Advertentie: Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een voordelig pakket met 4 of 6 maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer voordelig verse maaltijden uit.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Kant en klaar maaltijden Boekel

Wil jij vandaag nog verse kant en klaar maaltijden bestellen in Boekel? Hieronder bieden we meer informatie. Zo bieden we uitleg over wat een maaltijdservice inhoudt, en voor welke groepen mensen het een uitkomst biedt. Tevens behandelen we ook de aanwezige soorten maaltijden. Ben je al overtuigd? Ga dan verder naar maaltijdservices vergelijken. Als laatste kan je ook onderzoeken wat de bedrijfsmatige oplossingen zijn. De opwarmmaaltijden kunnen veel werk uit handen nemen. De smaak is echt prima en de keuze is groot (Hollands & wereldkeuken). Daarbij zijn de maaltijden ook steeds gezonder. Is er nog wat onduidelijk? Surf dan eerst verder naar de vragensectie (FAQ). Wil je volgende week al maaltijden in huis halen? Bekijk dan de actuele aanbiedingen.

RegioNoord-Brabant
GemeenteBoekel
PlaatsBoekel
Postcode5427
Website gemeentewww.boekel.nl
kant-en-klaar-maaltijden-boekel

Genieten van kant-en-klaar maaltijden?

Check de scherpe aanbiedingen en beleef de service middels het proefpakket

Waarom kiezen voor een maaltijdservice in Boekel?

Vind jij koken niet leuk? Zoek je meer afwisseling in je avondeten? Zo’n verse kant en klaar maaltijd heeft veel voordelen. Zo hoef jij zelf niet meer naar de supermarkt en je hoeft niet zelf te koken. We zien een sterke toename in interesse in deze maaltijden. Probeer onder andere: Macaronischotel bolognese of Schnitzel met gebakken aardappels. In de box hieronder beschrijven we heel uiteenlopende groepen die steeds vaker kiezen voor een maaltijdservice:

 • Ouderen en bejaarden: Ouderen in Nederland bestellen dikwijls opwarmmaaltijden. Door het bestellen van senioren maaltijden kunnen zij langer zelfstandig thuis blijven wonen. Deze gerechten zijn super gezond, hebben weinig zout en kunstmatige toevoegingen en hoeven alleen maar even in de magnetron of oven. Voor bejaarden zijn voedzame gerechten essentieel. Bijvoorbeeld om een hoge bloeddruk tegen te gaan of om de werking van hersenen te stimuleren. Leveranciers bieden steeds meer dieetmaaltijden. Voor bijna elk dieet of leefstijl worden er maatwerk oplossingen geboden. Denk bijvoorbeeld aanglutenvrij, lactosevrij, eiwitrijk, zoutarm, en diabetes, vetarm, vegetarisch, natriumarm.
 • Hulpbehoevenden: Mensen met een beperking zijn vaak erg geholpen met kant-en-klaar maaltijden. Op deze manier is er minder directe zorg noodzakelijk. Bij moeite met kauwen en slikken bieden vloeibare en gemalen gerechten ook vaak uitkomst.
 • Families: Veel jonge families hebben een volle agenda. Werk, hobbies, sporten en studeren vragen veel van onze tijd. Even snel een maaltijd maken is dan niet altijd even prettig. Dankzij gezonde kant-en-klaar maaltijden schotel je iedereen iets lekkers voor. Zo blijft er waardevolle tijd over om aan andere dingen te besteden.
 • Studenten: Werk, school, sport en feestjes met vrienden: we hebben een bomvolle agenda. Dagelijks een verse en gevarieerde maaltijd koken kan dan vaak lastig zijn. Gelukkig is het aanbod kant-en-klaar steeds beter en het is nog gezond ook. Ze zitten vol groenten en eiwitten en bevatten niet zoveel, zout, vet en andere toevoegingen.

Kant-en-klare maaltijden aan huis in Boekel: wat is het aanbod?

Op het moment dat je zoekt naar oplossingen voor gezonde thuismaaltijden in Boekel dan zijn er in feite drie varianten: warme levering (tafeltje dekje), koelvers en vriesvers. Elke maaltijdvorm heeft zijn eigen pluspunten en minpunten. Let goed op de verschillen in hoe groot het aanbod is, financiën, smaak en betaal- en bezorgmogelijkheden.

