Proefpakket: 4 koelverse maaltijden voor €25,-

header-uitgekookt

Dagvers gekookt met maximale versheid

Vrijblijvend bestellen, gratis bezorging

Nu 4 maaltijden voor slechts €25,00

Proefpakket: 6 vriesverse maaltijden voor €29,99

Diepvriesmaaltijden, lange houdbaarheid

Keuze uit 170 verschillende gerechten

Nu 6 maaltijden voor slechts €32,50

Kant en klaar maaltijden Zwartebroek

Wil je alles weten over gezonde kant en klaar maaltijden bestellen in Zwartebroek? Via onze site verstrekken we aanvullende details. We omschrijven precies wat een maaltijdservice inhoudt, en voor welke groepen / gezinssituaties het handig kan zijn. Ook vertellen we meer over de beschikbare gerechten opties. Wil je komende week al eten laten komen? Ga dan naar leveranciers vergelijken. Op grotere schaal bestellen? Dan kan jij onderzoeken wat de bedrijfsmatige oplossingen zijn. De opwarmmaaltijden kennen heel veel pluspunten. De smaak is echt prima en de keuze is groot (Hollands & wereldkeuken). De kwaliteit is de afgelopen jaren sterk verbeterd. Heb je nog brandende vragen? Scroll dan eerst naar beneden naar onze paragraaf met vragen & antwoorden. Over enkele dagen de eerste maaltijden proeven? Maak dan gebruik van een proefpakket aanbieding.

RegioGelderland
GemeenteBarneveld
PlaatsZwartebroek
Postcode3785
Website gemeentewww.barneveld.nl
kant-en-klaar-maaltijden-zwartebroek

Genieten van kant-en-klaar maaltijden?

Vergelijk de scherpe aanbiedingen en bestel voordelig het proefpakket

Waarom kiezen voor een maaltijdservice in Zwartebroek?

Ben jij geen goede kok? Wil je eenvoudig gezond en gevarieerd eten? Een smakelijke kant en klaar maaltijd biedt erg veel pluspunten. De wekelijkse bezoekjes aan de supermarkt behoren tot het verleden en je hoeft niet zelf te koken. De laatste jaren maken steeds meer mensen er gebruik van. Selecteer bijvoorbeeld: Asperge beenham schotel of Spinazie à la crème met champignons. Hierna tref je heel uiteenlopende groepen die veel kunnen hebben aan een maaltijdservice:

 • Mensen op leeftijd: 75-plussers die maken veelvuldig gebruik van opwarmmaaltijden. Door het bestellen van senioren maaltijden wordt de drempel van zelfstandig wonen verlaagd. De etenswaren zitten vol groenten, zijn zoveel mogelijk vrij van toevoegingen en E-nummers en kunnen gemakkelijk met de magnetron worden opgewarmd. Voor ouderen zijn voedzame gerechten van belang. Bijvoorbeeld om een hoge bloeddruk tegen te gaan of om de hersenen te beschermen. Er zijn ook veel dieetmaaltijden ontwikkeld. Voor veel diëten en allergieën worden er maatwerk oplossingen geboden. U kunt dan bijvoorbeeld denken aan eiwitrijk, zoutarm, glutenvrij, lactosevrij, en vegetarisch, vetarm, natriumarm, koolhydraatarm.
 • Hulpbehoevenden: Mensen met een (verstandelijke) beperking zijn vaak erg geholpen met kant-en-klaar maaltijden. Door die kant-en-klaar oplossingen hoeft er minder zorg ingekocht te worden. Bij problemen met kauwen en/of slikken bieden gemalen- en vloeibare gerechten ook veel praktische voordelen.
 • Families met kinderen: Families met thuiswonende kinderen hebben het razend druk. Werk, studie en andere vrijetijdsbestedingen moeten gecombineerd worden. Boodschappen doen en koken is simpelweg niet elke avond mogelijk. Dankzij gezonde kant-en-klaar maaltijden bied je elk gezinslid voedzaam eten. De tijd die je bespaart kun je besteden aan leuke dingen.
 • Studenten: Een drukke baan, sport en vrienden: er komt dagelijks heel veel op ons af. Zorgen voor gezond eten schiet er dan wel eens bij in. Kiezen voor een kant-en-klaar maaltijd is dan een uitstekend idee die ook nog eens erg voedzaam zijn. Ze zitten vol groenten en eiwitten en bevatten niet zoveel, zout, vet en andere toevoegingen.

