Proefpakket: 4 koelverse maaltijden voor €25,-

header-uitgekookt

Dagvers gekookt met maximale versheid

Vrijblijvend bestellen, gratis bezorging

Nu 4 maaltijden voor slechts €25,00

Proefpakket: 6 vriesverse maaltijden voor €29,99

Diepvriesmaaltijden, lange houdbaarheid

Keuze uit 170 verschillende gerechten

Nu 6 maaltijden voor slechts €32,50

Kant en klaar maaltijden Terschuur

Ben jij op zoek naar een aanbieder voor verse kant en klaar maaltijden bestellen in Terschuur? Hieronder check je tips en adviezen. Zo gaan we verder in op wat een maaltijdservice precies is, en welke huishoudens daarvan gebruik zouden kunnen maken. Ook leggen we alles uit over de actuele gerecht-mogelijkheden. Uitleg overslaan en direct bestellen? Ga dan maaltijdservices vergelijken. Bestellen voor groepen? Ga dan zakelijke mogelijkheden bekijken. Opwarmmaaltijden bevallen de meest klanten erg goed. Ze smaken ontzettend goed en iedereen kan ze in principe moeiteloos zelf verwarmen. Daarbij zijn de maaltijden ook steeds gezonder. Heb je vragen voor onze medewerkers? Surf dan eerst verder naar de meestgestelde vragen. Wil je vandaag nog bestellen? Profiteer dan snel van het voordeel van een proefpakket.

RegioGelderland
GemeenteBarneveld
PlaatsTerschuur
Postcode3784
Website gemeentewww.barneveld.nl
kant-en-klaar-maaltijden-terschuur

Genieten van kant-en-klaar maaltijden?

Bekijk de huidige aanbiedingen en vraag een proefpakket aan

Waarom kiezen voor een maaltijdservice in Terschuur?

Ben jij geen goede kok? Heb je behoefte aan een oplossing die tijd bespaart? Zo’n smaakvolle kant en klaar maaltijd neemt veel werk uit handen. Je bent niet meer afhankelijk van anderen en jij bespaart veel tijd in de keuken. We zien een sterke toename in interesse in deze maaltijden. Zoals gerechten als: Hollandse erwtensoep met rookworst & Verse fruitsalade. Hieronder beschrijven we allerlei soorten groepen die gebruikmaken van de maaltijdservice:

 • Senioren / bejaarden: Ouderen in Nederland krijgen vaak opwarmmaaltijden aan huis. Aan de hand van senioren maaltijden kunnen zij langer zelfstandig thuis blijven wonen. Deze kant-en-klaar producten zijn tegenwoordig erg gezond, worden vers bereid zonder veel e-nummers en warmt men binnen een paar minuten op. Voor 70-plussers is een verantwoorde maaltijd extra belangrijk. Bijvoorbeeld om een gezonde bloeddruk te krijgen of om gewicht te verliezen. Het aanbod met dieetmaaltijden groeit daarbij snel. Voor bijna elk dieet of leefstijl zijn er wel oplossing te vinden. Denk bijvoorbeeld aanlactosevrij, zoutarm, eiwitrijk, glutenvrij, en vegetarisch, vetarm, koolhydraatarm, natriumarm.
 • Hulpbehoevenden: Mensen met een beperking hechten ook veel waarde aan kant-en-klaar maaltijden. Mede door deze producten hoeft er minder zorg ingekocht te worden. In het geval van kauw- en slikproblemen bieden vloeibare en gemalen gerechten ook veel pluspunten.
 • Jonge gezinnen: Families met thuiswonende kinderen hebben het razend druk. Werk, hobbies, sporten en studeren vereisen een goede planning. Even snel een maaltijd maken lukt dan niet altijd. Aan de hand van gezonde kant-en-klaar maaltijden kan het hele gezin toch gezond eten. Dat maakt ook dat iedereen ontspannen aan tafel zit.
 • Alleenstaanden: School, werken, sport en andere bezigheden: er komt dagelijks heel veel op ons af. Elke avond een gezonde maaltijd koken kan dan vaak lastig zijn. Zo nu en dan een kant-en-klaar maaltijd kan erg handig zijn en het is vaak nog erg gezond ook. Er zitten lekker veel groenten in en de recepten bevatten weinig e-nummers en smaakstoffen.

Kant-en-klare maaltijden aan huis in Terschuur: wat zijn de mogelijkheden?

