan huis bezorgen. Ook zijn er ook nog zorginstellingen en wijkrestaurants die ook een maaltijdvoorziening bieden.

Zijn er subsidies beschikbaar vanuit de gemeente Sint-Michielsgestel?
Aan de hand van www.sint-michielsgestel.nl doorzoek je de specifieke subsidies binnen deze gemeente. Je vind hier bijvoorbeeld uitleg over maaltijdhulp die vanuit de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO) wordt gefaciliteerd. Daarnaast kun je soms aanspraak maken op regelingen via de WLZ (wet langdurige zorg), de zorgverzekeringswet (ZVW) en wellicht de bijzondere bijstand. De gemeente kijkt dan kritisch naar uw huidige inkomen en uw spaargeld.

Alle plaatsen in deze gemeente

 • Gemonde
 • Den Dungen
 • Berlicum