Proefpakket: 4 koelverse maaltijden voor €25,-

header-uitgekookt

Dagvers gekookt met maximale versheid

Vrijblijvend bestellen, gratis bezorging

Nu 4 maaltijden voor slechts €25,00

Proefpakket: 6 vriesverse maaltijden voor €29,99

Diepvriesmaaltijden, lange houdbaarheid

Keuze uit 150 verschillende gerechten

Nu 6 maaltijden voor slechts €29,99

Kant en klaar maaltijden Cranendonck

Wil je alles weten over gezonde kant en klaar maaltijden bestellen in Cranendonck? Op deze pagina vind je tips en adviezen. Zo leggen we uit wat een maaltijdservice is, en voor welke groepen mensen het een uitkomst biedt. Eveneens behandelen we ook de beschikbare maaltijd-mogelijkheden. Snel bestellen? Je kunt hier ook leveranciers vergelijken. Voor een organisatie bestellen? Voor die situaties kun je info opvragen voor bedrijven (zakelijke service). Er zitten veel positieve aspecten aan opwarmmaaltijden. Het geheel smaakt er lekker er er zijn tientallen verschillende gerechten. Daarbij zijn de maaltijden ook steeds gezonder. Zijn er onduidelijkheden? Bekijk dan eerst onze paragraaf met vragen & antwoorden. Zelf ervaren hoe lekker deze gerechten zijn? Overweeg dan een proefpakket aan te vragen.

RegioNoord-Brabant
GemeenteCranendonck
PlaatsCranendonck
Postcode6021
Website gemeentewww.cranendonck.nl
kant-en-klaar-maaltijden-cranendonck

Genieten van kant-en-klaar maaltijden?

Bekijk interessante aanbiedingen en kies een aantrekkelijk proefpakket

Waarom kiezen voor een maaltijdservice in Cranendonck?

Is al dat uitsloven in de keuken niks voor jou? Zoek jij naar opties voor meer tijd voor jezelf? Zo’n verse kant en klaar maaltijd heeft veel voordelen. Je bent niet meer afhankelijk van anderen en je bent geen tijd kwijt in de keuken. We zien een sterke toename in interesse in deze maaltijden. Kies bijvoorbeeld voor: Stoofpotje peer, rundvlees en puree of Naturel-pannenkoek. Hieronder check je diverse groepen mensen die veel kunnen hebben aan een maaltijdservice:

 • Ouderen: 75-plussers hebben veel baat bij opwarmmaaltijden. Met behulp van senioren maaltijden zijn ouderen veel zelfstandiger. Deze maaltijden zitten vol bouw- en voedingsstoffen, zijn zoveel mogelijk vrij van toevoegingen en E-nummers en hoeven alleen maar even in de magnetron of oven. Voor 75-plussers is gezond eten essentieel. Bijvoorbeeld om de bloeddruk te verlagen of om de hersenen te beschermen. Leveranciers bieden steeds meer dieetmaaltijden. Voor bijna elk dieet of leefstijl zijn er specifieke keuzes te maken. U kunt dan bijvoorbeeld denken aan glutenvrij, gemalen, lactosevrij, zoutarm, en vetarm, natriumarm, diabetes, koolhydraatarm.
 • Hulpbehoevenden: Mensen met een (verstandelijke) beperking ervaren kant-en-klaar maaltijden ook als gemakkelijk. Hierdoor hebben ze minder zorg en ondersteuning nodig. Bij slik- of kauwproblemen bieden gemalen- en vloeibare maaltijden ook vaak uitkomst.
 • Jonge gezinnen: Gezinnen met kinderen zijn drukker dan ooit. Werk, feestjes en hobbies hebben een grote impact op onze agenda. Naar de winkel gaan en boodschappen doen lukt dan niet altijd. Dankzij gezonde kant-en-klaar maaltijden hoeft op die drukke dagen niet direct iets ongezonds gegeten te worden. De tijd die je bespaart kun je besteden aan leuke dingen.
 • Starters: Werk, de fitness en vrienden: er komt dagelijks heel veel op ons af. Elke dag iets gezonds klaarmaken schiet er dan wel eens bij in. Zo nu en dan een kant-en-klaar maaltijd kan erg handig zijn en het is nog gezond ook. Ze zitten vol groenten en eiwitten en er worden weinig kunstmatige toevoegingen gebruikt.

Kant-en-klare maaltijden aan huis in Cranendonck: wat moet ik kiezen?

