Proefpakket: 4 koelverse maaltijden voor €25,-

header-uitgekookt

Dagvers gekookt met maximale versheid

Vrijblijvend bestellen, gratis bezorging

Nu 4 maaltijden voor slechts €25,00

Proefpakket: 6 vriesverse maaltijden voor €29,99

Diepvriesmaaltijden, lange houdbaarheid

Keuze uit 170 verschillende gerechten

Nu 6 maaltijden voor slechts €32,50

Kant en klaar maaltijden Gemert-Bakel

Zoek je een leverancier voor kant en klaar maaltijden bestellen in Gemert-Bakel? Middels onze site check je aanvullende details. We omschrijven precies wat een maaltijdservice inhoudt, en wie er gebruik van kan maken. Evenzeer behandelen we ook de aanwezige gerechten opties. Je kunt natuurlijk ook direct organisaties vergelijken. Op grotere schaal bestellen? Dan kan jij informeren naar zakelijke oplossing. Opwarmmaaltijden hebben veel voordelen. Ze smaken ontzettend goed en het staan binnen 10 minuten warm op tafel. Daarbij zijn de maaltijden ook steeds gezonder. Heb je vragen voor onze medewerkers? Scroll dan eerst naar beneden naar de veelgestelde vragen. Wil je graag snel genieten van lekkere gerechten? Bekijk dan de actuele aanbiedingen.

RegioNoord-Brabant
GemeenteGemert-Bakel
PlaatsGemert-Bakel
Postcode5421
Website gemeentewww.gemert-bakel.nl
kant-en-klaar-maaltijden-gemert-bakel

Genieten van kant-en-klaar maaltijden?

Check de scherpe aanbiedingen en beleef de service middels het proefpakket

Waarom kiezen voor een maaltijdservice in Gemert-Bakel?

Ben jij geen goede kok? Wil je meer tijd overhouden voor leuke dingen? Zo’n smakelijke kant en klaar maaltijd biedt erg veel pluspunten. Je bent niet meer afhankelijk van anderen en je bent geen tijd kwijt in de keuken. De laatste jaren maken steeds meer mensen er gebruik van. Zoals eten als: Varkenshaasje in pepersaus of Witlofschotel met ham en kaas. Hieronder tref je enkele voorbeelden van groepen mensen die veel profijt hebben van een maaltijdservice:

 • Senioren / bejaarden: 75-plussers bestellen dikwijls opwarmmaaltijden. Via speciale senioren maaltijden is deze doelgroep minder toegewezen op hulp van anderen. De gerechten zitten vol met groenten en belangrijke bouwstoffen, zijn zoveel mogelijk vrij van toevoegingen en E-nummers en hoeven alleen maar even in de magnetron of oven. Voor senioren is gezond eten een uitkomst. Bijvoorbeeld om een hoge bloeddruk tegen te gaan of om de hersenen gezond te houden. Het aanbod met dieetmaaltijden groeit daarbij snel. Voor vrijwel ieder dieet is er een geschikte maaltijd. U kunt denken aan zoutarm, gemalen, glutenvrij, lactosevrij, en natriumarm, koolhydraatarm, vetarm, diabetes.
 • Hulpbehoevenden: Chronisch zieken kunnen vaak met kant-en-klaar maaltijden goed uit de voeten. Door die kant-en-klaar oplossingen behouden ze een stukje zelfstandigheid. Bij moeite met kauwen en slikken bieden vloeibare en gemalen maaltijden ook veel mogelijkheden.
 • Gezinnen: Gezinnen met kinderen zijn drukker dan ooit. Werk, school en sport hebben een grote impact op onze agenda. Een verse maaltijd op tafel zetten lukt dan niet altijd. Met behulp van gezonde kant-en-klaar maaltijden kan het hele gezin toch gezond eten. Dat maakt ook dat iedereen ontspannen aan tafel zit.
 • Starters: School, werken, muziek en feestjes met vrienden: we hebben het erg druk. Elke avond een gezonde maaltijd koken lukt vaak gewoon niet. Op deze drukke dagen een kant-en-klaar maaltijd opwarmen is dan een goed idee en is tegenwoordig ook heel erg gezond. Ze bevatten soms wel 200 gram groenten en er zitten niet zoveel onnodige toevoegingen in.

Kant-en-klare maaltijden aan huis in Gemert-Bakel: wat moet ik kiezen?

