Proefpakket: 4 koelverse maaltijden voor €25,-

header-uitgekookt

Dagvers gekookt met maximale versheid

Vrijblijvend bestellen, gratis bezorging

Nu 4 maaltijden voor slechts €25,00

Proefpakket: 6 vriesverse maaltijden voor €29,99

Diepvriesmaaltijden, lange houdbaarheid

Keuze uit 170 verschillende gerechten

Nu 6 maaltijden voor slechts €32,50

Kant en klaar maaltijden Garderen

Wil jij vandaag nog lekkere kant en klaar maaltijden bestellen in Garderen? Via onze site bieden we alles wat je moet weten. Zo gaan we verder in op wat een maaltijdservice precies is, en voor welke groepen mensen het een uitkomst biedt. Verder behandelen we ook de huidige type maaltijden. Je kunt natuurlijk ook direct leveranciers vergelijken. Voor een organisatie bestellen? Voor die situaties kun je onderzoeken wat de bedrijfsmatige oplossingen zijn. Opwarmmaaltijden hebben veel voordelen. Het eten is erg smaakvol en je warmt ze eenvoudig en snel op. De ontwikkeling van deze maaltijden heeft zeker niet stilgestaan. Zijn er onduidelijkheden? Bekijk dan eerst antwoorden op de veel voorkomende vragen. Wil jij gelijk een bestelling plaatsen? Bekijk dan de actuele aanbiedingen.

RegioGelderland
GemeenteBarneveld
PlaatsGarderen
Postcode3886
Website gemeentewww.barneveld.nl
kant-en-klaar-maaltijden-garderen

Kant-en-klaar maaltijden thuisbezorgen?

Bekijk de scherpe aanbiedingen en vraag een proefpakket aan

Wat biedt de maaltijdservice in Garderen?

Is koken voor jou geen leuke bezigheid? Heb je behoefte aan een oplossing die tijd bespaart? Zo’n gezonde kant en klaar maaltijd neemt veel werk uit handen. De inkopen hoef je niet zelfstandig te doen en je hoeft niet zelf te koken. Steeds meer Nederlanders maken er gebruik van. Populair zijn bijvoorbeeld: Rundvlees in saus en/of Stoofpotje peer, rundvlees en puree. In de box hieronder benoemen we enkele voorbeelden van groepen mensen die regelmatig gebruik maken van een maaltijdservice:

 • Bejaarden: Senioren hebben veel baat bij opwarmmaaltijden. Via speciale senioren maaltijden is het makkelijk om langer zelfstandig te wonen. Deze etenswaren zijn super gezond, zijn niet zo zout en vet en kan iedereen eenvoudig verwarmen. Voor bejaarden is een verantwoorde maaltijd essentieel. Bijvoorbeeld om de kans op hart- en vaatziekten te verlagen of om gewicht te verliezen. Er bestaan ook veel verschillende dieetmaaltijden. Voor bijna elk dieet of leefstijl is er een geschikte maaltijd. U kunt denken aan leefstijlen als gemalen, eiwitrijk, zoutarm, glutenvrij, en vetarm, vegetarisch, natriumarm, koolhydraatarm.
 • Hulpbehoevenden: Mensen met een (verstandelijke) beperking kunnen vaak met kant-en-klaar maaltijden goed uit de voeten. Door die service hoeft er minder zorg ingekocht te worden. Bij moeite met kauwen en slikken bieden vloeibare en gemalen gerechten ook veel pluspunten.
 • Families: Veel jonge families hebben een volle agenda. Werk, hobbies, sporten en studeren moeten allemaal in de agenda ingepast worden. Even snel een maaltijd maken kan dan wel eens voor problemen zorgen. Met gezonde kant-en-klaar maaltijden ben je flexibel, en kan iedereen op zijn/haar tijd iets gezonds eten. Dat maakt ook dat iedereen ontspannen aan tafel zit.
 • Starters: Een drukke baan, hobbies en andere vrijetijdsbestedingen: soms wordt er veel van je gevraagd. Elke dag iets gezonds klaarmaken lukt vaak gewoon niet. Op deze drukke dagen een kant-en-klaar maaltijd opwarmen is dan een goed idee en het zorgt ook voor afwisseling in je eetpatroon. Ze worden bereid met verse ingrediënten en er worden weinig kunstmatige toevoegingen gebruikt.

Kant-en-klare maaltijden aan huis in Garderen: welke soorten zijn er?

