Advertentie: Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een voordelig pakket met 4 of 6 maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer voordelig verse maaltijden uit.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Kant en klaar maaltijden Deurne

Ben jij op zoek naar een aanbieder voor lekkere kant en klaar maaltijden bestellen in Deurne? Aan de hand van deze site bekijk je relevante info. Zo bieden we uitleg over wat een maaltijdservice precies is, en welke personen hiervan kunnen profiteren. Eveneens vertellen we meer over de actuele soorten gerechten. Ben je al overtuigd? Ga dan verder naar voorzieningen vergelijken. Bedrijfsmatig bestellen? Dan kun jij zakelijke mogelijkheden bekijken. Opwarmmaaltijden bevallen de meest klanten erg goed. Het eten is erg smaakvol en de keuze is groot (Hollands & wereldkeuken). De ontwikkeling van deze maaltijden heeft zeker niet stilgestaan. Is er nog wat onduidelijk? Surf dan eerst verder naar antwoorden op de veel voorkomende vragen. Liever direct bestellen? Profiteer dan snel van het voordeel van een proefpakket.

RegioNoord-Brabant
GemeenteDeurne
PlaatsDeurne
Postcode5751
Website gemeentewww.deurne.nl
kant-en-klaar-maaltijden-deurne

Kant-en-klaar maaltijden uitproberen?

Vergelijk de scherpe aanbiedingen en kies een aantrekkelijk proefpakket

Wie maakt er gebruik van de maaltijdservice in Deurne?

Is koken voor jou geen leuke bezigheid? Zoek je manieren om tijd te besparen? Zo’n smaakvolle kant en klaar maaltijd heeft veel voordelen. Zo hoef jij zelf niet meer naar de supermarkt en je hoeft niet zelf te koken. We zien een sterke toename in interesse in deze maaltijden. Kies bijvoorbeeld voor: Babi saté, Tjaptjoy en witte rijst of Stamppot boerenkool met speklap. Hierna check je verschillende groepen die geholpen zijn bij de maaltijdservice:

 • Ouderen en bejaarden: 75-plussers bestellen dikwijls opwarmmaaltijden. Dankzij speciale senioren maaltijden kunnen zij vaak nog jarenlang zelfstandig thuis blijven wonen. Deze etenswaren zitten vol met groenten en belangrijke bouwstoffen, zijn niet zo zout en vet en kunnen gemakkelijk met de magnetron worden opgewarmd. Voor bejaarden is elke dag een uitgebalanceerde maaltijd van belang. Bijvoorbeeld om een hoge bloeddruk tegen te gaan of om de werking van hersenen te stimuleren. Daarbij zijn er ook steeds meer dieetmaaltijden. Voor bijna elke allergie of voedingswens worden producten ontwikkeld. Typische voorbeelden zijn zoutarm, gemalen, glutenvrij, lactosevrij, en diabetes, vetarm, natriumarm, vegetarisch.
 • Hulpbehoevenden: Mensen met een beperking profiteren ook flink van kant-en-klaar maaltijden. Op deze manier hebben ze minder zorg en ondersteuning nodig. Bij problemen met kauwen en/of slikken bieden gemalen- en vloeibare gerechten ook vaak uitkomst.
 • Families met kinderen: Een gemiddeld gezin heeft het enorm druk. Werk, hobbies, sporten en studeren moeten allemaal in de agenda ingepast worden. Even snel een maaltijd maken kan dan wel eens voor problemen zorgen. Door gezonde kant-en-klaar maaltijden kan elk gezinslid genieten van lekker eten. Op die manier bouw je wat meer rust in.
 • Starters: School, werken, de fitness en afspraken met vrienden: we hebben het erg druk. Iedere avond voor jezelf koken is simpelweg niet altijd mogelijk. Kant-en-klaar is een uitstekend alternatief en het is nog gezond ook. Ze worden bereid met verse ingrediënten en de recepten bevatten weinig e-nummers en smaakstoffen.

Kant-en-klare maaltijden aan huis in Deurne: waar kan ik uit kiezen?

Als je op zoek bent naar gezonde thuismaaltijden in Deurne dan heb je drie keuzemogelijkheden: koelvers, vriesvers en tafeltje dekje. Elke vorm heeft weer zijn eigen kenmerken. De maaltijden verschillen als het gaat om de afwisseling binnen het wekelijkse aanbod, onkosten, smaak en bezorging.