Op het moment dat je zoekt naar oplossingen voor gezonde thuismaaltijden in Gemert-Bakel dan heb je feitelijk 3 keuzemogelijkheden: koelvers, vriesvers en tafeltje dekje. Iedere maaltijd heeft zijn eigen voordelen en nadelen. De verschillen hebben te maken met hoe groot het aanbod is, tarieven, herkomst producten en bezorging.

 1. De koelverse maaltijd wordt dagvers gekookt met verse ingrediënten. Vaak worden ze twee keer per week bezorgd. De verpakkingen leg je kant en klaar in de koelkast. Ze zijn zo’n 5 dagen houdbaar, je kunt het ook invriezen.
 2. Een diepvriesmaaltijd bezorgen in Gemert-Bakel? Deze wordt na het koken meteen ingevroren tot wel -40 graden. De kleur, geur, smaak en structuur blijft zo intact. Na bezorging zet je het in de vriezer. Dikwijls per 6 of 12 stuks bij jou thuis afgeleverd.
 3. Een Tafeltje dekje maaltijd wordt warm opgediend bij je in de woonkamer. Zeker praktisch als u zelf niet meer kunt koken en wanneer opwarmen ook niet gaat. Het tijdstip van levering wordt in overeenstemming met u bepaalt.
bezorgmaaltijd-gemert-bakel

Landelijke maaltijdservices vergelijken

In het volgende schema tref je een weergave van populaire aanbieders van warme maaltijden in Gemert-Bakel. Per bezorgservice bekijk je informatie als het soort gerechten dat ze aanbieden en de kosten. Kies een organisatie voor aanvullende details.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
170+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Bestel extra boodschappen mee
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Regionale maaltijdservices van kant-en-klaar maaltijden

In het schema hierna bieden we een verzameling regionale organisaties. Voorbeelden zijn supermarkten, welzijnsorganisaties, stichtingen, slagerijen, cateraars. Op deze website vind je ook bedrijven en organisaties in Zaltbommel, Oss en Uden.

LeverancierAdresPostcodePlaats
SPAR Maas-BrouwersDiederikstraat 25421 EWGemert
Stichting Welzijn Ouderen CuijkZwaanstraat 75431 BPCuijk
Manders MaaltijdenHoge Randweg 15408 NAVolkel
Zorgverlening de LeijgraafSchakelplein 135408 AWVolkel
Keurslager HermanussenMaasburg 15431 BRCuijk
Keurslager van ExelKerkstraat 115427 BABoekel
Lekker Bezig ThuisbezorgdWeldaad 9a5431 SMCuijk
RegiomealKardinaalsmuts 1685432 AGCuijk
ONS WelzijnBurgtstraat 345427 AJBoekel
Keurslager JansenNieuwstraat 475421 KNGemert
Opsomming met lokale instanties van opwarmmaaltijden. Iets aanpassen of toevoegen? Meld dit bij onze klantenservice.

Maaltijden voor bedrijven in Gemert-Bakel

Ook zakelijke klanten kunnen profiteren van speciale bedrijfsmaaltijden. Bijvoorbeeld bij avondwerk. Vaak kan er niet worden gekookt op kantoor. De zakelijke maaltijdservice kan eenvoudig grote of kleine bestellingen afleveren. Zowel op dagbasis, als eens per week of per maand. Let op: er moet wel genoeg koelruimte zijn om de maaltijden op te slaan. Onderstaand lichten we enkele situaties toe van maaltijdenservices voor bedrijven.

 • Kantoren en fabrieken laten doorgaans overwerkmaaltijden leveren. Bijvoorbeeld wanneer er een deadline gehaald moet worden of als het personeel ‘s avond overwerkt. Als bedrijf kun je dan via de cateraar jouw werknemers een gezonde maaltijd voorschotelen.
 • Ook veel zorginstellingen (dagbesteding en woonlocaties) verzorgen een warme maaltijd voor hun cliënten. Het seniorenrestaurant biedt soms ook ruimte voor bezoekers. Normaliter werken ze samen met professionele organisaties voor magnetronmaaltijden in Gemert-Bakel. Op deze manier blijven de maaltijden ook betaalbaar.
 • Ook thuiszorgorganisaties hebben lokale contacten als het gaat om de maaltijdvoorziening. Via dergelijke instellingen kan je informeren naar het thuisbezorgen van warme tafeltje dekje maaltijden. In sommige gevallen ondersteunen ze ook bij het opwarmen of eten van de maaltijden.
 • Ook de kinderopvang (zoals kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang locaties) nemen steeds vaker kant-en-klaar maaltijden af. De kids kunnen daardoor een lekkere en voedzame maaltijd gebruiken als u tot laat werkt.

