Proefpakket: 4 koelverse maaltijden voor €25,-

header-uitgekookt

Dagvers gekookt met maximale versheid

Vrijblijvend bestellen, gratis bezorging

Nu 4 maaltijden voor slechts €25,00

Proefpakket: 6 vriesverse maaltijden voor €29,99

Diepvriesmaaltijden, lange houdbaarheid

Keuze uit 150 verschillende gerechten

Nu 6 maaltijden voor slechts €29,99

Kant en klaar maaltijden Budel

Direct mogelijkheden bekijken voor verse kant en klaar maaltijden bestellen in Budel? Via onze site lees je meer informatie. Zo gaan we verder in op wat een maaltijdservice voor jou kan betekenen, en welke huishoudens daarvan gebruik zouden kunnen maken. Tevens leggen we alles uit over de diverse maaltijd-mogelijkheden. Je kan ook snel verder gaan naar maaltijdvoorzieningen vergelijken. Tevens kan je ook info opvragen voor bedrijven (zakelijke service). Opwarmmaaltijden hebben veel voordelen. Het eten is erg smaakvol en het assortiment is gigantische groot. De kwaliteit is de afgelopen jaren sterk verbeterd. Is er nog wat onduidelijk? Check dan eerst het hoofdstuk veelgestelde vragen. Over enkele dagen de eerste maaltijden proeven? Profiteer dan snel van het voordeel van een proefpakket.

RegioNoord-Brabant
GemeenteCranendonck
PlaatsBudel
Postcode6021
Website gemeentewww.cranendonck.nl
kant-en-klaar-maaltijden-budel

Kant-en-klaar maaltijden laten bezorgen?

Check de huidige aanbiedingen en kies een aantrekkelijk proefpakket

Wie maakt er gebruik van de maaltijdservice in Budel?

Vind jij koken niet leuk? Zoek je meer afwisseling in je avondeten? Zo’n smakelijke kant en klaar maaltijd heeft veel voordelen. De inkopen hoef je niet zelfstandig te doen en jij bespaart veel tijd in de keuken. De laatste jaren maken steeds meer mensen er gebruik van. Kies bijvoorbeeld voor: Zalmfilet in zoete mosterdsaus & Runder rendang met geurige pandanrijst. In onderstaand blok beschrijven we diverse groepen mensen die regelmatig gebruik maken van een maaltijdservice:

 • Senioren / bejaarden: 70-plussers die maken veelvuldig gebruik van opwarmmaaltijden. Door het bestellen van senioren maaltijden kunnen zij vaak nog jarenlang zelfstandig thuis blijven wonen. De etenswaren zitten vol met groenten en belangrijke bouwstoffen, hebben weinig zout en kunstmatige toevoegingen en kunnen gemakkelijk met de magnetron worden opgewarmd. Voor 75-plussers is een verantwoorde maaltijd een uitkomst. Bijvoorbeeld om de kans op hart- en vaatziekten te verlagen of om de werking van hersenen te stimuleren. Het aanbod met dieetmaaltijden groeit daarbij snel. Voor bijna elk dieet of leefstijl is er een geschikte maaltijd. U kunt dan bijvoorbeeld denken aan gemalen, glutenvrij, lactosevrij, zoutarm, en vetarm, diabetes, vegetarisch, koolhydraatarm.
 • Hulpbehoevenden: Chronisch zieken zijn vaak erg geholpen met kant-en-klaar maaltijden. Door die service is er minder directe zorg noodzakelijk. Voor mensen met kauw- en slikproblemen bieden vloeibare en gemalen gerechten ook veel gemak.
 • Drukke gezinnen: Een gemiddeld gezin heeft het enorm druk. School, een drukke baan en sport/muziek moeten allemaal in de agenda ingepast worden. Even tussendoor koken lukt dan niet altijd. Met gezonde kant-en-klaar maaltijden ben je flexibel, en kan iedereen op zijn/haar tijd iets gezonds eten. De tijd die je bespaart kun je besteden aan leuke dingen.
 • Eenpersoonshuishoudens: Werk, school, hobby’s en andere vrijetijdsbestedingen: er komt dagelijks heel veel op ons af. Elke dag iets gezonds klaarmaken zit er dan soms gewoon niet in. Zo nu en dan een kant-en-klaar maaltijd kan erg handig zijn en het is vaak nog erg gezond ook. Ze worden bereid met verse ingrediënten en er zit weinig zout en vet in.

