Proefpakket: 4 koelverse maaltijden voor €25,-

header-uitgekookt

Dagvers gekookt met maximale versheid

Vrijblijvend bestellen, gratis bezorging

Nu 4 maaltijden voor slechts €25,00

Proefpakket: 6 vriesverse maaltijden voor €29,99

Diepvriesmaaltijden, lange houdbaarheid

Keuze uit 170 verschillende gerechten

Nu 6 maaltijden voor slechts €32,50

Kant en klaar maaltijden Stroe

Wil jij vandaag nog kant en klaar maaltijden bestellen in Stroe? Hieronder vind je meer informatie. We vertellen je wat een maaltijdservice precies is, en wie er gebruik van kan maken. Daarbij bespreken we de beschikbare soorten maaltijden. Wil je komende week al eten laten komen? Ga dan naar maaltijdservices vergelijken. Als laatste kan je ook info opvragen voor bedrijven (zakelijke service). Er zitten veel positieve aspecten aan opwarmmaaltijden. De smaak is echt prima en het assortiment is gigantische groot. De specifieke kooktechnieken voor deze gerechten zijn erg innovatief. Wil je nog meer weten? Surf dan eerst verder naar de FAQ (populaire vragen). Wil je vandaag nog bestellen? Overweeg dan een proefpakket aan te vragen.

RegioGelderland
GemeenteBarneveld
PlaatsStroe
Postcode3776
Website gemeentewww.barneveld.nl
kant-en-klaar-maaltijden-stroe

Kant-en-klaar maaltijden zelf ervaren?

Vergelijk de scherpe aanbiedingen en probeer een proefpakket

Hoe werkt de maaltijdservice in Stroe?

Haal jij geen plezier uit koken? Wil je eenvoudig gezond en gevarieerd eten? Een gezonde kant en klaar maaltijd biedt erg veel pluspunten. Je hoeft zelf geen boodschappen meer te doen en heb je geen grote keuken nodig. Het aanbod is de laatste jaren sterk verbeterd. Zoals gerechten als: Rookworst met stamppot boerenkool en/of Chili sin carne. In onderstaande tekst bekijk je allerlei soorten groepen die veel kunnen hebben aan een maaltijdservice:

 • Senioren / bejaarden: Oudere mensen laten doorgaans opwarmmaaltijden thuisbezorgen. Dankzij speciale senioren maaltijden is deze doelgroep minder toegewezen op hulp van anderen. Deze kant-en-klaar producten zijn super gezond, zijn zoveel mogelijk vrij van toevoegingen en E-nummers en zijn simpel op te warmen. Voor 70-plussers zijn deze speciaal ontwikkelde gerechten extra belangrijk. Bijvoorbeeld om de bloeddruk te verlagen of om de hersenen te beschermen. Er bestaan ook veel verschillende dieetmaaltijden. Voor elke dieetwens of leefstijl is er een geschikte maaltijd. U kunt dan bijvoorbeeld denken aan glutenvrij, eiwitrijk, lactosevrij, gemalen, en natriumarm, vetarm, koolhydraatarm, vegetarisch.
 • Hulpbehoevenden: Mensen met een beperking hechten ook veel waarde aan kant-en-klaar maaltijden. Daardoor kunnen ze zelfstandig eten en wonen. Bij slik- of kauwproblemen bieden vloeibare en gemalen gerechten ook veel mogelijkheden.
 • Jonge gezinnen: Families met thuiswonende kinderen hebben het razend druk. Werk, feestjes en hobbies moeten gecombineerd worden. Een verse maaltijd op tafel zetten is dan niet altijd even prettig. Met gezonde kant-en-klaar maaltijden schotel je iedereen iets lekkers voor. Zo blijft er waardevolle tijd over om aan andere dingen te besteden.
 • Studenten: Werk, hobbies en afspraken met vrienden: soms kan de druk erg groot zijn. Elke avond een gezonde maaltijd koken lukt vaak gewoon niet. Op deze drukke dagen een kant-en-klaar maaltijd opwarmen is dan een goed idee en het is nog gezond ook. Er zitten lekker veel groenten in en ze bevatten weinig onnodige toevoegingen.

Kant-en-klare maaltijden aan huis in Stroe: wat is het aanbod?