Als jij kijkt naar alternatieven voor gezonde thuismaaltijden in Terschuur dan bestaan er 3 varianten: Vriesvers (diepvries), koelvers en warm (tafeltje dekje). Elke soort maaltijd heeft zowel voor- als nadelen. Let goed op de verschillen in hoe groot het aanbod is, tarieven, kwaliteit en bezorgopties.

 1. Een koelverse maaltijd wordt door een professionele kok met dagverse ingrediënten bereid. De bezorging vindt 1 of 2 keer per week plaats. De maaltijden bewaar je in de koelkast. Het eten is houdbaar tot zo’n 5 dagen na levering.
 2. Een diepvriesmaaltijd bezorgen in Terschuur? Deze wordt na bereiding direct ingevroren. De smaak (en vitamines) blijven hierdoor goed behouden. Zo zijn ze maandenlang houdbaar. Gewoonlijk elke week 1 keer bij je thuisbezorgd.
 3. Een Tafeltje dekje maaltijd wordt reeds opgewarmd bij je thuis geleverd. Zeker praktisch in situatie waarbij u niet meer kunt koken of als opwarmen simpelweg niet meer gaat. De bezorging ligt vaak in handen van lokale vrijwilligers.
bezorgmaaltijd-terschuur

Vergelijk verschillende maaltijdservices

In de tabel hierna doorzoek je eenvoudig een overzicht met professionele aanbieders van warme maaltijden in Terschuur. Per bezorgservice verstrekken we specificaties zoals assortiment en een prijsindicatie. Kies een instantie voor aanvullende details.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
170+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Bestel extra boodschappen mee
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Regionale aanbieders van kant-en-klaar maaltijden

Hierna tref je een verzameling plaatselijke maaltijdservices. Dit kunnen zijn slagerijen, cateraars, stichtingen, supermarkten, welzijnsorganisaties. Elders op deze website vind je ook leveranciers in Soesterberg, Kootwijkerbroek en Stroe.

LeverancierAdresPostcodePlaats
BuurtzorgNoordersingel 19A3781 XHVoorthuizen
Restaurant van de KoperhorstPaladijnenweg 2753813 KAAmersfoort
Slagerij MulderijSmidsplein 133781 GRVoorthuizen
SPAR BakkerWolweg 243776 LPStroe
Slagerij SchutPieter Stastokerf 33813 PPAmersfoort
Home InsteadMuurhuizen 181a3811 EGAmersfoort
Keurslager JansenEuterpeplein 48A3816 NRAmersfoort
Keurslager BlomLeusderweg 1573818 ACAmersfoort
SPAR MaaltijdserviceHessenweg 188b Hessenweg3791 PNAchterveld
BuurtzorgDamweg 533785 LJZwartebroek
Weergave met gemeentelijke bedrijven van magnetronmaaltijden. Aanvullen of wijzigen? Verstuur dan een email naar onze medewerkers.

Maaltijden voor bedrijven in Terschuur

Ook kantoren en bedrijven maken veelvuldig gebruik van bedrijfsmaaltijden. Bijvoorbeeld voor overwerkers. Bedrijven / kantoren hebben vaak geen eigen keuken. Een zakelijke maaltijdservice zorgt dat er altijd voedzame maaltijden op voorraad zijn. Dit kan op bestelling, maar ook op abonnementsbasis. Er moet natuurlijk wel voldoende koelruimte beschikbaar zijn. Hierna behandelen we een aantal voorbeelden van maaltijdenservices voor bedrijven.

 • Bedrijven laten vaak een overwerkmaaltijd bezorgen. Zoals tijdens praktijkdagen die in de avond doorgaan of als het personeel ‘s avond overwerkt. Als bedrijf wil je dan natuurlijk attent zijn en zorgen dat er een lekkere warme maaltijd op hen staat te wachten.
 • Ook veel zorginstellingen (o.a. woongroepen en dagbestedingen) bieden hun bewoners en cliënten een dagelijkse warme maaltijd. Vaak kunnen gasten ook mee-eten in het seniorenrestaurant. Normaliter hebben ze een overeenkomst met bekende bedrijven voor magnetronmaaltijden in Terschuur. Zo betalen cliënten niet teveel voor hun maaltijd.
 • Diverse thuiszorgorganisaties bieden maaltijdondersteuning via regionale maaltijdvoorzieningen. Via de thuiszorgbedrijven kan je advies inwinnen over het laten leveren van maaltijden op vaste dagen. Zij kunnen ook helpen bij het opwarmen en/of het toedienen van de maaltijd.
 • Ook het kinderdagverblijf, de kinderopvang of BSO-locaties kunnen ouders verder ondersteunen met kant-en-klaar maaltijden. Kinderen kunnen daardoor een voedzame, smakelijke en lekkere maaltijd nemen (zodat ze dat thuis niet meer hoeven te doen).

