Proefpakket: 4 koelverse maaltijden voor €25,-

header-uitgekookt

Dagvers gekookt met maximale versheid

Vrijblijvend bestellen, gratis bezorging

Nu 4 maaltijden voor slechts €25,00

Proefpakket: 6 vriesverse maaltijden voor €29,99

Diepvriesmaaltijden, lange houdbaarheid

Keuze uit 150 verschillende gerechten

Nu 6 maaltijden voor slechts €29,99

Kant en klaar maaltijden Voorthuizen

Wil je verse kant en klaar maaltijden bestellen in Voorthuizen? Aan de hand van deze site vind je alles wat je moet weten. Zo gaan we verder in op wat een maaltijdservice is, en voor wie het geschikt is. Tevens bespreken we de diverse soorten gerechten. Je kunt natuurlijk ook direct organisaties vergelijken. Bedrijfsmatig bestellen? Dan kun jij onderzoeken wat de bedrijfsmatige oplossingen zijn. Opwarmmaaltijden bevallen de meest klanten erg goed. Ze smaken ontzettend goed en je warmt ze eenvoudig en snel op. De specifieke kooktechnieken voor deze gerechten zijn erg innovatief. Heb je nog brandende vragen? Onderzoek dan eerst onze paragraaf met vragen & antwoorden. Wil je volgende week al maaltijden in huis halen? Profiteer dan snel van het voordeel van een proefpakket.

RegioGelderland
GemeenteBarneveld
PlaatsVoorthuizen
Postcode3781
Website gemeentewww.barneveld.nl
kant-en-klaar-maaltijden-voorthuizen

Kant-en-klaar maaltijden zelf ervaren?

Vergelijk de lopende aanbiedingen en proef de smaken met het proefpakket

Waarom kiezen voor een maaltijdservice in Voorthuizen?

Ben jij geen goede kok? Zoek jij naar opties voor meer tijd voor jezelf? Zo’n smakelijke kant en klaar maaltijd is een prettige ervaring. De inkopen hoef je niet zelfstandig te doen en de maaltijd staat in korte tijd op tafel. Steeds meer Nederlanders maken er gebruik van. Probeer onder andere: Varkenshaas boontjes schotel & Gepaneerde varkensschnitzel. In het gedeelte hierna lees je informatie over allerlei soorten groepen die veel kunnen hebben aan een maaltijdservice:

 • Senioren en ouderen: 70-plussers laten doorgaans opwarmmaaltijden thuisbezorgen. Met behulp van senioren maaltijden kunnen zij vaak nog jarenlang zelfstandig thuis blijven wonen. De producten bevatten belangrijk voedingsstoffen, zijn zoveel mogelijk vrij van toevoegingen en E-nummers en zijn simpel op te warmen. Voor de oudere doelgroep zijn deze speciaal ontwikkelde gerechten cruciaal. Bijvoorbeeld om een hoge bloeddruk tegen te gaan en ook om mentaal gezond te blijven. Het aanbod met dieetmaaltijden groeit daarbij snel. Voor zo’n beetje ieder dieet en/of leefstijl zijn er wel oplossing te vinden. U kunt denken aan gemalen, zoutarm, eiwitrijk, lactosevrij, en diabetes, koolhydraatarm, vetarm, vegetarisch.
 • Hulpbehoevenden: Mensen met een (verstandelijke) beperking kunnen vaak met kant-en-klaar maaltijden goed uit de voeten. Hierdoor is er minder directe zorg noodzakelijk. Wanneer mensen last hebben van kauw- of slikproblemen, dan bieden gemalen- en vloeibare maaltijden ook vaak uitkomst.
 • Jonge gezinnen: In veel families is het vaak een drukte van jewelste. Studie, werk en hobby’s vragen veel van onze tijd. Een verse maaltijd op tafel zetten lukt dan niet altijd. Met gezonde kant-en-klaar maaltijden kan elk gezinslid genieten van lekker eten. De tijd die je bespaart kun je besteden aan leuke dingen.
 • Eenpersoonshuishoudens: Studie, muziek en familie en vrienden: we hebben een bomvolle agenda. Iedere avond voor jezelf koken is soms teveel gevraagd. Kiezen voor een kant-en-klaar maaltijd is dan een uitstekend idee die ook nog eens erg voedzaam zijn. Ze worden bereid met verse ingrediënten en er zitten niet zoveel onnodige toevoegingen in.

