Proefpakket: 4 koelverse maaltijden voor €25,-

header-uitgekookt

Dagvers gekookt met maximale versheid

Vrijblijvend bestellen, gratis bezorging

Nu 4 maaltijden voor slechts €25,00

Proefpakket: 6 vriesverse maaltijden voor €29,99

Diepvriesmaaltijden, lange houdbaarheid

Keuze uit 170 verschillende gerechten

Nu 6 maaltijden voor slechts €32,50

Kant en klaar maaltijden De Glind

Wil je alles weten over verse kant en klaar maaltijden bestellen in De Glind? Hieronder bekijk je relevante info. We omschrijven precies wat een maaltijdservice precies is, en welke personen hiervan kunnen profiteren. Eveneens vertellen we meer over de verschillende gerecht-mogelijkheden. Je kunt natuurlijk ook direct voorzieningen vergelijken. Tevens kan je ook mogelijkheden opvragen voor zakelijke doelgroepen. Opwarmmaaltijden hebben veel voordelen. Het eten is erg smaakvol en iedereen kan ze in principe moeiteloos zelf verwarmen. De specifieke kooktechnieken voor deze gerechten zijn erg innovatief. Zijn er onduidelijkheden? Surf dan eerst verder naar de vragensectie (FAQ). Over enkele dagen de eerste maaltijden proeven? Test dan voordelig de service met een proefpakket.

RegioGelderland
GemeenteBarneveld
PlaatsDe Glind
Postcode3794
Website gemeentewww.barneveld.nl
kant-en-klaar-maaltijden-de-glind

Kant-en-klaar maaltijden thuisbezorgen?

Bekijk actuele aanbiedingen en bestel voordelig het proefpakket

Waarom kiezen voor een maaltijdservice in De Glind?

Vind jij koken niet leuk? Heb je behoefte aan een oplossing die tijd bespaart? Zo’n smaakvolle kant en klaar maaltijd wordt vaak als positief ervaren. Je kunt stoppen met het zoeken naar recepten en de maaltijd staat in korte tijd op tafel. Het wordt steeds populairder. Zoals gerechten als: Pastaschotel: kip met broccoli en Kipfilet met vleesjus, aardappelpuree, snijbonen. Hierna lees je informatie over allerlei soorten groepen die gebruikmaken van de maaltijdservice:

 • Mensen op leeftijd: Senioren krijgen vaak opwarmmaaltijden aan huis. Via speciale senioren maaltijden kunnen zij vaak nog jarenlang zelfstandig thuis blijven wonen. De menu’s zijn tegenwoordig erg gezond, worden vers bereid zonder veel e-nummers en kan men eenvoudig opwarmen. Voor de oudere doelgroep is gezond eten een uitkomst. Bijvoorbeeld om de bloeddruk op peil te houden en ook om mentaal gezond te blijven. Er zijn ook veel dieetmaaltijden ontwikkeld. Voor elke dieetwens of leefstijl worden er maatwerkproducten gemaakt. U kunt denken aan glutenvrij, gemalen, zoutarm, eiwitrijk, en koolhydraatarm, diabetes, vetarm, natriumarm.
 • Hulpbehoevenden: Mensen met een beperking zijn vaak erg geholpen met kant-en-klaar maaltijden. Door die service kan deze doelgroep zonder veel extra zorg een maaltijd klaarmaken. Bij problemen met kauwen en/of slikken bieden vloeibare en gemalen maaltijden ook veel praktische voordelen.
 • Jonge gezinnen: Veel jonge families hebben een volle agenda. Werk, studie en andere vrijetijdsbestedingen wisselen elkaar snel af. Een gezonde maaltijd klaarmaken is dan niet altijd even prettig. Met gezonde kant-en-klaar maaltijden bied je elk gezinslid voedzaam eten. De tijd die overblijft kun je anders invullen.
 • Jongvolwassenen: Studeren, sport en andere bezigheden: we staan nogal voor wat uitdagingen. Elke dag iets gezonds klaarmaken zit er dan soms gewoon niet in. Gelukkig is het aanbod kant-en-klaar steeds beter en is tegenwoordig ook heel erg gezond. Ze worden bereid met seizoensgebonden producten en er zitten niet zoveel onnodige toevoegingen in.

