Proefpakket: 4 koelverse maaltijden voor €25,-

header-uitgekookt

Dagvers gekookt met maximale versheid

Vrijblijvend bestellen, gratis bezorging

Nu 4 maaltijden voor slechts €25,00

Proefpakket: 6 vriesverse maaltijden voor €29,99

Diepvriesmaaltijden, lange houdbaarheid

Keuze uit 150 verschillende gerechten

Nu 6 maaltijden voor slechts €29,99

Kant en klaar maaltijden Harderwijk

Wil je verse kant en klaar maaltijden bestellen in Harderwijk? Op deze pagina lees je meer informatie. We leggen je uit wat een maaltijdservice voor jou kan betekenen, en voor welke groepen mensen het een uitkomst biedt. Ook gaan we verder in op de huidige soorten maaltijden. Direct maaltijden laten leveren? Check dan het kopje leveranciers vergelijken. Op grotere schaal bestellen? Dan kan jij mogelijkheden opvragen voor zakelijke doelgroepen. De opwarmmaaltijden kunnen veel werk uit handen nemen. De smaak is echt prima er er zijn tientallen verschillende gerechten. De specifieke kooktechnieken voor deze gerechten zijn erg innovatief. Is er nog wat onduidelijk? Check dan eerst de veelgestelde vragen. Wil je volgende week al maaltijden in huis halen? Test dan voordelig de service met een proefpakket.

RegioGelderland
GemeenteHarderwijk
PlaatsHarderwijk
Postcode3841
Website gemeentewww.harderwijk.nl
kant-en-klaar-maaltijden-harderwijk

Kant-en-klaar maaltijden laten bezorgen?

Bekijk de lopende aanbiedingen en bestel voordelig het proefpakket

Hoe werkt de maaltijdservice in Harderwijk?

Is koken voor jou geen leuke bezigheid? Wil je meer tijd overhouden voor leuke dingen? Een gezonde kant en klaar maaltijd neemt veel werk uit handen. De inkopen hoef je niet zelfstandig te doen en heb je geen grote keuken nodig. Het wordt steeds populairder. Zoals maaltijden als: Ertwensoep met rookworst en/of Nasi babi pangang. Hieronder tref je allerlei soorten groepen die regelmatig gebruik maken van een maaltijdservice:

 • Bejaarden: Ouderen laten doorgaans opwarmmaaltijden thuisbezorgen. Met behulp van senioren maaltijden zijn ouderen veel zelfstandiger. Deze kant-en-klaar producten zijn super gezond, bevatten weinig e-nummers of zout en zijn simpel op te warmen. Voor de oudere doelgroep is een verantwoorde maaltijd cruciaal. Bijvoorbeeld om fit en sterk te blijven en ook om mentaal gezond te blijven. Er zijn ook veel dieetmaaltijden ontwikkeld. Voor zo’n beetje ieder dieet en/of leefstijl is er een geschikte maaltijd. U kunt denken aan glutenvrij, gemalen, zoutarm, eiwitrijk, en natriumarm, vetarm, vegetarisch, koolhydraatarm.
 • Hulpbehoevenden: Kwetsbaren zoals chronisch zieken kunnen vaak met kant-en-klaar maaltijden goed uit de voeten. Door die kant-en-klaar oplossingen blijft men altijd een beetje zelfstandigheid houden. In het geval van kauw- en slikproblemen bieden vloeibare en gemalen maaltijden ook veel praktische voordelen.
 • Jonge gezinnen: Veel jonge families hebben een volle agenda. Werk, school en sport moeten allemaal in de agenda ingepast worden. Naar de winkel gaan en boodschappen doen lukt dan niet altijd. Met gezonde kant-en-klaar maaltijden schotel je iedereen iets lekkers voor. Op die manier bouw je wat meer rust in.
 • Afgestudeerden: Een drukke baan, muziek en andere bezigheden: soms wordt er veel van je gevraagd. Elke avond een gezonde maaltijd koken schiet er dan wel eens bij in. Kiezen voor een kant-en-klaar maaltijd is dan een uitstekend idee en is tegenwoordig ook heel erg gezond. Ze worden bereid met verse ingrediënten en er zitten niet zoveel onnodige toevoegingen in.

Kant-en-klare maaltijden aan huis in Harderwijk: waar kan ik uit kiezen?

