Advertentie: Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een voordelig pakket met 4 of 6 maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer voordelig verse maaltijden uit.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Kant en klaar maaltijden Oirschot

Wil jij vandaag nog lekkere kant en klaar maaltijden bestellen in Oirschot? Op kantenklaarmaaltijden.com tref je aanvullende details. Zo bieden we uitleg over wat een maaltijdservice concreet kan bieden, en wie er gebruik van kan maken. Daarbij gaan we verder in op de huidige soorten gerechten. Snel bestellen? Je kunt hier ook organisaties vergelijken. Als laatste kan je ook zakelijke mogelijkheden bekijken. Opwarmmaaltijden hebben veel voordelen. Ze smaken ontzettend goed en je warmt ze eenvoudig en snel op. Daarbij zijn de maaltijden ook steeds gezonder. Kom je er nog niet helemaal uit? Onderzoek dan eerst de veelgestelde vragen. Liever direct bestellen? Maak dan gebruik van een proefpakket aanbieding.

RegioNoord-Brabant
GemeenteOirschot
PlaatsOirschot
Postcode5688
Website gemeentewww.oirschot.nl
kant-en-klaar-maaltijden-oirschot

Kant-en-klaar maaltijden in huis halen?

Check de lopende aanbiedingen en beleef de service middels het proefpakket

Waarom kiezen voor een maaltijdservice in Oirschot?

Ben jij geen goede kok? Heb je behoefte aan een oplossing die tijd bespaart? Zo’n smakelijke kant en klaar maaltijd wordt vaak als positief ervaren. Je hoeft zelf geen boodschappen meer te doen en jij bespaart veel tijd in de keuken. We zien een sterke toename in interesse in deze maaltijden. Kies bijvoorbeeld voor: Varkenshaas boontjes schotel en/of Boerengehaktschotel met aardappelpuree. Hieronder benoemen we enkele voorbeelden van groepen mensen die veel kunnen hebben aan een maaltijdservice:

 • Ouderen: Senioren krijgen vaak opwarmmaaltijden aan huis. Door het bestellen van senioren maaltijden wordt de drempel van zelfstandig wonen verlaagd. Deze etenswaren bevatten belangrijk voedingsstoffen, zijn zoveel mogelijk vrij van toevoegingen en E-nummers en hoeven alleen maar even in de magnetron of oven. Voor ouderen is een dagelijkse gezonde maaltijd enorm belangrijk. Bijvoorbeeld om de bloeddruk te verlagen of om gewicht te verliezen. Er bestaan ook veel verschillende dieetmaaltijden. Voor bijna elke allergie of voedingswens worden producten ontwikkeld. U kunt denken aan leefstijlen als lactosevrij, gemalen, zoutarm, glutenvrij, en vetarm, natriumarm, vegetarisch, koolhydraatarm.
 • Hulpbehoevenden: Mensen met een beperking hebben ook veel baat bij kant-en-klaar maaltijden. Mede door deze producten kan deze doelgroep zonder veel extra zorg een maaltijd klaarmaken. Voor mensen met kauw- en slikproblemen bieden gemalen- en vloeibare gerechten ook veel gemak.
 • Drukke gezinnen: Een gemiddeld gezin heeft het enorm druk. Werk, hobbies, sporten en studeren moeten allemaal in de agenda ingepast worden. Boodschappen doen en koken schiet er dan wel eens bij in. Door gezonde kant-en-klaar maaltijden kan elk gezinslid genieten van lekker eten. De tijd die overblijft kun je anders invullen.
 • Studenten: Studeren, sport en andere bezigheden: soms wordt er veel van je gevraagd. Zorgen voor gezond eten schiet er dan wel eens bij in. Kant-en-klaar is een uitstekend alternatief die ook nog eens erg voedzaam zijn. Ze zitten vol met groenten en ze bevatten weinig onnodige toevoegingen.

Kant-en-klare maaltijden aan huis in Oirschot: wat zijn de mogelijkheden?

Als je graag gebruik wil maken van gezonde thuismaaltijden in Oirschot dan heb je feitelijk drie opties: Vriesvers (diepvries), koelvers en warm (tafeltje dekje). Elk type gerecht heeft zo zijn voors en tegens. De verschillen zitten ‘m met name in aantal maaltijden, tarieven, bewaaradviezen en bezorgintervallen.

