Advertentie: Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een voordelig pakket met 4 of 6 maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer voordelig verse maaltijden uit.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Kant en klaar maaltijden Zaltbommel

Wil je kant en klaar maaltijden bestellen in Zaltbommel? Aan de hand van deze site lees je meer informatie. Zo bieden we uitleg over wat een maaltijdservice voor voordelen heeft, en voor wie het geschikt is. Eveneens gaan we verder in op de huidige type gerechten. Ben je al overtuigd? Ga dan verder naar voorzieningen vergelijken. Als laatste kan je ook mogelijkheden opvragen voor zakelijke doelgroepen. De opwarmmaaltijden kunnen veel werk uit handen nemen. Het eten is erg smaakvol en de keuze is groot (Hollands & wereldkeuken). Daarbij zijn de maaltijden ook steeds gezonder. Heb je vragen voor onze medewerkers? Probeer dan eerst te zoeken binnen antwoorden op de veel voorkomende vragen. Wil je vandaag nog bestellen? Bekijk dan de actuele aanbiedingen.

RegioGelderland
GemeenteZaltbommel
PlaatsZaltbommel
Postcode5301
Website gemeentewww.zaltbommel.nl
kant-en-klaar-maaltijden-zaltbommel

Kant-en-klaar maaltijden zelf ervaren?

Vergelijk actuele aanbiedingen en beleef de service middels het proefpakket

Voor wie is de maaltijdservice in Zaltbommel?

Vind jij koken niet leuk? Zoek je meer afwisseling in je avondeten? Zo’n smaakvolle kant en klaar maaltijd heeft veel voordelen. De wekelijkse bezoekjes aan de supermarkt behoren tot het verleden en je bent geen tijd kwijt in de keuken. We zien een sterke toename in interesse in deze maaltijden. Kies bijvoorbeeld voor: Kipfilet, appelmoes gekruide gebakken krieltjes of Kipfilet in jus. In het gedeelte hierna tref je allerlei soorten groepen die profijt kunnen hebben van de maaltijdservice:

 • Senioren / bejaarden: Oudere mensen krijgen vaak opwarmmaaltijden aan huis. Dankzij speciale senioren maaltijden kunnen zij langer zelfstandig thuis blijven wonen. De maaltijden zitten vol bouw- en voedingsstoffen, bevatten weinig toevoegingen en staan binnen een paar minuten op tafel. Voor 75-plussers zijn deze speciaal ontwikkelde gerechten onmisbaar. Bijvoorbeeld om de kans op hart- en vaatziekten te verlagen of om de hersenen gezond te houden. Het aanbod dieetmaaltijden neemt ook flink toe. Voor bijna elk dieet of leefstijl is er een geschikte maaltijd. U kunt dan bijvoorbeeld denken aan gemalen, glutenvrij, zoutarm, eiwitrijk, en vetarm, koolhydraatarm, vegetarisch, natriumarm.
 • Hulpbehoevenden: Kwetsbaren zoals chronisch zieken ervaren kant-en-klaar maaltijden ook als gemakkelijk. Mede door deze producten hebben ze minder zorg en ondersteuning nodig. In het geval van kauw- en slikproblemen bieden gemalen- en vloeibare maaltijden ook veel oplossingen.
 • Jonge gezinnen: Een gemiddeld gezin heeft het enorm druk. Werk, feestjes en hobbies vereisen een goede planning. Boodschappen doen en koken is simpelweg niet elke avond mogelijk. Door gezonde kant-en-klaar maaltijden bied je elk gezinslid voedzaam eten. Dat maakt ook dat iedereen ontspannen aan tafel zit.
 • Studenten: Studeren, sport en afspraken met vrienden: we hebben het erg druk. Elke dag iets gezonds klaarmaken zit er dan soms gewoon niet in. Kant-en-klaar is een uitstekend alternatief en het is nog gezond ook. Er gaan lekker veel groenten in en bevatten niet zoveel, zout, vet en andere toevoegingen.

Kant-en-klare maaltijden aan huis in Zaltbommel: wat is het aanbod?

Als je graag gebruik wil maken van gezonde thuismaaltijden in Zaltbommel dan heb je drie alternatieven: koelvers, vriesvers en tafeltje dekje. Elk type gerecht heeft zowel voor- als nadelen. De verschillen hebben te maken met de afwisseling binnen het wekelijkse aanbod, prijzen, herkomst producten en betaal- en bezorgmogelijkheden.