Kant-en-klare maaltijden aan huis in Voorthuizen: wat moet ik kiezen?

Als je interesse hebt in gezonde thuismaaltijden in Voorthuizen dan heb je feitelijk drie alternatieven: koelverse-, diepvries-, en tafeltje dekje maaltijden. Iedere maaltijd heeft zo zijn voors en tegens. Hieronder lees je meer over de afwisseling binnen het wekelijkse aanbod, financiën, kwaliteit en bezorging.

 1. De koelverse maaltijd wordt door een professionele kok met dagverse ingrediënten bereid. De maaltijden worden 1 of 2 keer per week bij je thuisbezorgd. Je kunt deze bewaren in de koelkast. De gerechten zijn enkele dagen houdbaar.
 2. Een diepvriesmaaltijd bezorgen in Voorthuizen? Deze wordt na de bereiding verwerk, geportioneerd en teruggevroren. Dit garandeert de smaak en versheid. Zo zijn ze maandenlang houdbaar. Gewoonlijk elke 2 weken op locatie geleverd.
 3. Een Tafeltje dekje maaltijd wordt opgewarmd aan huis bezorgd. Zeker praktisch op het moment dat u niet meer kunt koken en als ook het opwarmen van een maaltijd niet lukt. Vaak verzorgd door een lokale stichting.
bezorgmaaltijd-voorthuizen

Landelijke maaltijdservices vergelijken

In de tabel hierna doorzoek je eenvoudig een database met landelijke keukens voor warme maaltijden in Voorthuizen. Per instantie bekijk je relevante zaken zoals assortiment en de tarieven. Selecteer een organisatie om onze ervaringen te lezen.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Bestel extra boodschappen mee
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Kleinschalige bezorgservices van senioren maaltijden

Hierna bieden we een lijst met regionale instellingen. Dit kunnen zijn cateraars, zorginstellingen, supermarkten, slagerijen, welzijnsorganisaties. Op dit portaal vind je ook adresgegevens van partijen in Eemdijk, Soesterberg en Kootwijk.

LeverancierAdresPostcodePlaats
Slagerij MulderijSmidsplein 133781 GRVoorthuizen
Home InsteadMuurhuizen 181a3811 EGAmersfoort
SPAR BakkerWolweg 243776 LPStroe
BuurtzorgEssenerweg 323774 CCKootwijkerbroek
Restaurant van de KoperhorstPaladijnenweg 2753813 KAAmersfoort
SPAR MaaltijdserviceHessenweg 188b Hessenweg3791 PNAchterveld
Slagerij SchutPieter Stastokerf 33813 PPAmersfoort
Keurslager JansenEuterpeplein 48A3816 NRAmersfoort
BuurtzorgDamweg 533785 LJZwartebroek
BuurtzorgNoordersingel 19A3781 XHVoorthuizen
Database met regionale instanties van opwarmmaaltijden. Wilt u iet toevoegen of verwijderen? Neem contact met ons op!

Maaltijden voor bedrijven in Voorthuizen

Ook bedrijven kunnen profiteren van speciale bedrijfsmaaltijden. Bijvoorbeeld voor een koopavond. Vaak kan er niet worden gekookt op kantoor. De zakelijke maaltijdservice kan eenvoudig grote of kleine bestellingen afleveren. Dit kan op dagelijkse of wekelijkse basis zijn. Zorg wel dat er genoeg koelruimte is. Verderop behandelen we diverse opties van maaltijdleveranciers voor bedrijven.

 • Kantoren en fabrieken laten vaak een overwerkmaaltijd bezorgen. Dat is interessant voor bijvoorbeeld een avonddienst of wanneer een vergadering uitloopt. In dit soort situaties wil je graag de mogelijkheid bieden om op kantoor een warme maaltijd te nuttigen.
 • Ook zorgorganisaties (kleinschalige woonvormen en/of dagbesteding) willen hun bewoners voorzien van een dagelijkse warme maaltijd. Dit gebeurt ook dikwijls in een seniorenrestaurant. Vaak hebben ze afspraken gemaakt met erkende aanbieders van magnetronmaaltijden in Voorthuizen. Zo betalen cliënten niet teveel voor hun maaltijd.
 • Ook thuiszorgorganisaties hebben banden met plaatselijke maaltijdvoorzieningen. Via deze zorgbedrijven kan soms een levering worden ingepland voor de warme tafeltje dekje service (dagelijks aan huis). In sommige gevallen ondersteunen ze ook bij het bereiden en klaarzetten van het eten.
 • Ook organisaties zoals een BSO, kinderopvang of kinderdagverblijf kunnen ouders verder ondersteunen met kant-en-klaar maaltijden. De kids kunnen daardoor een lekkere en gezonde maaltijd krijgen rond half 6 in de avond.

