Proefpakket: 4 koelverse maaltijden voor €25,-

header-uitgekookt

Dagvers gekookt met maximale versheid

Vrijblijvend bestellen, gratis bezorging

Nu 4 maaltijden voor slechts €25,00

Proefpakket: 6 vriesverse maaltijden voor €29,99

Diepvriesmaaltijden, lange houdbaarheid

Keuze uit 150 verschillende gerechten

Nu 6 maaltijden voor slechts €29,99

Kant en klaar maaltijden Geldrop-Mierlo

Ben jij op zoek naar een aanbieder voor lekkere kant en klaar maaltijden bestellen in Geldrop-Mierlo? Op deze pagina bekijk je aanvullende details. We omschrijven precies wat een maaltijdservice concreet kan bieden, en welke personen hiervan kunnen profiteren. Evenzeer behandelen we ook de huidige type gerechten. Ben je al overtuigd? Ga dan verder naar leveranciers vergelijken. Bedrijfsmatig bestellen? Dan kun jij zakelijke mogelijkheden bekijken. De opwarmmaaltijden kunnen veel werk uit handen nemen. Het geheel smaakt er lekker en het staat binnen mum van tijd op tafel. Daarbij zijn de maaltijden ook steeds gezonder. Kom je er nog niet helemaal uit? Scroll dan eerst naar beneden naar de FAQ (populaire vragen). Wil je graag snel genieten van lekkere gerechten? Bekijk dan de actuele aanbiedingen.

RegioNoord-Brabant
GemeenteGeldrop-Mierlo
PlaatsGeldrop-Mierlo
Postcode5664
Website gemeentewww.geldrop-mierlo.nl
kant-en-klaar-maaltijden-geldrop-mierlo

Genieten van kant-en-klaar maaltijden?

Bekijk alle aanbiedingen en probeer een proefpakket

Waarom kiezen voor een maaltijdservice in Geldrop-Mierlo?

Haal jij geen plezier uit koken? Wil je meer tijd overhouden voor leuke dingen? Zo’n gezonde kant en klaar maaltijd wordt vaak als positief ervaren. Je bent niet meer afhankelijk van anderen en de maaltijd staat in korte tijd op tafel. We zien een sterke toename in interesse in deze maaltijden. Populair zijn bijvoorbeeld: Shoarma met zuurkool en/of Varkens-groenteschotel. In onderstaande tekst vind je enkele voorbeelden van groepen mensen die het gemak van een maaltijdservice ervaren:

 • Ouderen: 75-plussers hebben veel baat bij opwarmmaaltijden. Geholpen door deze senioren maaltijden blijven senioren langer zelfstandig. De kant-en-klaar producten zitten vol groenten, hebben weinig zout en kunstmatige toevoegingen en zijn simpel op te warmen. Voor senioren is een verantwoorde maaltijd essentieel. Bijvoorbeeld voor een gezonde bloeddruk en laag cholesterol of voor een beter geheugen en meer concentratie. Er zijn ook veel dieetmaaltijden ontwikkeld. Voor elke dieetwens of leefstijl zijn er wel oplossing te vinden. Denk bijvoorbeeld aaneiwitrijk, zoutarm, lactosevrij, glutenvrij, en natriumarm, diabetes, vetarm, vegetarisch.
 • Hulpbehoevenden: Mensen met een beperking hebben ook veel baat bij kant-en-klaar maaltijden. Op deze manier blijft men altijd een beetje zelfstandigheid houden. Voor mensen met kauw- en slikproblemen bieden gemalen- en vloeibare gerechten ook veel oplossingen.
 • Drukke gezinnen: Een gemiddeld gezin heeft het enorm druk. Werk, hobbies en vrienden moeten allemaal in de agenda ingepast worden. Een verse maaltijd op tafel zetten kan dan wel eens voor problemen zorgen. Met gezonde kant-en-klaar maaltijden hoeft op die drukke dagen niet direct iets ongezonds gegeten te worden. De tijd die overblijft kun je anders invullen.
 • Eenpersoonshuishoudens: Werk, school, hobbies en andere bezigheden: we hebben het erg druk. Dagelijks een verse en gevarieerde maaltijd koken zit er dan soms gewoon niet in. Op deze drukke dagen een kant-en-klaar maaltijd opwarmen is dan een goed idee en het is nog gezond ook. Ze worden bereid met seizoensgebonden producten en er zitten niet zoveel onnodige toevoegingen in.