Kant-en-klare maaltijden aan huis in De Glind: wat moet ik kiezen?

Als je graag gebruik wil maken van gezonde thuismaaltijden in De Glind dan heb je eigenlijk drie alternatieven: vriesvers, koelvers en tafeltje dekje (warm). Elke maaltijdvorm heeft zijn eigen voordelen en nadelen. We vertellen je hieronder meer over de breedte van het assortiment, kosten, herkomst producten en bezorgmogelijkheden.

 1. De koelverse maaltijd wordt 100% vers bereid met vaak lokale ingrediënten. Er vindt vaak twee keer per week een levering aan huis plaats. Je bewaart het in de koelkast. Bij koelvers heb je veel variatie in het menu.
 2. Een diepvriesmaaltijd bezorgen in De Glind? Deze gaat na bereiding door een speciale vriestunnel. Smaak, geur en vitamines blijven zo optimaal behouden. Het eten moet je in de vriezer bewaren. Gewoonlijk per 6 of 12 stuks bij je thuisbezorgd.
 3. Een Tafeltje dekje maaltijd wordt opgewarmd aan huis bezorgd. Een uitkomst indien zelfstandig koken tot het verleden behoort en als een maaltijd opwarmen ook niet zelfstandig lukt. Een nadeel is dat u het niet kunt eten wanneer u dat wil.
bezorgmaaltijd-de-glind

Landelijke maaltijdservices vergelijken

In het schema hierna check je een database met grote leveranciers van warme maaltijden in De Glind. Per bedrijf verstrekken we specificaties zoals aanbod en budget. Klik op een organisatie om onze ervaringen te lezen.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
170+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Bestel extra boodschappen mee
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Regionale instellingen voor opwarmmaaltijden

Hieronder bekijk je een weergave van regionale bezorgservices. Dit kunnen zijn supermarkten, slagerijen, zorginstellingen, welzijnsorganisaties, stichtingen. Op dit portaal vind je ook adresgegevens van partijen in Stroe, Voorthuizen en Zwartebroek.

LeverancierAdresPostcodePlaats
SPAR MaaltijdserviceHessenweg 188b Hessenweg3791 PNAchterveld
Keurslager JansenEuterpeplein 48A3816 NRAmersfoort
BuurtzorgDamweg 533785 LJZwartebroek
BuurtzorgNoordersingel 19A3781 XHVoorthuizen
Keurslager BlomLeusderweg 1573818 ACAmersfoort
Slagerij SchutPieter Stastokerf 33813 PPAmersfoort
BuurtzorgJoannes Tolliusstraat 303818 NBAmersfoort
Grand Café BirkhovenSoesterweg 5333819 BAAmersfoort
Restaurant van de KoperhorstPaladijnenweg 2753813 KAAmersfoort
Home InsteadMuurhuizen 181a3811 EGAmersfoort
Schema met lokaal georiënteerde leveranciers van opwarmmaaltijden. Een wijziging doorvoeren? Meld dit bij onze klantenservice.

Maaltijden voor bedrijven in De Glind

Ook bedrijven maken regelmatig gebruik van een bedrijfsmaaltijd. Bijvoorbeeld voor een koopavond. Personeel kan vaak niet koken op kantoor. De zakelijke maaltijdservice levert snel een gezonde en betaalbare maaltijd af. Bestellen kan vaak nog tot kort van tevoren. Het is belangrijk dat er genoeg ruimte in de koeling is. Hierna vind je een aantal voorbeelden van maaltijdservices voor bedrijven.

 • Kantoren of bedrijfspanden maken regelmatig gebruik van overwerkmaaltijden. Zoals tijdens praktijkdagen die in de avond doorgaan of als er nog even door vergaderd moet worden. Als bedrijf wil je dan natuurlijk je personeel en/of klanten laten kiezen voor een warme maaltijd.
 • Ook zorgorganisaties (o.a. woongroepen en dagbestedingen) verzorgen een warme maaltijd voor hun cliënten. Vaak kunnen gasten ook mee-eten in het seniorenrestaurant. Dikwijls werken ze samen met populaire aanbieders van magnetronmaaltijden in De Glind. Bewoners kunnen vaak zelf gerechten kiezen.
 • Een groot aantal thuiszorgorganisaties ondersteunen mensen bij de avondmaaltijd via een maaltijdvoorziening. Via deze instanties kan je afspraken maken voor het thuisbezorgen van warme tafeltje dekje maaltijden. De medewerkers kunnen soms ook helpen bij het bereiden en klaarzetten van het eten.
 • Ook de kinderopvang (zoals kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang locaties) nemen steeds vaker kant-en-klaar maaltijden af. De kinderen kunnen zodoende een voedzame, smakelijke en lekkere maaltijd krijgen (zodat ze dat thuis niet meer hoeven te doen).