 1. De koelverse maaltijd wordt 100% vers bereid met vaak lokale ingrediënten. De bezorging vindt 1 of 2 keer per week plaats. Na bezorging sla je het eten op in de koelkast. Ze zijn zo’n 5 dagen houdbaar, je kunt het ook invriezen.
 2. Een diepvriesmaaltijd bezorgen in Oirschot? Deze wordt na bereiding direct ingevroren. De kleur, geur, smaak en structuur blijft zo intact. Een groot voordeel is de lange houdbaarheid. Normaal 2 of 3 keer per maand bij jou thuis afgeleverd.
 3. De Tafeltje dekje maaltijd wordt eetklaar aan huis geleverd. Erg handig op het moment dat u niet meer kunt koken en wanneer opwarmen ook niet gaat. U kunt dan niet zelf het tijdstip van eten bepalen.
bezorgmaaltijd-oirschot

Beschikbare maaltijdservices vergelijken

In de volgende tabel check je een database met landelijke bedrijven voor warme maaltijden in Oirschot. Per bezorgservice bekijk je uitleg over het actuele aanbod en de tarieven. Druk op de knop van een aanbieder voor een uitgebreide beoordeling.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Bestel extra boodschappen mee
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Plaatselijke maaltijdservices van kant-en-klaar maaltijden

In de tabel hierna doorzoek je eenvoudig een overzicht met gemeentelijke maaltijdservices. Denk dan aan cateraars, welzijnsorganisaties, stichtingen, slagerijen, supermarkten. Op deze site vind je ook aanbieders in Heeze-Leende, Eindhoven en Nuenen, Gerwen en Nederwetten.

LeverancierAdresPostcodePlaats
BuurtzorgKoestraat 4 C5688 AGOirschot
Keurslagerij Schutjes17 Septemberplein 1B5691 DGSon
ZuidZorg WijkzorgRaadhuisstraat 405683 GGBest
Zorg van RinetteAmbachtsweg 165683 CDBest
ZuidZorg WijkzorgEuropalaan 25691 ENSon
BuurtzorgMarkt 15691 ARSon
Zorg van RinetteAzalealaan 405701 CMHelmond
LEV LaarbeekPenningstraat 555701 MZHelmond
Keurslager VugsDe Loop 395688 EWOirschot
Stichting Sint JorisSint Jorisstraat 15688 ASOirschot
Overzicht met gemeentelijke maaltijdservices van senioren maaltijden. Aanpassingen doorvoeren? Verstuur dan een email naar onze medewerkers.

Maaltijden voor bedrijven in Oirschot

Ook zakelijke klanten bestellen steeds vaker bedrijfsmaaltijden. Bijvoorbeeld voor ploegendiensten. Vaak kan er niet worden gekookt op kantoor. Zo’n zakelijke maaltijdservice kan eenvoudig grote of kleine bestellingen afleveren. Dit kan op dagelijkse of wekelijkse basis zijn. Het bedrijfspand moet natuurlijk wel beschikken over koelfaciliteiten. Hierna behandelen we een aantal voorbeelden van maaltijdenservices voor bedrijven.

 • Kantoren of bedrijfspanden laten doorgaans overwerkmaaltijden leveren. Dat kan handig zijn in het val van projectdagen of als er nog even door vergaderd moet worden. Als bedrijf kun je dan via de cateraar jouw werknemers een gezonde maaltijd voorschotelen.
 • Ook zorgorganisaties (denk aan individuele dagbesteding en woonlocaties) verzorgen een warme maaltijd voor hun cliënten. Soms op de kamer, maar soms ook in een seniorenrestaurant. Dikwijls zijn daarvoor afspraken gemaakt met populaire organisaties voor magnetronmaaltijden in Oirschot. Bewoners kunnen vaak zelf gerechten kiezen.
 • Ook thuiszorgorganisaties bieden maaltijdondersteuning via regionale maaltijdvoorzieningen. Via deze instanties kun je in contact komen met leveranciers voor de warme tafeltje dekje service (dagelijks aan huis). Zij kunnen ook helpen bij het toedienen van het eten.
 • Ook de kinderopvang (denk aan een kinderdagverblijf of BSO) bieden vaak kant-en-klaar maaltijden als extra service. De kids kunnen zodoende een voedzame, smakelijke en lekkere maaltijd nuttigen wanneer u bijvoorbeeld wat later bent.