Kant-en-klare maaltijden aan huis in Zwartebroek: wat is het aanbod?

Als jij kijkt naar alternatieven voor gezonde thuismaaltijden in Zwartebroek dan heb je drie varianten: koelverse-, diepvries-, en tafeltje dekje maaltijden. Iedere maaltijd kent zijn eigen karakter en voordelen. Hieronder lees je meer over aanbod, financiën, bewaaradviezen en leveropties.

 1. De koelverse maaltijd wordt vers bereid met seizoensgebonden producten. Er vindt vaak twee keer per week een levering aan huis plaats. Na levering leg je alles in je koelkast. De houdbaarheid is slechts beperkt.
 2. Een diepvriesmaaltijd bezorgen in Zwartebroek? Deze gaat na bereiding door een speciale vriestunnel. Dit garandeert de smaak en versheid. Een groot voordeel is de lange houdbaarheid. Normaliter elke 2 weken bij je thuisbezorgd.
 3. De Tafeltje dekje maaltijd wordt eetklaar aan huis geleverd. Zeker praktisch indien u geen keuken heeft en u niet in staat bent om zelf een maaltijd op te warmen. In veel gemeenten wordt dit rondgebracht door vrijwilligers.
bezorgmaaltijd-zwartebroek

Landelijke maaltijdservices vergelijken

Hierna bekijk je een database met grote keukens voor warme maaltijden in Zwartebroek. Per bezorgservice check je informatie als het soort gerechten dat ze aanbieden en de tarieven. Selecteer een bezorgservice voor aanvullende details.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
170+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Bestel extra boodschappen mee
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Kleinschalige organisaties van magnetronmaaltijden

In het schema hierna tref je een overzicht met plaatselijke instellingen. Onder andere welzijnsorganisaties, zorginstellingen, slagerijen, stichtingen, cateraars. Elders op deze website vind je ook leveranciers in Kootwijkerbroek, Kootwijk en Voorthuizen.

LeverancierAdresPostcodePlaats
BuurtzorgDamweg 533785 LJZwartebroek
Slagerij SchutPieter Stastokerf 33813 PPAmersfoort
BuurtzorgNoordersingel 19A3781 XHVoorthuizen
Slagerij MulderijSmidsplein 133781 GRVoorthuizen
Keurslager JansenEuterpeplein 48A3816 NRAmersfoort
Restaurant van de KoperhorstPaladijnenweg 2753813 KAAmersfoort
Keurslager BlomLeusderweg 1573818 ACAmersfoort
BuurtzorgJoannes Tolliusstraat 303818 NBAmersfoort
Home InsteadMuurhuizen 181a3811 EGAmersfoort
SPAR MaaltijdserviceHessenweg 188b Hessenweg3791 PNAchterveld
Opsomming met gemeentelijke bedrijven van bezorgmaaltijden. Een wijziging doorvoeren? Informeer dan onze klantenservice.

Maaltijden voor bedrijven in Zwartebroek

Ook bedrijven bestellen steeds vaker bedrijfsmaaltijden. Bijvoorbeeld voor overwerkers. Personeel kan vaak niet koken op kantoor. Zo’n zakelijke maaltijdservice zorgt dat er altijd voedzame maaltijden op voorraad zijn. Dit kan op bestelling, maar ook op abonnementsbasis. Het bedrijfspand moet natuurlijk wel beschikken over koelfaciliteiten. In onderstaand blok beschrijven we enkele voorbeeldsituaties van maaltijdservices voor bedrijven.

 • Organisaties kunnen veel profijt hebben van overwerkmaaltijden. Bijvoorbeeld wanneer er een studiedag ingepland is of wanneer een meeting net wat langer doorgaat. Als werkgever wil je dan graag zorgen dat er een gezonde en lekkere maaltijd klaar staat.
 • Ook zorgcentra (kleinschalige woonvormen en/of dagbesteding) bieden hun bewoners en cliënten een dagelijkse warme maaltijd. Het seniorenrestaurant biedt soms ook ruimte voor bezoekers. Vaak werken ze samen met bekende bezorgers van magnetronmaaltijden in Zwartebroek. Dat maakt dat het eten betaalbaar blijft.
 • De grotere thuiszorgorganisaties beschikken over een netwerk met maaltijdvoorzieningen. Via deze zorgbedrijven kun je tips en info aanvragen voor het bezorgen van warme tafeltje dekje gerechten. Zij kunnen ook helpen bij het opwarmen en/of het toedienen van de maaltijd.
 • Ook kinderopvang (bijvoorbeeld BSO-locaties of kinderdagverblijven) nemen steeds vaker kant-en-klaar maaltijden af. De kinderen kunnen een lekkere en voedzame maaltijd eten rond half 6 in de avond.

