Proefpakket: 4 koelverse maaltijden voor €25,-

header-uitgekookt

Dagvers gekookt met maximale versheid

Vrijblijvend bestellen, gratis bezorging

Nu 4 maaltijden voor slechts €25,00

Proefpakket: 6 vriesverse maaltijden voor €29,99

Diepvriesmaaltijden, lange houdbaarheid

Keuze uit 170 verschillende gerechten

Nu 6 maaltijden voor slechts €32,50

Kant en klaar maaltijden Achterveld

Zoek je een leverancier voor verse kant en klaar maaltijden bestellen in Achterveld? Via onze site vind je tips en adviezen. We vertellen je wat een maaltijdservice is, en voor welke groepen / gezinssituaties het handig kan zijn. Ook gaan we verder in op de actuele maaltijd-mogelijkheden. Wil je komende week al eten laten komen? Ga dan naar voorzieningen vergelijken. Bestellen voor groepen? Ga dan onderzoeken wat de bedrijfsmatige oplossingen zijn. Er zitten veel positieve aspecten aan opwarmmaaltijden. Het geheel smaakt er lekker en het staan binnen 10 minuten warm op tafel. Daarbij zijn de maaltijden ook steeds gezonder. Wil je nog meer weten? Probeer dan eerst te zoeken binnen de veelgestelde vragen. Wil je volgende week al maaltijden in huis halen? Profiteer dan snel van het voordeel van een proefpakket.

RegioGelderland
GemeenteBarneveld
PlaatsAchterveld
Postcode3792
Website gemeentewww.barneveld.nl
kant-en-klaar-maaltijden-achterveld

Kant-en-klaar maaltijden uitproberen?

Bekijk interessante aanbiedingen en probeer een proefpakket

Wie maakt er gebruik van de maaltijdservice in Achterveld?

Vind jij koken niet leuk? Heb je behoefte aan een oplossing die tijd bespaart? Zo’n dagelijkse kant en klaar maaltijd kan voor iedereen geschikt zijn. De wekelijkse bezoekjes aan de supermarkt behoren tot het verleden en je hoeft niet zelf te koken. Steeds meer doelgroepen ontdekken het gemak. Zoals gerechten als: Vispotje in botersaus & Stamppot boerenkool. In onderstaande tekst tref je verschillende groepen die veel profijt hebben van een maaltijdservice:

 • Senioren en ouderen: Ouderen in Nederland hebben veel baat bij opwarmmaaltijden. Aan de hand van senioren maaltijden kunnen zij vaak nog jarenlang zelfstandig thuis blijven wonen. Deze gerechten zitten vol groenten, worden vers bereid zonder veel e-nummers en hoeven alleen maar even in de magnetron of oven. Voor senioren is een verantwoorde maaltijd een uitkomst. Bijvoorbeeld om fit en sterk te blijven of juist om op gewicht te komen en blijven. Ouderen hebben de keuze uit veel dieetmaaltijden. Voor bijna elk dieet of leefstijl zijn er wel oplossing te vinden. Denk bijvoorbeeld aanglutenvrij, eiwitrijk, zoutarm, lactosevrij, en diabetes, vegetarisch, koolhydraatarm, vetarm.
 • Hulpbehoevenden: Gehandicapten kunnen vaak met kant-en-klaar maaltijden goed uit de voeten. Door die kant-en-klaar oplossingen hebben ze minder zorg en ondersteuning nodig. Bij moeite met kauwen en slikken bieden gemalen- en vloeibare gerechten ook veel praktische voordelen.
 • Drukke gezinnen: Veel jonge families hebben een volle agenda. Studie, werk en hobby’s wisselen elkaar snel af. Even tussendoor koken is dan soms even teveel gevraagd. Met behulp van gezonde kant-en-klaar maaltijden hoeft op die drukke dagen niet direct iets ongezonds gegeten te worden. Zo blijft er in de avond tijd over voor andere dingen.
 • Alleenstaanden: Werk, muziek en andere vrijetijdsbestedingen: soms kan de druk erg groot zijn. Elke avond een gezonde maaltijd koken schiet er dan wel eens bij in. Kant-en-klaar is een uitstekend alternatief en het is vaak nog erg gezond ook. Ze worden bereid met verse ingrediënten en er worden weinig kunstmatige toevoegingen gebruikt.

Kant-en-klare maaltijden aan huis in Achterveld: waar kan ik uit kiezen?