Koelverse- en diepvriesmaaltijden thuis laten bezorgen

Profiteer van het gemak: groenterijke gerechten binnen enkele minuten opwarmen!


FAQ: veelgestelde vragen en antwoorden over maaltijdbezorging aan huis

Is het gezond om kant-en-klaar maaltijden te eten?
Tegenwoordig zijn kant-en-klare gerechten steeds beter voor het lichaam. Ze bevatten veel minder kunstmatige toevoegingen als we dat vergelijken met vroeger. Het Voedingscentrum biedt informatie over waar een gezonde warme maaltijd in Oirschot aan moet voldoen. Een minimale hoeveelheid groente (150+ gram), maximaal 2 gram zout, zo veel mogelijk met volkoren producten, slechts weinig vis en vlees (100 gram per portie) en ten minste 25 gram eiwit. Op de sticker op de doos vind je vaak een tabel met de ingrediënten en voedingswaarden. Een standaard portie komt niet boven de 600-700 Kcal.

Wat is de samenstelling van een opwarmmaaltijd?
Een normale kant en klaar maaltijd bestaat uit 3 onderdelen. Om te beginnen is het belangrijk dat er genoeg groenten in zitten. Dit wordt vaak gecombineerd met aardappelen/rijst/pasta. En als laatste heb je iets eiwitrijks als vlees/vis of een vervanger. Elke week kies je zelf weer de gerechten die je lekker vind. Er is keuze uit typische Hollandse recepten, gerechten met producten van het seizoen en bijzondere recepten. O.a. Kipschnitzel, worteltjes, gebakken aardappelen en Tomatensoep met balletjes.

Hoe warm ik de thuismaaltijd op in de magnetron?
Het bereiden van een koelverse- of diepvriesmaaltijd is niet ingewikkeld. Dit doe je in circa 35 minuten op 100 – 120 °C in de oven. Heb je hier geen geduld voor? Dan gebruik je eenvoudig de magnetron. Bij een reguliere maaltijd gaat dit in zo’n 4 tot 8 minuten op 500 – 800 watt. Kies je specifiek voor een warme tafeltje dekje service? Dan krijg je het lekker makkelijk warm bezorgd in Oirschot.

Wat zijn de gemiddelde kosten van een bezorgmaaltijd in Oirschot?
De tarieven van Nederlandse maaltijdservices zijn heel wisselend. Elke bezorgdienst hanteert zijn eigen prijzen. Voornamelijk de maaltijdvorm heeft zijn doorwerking op de prijs. Een diepvriesmaaltijd bestel je al voor €4,80. Een dagverse maaltijd is doorgaans net wat duurder (vanaf €6,55. Voor een warme levering aan huis (tafeltje dekje) geldt natuurlijk een toeslag van zo’n €1,50 – €2,00. Wil je meer luxe? Neem dan ook een soepje (vanaf €1,50) en/of een toetje na (vanaf €1,50).

Waar kan ik kant-en-klaar maaltijden vinden?
Er zijn veel verschillende leveranciers waar je maaltijden kunt kopen. Je kunt natuurlijk terecht bij de supermarkt of een verswinkel. Deze bedrijven hebben vaak een dagverse voorraad. Je hoeft dus vaak niets te bestellen. Daarnaast is er de maaltijdservice Oirschot. Denk dan aan grootschalige keukens die wekelijks maaltijden aan huis bezorgen. Ten derde zijn er ook nog potentiële instanties zoals zorginstellingen en wijkrestaurants die eigen maaltijdvoorzieningen in het leven hebben geroepen.

Kan ik gebruikmaken van subsidies in de gemeente Oirschot?
Aan de hand van www.oirschot.nl lees je alles over de huidige subsidieregelingen. De gemeente vertelt hier hoe het zit met maaltijdhulp die via de WMO wordt verstrekt. Tevens kun je soms aanspraak maken op regelingen vanuit de WLZ, onderdelen uit de zorgverzekeringswet (ZVW) en eventueel de bijzondere bijstand. Daarbij wordt altijd wel gekeken naar uw vermogen en inkomen.

Alle plaatsen in deze gemeente

 • Oost West en Middelbeers