Als je graag gebruik wil maken van gezonde thuismaaltijden in Garderen dan heb je 3 opties om uit te kiezen: diepvries, koelvers en tafeltje dekje (warm). Elk type gerecht heeft weer zijn eigen kenmerken. Hieronder lees je meer over de afwisseling binnen het wekelijkse aanbod, budget, bewaaradviezen en aflevermogelijkheden.

 1. De koelverse maaltijd wordt vers bereid met seizoensgebonden producten. Daarna worden ze direct teruggekoeld en vacuüm verpakt. Je kunt deze bewaren in de koelkast. Het eten is houdbaar tot zo’n 5 dagen na levering.
 2. Een diepvriesmaaltijd bezorgen in Garderen? Dit type kent een ander proces. Nadat ze zijn gekookt wordt alles diep bevroren. Zo blijven smaak en structuur optimaal behouden. Na bezorging zet je het in de vriezer. Gewoonlijk per box van 6 gerechten op locatie geleverd.
 3. De Tafeltje dekje maaltijd wordt warm thuisbezorgd. De oplossing indien u zelf niet meer kunt koken en als een maaltijd opwarmen ook niet zelfstandig lukt. De bezorging ligt vaak in handen van lokale vrijwilligers.
bezorgmaaltijd-garderen

Beschikbare maaltijdservices vergelijken

In de volgende tabel tref je een overzicht met professionele bezorgers van warme maaltijden in Garderen. Per aanbieder bieden we relevante zaken zoals aanbod en de prijzen. Druk op de knop van een bedrijf voor een gedetailleerde review.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
170+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Bestel extra boodschappen mee
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Lokaal georiënteerde maaltijdvoorzieningen van senioren maaltijden

In onderstaand schema doorzoek je eenvoudig een verzameling regionale instellingen. Dit kunnen zijn welzijnsorganisaties, stichtingen, supermarkten, slagerijen, cateraars. Op deze website vind je ook organisaties in Stoutenburg, Stoutenburg Noord en Nijkerkerveen.

LeverancierAdresPostcodePlaats
Slagerij SchuitemanDorpsstraat 233886 ARGarderen
Restaurant MuchaDe Sterke Arm 13901 EKVeenendaal
Keurslager GeerseGarderenseweg 23882 AHPutten
Welzijn PuttenBrinkstraat 913881 BPPutten
Vitras – Santé PartnersNijverheidslaan 3T3903 ALVeenendaal
Keurslager BaarsKerkstraat 153891 ETZeewolde
BuurtzorgKerkewijk 923904 JGVeenendaal
Zorggroep CharimWiltonstraat 423905 KWVeenendaal
Slagerij van EngelenSpeulderweg 33886 LAGarderen
SPAR MaaltijdserviceSmidstraat 13886 AXGarderen
Overzicht met kleinschalige bezorgservices van senioren maaltijden. Aanvullen of wijzigen? Informeer dan onze klantenservice.

Maaltijden voor bedrijven in Garderen

Juist bedrijven maken veelvuldig gebruik van bedrijfsmaaltijden. Bijvoorbeeld voor ploegendiensten. De keukens in kantoorpanden zijn vaak summier. De zakelijke maaltijdservice kan flexibel en snel maaltijden afleveren. Dan kan eenmalig, maar ook middels een abonnement. De maaltijden vragen wel om de nodige koelruimte. Onderstaand behandelen we een aantal voorbeelden van maaltijdopties voor bedrijven.

 • Bedrijven en kantoren maken regelmatig gebruik van overwerkmaaltijden. Bijvoorbeeld bij een cursus of wanneer een meeting net wat langer doorgaat. Als werkgever wil je dan graag je personeel en/of klanten laten kiezen voor een warme maaltijd.
 • Ook zorgcentrums (denk aan individuele dagbesteding en woonlocaties) willen hun bewoners voorzien van een dagelijkse warme maaltijd. Soms kun je ook terecht in seniorenrestaurants. Meestal zijn daarvoor afspraken gemaakt met populaire aanbieders van magnetronmaaltijden in Garderen. Zo betalen cliënten niet teveel voor hun maaltijd.
 • Ook thuiszorgorganisaties beschikken over een netwerk met maaltijdvoorzieningen. Via deze instanties kun je in contact komen met leveranciers voor het thuisbezorgen van warme tafeltje dekje maaltijden. De medewerkers kunnen soms ook helpen bij het opwarmen of eten van de maaltijden.
 • Ook de BSO (kinderopvang en kinderdagverblijven) bieden vaak kant-en-klaar maaltijden als extra service. De kids kunnen daardoor een voedzame, smakelijke en lekkere maaltijd nemen rond half 6 in de avond.

