Advertentie: Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een voordelig pakket met 4 of 6 maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer voordelig verse maaltijden uit.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Kant en klaar maaltijden Asten

Opties achterhalen voor gezonde kant en klaar maaltijden bestellen in Asten? Op kantenklaarmaaltijden.com lees je alles wat je moet weten. Zo gaan we verder in op wat een maaltijdservice voor voordelen heeft, en welke huishoudens daarvan gebruik zouden kunnen maken. Verder bespreken we de verschillende maaltijd-mogelijkheden. Direct maaltijden laten leveren? Check dan het kopje organisaties vergelijken. Voor een organisatie bestellen? Voor die situaties kun je info opvragen voor bedrijven (zakelijke service). De voordelen van opwarmmaaltijden zijn groot. Dit eten is geschikt voor iedereen en het staat binnen mum van tijd op tafel. De kwaliteit is de afgelopen jaren sterk verbeterd. Is er nog wat onduidelijk? Onderzoek dan eerst antwoorden op de veel voorkomende vragen. Over enkele dagen de eerste maaltijden proeven? Maak dan gebruik van een proefpakket aanbieding.

RegioNoord-Brabant
GemeenteAsten
PlaatsAsten
Postcode5721
Website gemeentewww.asten.nl
kant-en-klaar-maaltijden-asten

Kant-en-klaar maaltijden in huis halen?

Vergelijk alle aanbiedingen en kies een aantrekkelijk proefpakket

Waarom kiezen voor een maaltijdservice in Asten?

Is koken voor jou geen leuke bezigheid? Zoek je manieren om tijd te besparen? Zo’n verse kant en klaar maaltijd heeft veel voordelen. De wekelijkse bezoekjes aan de supermarkt behoren tot het verleden en kun je eenvoudig en snel warm eten. Het wordt steeds populairder. Kies bijvoorbeeld voor: Babi ketjap, bami en Heldere kippensoep. In de volgende paragraaf lees je informatie over allerlei soorten groepen die gebruikmaken van de maaltijdservice:

 • Bejaarden: Ouderen kiezen steeds vaker voor opwarmmaaltijden. Geholpen door deze senioren maaltijden wordt de drempel van zelfstandig wonen verlaagd. Deze kant-en-klaar producten zijn erg voedzaam, zijn zoveel mogelijk vrij van toevoegingen en E-nummers en warmt men binnen een paar minuten op. Voor ouderen is een verantwoorde maaltijd extra belangrijk. Bijvoorbeeld om de bloeddruk op peil te houden of juist om op gewicht te komen en blijven. Er bestaan ook veel verschillende dieetmaaltijden. Voor zo’n beetje ieder dieet en/of leefstijl worden producten ontwikkeld. U kunt denken aan zoutarm, eiwitrijk, glutenvrij, lactosevrij, en diabetes, koolhydraatarm, vegetarisch, vetarm.
 • Hulpbehoevenden: Mensen met een (verstandelijke) beperking ervaren kant-en-klaar maaltijden ook als gemakkelijk. Op deze manier hebben ze minder zorg en ondersteuning nodig. Bij moeite met kauwen en slikken bieden vloeibare en gemalen maaltijden ook veel oplossingen.
 • Gezinnen met kinderen: Een gemiddeld gezin heeft het enorm druk. Werk, hobbies en vrienden vragen veel van onze tijd. Naar de winkel gaan en boodschappen doen lukt dan niet altijd. Door gezonde kant-en-klaar maaltijden ben je flexibel, en kan iedereen op zijn/haar tijd iets gezonds eten. Dat maakt ook dat iedereen ontspannen aan tafel zit.
 • Jongvolwassenen: Werk, school, hobbies en familie en vrienden: we staan nogal voor wat uitdagingen. Iedere dag boodschappen doen en koken schiet er dan wel eens bij in. Op deze drukke dagen een kant-en-klaar maaltijd opwarmen is dan een goed idee en is tegenwoordig ook heel erg gezond. Ze zitten vol met groenten en ze bevatten weinig onnodige toevoegingen.

Kant-en-klare maaltijden aan huis in Asten: welke zijn geschikt?