 1. De koelverse maaltijd wordt dagvers gekookt met verse ingrediënten. Daarna worden ze direct teruggekoeld en vacuüm verpakt. Na bezorging sla je het eten op in de koelkast. Ze zijn zo’n 5 dagen houdbaar, je kunt het ook invriezen.
 2. Een diepvriesmaaltijd bezorgen in Zaltbommel? Deze gaat na bereiding door een speciale vriestunnel. Zo blijft versheid, smaak en kleur in goede conditie. Zo zijn ze maandenlang houdbaar. Doorgaans om de week aan huis bezorgd.
 3. De Tafeltje dekje maaltijd wordt opgewarmd aan huis bezorgd. Zeker praktisch in situatie waarbij u zelf niet meer kunt koken en als ook het opwarmen van een maaltijd niet lukt. Het is iets duurder dan koelvers- en vriesvers.
bezorgmaaltijd-zaltbommel

Beschikbare maaltijdservices vergelijken

In de tabel hierna vind je een opsomming van professionele bezorgers van warme maaltijden in Zaltbommel. Per leverancier verstrekken we details als aanbod en de prijzen. Klik op een bedrijf om meer informatie te vinden.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Bestel extra boodschappen mee
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Gemeentelijke maaltijdservices van bezorgmaaltijden

Hieronder vind je een database met lokaal georiënteerde maaltijdvoorzieningen. Dat zijn bijv. zorginstellingen, cateraars, stichtingen, supermarkten, slagerijen. Op dit platform vind je ook leveranciers in s-Hertogenbosch, Heusden en Sint-Michielsgestel.

LeverancierAdresPostcodePlaats
Kim’s KitchenOmhoeken 15301 BDZaltbommel
Keurslager de VriesMolenkamp 25306 GMBrakel
Keurslager BeerensBarrierweg 75298 AALiempde
SPAR KuijpersLooiershof 405296 NSEsch
Bommelerwaard – De RidderzaalRidderhof 15311 CMGameren
Slagerij de VriesFiep Westendorpplein 145301 PAZaltbommel
BuurtzorgIndustrieweg 12 A5324 JXAmmerzoden
KBO MaasdrielBernhardstraat 25331 TAKerkdriel
Het EetpuntJohan van Oldenbarneveldtstraat 25301 GXZaltbommel
BuurtzorgWielkamp 25301 DBZaltbommel
Weergave met gemeentelijke maaltijdservices van opwarmmaaltijden. Aanvullen of wijzigen? Informeer dan onze klantenservice.

Maaltijden voor bedrijven in Zaltbommel

Juist bedrijven maken veelvuldig gebruik van bedrijfsmaaltijden. Bijvoorbeeld als er in de avond nog even doorgewerkt wordt. De keukens in kantoorpanden zijn vaak summier. De zakelijke maaltijdservice kan flexibel en snel maaltijden afleveren. Bestellen kan vaak nog tot kort van tevoren. Let op: er moet wel genoeg koelruimte zijn om de maaltijden op te slaan. Verderop vind je een aantal voorbeelden van maaltijdleveranciers voor bedrijven.

 • Organisaties kunnen kiezen uit een ruim assortiment overwerkmaaltijden. Dat is interessant voor bijvoorbeeld een avonddienst of als er klanten over de vloer komen. In een dergelijke situatie wil je uiteraard een warme maaltijd faciliteren.
 • Ook zorgcentrums (woonlocaties en dagbesteding) verzorgen een warme maaltijd voor hun cliënten. Vaak kunnen gasten ook mee-eten in het seniorenrestaurant. Normaliter hebben ze een overeenkomst met bekende aanbieders van magnetronmaaltijden in Zaltbommel. Dat maakt dat het eten betaalbaar blijft.
 • Veel thuiszorgorganisaties hebben lokale contacten als het gaat om de maaltijdvoorziening. Via deze instanties kan je advies inwinnen over het ontvangen van warm eten via tafeltje dekje. De medewerkers kunnen soms ook helpen bij het eten en het drinken.
 • Ook de kinderopvang (zoals kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang locaties) breiden hun dienstenpakket uit met kant-en-klaar maaltijden. De kinderen kunnen een voedzame, smakelijke en lekkere maaltijd nuttigen voordat ze door hun ouders worden opgehaald.