Koelverse- en diepvriesmaaltijden aan huis laten bezorgen?

Profiteer van het gemak: een smaakvol en voedzaam gerecht zonder moeite op te warmen!


FAQ: wat moet ik weten over maaltijdbezorging aan huis?

Is het gezond om kant-en-klaar maaltijden te eten?
De hedendaagse kant-en-klare gerechten komen goed uit de test. Ze bevatten veel minder kunstmatige toevoegingen dan voorheen. Het Voedingscentrum geeft aan waar een gezonde warme maaltijd in Gemert-Bakel in de regel aan moet voldoen. Een minimale hoeveelheid groente (150+ gram), zoutbeperkt, gebruikmakend van volkoren producten, slechts weinig vis en vlees (100 gram per portie) en voldoende eiwitten. Op de beschrijving vind je vaak een tabel met voedingswaarden als zout, vet en overige toevoegingen. Een standaard portie komt niet boven de 600-700 Kcal.

Wat gaat er in een opwarmmaaltijd?
Een gemiddelde maaltijd wordt gevormd door 3 onderdelen. Allereerst is dit natuurlijk veel groente. Daarbij heb je een koolhydraatrijk product als aardappelen of pasta. En als laatste heb je iets met veel eiwitten zoals vlees/vis of een vervanger. Bij veel aanbieders wisselt het menu per week. Zo zijn er Typisch Nederlandse maaltijden, recepten met producten van het seizoen en inspirerende recepten. Denk aan Rabarbercompote of Kabeljauw in kruidensaus.

Hoe moet ik mijn thuismaaltijd opwarmen?
Het bereiden van een koelverse- of diepvriesmaaltijd is gemakkelijk en gaat heel snel. Je plaatst de maaltijd ongeveer 20 minuten op 120 °C in de oven. Wanneer je sneller wilt eten dan gebruik je eenvoudig de magnetron. Bij een gemiddelde maaltijd lukt dat in ongeveer 5 – 12 minuten op 600 – 800 watt. Bestel je een warme tafeltje dekje service? Dan worden de maaltijden warm bezorgd in Gemert-Bakel.

Wat kost een bezorgmaaltijd in Gemert-Bakel?
De tarieven van Nederlandse maaltijdservices zijn heel wisselend. Elke bezorgdienst heeft weer andere prijzen en voorwaarden. Met name het type gerecht beïnvloedt de prijs. Een reguliere diepvriesmaaltijd bestel je al vanaf €4,70. Een dagverse maaltijd is doorgaans net wat duurder (zo’n €6,50. Voor een tafeltje dekje maaltijd geldt een meerprijs van ongeveer €2,00. Neem je geen genoegen met alleen een hoofdgerecht? Neem dan ook een soepje (vanaf €1,25) en toetje (vanaf €1,30).

Welk type leveranciers zijn er?
Kant-en-klaar koop je bij heel uiteenlopende bedrijven. Er zijn natuurlijk supermarkten en verswinkels als groenteboeren en slagers. De gerechten liggen gewoon in de schappen van deze winkels. Soms wordt er ook bezorgd. Ten tweede kan je gebruik maken van de maaltijdservice Gemert-Bakel. Het betreft grote keukens waarbij je op abonnementsbasis maaltijden kunt bestellen. Tenslotte kun je soms ook terecht bij zorgverleners en wijkrestaurants die hiervoor een speciale maaltijdvoorziening hebben ontwikkeld.

Kan ik gebruikmaken van subsidies in de gemeente Gemert-Bakel?
Via www.gemert-bakel.nl kun jij de actuele status van subsidies bekijken. Je leest hier o.a. hoe het zit met maaltijdhulp die vanuit de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO) wordt gefaciliteerd. Daarnaast heb je soms ook recht op zorg vanuit bijv. de WLZ (wet langdurige zorg), de unieke zorgverzekeringswet (ZVW) en soms ook de bijzondere bijstand (BZ). De gemeente kijkt dan kritisch naar het inkomen en/of het vermogen.

Alle plaatsen in deze gemeente

 • De Rips
 • Milheeze
 • Bakel
 • De Mortel
 • Elsendorp
 • Handel
 • Gemert