Wanneer je je oriënteert op gezonde thuismaaltijden in Harderwijk dan zijn er in feite drie alternatieven: Vriesvers (diepvries), koelvers en warm (tafeltje dekje). Iedere maaltijdvorm heeft zo zijn voors en tegens. Zo verschillen de op het gebied van: aantal maaltijden, onkosten, herkomst producten en bezorgmogelijkheden.

 1. Een koelverse maaltijd wordt 100% vers bereid met vaak lokale ingrediënten. Vaak worden ze twee keer per week bezorgd. Na levering leg je alles in je koelkast. Het eten is houdbaar tot zo’n 5 dagen na levering.
 2. Een diepvriesmaaltijd bezorgen in Harderwijk? Deze wordt na de bereiding verwerk, geportioneerd en teruggevroren. Smaak, geur en vitamines blijven zo optimaal behouden. Een groot voordeel is de lange houdbaarheid. Dikwijls elke 2 weken bij je thuisbezorgd.
 3. Een Tafeltje dekje maaltijd wordt warm opgediend bij je in de woonkamer. De oplossing indien u zelf niet meer kunt koken en als ook het opwarmen van een maaltijd niet lukt. Het tijdstip van levering wordt in overeenstemming met u bepaalt.
bezorgmaaltijd-harderwijk

Vergelijk verschillende maaltijdservices

In het schema hieronder verstrekken we een verzameling professionele keukens voor warme maaltijden in Harderwijk. Per instantie check je specificaties zoals aantal maaltijden en de kosten. Druk op de knop van een instelling voor een extra toelichting.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Bestel extra boodschappen mee
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Kleinschalige aanbieders van senioren maaltijden

In de tabel hierna bekijk je een verzameling gemeentelijke leveranciers. Denk dan aan stichtingen, welzijnsorganisaties, zorginstellingen, slagerijen, supermarkten. Elders op deze website vind je ook informatie over maaltijdbezorging in Eemnes, Soest en Amersfoort.

LeverancierAdresPostcodePlaats
Zorggroep Noordwest-VeluwePostbus 3923840 AJHarderwijk
AanTafel.todaySteynlaan 933851 BPErmelo
Cater & CaringFokkerstraat 123833 LDLeusden
Slagerij TimmerDe Biezenkamp 213831 JALeusden
Peacocks @ HomeStationsstraat 1433851 NGErmelo
SPAR van DrieZuiderzeestraatweg 1433849 ADHierden
BuurtzorgJulianalaan 25A3851 RAErmelo
Hugo KooktMeidoornlaan 33852 GVErmelo
YoolzDaltonstraat 173846 BXHarderwijk
KokkerellaMeerkoetmeen 73844 XLHarderwijk
Opsomming met regionale instanties van kant-en-klaar maaltijden. Iets aanpassen of toevoegen? Informeer dan onze klantenservice.

Maaltijden voor bedrijven in Harderwijk

Ook bedrijven maken regelmatig gebruik van een bedrijfsmaaltijd. Denk dan o.a. aan personeel dat overwerkt. Vaak kan er niet worden gekookt op kantoor. Zo’n zakelijke maaltijdservice kan flexibel en snel maaltijden afleveren. Dan kan eenmalig, maar ook middels een abonnement. De maaltijden vragen wel om de nodige koelruimte. Bijgaand lichten we enkele situaties toe van maaltijdenservices voor bedrijven.

 • Bedrijven bestellen zogenoemde overwerkmaaltijden voor personeel. Dat kan handig zijn in het val van projectdagen of wanneer een vergadering uitloopt. Als onderneming wil je natuurlijk je werknemers de optie voor een warme maaltijd aanbieden.
 • Ook gecentraliseerde zorgbedrijven (o.a. woongroepen en dagbestedingen) bieden hun bewoners en cliënten een dagelijkse warme maaltijd. Er bestaan ook speciale seniorenrestaurants. Dikwijls hebben ze afspraken gemaakt met landelijke organisaties voor magnetronmaaltijden in Harderwijk. Zo betalen cliënten niet teveel voor hun maaltijd.
 • Verscheidene thuiszorgorganisaties ondersteunen mensen bij de avondmaaltijd via een maaltijdvoorziening. Via deze zorgbedrijven kan je informeren naar het thuisbezorgen van warme tafeltje dekje maaltijden. Zij kunnen ook helpen bij het eten en het drinken.
 • Ook het kinderdagverblijf, de kinderopvang of BSO-locaties breiden hun dienstenpakket uit met kant-en-klaar maaltijden. Kinderen kunnen daardoor een smaakvolle en gezonde maaltijd opeten wanneer u bijvoorbeeld wat later bent.