Kant-en-klare maaltijden aan huis in Geldrop-Mierlo: wat zijn de mogelijkheden?

Als je interesse hebt in gezonde thuismaaltijden in Geldrop-Mierlo dan bestaan er drie opties om uit te kiezen: diepvries, koelvers en tafeltje dekje (warm). Iedere maaltijd heeft zijn eigen voordelen en nadelen. Hieronder lees je meer over aantal maaltijden, prijs, smaak en bezorging.

 1. De koelverse maaltijd is een gerecht dat dagvers wordt gemaakt met verse producten. Vaak worden ze twee keer per week bezorgd. Na bezorging sla je het eten op in de koelkast. De gerechten zijn enkele dagen houdbaar.
 2. Een diepvriesmaaltijd bezorgen in Geldrop-Mierlo? Deze wordt na het koken snel teruggekoeld en bevroren. Smaak, geur en vitamines blijven zo optimaal behouden. Na bezorging zet je het in de vriezer. Normaal per 6 of 12 stuks op locatie geleverd.
 3. Een Tafeltje dekje maaltijd wordt opgewarmd aan huis bezorgd. Ideaal als het koken niet meer gaat en u niet in staat bent om zelf een maaltijd op te warmen. Vaak verzorgd door een lokale stichting.
bezorgmaaltijd-geldrop-mierlo

Vergelijk diverse maaltijdservices

In de tabel hierna doorzoek je eenvoudig een weergave van erkende bedrijven voor warme maaltijden in Geldrop-Mierlo. Per leverancier doorzoek je eenvoudig uitleg over assortiment en budget. Tik op de button van een bezorgservice voor een uitgebreide beoordeling.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Bestel extra boodschappen mee
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Lokale aanbieders van bezorgmaaltijden

In het schema hierna vind je een weergave van kleinschalige instellingen. Dit kunnen zijn zorginstellingen, cateraars, slagerijen, stichtingen, welzijnsorganisaties. Elders op deze website vind je ook bedrijven en organisaties in Valkenswaard, Bergeijk en Heeze-Leende.

LeverancierAdresPostcodePlaats
ZuidZorg WijkzorgVincentiusstraat 15664 GJGeldrop
Gasterijen van ArchipelMargot Begemannstraat 95671 CWNuenen
BuurtzorgEmopad 37 B5663 PAGeldrop
Gasterijen van ArchipelGagelboschplein 2005654 KPEindhoven
Keurslager TebakParkstraat 12B5671 GGNuenen
ZuidZorg WijkzorgKloosterstraat 155671 BGNuenen
BuurtzorgParkstraat 545671 GHNuenen
De Keuken van EliseKerkstraat 485671 GPNuenen
Keurslager SeelenWinkelcentrum Coevering 125665 GAGeldrop
Slagerij ReefHeuvel 315664 HMGeldrop
Database met gemeentelijke maaltijdservices van thuismaaltijden. Wilt u iet toevoegen of verwijderen? Stel ons dan op de hoogte per mail.

Maaltijden voor bedrijven in Geldrop-Mierlo

Ook zakelijke klanten bestellen steeds vaker bedrijfsmaaltijden. Bijvoorbeeld bij avondwerk. Op kantoor is er doorgaans geen gelegenheid om te koken. Een zakelijke maaltijdservice levert op bestelling grotere hoeveelheden kant en klaar gerechten af. Dit kan incidenteel maar ook structureel. Het is belangrijk dat er genoeg ruimte in de koeling is. In het gedeelte hieronder vind je een aantal voorbeelden van maaltijdenservices voor bedrijven.

 • Kantoren of bedrijfspanden bestellen zogenoemde overwerkmaaltijden voor personeel. Dat is interessant voor bijvoorbeeld een avonddienst of wanneer een meeting net wat langer doorgaat. Als onderneming wil je natuurlijk de mogelijkheid bieden om op kantoor een warme maaltijd te nuttigen.
 • Ook zorginstellingen (bijv. serviceflats, woongroepen of dagbesteding) bieden hun bewoners een warme maaltijd aan. Er bestaan ook speciale seniorenrestaurants. Normaliter maken zij hiervoor afspraken met erkende leveranciers van magnetronmaaltijden in Geldrop-Mierlo. Dit resulteert in betaalbare maaltijden voor bewoners.
 • Verschillende thuiszorgorganisaties ondersteunen mensen bij de avondmaaltijd via een maaltijdvoorziening. Via deze zorgorganisaties kun je in contact komen met leveranciers voor het thuisbezorgen van warme tafeltje dekje maaltijden. De medewerkers kunnen soms ook helpen bij het eten en het drinken.
 • Ook de BSO (kinderopvang en kinderdagverblijven) kunnen ouders ontlasten met kant-en-klaar maaltijden. De kids kunnen op die manier een smakelijke en gezonde maaltijd gebruiken voordat ze door hun ouders worden opgehaald.

