Proefpakket: 4 koelverse maaltijden voor €25,-

header-uitgekookt

Dagvers gekookt met maximale versheid

Vrijblijvend bestellen, gratis bezorging

Nu 4 maaltijden voor slechts €25,00

Proefpakket: 6 vriesverse maaltijden voor €29,99

Diepvriesmaaltijden, lange houdbaarheid

Keuze uit 150 verschillende gerechten

Nu 6 maaltijden voor slechts €29,99

Kant en klaar maaltijden Eindhoven

Wil je verse kant en klaar maaltijden bestellen in Eindhoven? Op deze pagina bieden we aanvullende details. We gaan bijvoorbeeld dieper in op wat een maaltijdservice voor voordelen heeft, en voor wie het geschikt is. Tevens gaan we verder in op de verschillende type maaltijden. Ben je al overtuigd? Ga dan verder naar leveranciers vergelijken. Als laatste kan je ook mogelijkheden opvragen voor zakelijke doelgroepen. De opwarmmaaltijden kunnen veel werk uit handen nemen. Dit eten is geschikt voor iedereen en het staan binnen 10 minuten warm op tafel. De gerechten zijn de laatste jaren goed doorontwikkeld. Is er nog wat onduidelijk? Onderzoek dan eerst de FAQ (populaire vragen). Wil je vandaag nog bestellen? Profiteer dan snel van het voordeel van een proefpakket.

RegioNoord-Brabant
GemeenteEindhoven
PlaatsEindhoven
Postcode5611
Website gemeentewww.eindhoven.nl
kant-en-klaar-maaltijden-eindhoven

Kant-en-klaar maaltijden uitproberen?

Bekijk de scherpe aanbiedingen en bestel voordelig het proefpakket

Waarom kiezen voor een maaltijdservice in Eindhoven?

Is koken voor jou geen leuke bezigheid? Zoek je meer afwisseling in je avondeten? Zo’n smakelijke kant en klaar maaltijd kan voor iedereen geschikt zijn. De wekelijkse bezoekjes aan de supermarkt behoren tot het verleden en kun je eenvoudig en snel warm eten. Steeds meer doelgroepen ontdekken het gemak. Zoals eten als: Gehakt in kappertjessaus & Kaaskroketjes. In het gedeelte hierna lees je informatie over allerlei soorten groepen die veel profijt hebben van een maaltijdservice:

 • Senioren: Oudere mensen krijgen vaak opwarmmaaltijden aan huis. Geholpen door deze senioren maaltijden kunnen zij vaak nog jarenlang zelfstandig thuis blijven wonen. Deze kant-en-klaar producten zijn super gezond, bevatten weinig toevoegingen en kan iedereen eenvoudig verwarmen. Voor senioren zijn deze speciaal ontwikkelde gerechten essentieel. Bijvoorbeeld om een hoge bloeddruk tegen te gaan of voor een beter geheugen en meer concentratie. Het aanbod met dieetmaaltijden groeit daarbij snel. Voor bijna elke allergie of voedingswens zijn er wel oplossing te vinden. Het gaat hier bijvoorbeeld om zoutarm, glutenvrij, eiwitrijk, gemalen, en vegetarisch, koolhydraatarm, natriumarm, diabetes.
 • Hulpbehoevenden: Mensen met een beperking hechten ook veel waarde aan kant-en-klaar maaltijden. Op deze manier behouden ze een stukje zelfstandigheid. Bij problemen met kauwen en/of slikken bieden vloeibare en gemalen maaltijden ook veel oplossingen.
 • Gezinnen: Een gemiddeld gezin heeft het enorm druk. Werk, hobbies, sporten en studeren hebben een grote impact op onze agenda. Een gezonde maaltijd klaarmaken kan dan wel eens voor problemen zorgen. Met gezonde kant-en-klaar maaltijden ben je flexibel, en kan iedereen op zijn/haar tijd iets gezonds eten. Dat maakt ook dat iedereen ontspannen aan tafel zit.
 • Jongvolwassenen: Werk, school, muziek en vrienden: we staan nogal voor wat uitdagingen. Elke dag iets gezonds klaarmaken schiet er dan wel eens bij in. Op deze drukke dagen een kant-en-klaar maaltijd opwarmen is dan een goed idee en het is vaak nog erg gezond ook. Ze zitten vol groenten en eiwitten en er zit weinig zout en vet in.