 1. Een koelverse maaltijd wordt helemaal vers klaargemaakt met de meest verse producten. Hierna worden ze direct gekoeld en luchtdicht verpakt. Je bewaart het in de koelkast. De houdbaarheid is slechts beperkt.
 2. Een diepvriesmaaltijd bezorgen in Deurne? Deze wordt na de bereiding verwerk, geportioneerd en teruggevroren. Smaak, geur en vitamines blijven zo optimaal behouden. Zo zijn ze maandenlang houdbaar. In de regel 1 of 2 keer per maand afgeleverd.
 3. Een Tafeltje dekje maaltijd wordt opgewarmd aan huis bezorgd. Een uitkomst als u zelf niet meer kunt koken en als een maaltijd opwarmen ook niet zelfstandig lukt. Het tijdstip van levering wordt in overeenstemming met u bepaalt.
bezorgmaaltijd-deurne

Landelijke maaltijdservices vergelijken

Hieronder doorzoek je eenvoudig een database met professionele leveranciers van warme maaltijden in Deurne. Per bezorgservice bekijk je details als het type maaltijden en het tarief. Kies een bedrijf voor een extra toelichting.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Bestel extra boodschappen mee
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Lokaal georiënteerde organisaties van senioren maaltijden

In het schema hieronder tref je een verzameling lokaal georiënteerde bezorgservices. Dit kunnen zijn zorginstellingen, supermarkten, slagerijen, stichtingen, cateraars. Elders op deze website vind je ook informatie over maaltijdbezorging in Son en Breugel, Helmond en Asten.

LeverancierAdresPostcodePlaats
Keurslagerij KuijpersDe Wever 205751 LDDeurne
Stichting Synthese MaaltijdserviceLeunseweg 515802 CGVenray
Slagerij HegemanDorpstraat 365735 EEAarle-Rixtel
Catering Cuisiniere Jeanne van hoofElderse Molen 85731 DBMierlo
De MaaltijdservicePlataanstraat 145802 EJVenray
Mannen met smaakKuikenvlaas 2b5763 PZMilheeze
BuurtzorgKeizersveld 13 A5803 AMVenray
Culinair CreatiefKeizersveld 205803 ANVenray
Angela schept opHoge Zijdeweg 195756 PLVlierden
Els maaltijdenLangstraat 895752 RKDeurne
Tabel met lokale bezorgservices van kant-en-klaar maaltijden. Aanpassingen doorvoeren? Stel ons dan op de hoogte per mail.

Maaltijden voor bedrijven in Deurne

Ook kantoren en bedrijven kunnen veel baat hebben bij een bedrijfsmaaltijd. Bijvoorbeeld bij avondwerk. Bedrijven / kantoren hebben vaak geen eigen keuken. Een zakelijke maaltijdservice kan flexibel en snel maaltijden afleveren. Dan kan eenmalig, maar ook middels een abonnement. Het bedrijfspand moet natuurlijk wel beschikken over koelfaciliteiten. Bijgaand behandelen we diverse opties van maaltijdservices voor bedrijven.

 • Organisaties laten doorgaans overwerkmaaltijden leveren. Bijvoorbeeld wanneer er een deadline gehaald moet worden of wanneer een vergadering uitloopt. Als onderneming wil je natuurlijk de mogelijkheid bieden om op kantoor een warme maaltijd te nuttigen.
 • Ook zorgcentra (o.a. woongroepen en dagbestedingen) willen hun bewoners voorzien van een dagelijkse warme maaltijd. Dit gebeurt ook dikwijls in een seniorenrestaurant. Vaak is dit contractueel geregeld met landelijke bezorgers van magnetronmaaltijden in Deurne. Op die manier kunnen cliënten voordelig blijven eten.
 • Verscheidene thuiszorgorganisaties bieden maaltijdondersteuning via regionale maaltijdvoorzieningen. Via deze zorgbedrijven kun je tips en info aanvragen voor het ontvangen van warm eten via tafeltje dekje. De medewerkers kunnen soms ook helpen bij het bereiden en opwarmen van de maaltijden.
 • Ook het kinderdagverblijf, de kinderopvang of BSO-locaties bieden vaak kant-en-klaar maaltijden als extra service. Kinderen kunnen daardoor een lekkere en gezonde maaltijd krijgen voordat ze door hun ouders worden opgehaald.