Koelverse- of diepvriesmaaltijden thuisbezorgd

Ervaar het gemak: voedzame gerechten zonder moeite op te warmen!


FAQ: veelgestelde vragen en antwoorden over maaltijdbezorging aan huis

Hoe zit het met de gezondheid van kant-en-klaar maaltijden?
Het imago van kant-en-klare gerechten is flink opgepoetst. Er zitten minder e-nummers, zout en andere toevoegingen in als we dat vergelijken met vroeger. Het Voedingscentrum geeft aan waar een gezonde warme maaltijd in Terschuur in Nederland aan moet voldoen. Tussen de 175 en 200 gram groente, natriumarm, bij voorkeur met volkoren graanproducten, maximaal 100 gram vlees, vis, ei, tahoe of tempé en natuurlijk minimaal 25 gram eiwit. Op de beschrijving vind je een overzicht met de voedingswaarden en eventuele kunstmatige toevoegingen. Er geldt een maximum van 700 Kcal per persoon.

Wat gaat er in een opwarmmaaltijd?
Een normale kant en klaar maaltijd kent normaal gesproken 3 elementen. Allereerst heb je natuurlijk de groenten. Vaak combineer je dit met koolhydraten (aardappelen, pasta). En als laatste heb je vlees, vis of een vleesvervanger met voldoende eiwitten. Bij veel aanbieders wisselt het menu per week. Qua menu kan je veel kanten op. Je hebt typische Hollandse recepten, verse seizoensmaaltijden en culinaire inspiratie. Onder andere Gegrilde kippenbout, groentemix, aardappelpuree of Koolvis, broccoli, kruidenpuree.

Hoe moet ik een thuismaaltijd opwarmen?
Het verwarmen van een koelverse- of diepvriesmaaltijd is niet ingewikkeld. Dit doe je in circa 30 – 40 minuten op 125 graden in de oven. Als dit te lang duurt dan zet je gewoon de magnetron aan. Bij een doorsnee-maaltijd doe je dit in circa 4 – 10 minuten op 600 – 850 watt. Gaat jouw voorkeur uit naar een warme tafeltje dekje service? Dan wordt het (vaak door een vrijwilliger) warm bezorgd in Terschuur.

Wat is de prijs van een bezorgmaaltijd in Terschuur?
De prijzen die de maaltijdservices hanteren kunnen enorm verschillen. Elke aanbieder heeft andere prijzen en bezorgkosten. Voornamelijk de maaltijdvorm heeft effect op de kosten. Een gewoon goede diepvriesmaaltijd is er al voor €4,70. Een dagverse maaltijd komt net wat hoger uit (om en nabij de €6,25. Voor een warme levering (tafeltje dekje) geldt natuurlijk een toeslag van zo’n €1,50 – €2,00. Wil je meer luxe? Neem dan ook een soepje (vanaf €1,55) en dessert (vanaf €0,90).

Welk type leveranciers zijn er?
Verse maaltijden worden via allerlei winkels aangeboden. De meest voor de hand liggende optie zijn supers en verswinkels. De gerechten liggen gewoon in de schappen van deze winkels. Het is dus niet noodzakelijk om vooraf te bestellen. In aanvulling daarop kan je je wenden tot de maaltijdservice Terschuur. Het betreft speciaal ingerichte keukens die op bestelling wekelijks maaltijden bezorgen aan huis. Tevens is het af en toe ook mogelijk langs te gaan bij zorginstellingen en wijkrestaurants die ook een maaltijdvoorziening bieden.

Bestaan er financiële tegemoetkomingen (subsidies) in de gemeente Barneveld?
Via www.barneveld.nl bekijk je alles over regelingen en subsidies. Zo is er de mogelijkheid voor maaltijdhulp die via de WMO wordt verstrekt. Tevens zijn er vaak ook tegemoetkomingen mogelijk via de WLZ, onderdelen uit de zorgverzekeringswet (ZVW) en soms ook de bijzondere bijstand (BZ). Men analyseert hiervoor allereerst het inkomen, vermogen en de zorgindicatie.