Op het moment dat je zoekt naar oplossingen voor gezonde thuismaaltijden in Cranendonck dan zijn er in feite 3 opties om uit te kiezen: koelverse-, diepvries-, en tafeltje dekje maaltijden. Elke maaltijdvorm heeft weer zijn eigen kenmerken. De verschillen zitten ‘m met name in assortiment, financiën, bewaaradviezen en afleveropties.

 1. Een koelverse maaltijd wordt helemaal vers klaargemaakt met de meest verse producten. Daarna worden ze direct teruggekoeld en vacuüm verpakt. Na levering zet je het in de koelkast. De gerechten zijn enkele dagen houdbaar.
 2. Een diepvriesmaaltijd bezorgen in Cranendonck? Deze wordt na de bereiding verwerk, geportioneerd en teruggevroren. Smaak, geur en vitamines blijven zo optimaal behouden. Na bezorging zet je het in de vriezer. Vaak per box van 6 gerechten op locatie geleverd.
 3. Een Tafeltje dekje maaltijd wordt vers gekookt en warm bezorgd. Erg handig in situatie waarbij het koken niet meer gaat en het opwarmen van een maaltijd ook niet wil. De bezorging ligt vaak in handen van lokale vrijwilligers.
bezorgmaaltijd-cranendonck

Landelijke maaltijdservices vergelijken

In onderstaand schema check je een overzicht met populaire bezorgers van warme maaltijden in Cranendonck. Per instantie doorzoek je eenvoudig relevante zaken zoals het soort gerechten dat ze aanbieden en vanafprijs. Klik op de knop van een aanbieder voor een uitgebreide beoordeling.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Bestel extra boodschappen mee
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Lokaal georiënteerde instanties van magnetronmaaltijden

In het schema hieronder tref je een database met plaatselijke maaltijdvoorzieningen. Dit kunnen zijn cateraars, slagerijen, supermarkten, stichtingen, welzijnsorganisaties. Op kantenklaarmaaltijden.com vind je ook adresgegevens van partijen in Venlo, Beesel en Weert.

LeverancierAdresPostcodePlaats
Let´s Cook MaaltijdserviceDeken van Baarsstraat 6a6021 BHBudel
Zorgcentrum Marishoft Hagelkruis 1A6026 BAMaarheeze
Proteion – St. JozefKloosterlaan 76019 ANWessem
Proteion – SterreboschOnder de Bomen 46017 ALThorn
BuurtzorgSterkselseweg 20 A6026 EBMaarheeze
Zorgcentrum MariënburghtGraafschap Hornelaan 26021 XLBudel
SPAR MaaltijdservicePastoor Thijssenlaan 1a6029 RLSterksel
Gasterij De OntmoetingBrugske 166031 BLNederweert
ZuidZorg WijkzorgDe Dam 16021 KMBudel
Keurslager van RooijNieuwstraat 306021 HSBudel
Database met lokale bedrijven van thuismaaltijden. Iets aanpassen of toevoegen? Verstuur dan een email naar onze medewerkers.

Maaltijden voor bedrijven in Cranendonck

Ook bedrijven en kantoren hebben baat bij bedrijfsmaaltijden. Bijvoorbeeld voor ploegendiensten. Personeel kan vaak niet koken op kantoor. Zo’n zakelijke maaltijdservice bezorgt snel een gezonde en voedzame maaltijd. Dit kan incidenteel maar ook structureel. Zorg wel dat er genoeg koelruimte is. Hieronder behandelen we een aantal voorbeelden van maaltijdservices voor bedrijven.

 • Bedrijven en kantoren bestellen zogenoemde overwerkmaaltijden voor personeel. Bijvoorbeeld wanneer er een studiedag ingepland is of als er nog even door vergaderd moet worden. Als onderneming wil je natuurlijk een warme maaltijd faciliteren.
 • Ook gecentraliseerde zorgbedrijven (woonlocaties en dagbesteding) bieden hun bewoners en cliënten een dagelijkse warme maaltijd. Dit gebeurt ook dikwijls in een seniorenrestaurant. Meestal werken ze samen met bekende aanbieders van magnetronmaaltijden in Cranendonck. Zo betalen cliënten niet teveel voor hun maaltijd.
 • Verscheidene thuiszorgorganisaties bieden maaltijdondersteuning via regionale maaltijdvoorzieningen. Via deze zorgbedrijven kan soms een levering worden ingepland voor het ontvangen van warm eten via tafeltje dekje. Zij kunnen ook helpen bij het bereiden en klaarzetten van het eten.
 • Ook de kinderopvang (zoals kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang locaties) bieden vaak kant-en-klaar maaltijden als extra service. De kids kunnen dan een lekkere en gezonde maaltijd eten rond etenstijd waarna ze weer opgehaald worden.