Koelverse- en diepvriesmaaltijden bij u thuis laten bezorgen?

Ontdek de mogelijkheden: groenterijke gerechten snel op tafel!


FAQ: belangrijke thema’s rondom maaltijdbezorging aan huis

Zijn kant-en-klaar maaltijden wel gezond?
De hedendaagse kant-en-klare gerechten komen goed uit de test. Ze bevatten veel minder toevoegingen als zout en e-nummers dan vroeger het geval was. Het Voedingscentrum geeft suggesties voor waar een gezonde warme maaltijd in Voorthuizen de basis aan moet voldoen. In het recept moet minimaal 150 gram groente zijn verwerkt, niet te veel zout, bij voorkeur met volkoren graanproducten, maximaal 100 gram vlees of vis per persoon en voldoende eiwitten. Op het etiket op de verpakking vind je een overzicht met voedingswaarden als energie, vetten, koolhydraten en vezels. 1 portie bevat mag zo’n 700 Kcal bevatten.

Wat is de samenstelling van een opwarmmaaltijd?
Het avondeten wordt gevormd door 3 onderdelen. Ten eerste zijn dit groenten, vaak van het seizoen. Verder heb je een volkoren product of aardappelen. Afsluitend heb je vlees, vis of een vleesvervanger met voldoende eiwitten. Met name bij koelvers wisselt het menu wekelijks. Zo zijn er Hollandse maaltijden, gerechten met producten van het seizoen en inspirerende recepten. Denk aan Bami goreng met rundvlees en Push Up Meatballs.

Hoe moet ik een thuismaaltijd opwarmen?
Het opwarmen van een koelverse- of diepvriesmaaltijd is simpel. Dit kan in ongeveer 25 – 40 minuten op 100 – 120 graden celsius in de oven. Als je toch wat sneller wilt eten dan kan het ook in de magnetron. Meestal verwarm je het in circa 6 – 12 minuten op 500 – 650 watt. Wil je liever gebruik maken van een warme tafeltje dekje service? Dan worden de kant en klaar maaltijden warm bezorgd in Voorthuizen.

Wat betaal ik voor een bezorgmaaltijd in Voorthuizen?
De tarieven van maaltijden aan huis zijn heel divers. Elke bezorgservice werkt met andere prijzen. Vooral het soort maaltijd dat je kiest beïnvloedt de prijs. Een diepvriesmaaltijd is er al vanaf €4,90. Een dagverse maaltijd is doorgaans net wat duurder (circa €6,50. Voor warme levering aan huis (tafeltje dekje) betaal je al gauw €2,00 extra. Wil je een complete maaltijd? Bij veel organisaties kan je ook de keuze maken voor soepen (vanaf €1,25) en nagerecht (vanaf €1,15).

Bij welke bedrijven kan ik terecht?
Verse maaltijden worden via allerlei winkels aangeboden. Denk dan bijvoorbeeld aan slagers, bakkers en supermarkten. De maaltijden liggen vaak gewoon in de winkel. Soms is bezorging aan huis ook mogelijk. Als tweede mogelijkheid is er de maaltijdservice Voorthuizen. Het betreft cateraars en/of gespecialiseerde keuken die door heel Nederland aan huis bezorgen. Tevens zijn er ook nog zorggroepen en wijkrestaurants die diverse maaltijdvoorzieningen aanbieden.

Zijn er subsidies beschikbaar vanuit de gemeente Barneveld?
Op www.barneveld.nl bekijk je alles over regelingen en subsidies. De gemeente vertelt hier hoe het zit met maaltijdhulp die vanuit de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO) wordt gefaciliteerd. Ook zijn er vaak ook tegemoetkomingen mogelijk die gebaseerd zijn op de WLZ, de bijzondere zorgverzekeringswet (ZVW) en soms ook de bijzondere bijstand (BZ). Men analyseert hiervoor allereerst het inkomen en/of het vermogen.