 1. Een koelverse maaltijd wordt helemaal vers klaargemaakt met de meest verse producten. Vaak worden ze twee keer per week bezorgd. Na levering zet je het in de koelkast. Ze zijn zo’n 5 dagen houdbaar, je kunt het ook invriezen.
 2. Een diepvriesmaaltijd bezorgen in Boekel? Dit type kent een ander proces. Nadat ze zijn gekookt wordt alles diep bevroren. De kleur, geur, smaak en structuur blijft zo intact. In de vriezer blijft het wel tot een jaar goed. Doorgaans elke week 1 keer op locatie geleverd.
 3. Een Tafeltje dekje maaltijd wordt opgewarmd aan huis bezorgd. De oplossing wanneer u geen keuken heeft en als een maaltijd opwarmen ook niet zelfstandig lukt. U kunt dan niet zelf het tijdstip van eten bepalen.
bezorgmaaltijd-boekel

Landelijke maaltijdservices vergelijken

In het volgende schema tref je een verzameling populaire keukens voor warme maaltijden in Boekel. Per instantie check je praktische info zoals het type maaltijden en vanafprijs. Klik op de knop van een leverancier voor een gedetailleerde review.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Bestel extra boodschappen mee
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Gemeentelijke aanbieders van kant-en-klaar maaltijden

Hieronder doorzoek je eenvoudig een database met plaatselijke bezorgservices. Dat kunnen o.a. zijn: supermarkten, welzijnsorganisaties, cateraars, stichtingen, zorginstellingen. Elders op deze website vind je ook adresgegevens van partijen in Oss, Grave en Landerd.

LeverancierAdresPostcodePlaats
ONS WelzijnBurgtstraat 345427 AJBoekel
Lekker Bezig ThuisbezorgdWeldaad 9a5431 SMCuijk
Keurslager JansenNieuwstraat 475421 KNGemert
SPAR Maas-BrouwersDiederikstraat 25421 EWGemert
RegiomealKardinaalsmuts 1685432 AGCuijk
Keurslager HermanussenMaasburg 15431 BRCuijk
SPAR BoereLietingsestraat 8A5441 ASOeffelt
SPAR Haps van DuurenRaadhuisplein 45443 ATHaps
Stichting Welzijn Ouderen CuijkZwaanstraat 75431 BPCuijk
Keurslager van ExelKerkstraat 115427 BABoekel
Schema met plaatselijke organisaties van kant-en-klaar maaltijden. Aanpassingen doorvoeren? Stel ons dan op de hoogte per mail.

Maaltijden voor bedrijven in Boekel

Ook zakelijke klanten kunnen veel baat hebben bij een bedrijfsmaaltijd. Denk dan o.a. aan personeel dat overwerkt. Kantoren beschikken vaak niet over eigen apparatuur. Een zakelijke maaltijdservice bezorgt snel een gezonde en voedzame maaltijd. Dan kan eenmalig, maar ook middels een abonnement. Let op: er moet wel genoeg koelruimte zijn om de maaltijden op te slaan. Hierna sommen we enkele voorbeelden op van maaltijdleveranciers voor bedrijven.

 • Bedrijven bestellen zogenoemde overwerkmaaltijden voor personeel. Dat is interessant voor bijvoorbeeld een avonddienst of als er klanten over de vloer komen. In dit soort situaties wil je graag je werknemers de optie voor een warme maaltijd aanbieden.
 • Ook zorgcentrums (bijv. serviceflats, woongroepen of dagbesteding) hebben vraag naar warme maaltijden voor hun bewoners. Vaak kunnen gasten ook mee-eten in het seniorenrestaurant. In de regel hebben ze een overeenkomst met professionele organisaties voor magnetronmaaltijden in Boekel. Zo betalen cliënten niet teveel voor hun maaltijd.
 • Verscheidene thuiszorgorganisaties ondersteunen mensen bij de avondmaaltijd via een maaltijdvoorziening. Via deze instanties kun je tips en info aanvragen voor het ontvangen van warm eten via tafeltje dekje. De medewerkers kunnen soms ook helpen bij het toedienen van het eten.
 • Ook het kinderdagverblijf, de kinderopvang of BSO-locaties bieden steeds vaker speciale kant-en-klaar maaltijden aan. De kids kunnen zo een lekkere en voedzame maaltijd nemen rond een uur of 17:00.