Als je op zoek bent naar gezonde thuismaaltijden in Asten dan heb je 3 varianten: vriesvers, koelvers en tafeltje dekje (warm). Elke vorm heeft zijn eigen pluspunten en minpunten. We vertellen je hieronder meer over assortiment, onkosten, smaak en aflevermogelijkheden.

 1. Een koelverse maaltijd wordt helemaal vers klaargemaakt met de meest verse producten. Hierna worden ze direct gekoeld en luchtdicht verpakt. Je kunt deze bewaren in de koelkast. Ze zijn zo’n 5 dagen houdbaar, je kunt het ook invriezen.
 2. Een diepvriesmaaltijd bezorgen in Asten? Deze gaat na bereiding door een speciale vriestunnel. Dit garandeert de smaak en versheid. Een groot voordeel is de lange houdbaarheid. In de regel per box van 6 gerechten aan huis bezorgd.
 3. Een Tafeltje dekje maaltijd wordt reeds opgewarmd bij je thuis geleverd. Zeker praktisch op het moment dat het koken niet meer gaat en het opwarmen van een maaltijd ook niet wil. Een nadeel is dat u het niet kunt eten wanneer u dat wil.
bezorgmaaltijd-asten

Landelijke maaltijdservices vergelijken

In de tabel hierna doorzoek je eenvoudig een database met bekende bezorgers van warme maaltijden in Asten. Per aanbieder doorzoek je eenvoudig specificaties zoals het huidige assortiment en budget. Kies een bedrijf voor aanvullende details.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Bestel extra boodschappen mee
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Plaatselijke organisaties van kant-en-klaar maaltijden

Hierna check je een verzameling lokale instanties. Bijvoorbeeld zorginstellingen, welzijnsorganisaties, cateraars, slagerijen, stichtingen. Op deze website vind je ook aanbieders in Best, Oirschot en Helmond.

LeverancierAdresPostcodePlaats
Keurslager LouwersBurgemeester Ruttenplein 105721 DXAsten
Catering Cuisiniere Jeanne van hoofElderse Molen 85731 DBMierlo
SPAR VerhoevenOffermansstraat 25715 ANLierop
Woonzorgcentrum EegelshoeveTer Hofstadlaan 2015711 VGSomeren
Slagerij HegemanDorpstraat 365735 EEAarle-Rixtel
Keurslager van BaarsMargrietstraat 575731 BNMierlo
Keurslagerij KuijpersDe Wever 205751 LDDeurne
Els maaltijdenLangstraat 895752 RKDeurne
SPAR MaasVorstermansplein 45725 AMHeusden
Dinner at HomeMarsstraat 315721 XVAsten
Database met plaatselijke organisaties van thuismaaltijden. Wijzigen of aanvullen? Neem contact met ons op!

Maaltijden voor bedrijven in Asten

Ook kantoren en bedrijven kunnen veel baat hebben bij een bedrijfsmaaltijd. Bijvoorbeeld voor overwerkers. Personeel kan vaak niet koken op kantoor. De zakelijke maaltijdservice levert op bestelling grotere hoeveelheden kant en klaar gerechten af. Dit kan op dagelijkse of wekelijkse basis zijn. De maaltijden vragen wel om de nodige koelruimte. In onderstaand blok vind je een aantal voorbeelden van maaltijdservices voor bedrijven.

 • Bedrijven en kantoren laten vaak een overwerkmaaltijd bezorgen. Dat is interessant voor bijvoorbeeld een avonddienst of als er nog even door vergaderd moet worden. Als werkgever wil je dan graag een warme maaltijd faciliteren.
 • Ook zorggroepen (o.a. woongroepen en dagbestedingen) willen hun cliënten dagelijks een gezonde maaltijd voorschotelen. Soms kun je ook terecht in seniorenrestaurants. Meestal maken zij hiervoor afspraken met bekende organisaties voor magnetronmaaltijden in Asten. Op deze manier blijven de maaltijden ook betaalbaar.
 • Ook thuiszorgorganisaties ondersteunen mensen bij de avondmaaltijd via een maaltijdvoorziening. Via deze instanties kan je informeren naar het aan huis bezorgen van warm eten op doordeweekse dagen. In bepaalde cases kunnen ze ook ondersteuning bieden bij het opwarmen of eten van de maaltijden.
 • Ook kinderopvang (bijvoorbeeld BSO-locaties of kinderdagverblijven) breiden hun dienstenpakket uit met kant-en-klaar maaltijden. De kids kunnen zodoende een lekkere en voedzame maaltijd opeten nog voordat hun ouders ze komen ophalen.