Kant-en-klare maaltijden aan huis in Budel: waar kan ik uit kiezen?

Als je graag gebruik wil maken van gezonde thuismaaltijden in Budel dan zijn er in feite drie keuzes: koelverse-, diepvries-, en tafeltje dekje maaltijden. Elk type heeft zo zijn voors en tegens. De verschillen hebben te maken met aantal maaltijden, onkosten, herkomst producten en afleveropties.

 1. Een koelverse maaltijd wordt door een professionele kok met dagverse ingrediënten bereid. Vaak worden ze twee keer per week bezorgd. Na levering zet je het in de koelkast. Er is vaak een wekelijks wisselend menu.
 2. Een diepvriesmaaltijd bezorgen in Budel? Deze wordt na het koken snel teruggekoeld en bevroren. Zo blijft versheid, smaak en kleur in goede conditie. Het eten blijft maandenlang goed in de vriezer. In de regel elke week 1 keer afgeleverd.
 3. Een Tafeltje dekje maaltijd wordt reeds opgewarmd bij je thuis geleverd. Een uitkomst in situatie waarbij u niet meer kunt koken en als ook het opwarmen van een maaltijd niet lukt. U kunt dan niet zelf het tijdstip van eten bepalen.
bezorgmaaltijd-budel

Landelijke maaltijdservices vergelijken

In de tabel hierna bieden we een database met bekende organisaties voor warme maaltijden in Budel. Per bezorgservice verstrekken we specificaties zoals het soort gerechten dat ze aanbieden en de tarieven. Tik op de button van een leverancier voor aanvullende details.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Bestel extra boodschappen mee
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Kleinschalige instellingen voor kant-en-klaar maaltijden

Hieronder bekijk je een overzicht met gemeentelijke bedrijven. Onder andere zorginstellingen, stichtingen, cateraars, welzijnsorganisaties, supermarkten. Op deze website vind je ook adresgegevens van partijen in Hunsel, Ittervoort en Thorn.

LeverancierAdresPostcodePlaats
Let´s Cook MaaltijdserviceDeken van Baarsstraat 6a6021 BHBudel
Zorgcentrum Marishoft Hagelkruis 1A6026 BAMaarheeze
Proteion – St. JozefKloosterlaan 76019 ANWessem
Proteion – SterreboschOnder de Bomen 46017 ALThorn
BuurtzorgSterkselseweg 20 A6026 EBMaarheeze
Zorgcentrum MariënburghtGraafschap Hornelaan 26021 XLBudel
SPAR MaaltijdservicePastoor Thijssenlaan 1a6029 RLSterksel
Gasterij De OntmoetingBrugske 166031 BLNederweert
ZuidZorg WijkzorgDe Dam 16021 KMBudel
Keurslager van RooijNieuwstraat 306021 HSBudel
Weergave met gemeentelijke leveranciers van kant-en-klaar maaltijden. Wilt u iet toevoegen of verwijderen? Meld dit bij onze klantenservice.

Maaltijden voor bedrijven in Budel

Met name ook bedrijven kunnen veel baat hebben bij een bedrijfsmaaltijd. Bijvoorbeeld voor overwerkers. De keukens in kantoorpanden zijn vaak summier. Een zakelijke maaltijdservice zorgt dat er altijd voedzame maaltijden op voorraad zijn. Dan kan eenmalig, maar ook middels een abonnement. Er moet natuurlijk wel voldoende koelruimte beschikbaar zijn. Hieronder lichten we enkele situaties toe van maaltijdopties voor bedrijven.

 • Kantoren en fabrieken kunnen kiezen uit een ruim assortiment overwerkmaaltijden. Bijvoorbeeld wanneer er een deadline gehaald moet worden of als er nog even door vergaderd moet worden. Als onderneming wil je natuurlijk een warme maaltijd faciliteren.
 • Ook zorginstellingen (kleinschalige woonvormen en/of dagbesteding) bieden hun bewoners een warme maaltijd aan. Het seniorenrestaurant biedt soms ook ruimte voor bezoekers. Normaliter maken zij hiervoor afspraken met populaire leveranciers van magnetronmaaltijden in Budel. Op deze manier blijven de maaltijden ook betaalbaar.
 • Verscheidene thuiszorgorganisaties ondersteunen mensen bij de avondmaaltijd via een maaltijdvoorziening. Via de thuiszorgbedrijven kan je afspraken maken voor het bezorgen van warme tafeltje dekje gerechten. In bepaalde cases kunnen ze ook ondersteuning bieden bij het opwarmen of eten van de maaltijden.
 • Ook kinderopvang (bijvoorbeeld BSO-locaties of kinderdagverblijven) kunnen ouders verder ondersteunen met kant-en-klaar maaltijden. De kids kunnen dan een verse en gezonde maaltijd eten wanneer u bijvoorbeeld wat later bent.

