Advertentie: Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een voordelig pakket met 4 of 6 maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer voordelig verse maaltijden uit.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Kant en klaar maaltijden Laarbeek

Opties achterhalen voor kant en klaar maaltijden bestellen in Laarbeek? Aan de hand van deze site check je alles wat je moet weten. Zo bieden we uitleg over wat een maaltijdservice voor jou kan betekenen, en voor welke groepen / gezinssituaties het handig kan zijn. Tevens gaan we verder in op de huidige maaltijdopties. Ben je al overtuigd? Ga dan verder naar aanbieders vergelijken. Bestellen voor groepen? Ga dan informeren naar zakelijke oplossing. Er zitten veel positieve aspecten aan opwarmmaaltijden. De gerechten zijn erg voedzaam en er is heel veel variatie in het aanbod. De specifieke kooktechnieken voor deze gerechten zijn erg innovatief. Heb je nog brandende vragen? Check dan eerst de FAQ (populaire vragen). Wil je vandaag nog bestellen? Maak dan gebruik van een proefpakket aanbieding.

RegioNoord-Brabant
GemeenteLaarbeek
PlaatsLaarbeek
Postcode5741
Website gemeentewww.laarbeek.nl
kant-en-klaar-maaltijden-laarbeek

Kant-en-klaar maaltijden in huis halen?

Bekijk de huidige aanbiedingen en vraag een proefpakket aan

Wat zijn voordelen van de maaltijdservice in Laarbeek?

Houd je niet van koken? Heb je behoefte aan een oplossing die tijd bespaart? Een smaakvolle kant en klaar maaltijd kan voor iedereen geschikt zijn. Je hoeft zelf geen boodschappen meer te doen en je hoeft niet zelf te koken. Steeds meer Nederlanders maken er gebruik van. Selecteer bijvoorbeeld: Kipfilet, appelmoes gekruide gebakken krieltjes & Kip in kerriesaus, doperwten, rijst. In onderstaand blok beschrijven we verschillende groepen die regelmatig gebruik maken van een maaltijdservice:

 • Ouderen en bejaarden: Ouderen in Nederland bestellen dikwijls opwarmmaaltijden. Aan de hand van senioren maaltijden is het makkelijk om langer zelfstandig te wonen. Deze gerechten bevatten belangrijk voedingsstoffen, zijn niet zo zout en vet en warmt men binnen een paar minuten op. Voor 75-plussers is elke dag een uitgebalanceerde maaltijd enorm belangrijk. Bijvoorbeeld om de bloeddruk op peil te houden of om de hersenen gezond te houden. Leveranciers bieden steeds meer dieetmaaltijden. Voor bijna elk dieet of leefstijl worden producten ontwikkeld. Het gaat hier bijvoorbeeld om lactosevrij, eiwitrijk, glutenvrij, zoutarm, en vegetarisch, vetarm, diabetes, koolhydraatarm.
 • Hulpbehoevenden: Mensen met een beperking zijn vaak erg geholpen met kant-en-klaar maaltijden. Door die kant-en-klaar oplossingen hebben ze minder zorg en ondersteuning nodig. Bij moeite met kauwen en slikken bieden gemalen- en vloeibare gerechten ook veel oplossingen.
 • Gezinnen met kinderen: Veel jonge families hebben een volle agenda. Werk, feestjes en hobbies wisselen elkaar snel af. Even tussendoor koken is dan niet altijd even prettig. Dankzij gezonde kant-en-klaar maaltijden kan het hele gezin op die drukke dagen toch gezond eten. Zo blijft er in de avond tijd over voor andere dingen.
 • Alleenstaanden: Werk, muziek en feestjes met vrienden: soms wordt er veel van je gevraagd. Elke dag iets gezonds klaarmaken is vaak geen optie. Kiezen voor een kant-en-klaar maaltijd is dan een uitstekend idee en het zorgt ook voor afwisseling in je eetpatroon. Ze zitten vol groenten en eiwitten en er zitten niet zoveel onnodige toevoegingen in.

Kant-en-klare maaltijden aan huis in Laarbeek: wat zijn de mogelijkheden?

Als je interesse hebt in gezonde thuismaaltijden in Laarbeek dan heb je drie alternatieven: warme levering (tafeltje dekje), koelvers en vriesvers. Elke maaltijdvorm heeft positieven en negatieven kanten. De maaltijden verschillen als het gaat om de breedte van het assortiment, budget, bewaaradviezen en bezorgintervallen.