Kant-en-klare maaltijden aan huis in Eindhoven: waar kan ik uit kiezen?

Op het moment dat je zoekt naar oplossingen voor gezonde thuismaaltijden in Eindhoven dan zijn er 3 keuzes: vriesvers, koelvers en tafeltje dekje (warm). Elk soort gerecht kent zijn eigen karakter en voordelen. De verschillen hebben te maken met aantal maaltijden, prijzen, herkomst producten en leveropties.

 1. De koelverse maaltijd wordt dagvers gekookt met verse ingrediënten. Er vindt vaak twee keer per week een levering aan huis plaats. Na levering zet je het in de koelkast. De houdbaarheid is slechts beperkt.
 2. Een diepvriesmaaltijd bezorgen in Eindhoven? Deze wordt na bereiding direct ingevroren. Dit garandeert de smaak en versheid. Je kunt het maandenlang bewaren in de vriezer. Doorgaans om de week op locatie geleverd.
 3. De Tafeltje dekje maaltijd wordt vers gekookt en warm bezorgd. Ideaal wanneer u zelf niet meer kunt koken en het opwarmen van een maaltijd ook niet wil. U bent wel afhankelijk van de bezorgtijd.
bezorgmaaltijd-eindhoven

Aanbod maaltijdservices vergelijken

Hierna verstrekken we een weergave van professionele organisaties voor warme maaltijden in Eindhoven. Per instantie tref je informatie als aanbod en de tarieven. Kies een maaltijdservice voor een uitgebreide beoordeling.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Bestel extra boodschappen mee
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Regionale aanbieders van magnetronmaaltijden

In het schema hieronder doorzoek je eenvoudig een opsomming van lokaal georiënteerde instanties. Denk dan aan slagerijen, zorginstellingen, cateraars, welzijnsorganisaties, stichtingen. Op dit portaal vind je ook bedrijven en organisaties in Reusel-De Mierden, Valkenswaard en Waalre.

LeverancierAdresPostcodePlaats
Lekker BikkenEindje 15611 BLEindhoven
Gasterijen van ArchipelParklaan 975613 BCEindhoven
ZuidZorg WijkzorgHofpad 25595 EPLeende
BuurtzorgKerkstraat 3 B5595 CXLeende
Keurslager van der HeijdenTongelresestraat 2585613 DVEindhoven
Keurslagerij MegensWoenselse Markt 155612 CPEindhoven
Vitalis – VonderhofBernhardplaats 15616 TGEindhoven
ZuidzorgWenckebachstraat 405621 HBEindhoven
Slagerij BeerensKruisstraat 1125612 CLEindhoven
GoForit maaltijdserviceVictoriapark 4825611 BMEindhoven
Weergave met kleinschalige maaltijdvoorzieningen van bezorgmaaltijden. Wijzigen of aanvullen? Neem contact met ons op!

Maaltijden voor bedrijven in Eindhoven

Ook bedrijven kunnen profiteren van speciale bedrijfsmaaltijden. Denk dan o.a. aan personeel dat overwerkt. Kantoren beschikken vaak niet over eigen apparatuur. Zo’n zakelijke maaltijdservice kan eenvoudig grote of kleine bestellingen afleveren. Dit kan incidenteel maar ook structureel. Zorg wel dat er genoeg koelruimte is. Bijgaand sommen we enkele voorbeelden op van maaltijdenservices voor bedrijven.

 • Bedrijven en kantoren laten vaak een overwerkmaaltijd bezorgen. Bijvoorbeeld bij een cursus of als er nog even door vergaderd moet worden. Als bedrijf wil je dan natuurlijk attent zijn en zorgen dat er een lekkere warme maaltijd op hen staat te wachten.
 • Ook zorginstellingen (o.a. woongroepen en dagbestedingen) willen hun bewoners voorzien van een dagelijkse warme maaltijd. Dit gebeurt ook dikwijls in een seniorenrestaurant. Dikwijls hebben ze een overeenkomst met populaire bedrijven voor magnetronmaaltijden in Eindhoven. Op die manier kunnen cliënten voordelig blijven eten.
 • Verscheidene thuiszorgorganisaties beschikken over een netwerk met maaltijdvoorzieningen. Via dergelijke instellingen kan je advies inwinnen over het bezorgen van warme tafeltje dekje gerechten. In sommige gevallen ondersteunen ze ook bij het opwarmen of eten van de maaltijden.
 • Ook de kinderopvang (zoals kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang locaties) bieden steeds vaker speciale kant-en-klaar maaltijden aan. De kinderen kunnen dan een lekkere en voedzame maaltijd opeten alvorens ze naar huis gaan.