Koelverse- en diepvriesmaaltijden bij u thuis laten bezorgen?

Profiteer van het gemak: een smaakvol en voedzaam gerecht binnen enkele minuten opwarmen!


FAQ: actuele onderwerpen aangaande maaltijdbezorging aan huis

Hoe gezond zijn kant en klaar maaltijden?
Kant-en-klare gerechten worden steeds beter getest. Ze bevatten veel minder toevoegingen als zout en e-nummers dan voorheen. Het Voedingscentrum vertelt precies waar een gezonde warme maaltijd in Garderen de basis aan moet voldoen. Minimaal 150 gram aan verse groente, weinig zout (max 2 gram), focus op graan- en volkoren ingrediënten, max. 100 gram aan vlees of vis en voldoende eiwitten. Op de sticker op de doos vind je vaak een tabel met voedingswaarden als zout, vet en overige toevoegingen. 1 portie bevat mag zo’n 700 Kcal bevatten.

Wat is de samenstelling van een opwarmmaaltijd?
De basissamenstelling van een gerecht kent 3 aspecten. Allereerst is het belangrijk dat er genoeg groenten in zitten. Daarnaast heb je zetmeelproduct als pasta, aardappelen. En ter afsluiting heb je iets eiwitrijks als vlees/vis of een vervanger. Veel aanbieders hebben wekelijks weer nieuwe gerechten. Qua menu kan je veel kanten op. Je hebt 100% Hollandse kost, recepten met producten van het seizoen en recepten van over de hele wereld. Zoals Preischotel met aardappelschijfjes in kaassaus & Tagliatelle, kip, paddestoelen.

Hoe warm ik de thuismaaltijd op in de magnetron?
Het klaarmaken van een koelverse- of diepvriesmaaltijd gaat heel gemakkelijk. Je plaatst de maaltijd ongeveer 20 minuten op 100 °C in de oven. Mocht je dit te lang duren dan kan het een stuk sneller met de magnetron. Normaal gesproken lukt dat al in 6 tot 12 minuten op 550 – 750 watt. Kies je specifiek voor een warme tafeltje dekje service? Dan worden de maaltijden warm bezorgd in Garderen.

Wat zijn de gemiddelde kosten van een bezorgmaaltijd in Garderen?
De prijzen die de maaltijdservices hanteren lopen flink uiteen. Elke leverancier hanteert zijn eigen prijzen. Vooral het soort maaltijd dat je kiest beïnvloedt de prijs. Diepvriesmaaltijden zijn er vaak al vanaf €4,90. Een dagverse maaltijd is doorgaans net wat duurder (gemiddeld €6,35. Voor warme levering aan huis (tafeltje dekje) geldt een meerprijs van ongeveer €2,00. Wil je jezelf echt verwennen? Vaak kan je ook kiezen voor soepen (vanaf €1,65) en dessert (vanaf €1,45).

Bij welke bedrijven kan ik terecht?
Verse maaltijden worden via allerlei winkels aangeboden. Ten eerst zijn er supermarkten en slagers. Deze bedrijven hebben vaak een dagverse voorraad. Sommige van deze winkels doen ook aan bezorgen. Ten tweede kan je gebruik maken van de maaltijdservice Garderen. Denk dan aan speciaal ingerichte keukens die zich volledig hebben toegelegd op het bezorgen van maaltijden aan huis. Tenslotte zijn er ook nog potentiële instanties zoals zorgorganisaties en wijkrestaurants waar je terecht kunt voor verschillende maaltijdvoorzieningen.

Hoe zit het met subsidies in de gemeente Barneveld?
Via www.barneveld.nl lees je alles over de huidige subsidieregelingen. Je vind hier bijvoorbeeld uitleg over maaltijdhulp die via de WMO (Wet Maatschappelijke Ondersteuning) wordt geregeld. Tevens bestaan er andere regelingen die gebaseerd zijn op de WLZ, de unieke zorgverzekeringswet (ZVW) en af en toe ook de bijzondere bijstand (BZ). Men analyseert hiervoor allereerst het inkomen en/of het vermogen.