Wanneer je je oriënteert op gezonde thuismaaltijden in Achterveld dan heb je 3 opties om uit te kiezen: diepvries, koelvers en tafeltje dekje (warm). Elke type maaltijd heeft zijn eigen pluspunten en minpunten. De maaltijden verschillen als het gaat om aantal maaltijden, financiën, houdbaarheid en betaal- en bezorgmogelijkheden.

 1. De koelverse maaltijd wordt dagvers gekookt met verse ingrediënten. De maaltijden worden 1 of 2 keer per week bij je thuisbezorgd. Je kunt deze bewaren in de koelkast. Veel aanbieders werken met een wekelijks wisselend menu.
 2. Een diepvriesmaaltijd bezorgen in Achterveld? Deze wordt na de bereiding verwerk, geportioneerd en teruggevroren. Smaak, geur en vitamines blijven zo optimaal behouden. Een groot voordeel is de lange houdbaarheid. Vaak 1 of 2 keer per maand op locatie geleverd.
 3. De Tafeltje dekje maaltijd wordt reeds opgewarmd bij je thuis geleverd. De oplossing op het moment dat u geen keuken heeft of als opwarmen simpelweg niet meer gaat. Er wordt geleverd op een vooraf besproken tijdstip.
bezorgmaaltijd-achterveld

Vergelijk diverse maaltijdservices

Hierna check je een overzicht met professionele organisaties voor warme maaltijden in Achterveld. Per bedrijf tref je details als het actuele aanbod en een prijsindicatie. Selecteer een maaltijdservice voor aanvullende details.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
170+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Bestel extra boodschappen mee
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Kleinschalige leveranciers van thuismaaltijden

In de tabel hierna bekijk je een database met regionale instellingen. Voorbeelden zijn slagerijen, welzijnsorganisaties, stichtingen, supermarkten, zorginstellingen. Op dit platform vind je ook informatie over maaltijdbezorging in Kootwijk, Stroe en Terschuur.

LeverancierAdresPostcodePlaats
SPAR MaaltijdserviceHessenweg 188b Hessenweg3791 PNAchterveld
Keurslager JansenEuterpeplein 48A3816 NRAmersfoort
BuurtzorgDamweg 533785 LJZwartebroek
BuurtzorgNoordersingel 19A3781 XHVoorthuizen
Keurslager BlomLeusderweg 1573818 ACAmersfoort
Slagerij SchutPieter Stastokerf 33813 PPAmersfoort
BuurtzorgJoannes Tolliusstraat 303818 NBAmersfoort
Grand Café BirkhovenSoesterweg 5333819 BAAmersfoort
Restaurant van de KoperhorstPaladijnenweg 2753813 KAAmersfoort
Home InsteadMuurhuizen 181a3811 EGAmersfoort
Overzicht met lokale bedrijven van kant-en-klaar maaltijden. Wijzigen of aanvullen? Informeer dan onze klantenservice.

Maaltijden voor bedrijven in Achterveld

Ook zakelijke klanten maken regelmatig gebruik van een bedrijfsmaaltijd. Denk dan o.a. aan personeel dat overwerkt. Op kantoor is er doorgaans geen gelegenheid om te koken. De zakelijke maaltijdservice levert snel een gezonde en betaalbare maaltijd af. Dit kan op dagelijkse of wekelijkse basis zijn. De maaltijden vragen wel om de nodige koelruimte. Hieronder beschrijven we enkele voorbeeldsituaties van dagverse maaltijden voor bedrijven.

 • Kantoren kunnen veel profijt hebben van overwerkmaaltijden. Zoals tijdens praktijkdagen die in de avond doorgaan of als er klanten over de vloer komen. In die gevallen kun je als verantwoord bedrijf een warme maaltijd faciliteren.
 • Ook gecentraliseerde zorgbedrijven (denk aan individuele dagbesteding en woonlocaties) bieden hun bewoners en cliënten een dagelijkse warme maaltijd. Het seniorenrestaurant biedt soms ook ruimte voor bezoekers. Vaak is dit contractueel geregeld met professionele bezorgers van magnetronmaaltijden in Achterveld. Bewoners kunnen vaak zelf gerechten kiezen.
 • Ook thuiszorgorganisaties hebben banden met plaatselijke maaltijdvoorzieningen. Via dergelijke instellingen kun je tips en info aanvragen voor het bezorgen van warme tafeltje dekje gerechten. Zij kunnen ook helpen bij het opwarmen of eten van de maaltijden.
 • Ook de kinderopvang (zoals kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang locaties) bieden vaak kant-en-klaar maaltijden als extra service. De kids kunnen zodoende een voedzame, smakelijke en lekkere maaltijd gebruiken (zodat ze dat thuis niet meer hoeven te doen).