Koelverse- en diepvriesmaaltijden bij u thuisbezorgd?

Probeer het zelf: lekkere en voedzame gerechten moeiteloos op tafel!


FAQ: alle veelgestelde vragen over maaltijdbezorging aan huis

Zijn kant-en-klaar maaltijden wel gezond?
Kant-en-klare gerechten worden steeds gezonder. Er zitten meer groenten in, en het bevat veel minder zout dan enkele jaren geleden. Het Voedingscentrum vertelt ons waar een gezonde warme maaltijd in Eindhoven normaliter aan moet voldoen. Een minimale hoeveelheid groente (150+ gram), maximaal 2 gram zout, bij voorkeur met volkoren graanproducten, maximaal 100 gram vlees of vis per persoon en natuurlijk minimaal 25 gram eiwit. Op de omdoos staat vaak meer info over de voedingswaarden en eventuele kunstmatige toevoegingen. Qua voedingswaarden nooit meer dan 650/700 Kcal.

Hoe ziet een normale opwarmmaaltijd eruit?
Een normale kant en klaar maaltijd bestaat uit 3 onderdelen. In de basis een ruime portie groenten. Ten tweede de aardappelen, rijst of pasta producten. Afsluitend bevat je bord dan nog vlees, vis of een vleesvervanger met voldoende eiwitten. Het assortiment kan per week verschillen. Er is keuze uit Hollandse maaltijden, gerechten met producten van het seizoen en inspirerende recepten. Bijv. Minestrone maaltijdsoep & Kippensoep met vermicelli.

Hoe moet ik een thuismaaltijd opwarmen?
Het verwarmen van een koelverse- of diepvriesmaaltijd is eenvoudig. Je plaatst de maaltijd ongeveer 30 – 40 minuten op 100 – 120 graden in de oven. Wanneer je sneller wilt eten dan gebruik je eenvoudig de magnetron. Bij een gemiddelde maaltijd lukt dat in ongeveer 5 – 10 minuten op 600 – 850 watt. Kies je specifiek voor een warme tafeltje dekje service? Dan wordt het netjes warm bezorgd in Eindhoven.

Wat is de prijs van een bezorgmaaltijd in Eindhoven?
De prijzen van de gerechten variëren nogal. Elke bezorgservice heeft weer een eigen menulijst met eigen prijzen. Vooral het soort maaltijd heeft effect op de kosten. Een gewoon goede diepvriesmaaltijd is er al voor €4,90. Een dagverse maaltijd ligt hier vaak net iets boven (rond de €6,10. Voor tafeltje dekje (warme levering) geldt een meerprijs van ongeveer €2,00. Wil je ook een voor- en nagerecht? Neem dan ook een soepje (vanaf €1,65) en toetje (vanaf €1,45).

Waar kan ik maaltijden kopen?
Er zijn veel verschillende leveranciers waar je maaltijden kunt kopen. Ten eerst zijn er supermarkten en slagers. Deze bedrijven hebben vaak een dagverse voorraad. Je hoeft dus vaak niets te bestellen. Verder kan je gebruik maken van de maaltijdservice Eindhoven. We hebben het dan over grote keukens waarbij je op abonnementsbasis maaltijden kunt bestellen. Ten derde onderscheiden we nog zorgaanbieders en wijkrestaurants die eigen maaltijdvoorzieningen in het leven hebben geroepen.

Hoe zit het met subsidies in de gemeente Eindhoven?
Op de website www.eindhoven.nl doorzoek je de specifieke subsidies binnen deze gemeente. De gemeente vertelt hier hoe het zit met maaltijdhulp die vanuit de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO) wordt gefaciliteerd. Daarnaast zijn er vaak ook tegemoetkomingen mogelijk die gebaseerd zijn op de WLZ, de Zvw (Zorgverzekeringswet) en soms ook de bijzondere bijstand (BZ). Vooraf moet u eerst documenten overleggen m.b.t. het spaarvermogen en actuele inkomen.