Koelverse- en diepvriesmaaltijden thuis laten bezorgen

Ontdek de voordelen: groenterijke gerechten moeiteloos op tafel!


FAQ: belangrijk informatie over maaltijdbezorging aan huis

Kunnen kant-en-klaar maaltijden gezond zijn?
Tegenwoordig zijn kant-en-klare gerechten steeds beter voor het lichaam. Ze bevatten veel minder zout, vet en toevoegingen vergeleken met 5 – 10 jaar terug. Het Voedingscentrum vertelt precies waar een gezonde warme maaltijd in Asten specifiek aan moet voldoen. 150 – 200 gram groente, maximaal 2 gram zout, voldoende volkoren ingrediënten, max. 100 gram aan vlees of vis en bij voorkeur minimaal 25 gram eiwit. Op het etiket op de verpakking vind je de ingrediënten en voedingswaarden. Er geldt een maximum van 700 Kcal per persoon.

Hoe ziet een normale opwarmmaaltijd eruit?
Een reguliere maaltijd kent 3 onderdelen. In de basis zijn dit groenten, vaak van het seizoen. Vaak combineer je dit met koolhydraten (aardappelen, pasta). En als laatste heb je vlees/vis of een vervanger. Veel aanbieders hebben wekelijks weer nieuwe gerechten. Je hebt de keuze uit een Nederlandse stamppot, ambachtelijke maaltijden met ingrediënten van het seizoen en recepten van over de hele wereld. Bijvoorbeeld Wisselmenu Asperge Brabanconne en Aspergesoep met zalm.

Hoe werkt het opwarmen van een thuismaaltijd?
Het opwarmen van een koelverse- of diepvriesmaaltijd is kinderspel. Dit kan in ongeveer 30 minuten op 120 graden celsius in de oven. Duurt dit te lang? Dan zet je gewoon de magnetron aan. Bij een reguliere maaltijd gaat dit in zo’n 5 – 12 minuten op 600 – 850 watt. Geef jij de voorkeur aan een warme tafeltje dekje service? Dan wordt het netjes warm bezorgd in Asten.

Hoe duur is een bezorgmaaltijd in Asten?
De prijzen van de gerechten variëren nogal. Elke bezorgdienst heeft weer andere prijzen. Vooral het soort maaltijd heeft zijn doorwerking op de prijs. Een gewoon goede diepvriesmaaltijd is er al voor €4,60. Een dagverse maaltijd heeft een iets hoger prijskaartje (om en nabij de €6,35. Voor een tafeltje dekje maaltijd geldt een meerprijs van ongeveer €2,00. Wil je meer luxe? Veel aanbieders bezorgen ook soepjes (vanaf €1,50) en nagerecht (vanaf €1,50).

Waar kan ik maaltijden krijgen?
Je kunt terecht bij allerlei verschillende aanbieders. Onder andere verswinkels, eetzaken en supermarkten. Kenmerkend is dat je hier uit voorraad etenswaren kunt aanschaffen. Het is dus niet noodzakelijk om vooraf te bestellen. Als tweede mogelijkheid kan je bestellen bij de maaltijdservice Asten. Onder andere grote keukens die wekelijks maaltijden aan huis bezorgen. Daarnaast bestaan er ook nog zorggroepen en wijkrestaurants die ook een maaltijdvoorziening bieden.

Zijn er subsidies beschikbaar vanuit de gemeente Asten?
Door middel van www.asten.nl doorzoek je de specifieke subsidies binnen deze gemeente. Zo is er de mogelijkheid voor maaltijdhulp die via de WMO kan worden aangeboden. Ook kun je soms aanspraak maken op regelingen via de WLZ, de Zvw (Zorgverzekeringswet) en ook de bijzondere bijstand (BZ) is een mogelijkheid. Daarbij wordt altijd wel gekeken naar het inkomen, vermogen en de zorgindicatie.

Alle plaatsen in deze gemeente

 • Ommel
 • Heusden