Koelverse- en diepvriesmaaltijden thuis laten bezorgen

Ontdek de mogelijkheden: groenterijke gerechten snel op tafel!


FAQ: belangrijk informatie over maaltijdbezorging aan huis

Zijn kant-en-klaar maaltijden wel gezond?
Kant-en-klare gerechten zijn de laatste jaren flink verbeterd. Ze bevatten minder zout en veel meer groenten ten opzichte van jaren geleden. Het Voedingscentrum vertelt precies waar een gezonde warme maaltijd in Deurne normaliter aan moet voldoen. 150 – 200 gram groente, zoutbeperkt, focus op graan- en volkoren ingrediënten, maximaal 100 gram vis of vlees en ten minste 25 gram eiwit. Op het etiket op de verpakking vind je de voedingswaarden en eventuele kunstmatige toevoegingen. 1 portie bevat tussen de 400 – 700 Kcal.

Wat gaat er in een opwarmmaaltijd?
Het avondeten kent 3 afzonderlijke onderdelen. Allereerst hebben we de groenten. Dit wordt vaak gecombineerd met aardappelen/rijst/pasta. Ten derde heb je iets met veel eiwitten zoals vlees/vis of een vervanger. Bij sommige leveranciers kan je dit helemaal zelf samenstellen. Je hebt de keuze uit Hollandse maaltijden, seizoensmaaltijden en culinaire verrassingen. Bijvoorbeeld Quinoa met gra­naat­ap­pel & avo­ca­do & Forel met venkel.

Hoe warm ik de thuismaaltijd op in de magnetron?
Het bereiden van een koelverse- of diepvriesmaaltijd is niet ingewikkeld. Je plaatst de maaltijd ongeveer 35 minuten op 100 graden in de oven. Heb je hier geen geduld voor? Dan kan het een stuk sneller met de magnetron. Vaak warm je het op in ongeveer 6 tot 12 minuten op 500 – 650 watt. Neem jij warme tafeltje dekje service? Dan wordt het (vaak door een vrijwilliger) warm bezorgd in Deurne.

Hoe duur is een bezorgmaaltijd in Deurne?
De prijzen van de gerechten zijn heel wisselend. Elke bezorgdienst heeft weer andere prijzen en voorwaarden. Voornamelijk de maaltijdvorm heeft zijn uitwerking op de prijs. Een diepvriesmaaltijd bestel je al voor €4,50. Een dagverse maaltijd ligt hier vaak net iets boven (rond de €6,25. Voor een warme levering (tafeltje dekje) geldt natuurlijk een toeslag van zo’n €1,50 – €2,00. Heb je graag iets voor en na? Bij veel organisaties kan je ook de keuze maken voor soepen (vanaf €1,75) en/of een toetje na (vanaf €1,50).

Bij wat voor bedrijven kan ik terecht?
In Nederland kun je terecht bij verschillende soorten leveranciers. Ten eerst zijn er supermarkten en slagers. Je koopt hier maaltijden vaak uit voorraad. Soms wordt er ook bezorgd. Ook kan je je wenden tot de maaltijdservice Deurne. Dat zijn bijvoorbeeld professionele keukens die op bestelling wekelijks maaltijden bezorgen aan huis. Tevens kun je soms ook terecht bij zorginstellingen en wijkrestaurants die de beschikking hebben over een eigen maaltijdvoorziening.

Bestaan er financiële tegemoetkomingen (subsidies) in de gemeente Deurne?
Via www.deurne.nl doorzoek je de specifieke subsidies binnen deze gemeente. Zo is er de mogelijkheid voor maaltijdhulp die is aan te vragen binnen de WMO-regeling. In aanvulling hierop kun je soms aanspraak maken op regelingen vanuit de wet langdurige zorg (WLZ), de unieke zorgverzekeringswet (ZVW) en ook de bijzondere bijstand (BZ) is een mogelijkheid. Vooraf moet u eerst documenten overleggen m.b.t. het inkomen, vermogen en de zorgindicatie.

Alle plaatsen in deze gemeente

 • Helenaveen
 • Neerkant
 • Liessel
 • Vlierden