Wanneer je je oriënteert op gezonde thuismaaltijden in Stroe dan bestaan er 3 opties: Vriesvers (diepvries), koelvers en warm (tafeltje dekje). Elke vorm heeft positieven en negatieven kanten. De verschillen zitten ‘m met name in hoe groot het aanbod is, budget, kwaliteit en bezorgmogelijkheden.

 1. De koelverse maaltijd wordt vaak ambachtelijk gekookt met verse lokale ingrediënten. Vaak worden ze twee keer per week bezorgd. Je bewaart het in de koelkast. De etenswaren kun je ongeveer 4/5 dagen goed houden.
 2. Een diepvriesmaaltijd bezorgen in Stroe? Deze wordt na de bereiding verwerk, geportioneerd en teruggevroren. Zo blijven de gerechten en smaakvol uitzien. Het eten moet je in de vriezer bewaren. Gewoonlijk elke week 1 keer op locatie geleverd.
 3. Een Tafeltje dekje maaltijd wordt vers gekookt en warm bezorgd. Een uitkomst indien u niet meer kunt koken en u niet in staat bent om zelf een maaltijd op te warmen. Een nadeel is dat u het niet kunt eten wanneer u dat wil.
bezorgmaaltijd-stroe

Beschikbare maaltijdservices vergelijken

In de tabel hierna verstrekken we een overzicht met erkende organisaties voor warme maaltijden in Stroe. Per organisatie vind je details als assortiment en de tarieven. Klik op de button van een bedrijf om meer informatie te vinden.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
170+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Bestel extra boodschappen mee
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Regionale leveranciers van kant-en-klaar maaltijden

Hierna tref je een weergave van lokaal georiënteerde organisaties. Dit kunnen zijn slagerijen, cateraars, zorginstellingen, welzijnsorganisaties, supermarkten. Op deze website vind je ook adresgegevens van partijen in Bunschoten-Spakenburg, Eemdijk en Kootwijkerbroek.

LeverancierAdresPostcodePlaats
SPAR BakkerWolweg 243776 LPStroe
SPAR MaaltijdserviceHessenweg 188b Hessenweg3791 PNAchterveld
BuurtzorgEssenerweg 323774 CCKootwijkerbroek
Zorggroep Ena – RuimzichtRozenhof 13772 JNBarneveld
Home InsteadMuurhuizen 181a3811 EGAmersfoort
BuurtzorgDamweg 533785 LJZwartebroek
Restaurant van de KoperhorstPaladijnenweg 2753813 KAAmersfoort
Slagerij SchutPieter Stastokerf 33813 PPAmersfoort
BuurtzorgNoordersingel 19A3781 XHVoorthuizen
Slagerij MulderijSmidsplein 133781 GRVoorthuizen
Overzicht met gemeentelijke bezorgservices van bezorgmaaltijden. Aanvullen of wijzigen? Neem contact met ons op!

Maaltijden voor bedrijven in Stroe

Ook bedrijven kunnen veel baat hebben bij een bedrijfsmaaltijd. Bijvoorbeeld voor overwerkers. De keukens in kantoorpanden zijn vaak summier. Zo’n zakelijke maaltijdservice levert snel een gezonde en betaalbare maaltijd af. Dit kan incidenteel maar ook structureel. Het is belangrijk dat er genoeg ruimte in de koeling is. Hierna vind je een aantal voorbeelden van dagverse maaltijden voor bedrijven.

 • Organisaties maken regelmatig gebruik van overwerkmaaltijden. Zoals tijdens praktijkdagen die in de avond doorgaan of als de medewerkers ook nachtdiensten werken. Als bedrijf kun je dan via de cateraar een warme maaltijd faciliteren.
 • Ook zorgcentrums (o.a. woongroepen en dagbestedingen) verzorgen een warme maaltijd voor hun cliënten. Er bestaan ook speciale seniorenrestaurants. Vaak werken ze samen met professionele bezorgers van magnetronmaaltijden in Stroe. Dat maakt dat het eten betaalbaar blijft.
 • De grotere thuiszorgorganisaties bieden maaltijdondersteuning via regionale maaltijdvoorzieningen. Via deze zorgbedrijven kan je informeren naar de warme tafeltje dekje service (dagelijks aan huis). In sommige gevallen ondersteunen ze ook bij het opwarmen en/of het toedienen van de maaltijd.
 • Ook de kinderopvang (denk aan een kinderdagverblijf of BSO) komen ouders vaak tegemoet met gezonde kant-en-klaar maaltijden. Kinderen kunnen daardoor een lekkere en voedzame maaltijd krijgen (zodat ze dat thuis niet meer hoeven te doen).