 1. De koelverse maaltijd wordt 100% vers bereid met vaak lokale ingrediënten. Er vindt vaak twee keer per week een levering aan huis plaats. De verpakkingen leg je kant en klaar in de koelkast. Er is vaak een wekelijks wisselend menu.
 2. Een diepvriesmaaltijd bezorgen in Laarbeek? Deze wordt na het koken snel teruggekoeld en bevroren. Dit garandeert de smaak en versheid. Het eten blijft maandenlang goed in de vriezer. Gewoonlijk 2 of 3 keer per maand aan huis geleverd.
 3. De Tafeltje dekje maaltijd wordt eetklaar aan huis geleverd. Erg handig in situatie waarbij zelfstandig koken tot het verleden behoort en wanneer opwarmen ook niet gaat. Het is iets duurder dan koelvers- en vriesvers.
bezorgmaaltijd-laarbeek

Landelijke maaltijdservices vergelijken

In onderstaand schema verstrekken we een database met professionele bezorgers van warme maaltijden in Laarbeek. Per bezorgservice check je praktische info zoals het soort gerechten dat ze aanbieden en een prijsindicatie. Druk op de button van een aanbieder voor aanvullende details.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Bestel extra boodschappen mee
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Plaatselijke organisaties van thuismaaltijden

In de volgende tabel check je een lijst met gemeentelijke instellingen. Dat kunnen o.a. zijn: zorginstellingen, slagerijen, supermarkten, welzijnsorganisaties, stichtingen. Op deze website vind je ook informatie over maaltijdbezorging in Oirschot, Son en Breugel en Someren.

LeverancierAdresPostcodePlaats
Slagerij HegemanDorpstraat 365735 EEAarle-Rixtel
Mannen met smaakKuikenvlaas 2b5763 PZMilheeze
Catering Cuisiniere Jeanne van hoofElderse Molen 85731 DBMierlo
Keurslager van BaarsMargrietstraat 575731 BNMierlo
Stichting Synthese MaaltijdserviceLeunseweg 515802 CGVenray
Angela schept opHoge Zijdeweg 195756 PLVlierden
De MaaltijdservicePlataanstraat 145802 EJVenray
BuurtzorgKeizersveld 13 A5803 AMVenray
Els maaltijdenLangstraat 895752 RKDeurne
Keurslagerij KuijpersDe Wever 205751 LDDeurne
Database met regionale maaltijdvoorzieningen van senioren maaltijden. Wijzigen of aanvullen? Verstuur dan een email naar onze medewerkers.

Maaltijden voor bedrijven in Laarbeek

Met name ook bedrijven kunnen profiteren van speciale bedrijfsmaaltijden. Bijvoorbeeld bij avondwerk. De keukens in kantoorpanden zijn vaak summier. Een zakelijke maaltijdservice levert op bestelling grotere hoeveelheden kant en klaar gerechten af. Dit kan op dagelijkse of wekelijkse basis zijn. Er moet natuurlijk wel voldoende koelruimte beschikbaar zijn. In onderstaand blok vind je een aantal voorbeelden van maaltijdleveranciers voor bedrijven.

 • Kantoren en fabrieken maken regelmatig gebruik van overwerkmaaltijden. Bijvoorbeeld wanneer er een deadline gehaald moet worden of als de medewerkers ook nachtdiensten werken. Als onderneming wil je natuurlijk jouw werknemers een gezonde maaltijd voorschotelen.
 • Ook zorginstellingen (denk aan individuele dagbesteding en woonlocaties) bieden hun bewoners en cliënten een dagelijkse warme maaltijd. Soms op de kamer, maar soms ook in een seniorenrestaurant. In veel gevallen hebben ze afspraken gemaakt met bekende bezorgers van magnetronmaaltijden in Laarbeek. Bewoners kunnen vaak zelf gerechten kiezen.
 • De grotere thuiszorgorganisaties ondersteunen mensen bij de avondmaaltijd via een maaltijdvoorziening. Via deze zorgorganisaties kun je in contact komen met leveranciers voor het aan huis bezorgen van warm eten op doordeweekse dagen. Zij kunnen ook helpen bij het toedienen van het eten.
 • Ook kinderopvang (bijvoorbeeld BSO-locaties of kinderdagverblijven) breiden hun dienstenpakket uit met kant-en-klaar maaltijden. De kids kunnen zo een gezonde en voedzame maaltijd gebruiken (zodat ze dat thuis niet meer hoeven te doen).