Koelverse- en diepvriesmaaltijden thuis laten bezorgen

Ervaar het gemak: dagverse gerechten binnen enkele minuten opwarmen!


FAQ: veelgestelde vragen en antwoorden over maaltijdbezorging aan huis

Hoe gezond zijn kant en klaar maaltijden?
De hedendaagse kant-en-klare gerechten komen goed uit de test. Ze bevatten veel minder kunstmatige toevoegingen dan voorheen. Het Voedingscentrum vertelt precies waar een gezonde warme maaltijd in Cranendonck specifiek aan moet voldoen. Minimaal 150 gram aan verse groente, weinig zout (max 2 gram), focus op graan- en volkoren ingrediënten, niet meer dan 100 gram vis/vlees p.p. en bij voorkeur minimaal 25 gram eiwit. Op de omdoos vind je informatie over de voedingswaarden en eventuele kunstmatige toevoegingen. 1 portie bevat mag zo’n 700 Kcal bevatten.

Uit welke onderdelen bestaat een opwarmmaaltijd?
Een doorsnee-maaltijd bestaat uit 3 componenten. Ten eerste heb je natuurlijk de groenten. Verder heb je een volkoren product of aardappelen. Afsluitend heb je iets met veel eiwitten zoals vlees/vis of een vervanger. Veel aanbieders hebben wekelijks weer nieuwe gerechten. Je kunt kiezen uit oer-Hollandse gerechten, verse gerechten met seizoensproducten en culinaire verrassingen. O.a. Rundvlees met satésaus, Tjaptjoy en witte rijst & Lamscurry met sperziebonen, pikante cajun rijst.

Hoe moet ik de thuismaaltijd verwarmen?
Het opwarmen van een koelverse- of diepvriesmaaltijd is kinderspel. Optie 1 is ongeveer een half uur op 100 graden celsius in de oven. Duurt dit te lang? Dan kan het een stuk sneller met de magnetron. Bij een reguliere maaltijd gaat dit in zo’n 5 – 10 minuten op 550 – 800 watt. Kies je specifiek voor een warme tafeltje dekje service? Dan wordt het eten gewoon warm bezorgd in Cranendonck.

Wat betaal ik voor een bezorgmaaltijd in Cranendonck?
De tarieven van Nederlandse maaltijdservices liggen ver uit elkaar. Elke bezorgservice hanteert zijn eigen prijzen. In het bijzonder het type maaltijd beïnvloedt de prijs. Een gewoon goede diepvriesmaaltijd is er al voor €4,80. Een dagverse maaltijd is doorgaans net wat duurder (zo’n €5,95. Voor een warme levering aan huis (tafeltje dekje) geldt natuurlijk een toeslag van zo’n €1,50 – €2,00. Neem je geen genoegen met alleen een hoofdgerecht? Neem dan ook een soepje (vanaf €1,35) en nagerecht (vanaf €0,95).

Waar kan ik maaltijden krijgen?
In Nederland kun je terecht bij verschillende soorten leveranciers. Er zijn natuurlijk supermarkten en verswinkels als groenteboeren en slagers. Kenmerkend is dat je hier uit voorraad etenswaren kunt aanschaffen. Het is dus niet noodzakelijk om vooraf te bestellen. In aanvulling daarop kan je bestellen bij de maaltijdservice Cranendonck. Het gaat hier om grootschalige keukens waarbij je op abonnementsbasis maaltijden kunt bestellen. Ook hebben we nog de zorgverleners en wijkrestaurants die ook een maaltijdvoorziening bieden.

Bestaan er financiële tegemoetkomingen (subsidies) in de gemeente Cranendonck?
Via www.cranendonck.nl doorzoek je de specifieke subsidies binnen deze gemeente. Je leest hier o.a. hoe het zit met maaltijdhulp die via de WMO (Wet Maatschappelijke Ondersteuning) wordt geregeld. Daarbij heb je soms ook recht op zorg die gebaseerd zijn op de WLZ, de zorgverzekeringswet (ZVW) en soms ook de bijzondere bijstand (BZ). Daarbij wordt altijd wel gekeken naar het inkomen en spaartegoeden.

Alle plaatsen in deze gemeente

 • Budel-Dorplein
 • Budel-Schoot
 • Budel
 • Gastel
 • Soerendonk
 • Maarheeze