Koelverse- of diepvriesmaaltijden aan huis bezorgen

Ervaar het gemak: dagverse gerechten in een handomdraai klaar!


FAQ: vaak gestelde vragen over maaltijdbezorging aan huis

Zijn kant-en-klaar maaltijden wel gezond?
De hedendaagse kant-en-klare gerechten komen goed uit de test. Er zitten minder e-nummers, zout en andere toevoegingen in dan vroeger het geval was. Het Voedingscentrum vertelt ons waar een gezonde warme maaltijd in Harderwijk in de regel aan moet voldoen. Minimaal 150 gram aan verse groente, weinig zout (max 2 gram), het liefst gekookt met volkoren artikelen, slechts weinig vis en vlees (100 gram per portie) en bij voorkeur minimaal 25 gram eiwit. Op de sticker op de doos vind je een overzicht met voedingswaarden als zout, vet en overige toevoegingen. 1 portie bevat mag zo’n 700 Kcal bevatten.

Uit welke onderdelen bestaat een opwarmmaaltijd?
Een normale kant en klaar maaltijd kent 3 afzonderlijke onderdelen. Allereerst een ruime portie groenten. Verder heb je een volkoren product of aardappelen. En natuurlijk heb je vlees/vis/vleesvervangers. Het assortiment kan per week verschillen. Er is keuze uit 100% Hollandse kost, verse seizoensmaaltijden en culinaire inspiratie. Onder andere Een pizza hawai & Gebonden tomatensoep.

Hoe werkt het opwarmen van een thuismaaltijd?
Het verwarmen van een koelverse- of diepvriesmaaltijd is gemakkelijk en gaat heel snel. Je plaatst de maaltijd ongeveer 20 minuten op 110 graden celsius in de oven. Als dit te lang duurt dan zet je gewoon de magnetron aan. Bij een reguliere maaltijd gaat dit in zo’n 4 – 10 minuten op 500 – 650 watt. Geef jij de voorkeur aan een warme tafeltje dekje service? Dan wordt het netjes warm bezorgd in Harderwijk.

Wat betaal ik voor een bezorgmaaltijd in Harderwijk?
De prijzen van de verschillende maaltijden variëren nogal. Elke leverancier heeft andere prijzen en bezorgkosten. Voornamelijk de maaltijdvorm zie je terug in de prijs. Een gewoon goede diepvriesmaaltijd is er al voor €4,80. Een dagverse maaltijd is vaak wat duurder (circa €5,75. Voor een warme levering aan huis (tafeltje dekje) betaal je al gauw €2,00 extra. Wil je een complete maaltijd? Kies dan ook een soep (vanaf €1,50) en desserts (vanaf €1,15).

Bij wat voor bedrijven kan ik terecht?
Ben je op zoek naar kant-en-klaar, dan kan je bij veel bedrijven terecht. Je kunt natuurlijk terecht bij de supermarkt of een verswinkel. Deze bedrijven hebben vaak een dagverse voorraad. Vooraf bestellen hoeft vaak niet. Ten tweede kan je bestellen bij de maaltijdservice Harderwijk. Onder andere grootschalige keukens die uitsluitend maaltijden in grote hoeveelheden koken. Tenslotte zijn er ook nog zorginstellingen en wijkrestaurants die ook een maaltijdvoorziening bieden.

Kan ik een subsidie krijgen bij de gemeente Harderwijk?
Via de uitleg op www.harderwijk.nl lees je alles over de huidige subsidieregelingen. Je leest hier o.a. hoe het zit met maaltijdhulp die via de WMO (Wet Maatschappelijke Ondersteuning) wordt geregeld. In aanvulling hierop heb je soms ook recht op zorg die gebaseerd zijn op de WLZ, de speciale zorgverzekeringswet (ZVW) en eventueel de bijzondere bijstand. Vooraf moet u eerst documenten overleggen m.b.t. het inkomen en spaartegoeden.

Alle plaatsen in deze gemeente

 • Hierden