Koelverse- of diepvriesmaaltijden thuisbezorgd

Probeer het zelf: groenterijke gerechten moeiteloos op tafel!


FAQ: belangrijke thema’s rondom maaltijdbezorging aan huis

Is het gezond om kant-en-klaar maaltijden te eten?
Kant-en-klare gerechten hebben zich de laatste jaren ontwikkeld. Ze bevatten veel minder toevoegingen als zout en e-nummers vergeleken met 5 – 10 jaar terug. Het Voedingscentrum communiceert op haar website waar een gezonde warme maaltijd in Boekel de basis aan moet voldoen. Minimaal 150 gram aan verse groente, slechts beperkt zout, voldoende volkoren ingrediënten, slechts weinig vis en vlees (100 gram per portie) en indien mogelijk met 25 gram eiwit of meer. Op de beschrijving vind je een overzicht met voedingswaarden als zout, vet en overige toevoegingen. 1 portie bevat tussen de 400 – 700 Kcal.

Wat gaat er in een opwarmmaaltijd?
De basissamenstelling van een gerecht kent normaal gesproken 3 elementen. Als eerste hebben we de groenten. Daarbij heb je een koolhydraatrijk product als aardappelen of pasta. En natuurlijk heb je iets met veel eiwitten zoals vlees/vis of een vervanger. Elke week kies je zelf weer de gerechten die je lekker vind. Je kunt kiezen uit Hollandse maaltijden, gerechten met producten van het seizoen en inspirerende recepten. Onder andere Ribkarbonade in jus en Kabeljauw, dillesaus, sperziebonen, krieltjes.

Hoe warm ik de thuismaaltijd op in de magnetron?
Het gereedmaken van een koelverse- of diepvriesmaaltijd is simpel. Je verwarmt de maaltijd in ongeveer 20 minuten op 110 – 125 graden celsius in de oven. Als dit te lang duurt dan zet je gewoon de magnetron aan. Normaal gesproken lukt dat al in 6 – 10 minuten op 500 – 650 watt. Kies je specifiek voor een warme tafeltje dekje service? Dan krijg je het lekker makkelijk warm bezorgd in Boekel.

Wat kost een bezorgmaaltijd in Boekel?
De prijzen van de gerechten lopen flink uiteen. Elke bezorgservice heeft andere prijzen en bezorgkosten. Voornamelijk de maaltijdvorm beïnvloedt de prijs. Een diepvriesmaaltijd is er al vanaf €4,60. Een dagverse maaltijd komt net wat hoger uit (gemiddeld €6,25. Voor warme levering aan huis (tafeltje dekje) ben je nog iets duurder uit, vaak rond de €9,00. Wil je jezelf echt verwennen? Bij veel organisaties kan je ook de keuze maken voor soepen (vanaf €1,45) en desserts (vanaf €1,50).

Waar kan ik maaltijden krijgen?
In Nederland kun je terecht bij verschillende soorten leveranciers. Denk dan bijvoorbeeld aan slagers, bakkers en supermarkten. Deze bedrijven hebben vaak een dagverse voorraad. Vooraf bestellen hoeft vaak niet. Ook kan je bestellen bij de maaltijdservice Boekel. Het gaat hier om cateringbedrijven en grote keukens waarbij je op abonnementsbasis maaltijden kunt bestellen. Ten derde hebben we nog de zorgverleners en wijkrestaurants die de beschikking hebben over een eigen maaltijdvoorziening.

Kan ik een subsidie krijgen bij de gemeente Boekel?
Via de uitleg op www.boekel.nl bekijk je alles over regelingen en subsidies. Zo kun je informeren naar maaltijdhulp die via de WMO (Wet Maatschappelijke Ondersteuning) wordt geregeld. In aanvulling hierop bestaan er andere regelingen vanuit bijv. de WLZ (wet langdurige zorg), onderdelen uit de zorgverzekeringswet (ZVW) en af en toe ook de bijzondere bijstand (BZ). Daarbij wordt altijd wel gekeken naar vermogen op spaarrekeningen en huidige inkomen.

Alle plaatsen in deze gemeente

 • Venhorst