Koelverse- en diepvriesmaaltijden thuis laten bezorgen

Ontdek de mogelijkheden: de lekkerste en meest voedzame menu’s binnen enkele minuten klaar!


FAQ: veel voorkomende vragen betreffende maaltijdbezorging aan huis

Hoe gezond zijn kant en klaar maaltijden?
Kant-en-klare gerechten zijn de laatste jaren flink verbeterd. Er zitten minder e-nummers, zout en andere toevoegingen in vergeleken met 5 – 10 jaar terug. Het Voedingscentrum geeft aan waar een gezonde warme maaltijd in Achterveld aan moet voldoen. Altijd zo’n 150 gram groente, weinig zout (max 2 gram), gebruikmakend van volkoren producten, niet meer dan 100 gram vis/vlees p.p. en indien mogelijk met 25 gram eiwit of meer. Op het etiket op de verpakking vind je een overzicht met de exacte voedingswaarden. Qua voedingswaarden nooit meer dan 650/700 Kcal.

Wat is de samenstelling van een opwarmmaaltijd?
Een doorsnee-maaltijd kent 3 aspecten. Allereerst een ruime portie groenten. Verder heb je een volkoren product of aardappelen. En natuurlijk heb je vlees, vis of een vleesvervanger met voldoende eiwitten. Het assortiment kan per week verschillen. Je hebt de keuze uit Typisch Nederlandse maaltijden, recepten met producten van het seizoen en culinaire verrassingen. Zoals Kervelroomsoep of Kipstoverij met spekjes en rucolastamppot.

Hoe moet ik mijn thuismaaltijd opwarmen?
Het opwarmen van een koelverse- of diepvriesmaaltijd is eenvoudig. Dit doe je in circa 30 minuten op 120 graden in de oven. Duurt dit te lang? Dan gebruik je eenvoudig de magnetron. Bij een reguliere maaltijd gaat dit in zo’n 5 – 10 minuten op 600 – 850 watt. Gaat jouw voorkeur uit naar een warme tafeltje dekje service? Dan worden de kant en klaar maaltijden warm bezorgd in Achterveld.

Wat zijn de gemiddelde kosten van een bezorgmaaltijd in Achterveld?
De prijzen die de maaltijdservices hanteren kunnen enorm verschillen. Elke bezorgservice heeft weer andere prijzen en voorwaarden. Vooral het soort maaltijd heeft zijn doorwerking op de prijs. Diepvriesmaaltijden zijn er vaak al vanaf €4,65. Een dagverse maaltijd heeft een iets hoger prijskaartje (zo’n €6,55. Voor een warme levering aan huis (tafeltje dekje) geldt natuurlijk een toeslag van zo’n €1,50 – €2,00. Heb je graag iets voor en na? Kies dan ook soep vooraf (vanaf €1,60) en ijs/vla of een ander dessert (vanaf €1,35).

Welke soorten leveranciers zijn er?
In elke regio zijn diverse bedrijven actief met hun service. Onder andere verswinkels, eetzaken en supermarkten. Deze organisaties hebben doorgaans een voorraad met eten. Soms wordt er ook bezorgd. In aanvulling daarop is er de maaltijdservice Achterveld. Dat zijn bijvoorbeeld speciaal ingerichte keukens die wekelijks maaltijden aan huis bezorgen. Tevens is het af en toe ook mogelijk langs te gaan bij zorginstellingen en wijkrestaurants waar je terecht kunt voor verschillende maaltijdvoorzieningen.

Zijn er subsidies beschikbaar vanuit de gemeente Barneveld?
Aan de hand van www.barneveld.nl wordt beschreven wat je qua subsidies kunt verwachten. Je leest hier o.a. hoe het zit met maaltijdhulp die via de WMO kan worden aangeboden. Ook bestaan er andere regelingen die gebaseerd zijn op de WLZ, de bijzondere zorgverzekeringswet (ZVW) en mogelijk ook de bijzondere bijstand. Daarbij kijkt men naar het spaarvermogen en actuele inkomen.