Koelverse- en diepvriesmaaltijden aan huis laten bezorgen?

Profiteer van het gemak: de lekkerste en meest voedzame menu’s in een handomdraai klaar!


FAQ: actuele onderwerpen aangaande maaltijdbezorging aan huis

Kunnen kant-en-klaar maaltijden gezond zijn?
Kant-en-klare gerechten worden steeds beter getest. Er zitten meer groenten in, en het bevat veel minder zout dan vroeger het geval was. Het Voedingscentrum communiceert op haar website waar een gezonde warme maaltijd in Geldrop-Mierlo zich aan moeten houden. Een minimale hoeveelheid groente (150+ gram), maximaal 2 gram zout, het liefst gekookt met volkoren artikelen, slechts weinig vis en vlees (100 gram per portie) en natuurlijk minimaal 25 gram eiwit. Op de verpakking vind je vaak een tabel met voedingswaarden als zout, vet en overige toevoegingen. Een normale portie bevat tussen de 500 en 700 Kcal.

Wat gaat er in een opwarmmaaltijd?
De basissamenstelling van een gerecht kent normaal gesproken 3 elementen. Allereerst heb je natuurlijk de groenten. Daarbij heb je een koolhydraatrijk product als aardappelen of pasta. Afsluitend heb je vlees/vis/vleesvervangers. Het assortiment kan per week verschillen. Je hebt de keuze uit 100% Hollandse kost, verse seizoensmaaltijden en culinaire verrassingen. Bijvoorbeeld Stamppot boerenkool met speklap en Runderlapje, snijbonen, gekookte aardappelen.

Hoe moet ik een thuismaaltijd opwarmen?
Het gereedmaken van een koelverse- of diepvriesmaaltijd is simpel. Je warmt dit op in ongeveer 35 minuten op 120 graden celsius in de oven. Als dit te lang duurt dan kan het ook in de magnetron. Opwarmen gaat in zo’n 6 – 10 minuten op 500 – 650 watt. Neem jij warme tafeltje dekje service? Dan wordt het eten gewoon warm bezorgd in Geldrop-Mierlo.

Wat zijn de gemiddelde kosten van een bezorgmaaltijd in Geldrop-Mierlo?
De tarieven van maaltijden aan huis kunnen enorm verschillen. Elke bezorgdienst heeft weer andere prijzen. Met name het type maaltijd heeft zijn uitwerking op de prijs. Diepvriesmaaltijden zijn er vaak al vanaf €4,50. Een dagverse maaltijd is vaak wat duurder (gemiddeld €5,95. Voor een warme levering (tafeltje dekje) moet je vaak nog zo’n €1,5 extra betalen. Wil je jezelf echt verwennen? Vaak kan je ook kiezen voor soepen (vanaf €1,75) en dessert (vanaf €1,50).

Bij welke bedrijven kan ik terecht?
Je kunt terecht bij allerlei verschillende aanbieders. Ten eerst zijn er supermarkten en slagers. De gerechten liggen gewoon in de schappen van deze winkels. Het is dus niet noodzakelijk om vooraf te bestellen. Ook kan je je aanmelden bij een maaltijdservice Geldrop-Mierlo. Voorbeelden zijn cateraars en/of gespecialiseerde keuken die door heel Nederland aan huis bezorgen. Ten derde is het af en toe ook mogelijk langs te gaan bij zorgaanbieders en wijkrestaurants die ook een maaltijdvoorziening bieden.

Heb ik recht op een subsidie via de gemeente Geldrop-Mierlo?
Aan de hand van www.geldrop-mierlo.nl bekijk je alles over regelingen en subsidies. Zo kun je informeren naar maaltijdhulp via de WMO-regeling (wet maatschappelijke ondersteuning). In aanvulling hierop zijn er mogelijkheden via de WLZ, de speciale zorgverzekeringswet (ZVW) en ook de bijzondere bijstand (BZ) is een mogelijkheid. Men analyseert hiervoor allereerst het inkomen en/of het vermogen.

Alle plaatsen in deze gemeente

 • Geldrop
 • Mierlo