Koelverse- of diepvriesmaaltijden aan huis bezorgen

Ervaar het gemak: lekkere en voedzame gerechten in een handomdraai klaar!


FAQ: wat moet ik weten over maaltijdbezorging aan huis?

Is het gezond om kant-en-klaar maaltijden te eten?
Kant-en-klare gerechten worden steeds beter getest. Ze bevatten veel minder toevoegingen als zout en e-nummers dan enkele jaren geleden. Het Voedingscentrum geeft suggesties voor waar een gezonde warme maaltijd in De Glind in Nederland aan moet voldoen. Tussen de 175 en 200 gram groente, niet te veel zout, zo veel mogelijk met volkoren producten, maximaal 100 gram vis of vlees en voldoende eiwitten. Op de verpakking staat meestal een tabel met de exacte voedingswaarden. 1 portie bevat tussen de 400 – 700 Kcal.

Wat zit er in een opwarmmaaltijd?
De basissamenstelling van een gerecht kent 3 aspecten. Allereerst een ruime portie groenten. Dit wordt vaak gecombineerd met aardappelen/rijst/pasta. Afsluitend heb je een stukje vlees/vis of een vervanger met genoeg eiwitten. Veel aanbieders hebben wekelijks weer nieuwe gerechten. Er is keuze uit Hollandse maaltijden, verse seizoensmaaltijden en Wereldgerechten. O.a. Sucade Hollandaise of Visstukjes in kruidensaus.

Hoe moet ik een thuismaaltijd opwarmen?
Het opwarmen van een koelverse- of diepvriesmaaltijd is gemakkelijk en gaat heel snel. Je warmt dit op in ongeveer 35 minuten op 125 °C in de oven. Mocht je dit te lang duren dan zet je gewoon de magnetron aan. Opwarmen gaat in zo’n 4 tot 8 minuten op 600 – 800 watt. Kies je specifiek voor een warme tafeltje dekje service? Dan worden de kant en klaar maaltijden warm bezorgd in De Glind.

Wat kost een bezorgmaaltijd in De Glind?
De tarieven van maaltijden aan huis lopen flink uiteen. Elke aanbieder werkt met andere prijzen. Vooral het soort maaltijd heeft zijn uitwerking op de prijs. Een gewoon goede diepvriesmaaltijd is er al voor €4,50. Een dagverse maaltijd heeft een iets hoger prijskaartje (vanaf €6,10. Voor tafeltje dekje (warme levering) moet je vaak nog zo’n €1,5 extra betalen. Wil je meer luxe? Kies dan ook een soep (vanaf €1,65) en/of een toetje na (vanaf €1,50).

Welke soorten leveranciers zijn er?
Verse maaltijden worden via allerlei winkels aangeboden. De meest voor de hand liggende optie zijn supers en verswinkels. Kenmerkend is dat je hier uit voorraad etenswaren kunt aanschaffen. Het is dus niet noodzakelijk om vooraf te bestellen. Ook kan je bestellen bij de maaltijdservice De Glind. Onder andere cateringbedrijven en grote keukens die elke week (met een vaste bezorger) bij je thuis komen. Daarnaast zijn er ook nog (thuis)zorginstellingen en wijkrestaurants die ook een maaltijdvoorziening bieden.

Zijn er subsidies beschikbaar vanuit de gemeente Barneveld?
Op www.barneveld.nl wordt beschreven wat je qua subsidies kunt verwachten. Zo is er de mogelijkheid voor maaltijdhulp via de WMO-regeling (wet maatschappelijke ondersteuning). Daarbij zijn er vaak ook tegemoetkomingen mogelijk via de WLZ, de bijzondere zorgverzekeringswet (ZVW) en af en toe ook de bijzondere bijstand (BZ). Daarbij kijkt men naar het spaarvermogen en actuele inkomen.