Koelverse- en diepvriesmaaltijden thuis laten bezorgen

Probeer het nu zelf: lekkere en voedzame gerechten binnen enkele minuten klaar!


FAQ: veel voorkomende vragen betreffende maaltijdbezorging aan huis

Kunnen kant-en-klaar maaltijden gezond zijn?
De hedendaagse kant-en-klare gerechten komen goed uit de test. Ze bevatten minder zout en veel meer groenten dan voorheen. Het Voedingscentrum geeft suggesties voor waar een gezonde warme maaltijd in Stroe zich aan moeten houden. Minimaal 150 gram aan verse groente, slechts beperkt zout, bij voorkeur met volkoren graanproducten, max. 100 gram aan vlees of vis en bij voorkeur minimaal 25 gram eiwit. Op de omdoos staat meestal een tabel met voedingswaarden als zout, vet en overige toevoegingen. Een standaard portie komt niet boven de 600-700 Kcal.

Hoe ziet een normale opwarmmaaltijd eruit?
Een gemiddelde maaltijd kent normaal gesproken 3 elementen. Om te beginnen is het belangrijk dat er genoeg groenten in zitten. Dit wordt vaak gecombineerd met aardappelen/rijst/pasta. En als laatste heb je iets eiwitrijks als vlees/vis of een vervanger. Bij sommige leveranciers kan je dit helemaal zelf samenstellen. Er is keuze uit een Nederlandse stamppot, ambachtelijke maaltijden met ingrediënten van het seizoen en bijzondere recepten. Bijv. Macaroni in tomatensaus, ham, kaas & Groentensoep.

Hoe snel kan ik een thuismaaltijd opwarmen?
Het klaarmaken van een koelverse- of diepvriesmaaltijd is eenvoudig. Je plaatst de maaltijd ongeveer 30 – 40 minuten op 100 graden in de oven. Duurt dit te lang? Dan gebruik je eenvoudig de magnetron. Bij een doorsnee-maaltijd doe je dit in circa 5 – 10 minuten op 550 – 750 watt. Gaat jouw voorkeur uit naar een warme tafeltje dekje service? Dan worden de maaltijden warm bezorgd in Stroe.

Wat kost een bezorgmaaltijd in Stroe?
De prijzen van de gerechten kunnen enorm verschillen. Elke service hanteert zijn eigen prijzen. In het bijzonder het type maaltijd heeft zijn uitwerking op de prijs. Een gemiddelde diepvriesmaaltijd is er vanaf €4,75. Een dagverse maaltijd heeft een iets hoger prijskaartje (om en nabij de €6,45. Voor tafeltje dekje (warme levering) moet je vaak nog zo’n €1,5 extra betalen. Heb je graag iets voor en na? Kies dan ook soep vooraf (vanaf €1,55) en toetje (vanaf €1,40).

Waar kan ik maaltijden kopen?
Ben je op zoek naar kant-en-klaar, dan kan je bij veel bedrijven terecht. De meest voor de hand liggende optie zijn supers en verswinkels. Deze bedrijven hebben vaak een dagverse voorraad. Sommige van deze winkels doen ook aan bezorgen. Verder kan je bestellen bij de maaltijdservice Stroe. Dit zijn vaak professionele keukens die elke week (met een vaste bezorger) bij je thuis komen. Ook onderscheiden we nog (thuis)zorginstellingen en wijkrestaurants die de beschikking hebben over een eigen maaltijdvoorziening.

Kan ik een subsidie krijgen bij de gemeente Barneveld?
Op de website www.barneveld.nl kun je meer informatie bekijken over subsidies. De gemeente vertelt hier hoe het zit met maaltijdhulp die vanuit de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO) wordt gefaciliteerd. In aanvulling hierop zijn er mogelijkheden die gebaseerd zijn op de WLZ, de Zvw (Zorgverzekeringswet) en eventueel de bijzondere bijstand. Men analyseert hiervoor allereerst het inkomen, vermogen en de zorgindicatie.