Koelverse- en diepvriesmaaltijden bij u thuis laten bezorgen?

Profiteer van het gemak: de lekkerste en meest voedzame menu’s snel op tafel!


FAQ: veelgestelde vragen en antwoorden over maaltijdbezorging aan huis

Staan kant-en-klaar maaltijden gezond bekend?
Kant-en-klare gerechten worden steeds beter getest. Er zitten minder e-nummers, zout en andere toevoegingen in dan enkele jaren geleden. Het Voedingscentrum geeft suggesties voor waar een gezonde warme maaltijd in Budel aan moet voldoen. Bereid met minimaal 150 gram groente, niet te veel zout, zo veel mogelijk met volkoren producten, slechts weinig vis en vlees (100 gram per portie) en voldoende eiwitten. Op de sticker op de doos vind je informatie over voedingswaarden als zout, vet en overige toevoegingen. 1 portie bevat tussen de 400 – 700 Kcal.

Wat zit er in een opwarmmaaltijd?
Een doorsnee-maaltijd kent 3 onderdelen. Als eerste zijn dit groenten, vaak van het seizoen. Daarbij heb je een koolhydraatrijk product als aardappelen of pasta. En ter afsluiting heb je een stukje vlees/vis of een vervanger met genoeg eiwitten. Het assortiment kan per week verschillen. Je hebt de keuze uit Typisch Nederlandse maaltijden, gerechten met producten van het seizoen en bijzondere recepten. Bijv. Gepofte aardappels of Spaghetti bolognese schotel.

Hoe moet ik een thuismaaltijd opwarmen?
Het opwarmen van een koelverse- of diepvriesmaaltijd gaat heel gemakkelijk. Je plaatst de maaltijd ongeveer 20 minuten op 100 – 120 °C in de oven. Duurt dit te lang? Dan kun je ook kiezen voor de magnetron. Meestal verwarm je het in circa 5 – 12 minuten op 550 – 800 watt. Wil je liever gebruik maken van een warme tafeltje dekje service? Dan worden de maaltijden warm bezorgd in Budel.

Hoe duur is een bezorgmaaltijd in Budel?
De prijzen die de maaltijdservices hanteren liggen ver uit elkaar. Elke service hanteert zijn eigen prijzen. Met name het type maaltijd heeft zijn uitwerking op de prijs. Diepvriesmaaltijden zijn er vaak al vanaf €4,65. Een dagverse maaltijd is net wat duurder geprijsd (gemiddeld €5,95. Voor een warme levering (tafeltje dekje) geldt natuurlijk een toeslag van zo’n €1,50 – €2,00. Wil je jezelf echt verwennen? Veel aanbieders bezorgen ook soepjes (vanaf €1,40) en desserts (vanaf €1,15).

Welke soorten leveranciers zijn er?
In Nederland kun je terecht bij verschillende soorten leveranciers. Onder andere verswinkels, eetzaken en supermarkten. Je koopt hier maaltijden vaak uit voorraad. Het is dus niet noodzakelijk om vooraf te bestellen. Verder kan je bestellen bij de maaltijdservice Budel. Dat zijn bijvoorbeeld cateraars en/of gespecialiseerde keuken die iedere week verse maaltijden thuisbezorgen door heel Nederland. Daarnaast bestaan er ook nog zorgverleners en wijkrestaurants waar je terecht kunt voor verschillende maaltijdvoorzieningen.

Heb ik recht op een subsidie via de gemeente Cranendonck?
Aan de hand van www.cranendonck.nl wordt beschreven wat je qua subsidies kunt verwachten. Zo is er de mogelijkheid voor maaltijdhulp die via de WMO kan worden aangeboden. In aanvulling hierop zijn er landelijk regelingen via de WLZ (wet langdurige zorg), de speciale zorgverzekeringswet (ZVW) en eventueel de bijzondere bijstand. De gemeente kijkt dan kritisch naar het spaarvermogen en actuele inkomen.