Koelverse- en diepvriesmaaltijden aan huis laten bezorgen?

Ontdek de voordelen: een smaakvol en voedzaam gerecht binnen enkele minuten klaar!


FAQ: veel voorkomende vragen betreffende maaltijdbezorging aan huis

Hoe zit het met de gezondheid van kant-en-klaar maaltijden?
Kant-en-klare gerechten worden steeds beter getest. Ze bevatten veel minder kunstmatige toevoegingen als we dat vergelijken met vroeger. Het Voedingscentrum biedt informatie over waar een gezonde warme maaltijd in Laarbeek normaliter aan moet voldoen. Bereid met minimaal 150 gram groente, slechts beperkt zout, bij voorkeur met volkoren graanproducten, maximaal 100 gram vlees of vis per persoon en indien mogelijk met 25 gram eiwit of meer. Op het etiket op de verpakking vind je de precieze voedingswaarden. 1 portie bevat tussen de 400 – 700 Kcal.

Wat zit er in een opwarmmaaltijd?
Een gemiddelde maaltijd kent 3 afzonderlijke onderdelen. Als eerste is dit natuurlijk veel groente. Verder heb je een volkoren product of aardappelen. Afsluitend bevat je bord dan nog iets met veel eiwitten zoals vlees/vis of een vervanger. Bij sommige leveranciers kan je dit helemaal zelf samenstellen. Zo zijn er typische Hollandse recepten, verse gerechten met seizoensproducten en inspirerende recepten. Onder andere Thaise viscurry, roerbakmix, gekookte rijst en Verse rauwkostsalade.

Hoe werkt het opwarmen van een thuismaaltijd?
Het gereedmaken van een koelverse- of diepvriesmaaltijd gaat heel gemakkelijk. Dit kan in ongeveer 20 minuten op 125 °C in de oven. Duurt dit te lang? Dan bespaar je veel tijd met de magnetron. Vaak warm je het op in ongeveer 5 tot 10 minuten op 600 – 750 watt. Gaat jouw voorkeur uit naar een warme tafeltje dekje service? Dan wordt het (vaak door een vrijwilliger) warm bezorgd in Laarbeek.

Hoeveel betaal ik voor een bezorgmaaltijd in Laarbeek?
De kosten van de maaltijdservices variëren nogal. Elke leverancier werkt met andere prijzen. Vooral het soort maaltijd dat je kiest zie je terug in de prijs. Een gewoon goede diepvriesmaaltijd is er al voor €4,75. Een dagverse maaltijd komt net wat hoger uit (zo’n €6,50. Voor warme levering aan huis (tafeltje dekje) moet je vaak nog zo’n €1,5 extra betalen. Wil je jezelf echt verwennen? Kies dan ook een soep (vanaf €1,45) en dessert (vanaf €1,40).

Waar kan ik maaltijden krijgen?
Verse maaltijden worden via allerlei winkels aangeboden. Er zijn natuurlijk supermarkten en verswinkels als groenteboeren en slagers. De maaltijden liggen vaak gewoon in de winkel. Je hoeft dus vaak niets te bestellen. Ten tweede is er de maaltijdservice Laarbeek. Onder andere speciaal ingerichte keukens die uitsluitend maaltijden in grote hoeveelheden koken. Daarnaast is het af en toe ook mogelijk langs te gaan bij zorginstellingen en wijkrestaurants waar je terecht kunt voor verschillende maaltijdvoorzieningen.

Heb ik recht op een subsidie via de gemeente Laarbeek?
Op de website www.laarbeek.nl lees je alles over de huidige subsidieregelingen. Je leest hier o.a. hoe het zit met maaltijdhulp die via de WMO kan worden aangeboden. Ook heb je soms ook recht op zorg vanuit de WLZ, de Zvw (Zorgverzekeringswet) en eventueel de bijzondere bijstand. Daarbij kijkt men naar het spaarvermogen en actuele inkomen.

Alle plaatsen in deze gemeente

 • Beek en Donk
 • Mariahout
 • Lieshout
 • Aarle-Rixtel