Koelverse- en diepvriesmaaltijden aan huis laten bezorgen?

Probeer het zelf: een smaakvol en voedzaam gerecht snel op tafel!


FAQ: alle veelgestelde vragen over maaltijdbezorging aan huis

Zijn kant-en-klaar maaltijden wel gezond?
Kant-en-klare gerechten worden steeds beter getest. Er zitten meer groenten in, en het bevat veel minder zout ten opzichte van jaren geleden. Het Voedingscentrum communiceert op haar website waar een gezonde warme maaltijd in Zwartebroek in de regel aan moet voldoen. In het recept moet minimaal 150 gram groente zijn verwerkt, zoutbeperkt, het liefst gekookt met volkoren artikelen, maximaal 100 gram vlees of vis per persoon en natuurlijk minimaal 25 gram eiwit. Op de omdoos vind je een overzicht met de ingrediënten en voedingswaarden. Er geldt een maximum van 700 Kcal per persoon.

Wat gaat er in een opwarmmaaltijd?
Een gemiddelde maaltijd kent 3 afzonderlijke onderdelen. Allereerst is het belangrijk dat er genoeg groenten in zitten. Daarbij heb je een koolhydraatrijk product als aardappelen of pasta. En ter afsluiting heb je vlees, vis of een vleesvervanger met voldoende eiwitten. Bij sommige leveranciers kan je dit helemaal zelf samenstellen. Je kunt genieten van 100% Hollandse kost, verse seizoensmaaltijden en Wereldgerechten. O.a. Ribkarbonade in jus & Procureur lapje met prei a la crème en aardappel.

Hoe moet ik de thuismaaltijd verwarmen?
Het gereedmaken van een koelverse- of diepvriesmaaltijd is eenvoudig. Je plaatst de maaltijd ongeveer 30 – 40 minuten op 100 – 120 graden celsius in de oven. Als dit te lang duurt dan kun je ook kiezen voor de magnetron. Bij een gemiddelde maaltijd lukt dat in ongeveer 6 tot 12 minuten op 600 – 750 watt. Kies je specifiek voor een warme tafeltje dekje service? Dan wordt het (vaak door een vrijwilliger) warm bezorgd in Zwartebroek.

Wat zijn de gemiddelde kosten van een bezorgmaaltijd in Zwartebroek?
De prijzen van de verschillende maaltijden zijn heel wisselend. Elke aanbieder hanteert zijn eigen prijzen. Vooral het soort maaltijd zie je terug in de prijs. Een gemiddelde diepvriesmaaltijd is er vanaf €4,80. Een dagverse maaltijd is net wat duurder geprijsd (gemiddeld €5,85. Voor een warme levering (tafeltje dekje) betaal je ongeveer €8,00 tot €9,00 incl. bezorging. Wil je een complete maaltijd? Vaak kan je ook kiezen voor soepen (vanaf €1,30) en/of een toetje na (vanaf €1,25).

Waar kan ik maaltijden krijgen?
Verse maaltijden worden via allerlei winkels aangeboden. Er zijn natuurlijk supermarkten en verswinkels als groenteboeren en slagers. De maaltijden liggen vaak gewoon in de winkel. Sommige van deze winkels doen ook aan bezorgen. Ten tweede is er de maaltijdservice Zwartebroek. Het gaat hier om professionele keukens die elke week (met een vaste bezorger) bij je thuis komen. Tenslotte bestaan er ook nog zorgverleners en wijkrestaurants die hiervoor een speciale maaltijdvoorziening hebben ontwikkeld.

Bestaan er financiële tegemoetkomingen (subsidies) in de gemeente Barneveld?
Via de info op www.barneveld.nl bekijk je alles over regelingen en subsidies. Je vind hier bijvoorbeeld uitleg over maaltijdhulp die vanuit de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO) wordt gefaciliteerd. Daarbij zijn er landelijk regelingen via de WLZ, de speciale zorgverzekeringswet (ZVW) en mogelijk ook de bijzondere bijstand. Vooraf moet u eerst documenten overleggen m.b.t. het inkomen en/of het vermogen.