Koelverse- en diepvriesmaaltijden bij u thuis laten bezorgen?

Ontdek de mogelijkheden: lekkere en voedzame gerechten zonder moeite op te warmen!


FAQ: veelgestelde vragen en antwoorden over maaltijdbezorging aan huis

Kunnen kant-en-klaar maaltijden gezond zijn?
Kant-en-klare gerechten hebben zich de laatste jaren ontwikkeld. Er zitten minder e-nummers, zout en andere toevoegingen in dan vroeger het geval was. Het Voedingscentrum vertelt ons waar een gezonde warme maaltijd in Zaltbommel in de regel aan moet voldoen. Minimaal 150 gram aan verse groente, weinig zout (max 2 gram), focus op graan- en volkoren ingrediënten, max. 100 gram aan vlees of vis en bij voorkeur minimaal 25 gram eiwit. Op de beschrijving staat vaak meer info over de voedingswaarden en toevoegingen. Qua voedingswaarden nooit meer dan 650/700 Kcal.

Hoe wordt een opwarmmaaltijd samengesteld?
Een avondmaaltijd bestaat uit 3 onderdelen. In de basis een ruime portie groenten. Ten tweede de aardappelen, rijst of pasta producten. Afsluitend heb je iets eiwitrijks als vlees/vis of een vervanger. Het assortiment kan per week verschillen. Je kunt kiezen uit 100% Hollandse kost, seizoensmaaltijden en culinaire verrassingen. Zoals Stoofpotje, andijvie à la crème, aardappelpuree en Asperge beenhamschotel met kip.

Hoe moet ik de thuismaaltijd verwarmen?
Het verwarmen van een koelverse- of diepvriesmaaltijd is niet ingewikkeld. Je verwarmt de maaltijd in ongeveer 25 – 40 minuten op 110 – 125 graden celsius in de oven. Heb je hier geen geduld voor? Dan kan het een stuk sneller met de magnetron. Bij een reguliere maaltijd gaat dit in zo’n 5 – 12 minuten op 600 – 750 watt. Gaat jouw voorkeur uit naar een warme tafeltje dekje service? Dan wordt het (vaak door een vrijwilliger) warm bezorgd in Zaltbommel.

Wat zijn de gemiddelde kosten van een bezorgmaaltijd in Zaltbommel?
De tarieven van Nederlandse maaltijdservices zijn heel divers. Elke bezorgdienst heeft andere prijzen en bezorgkosten. Voornamelijk de maaltijdvorm heeft zijn uitwerking op de prijs. Een gewoon goede diepvriesmaaltijd is er al voor €4,75. Een dagverse maaltijd is doorgaans net wat duurder (zo’n €5,85. Voor een warme levering aan huis (tafeltje dekje) ben je nog iets duurder uit, vaak rond de €9,00. Wil je ook een voor- en nagerecht? Bij veel organisaties kan je ook de keuze maken voor soepen (vanaf €1,25) en ijs/vla of een ander dessert (vanaf €1,45).

Waar kan ik maaltijden krijgen?
Verse maaltijden worden via allerlei winkels aangeboden. Je hebt de supers, slagerijen en groentewinkels. De maaltijden liggen vaak gewoon in de winkel. Vooraf bestellen hoeft vaak niet. Verder kan je je wenden tot de maaltijdservice Zaltbommel. Het betreft cateringbedrijven en grote keukens die op bestelling wekelijks maaltijden bezorgen aan huis. Als laatste is het af en toe ook mogelijk langs te gaan bij zorgorganisaties en wijkrestaurants die hiervoor een speciale maaltijdvoorziening hebben ontwikkeld.

Kan ik gebruikmaken van subsidies in de gemeente Zaltbommel?
Aan de hand van www.zaltbommel.nl bekijk je alles over regelingen en subsidies. Zo is er de mogelijkheid voor maaltijdhulp die vanuit de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO) wordt gefaciliteerd. Verder bestaan er andere regelingen via de WLZ, onderdelen uit de zorgverzekeringswet (ZVW) en mogelijk ook de bijzondere bijstand. Er wordt hierbij gekeken naar het inkomen en spaartegoeden.

Alle plaatsen in deze gemeente

 • Nieuwaal
 • Gameren
 • Aalst
 • Poederoijen
 • Brakel
 • Zuilichem
 • Bern
 • Nederhemert
 • Delwijnen
 • Kerkwijk
 • Bruchem