Proefpakket: 4 koelverse maaltijden voor €25,-

header-uitgekookt

Dagvers gekookt met maximale versheid

Vrijblijvend bestellen, gratis bezorging

Nu 4 maaltijden voor slechts €25,00

Proefpakket: 6 vriesverse maaltijden voor €29,99

Diepvriesmaaltijden, lange houdbaarheid

Keuze uit 170 verschillende gerechten

Nu 6 maaltijden voor slechts €32,50

Kant en klaar maaltijden Ittervoort

Zoek je een leverancier voor verse kant en klaar maaltijden bestellen in Ittervoort? Via deze website verstrekken we relevante info. Zo leggen we uit wat een maaltijdservice concreet kan bieden, en voor welke groepen / gezinssituaties het handig kan zijn. Evenzeer gaan we verder in op de diverse maaltijd-mogelijkheden. Snel bestellen? Je kunt hier ook voorzieningen vergelijken. Op grotere schaal bestellen? Dan kan jij zakelijke mogelijkheden bekijken. De opwarmmaaltijden kunnen veel werk uit handen nemen. De gerechten zijn erg voedzaam en het assortiment is gigantische groot. Tegenwoordig is de kwaliteit flink verhoogt. Zijn er onduidelijkheden? Scroll dan eerst naar beneden naar de vragensectie (FAQ). Wil je volgende week al maaltijden in huis halen? Profiteer dan snel van het voordeel van een proefpakket.

RegioLimburg
GemeenteLeudal
PlaatsIttervoort
Postcode6014
Website gemeentewww.leudal.nl
kant-en-klaar-maaltijden-ittervoort

Kant-en-klaar maaltijden in huis halen?

Check de scherpe aanbiedingen en vraag een proefpakket aan

Hoe werkt de maaltijdservice in Ittervoort?

Vind jij koken niet leuk? Zoek je meer afwisseling in je avondeten? Zo’n lekkere kant en klaar maaltijd is een uitkomst voor veel mensen. Je bent niet meer afhankelijk van anderen en jij bespaart veel tijd in de keuken. Steeds meer doelgroepen ontdekken het gemak. Zoals gerechten als: Preiroomsoep en/of Macaronischotel bolognese. In de volgende paragraaf lees je informatie over enkele voorbeelden van groepen mensen die profijt kunnen hebben van de maaltijdservice:

 • Senioren / bejaarden: Senioren bestellen dikwijls opwarmmaaltijden. Aan de hand van senioren maaltijden blijven senioren langer zelfstandig. Deze producten zijn tegenwoordig erg gezond, bevatten weinig e-nummers of zout en warmt men binnen een paar minuten op. Voor 75-plussers is een dagelijkse gezonde maaltijd een uitkomst. Bijvoorbeeld om een gezonde bloeddruk te krijgen of om de hersenen gezond te houden. Leveranciers bieden steeds meer dieetmaaltijden. Voor bijna elk dieet of leefstijl is er een geschikte maaltijd. Typische voorbeelden zijn glutenvrij, zoutarm, lactosevrij, gemalen, en vetarm, koolhydraatarm, diabetes, vegetarisch.
 • Hulpbehoevenden: Kwetsbaren zoals chronisch zieken zijn vaak erg geholpen met kant-en-klaar maaltijden. Door die kant-en-klaar oplossingen kunnen ze zelfstandig eten en wonen. Bij moeite met kauwen en slikken bieden vloeibare en gemalen gerechten ook veel mogelijkheden.
 • Families met kinderen: Families met thuiswonende kinderen hebben het razend druk. Werk, studie en andere vrijetijdsbestedingen moeten allemaal in de agenda ingepast worden. Even tussendoor koken lukt dan niet altijd. Dankzij gezonde kant-en-klaar maaltijden ben je flexibel, en kan iedereen op zijn/haar tijd iets gezonds eten. Op die manier bouw je wat meer rust in.
 • Eenpersoonshuishoudens: Studeren, sport en feestjes met vrienden: we hebben het erg druk. Dagelijks een verse en gevarieerde maaltijd koken is soms teveel gevraagd. Zo nu en dan een kant-en-klaar maaltijd kan erg handig zijn en is tegenwoordig ook heel erg gezond. Ze bevatten soms wel 200 gram groenten en bevatten niet zoveel, zout, vet en andere toevoegingen.

Kant-en-klare maaltijden aan huis in Ittervoort: waar kan ik uit kiezen?

Wanneer je je oriënteert op gezonde thuismaaltijden in Ittervoort dan bestaan er 3 keuzemogelijkheden: vriesvers, koelvers en tafeltje dekje (warm). Elke maaltijdvorm heeft weer zijn eigen kenmerken. Let goed op de verschillen in aanbod, prijzen, bewaaradviezen en leveropties.

 1. Een koelverse maaltijd wordt door een professionele kok met dagverse ingrediënten bereid. Hierna worden ze direct gekoeld en luchtdicht verpakt. Na bezorging sla je het eten op in de koelkast. Er is vaak een wekelijks wisselend menu.
 2. Een diepvriesmaaltijd bezorgen in Ittervoort? Deze wordt na het koken snel teruggekoeld en bevroren. Zo blijven de gerechten en smaakvol uitzien. Na bezorging zet je het in de vriezer. Dikwijls 2 of 3 keer per maand aan huis geleverd.
 3. Een Tafeltje dekje maaltijd wordt warm thuisbezorgd. Zeer geschikt als u geen beschikking heeft over een keuken en wanneer opwarmen ook niet gaat. Het tijdstip van levering wordt in overeenstemming met u bepaalt.
bezorgmaaltijd-ittervoort

Landelijke maaltijdservices vergelijken

In de tabel hierna check je een weergave van populaire leveranciers van warme maaltijden in Ittervoort. Per instantie bekijk je details als aantal maaltijden en de tarieven. Klik op de button van een maaltijdservice voor aanvullende details.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
170+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Bestel extra boodschappen mee
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Regionale maaltijdvoorzieningen van thuismaaltijden

In het schema hieronder check je een opsomming van lokale maaltijdvoorzieningen. Voorbeelden zijn cateraars, supermarkten, zorginstellingen, welzijnsorganisaties, slagerijen. Op deze site vind je ook informatie over maaltijdbezorging in Maasbree, Kessel en Haler.

LeverancierAdresPostcodePlaats
SPAR DerksenSebastiaanstraat 126011 REEll
Keurslager van RooijNieuwstraat 306021 HSBudel
Smakelijketen.nuMaaseikerweg 1626006 ADWeert
Keurslager van BrusselMuntpassage 386001 GMWeert
ZuidZorg WijkzorgDe Dam 16021 KMBudel
Let´s Cook MaaltijdserviceDeken van Baarsstraat 6a6021 BHBudel
Zorgcentrum MariënburghtGraafschap Hornelaan 26021 XLBudel
Zorgcentrum Marishoft Hagelkruis 1A6026 BAMaarheeze
Proteion – St. JozefKloosterlaan 76019 ANWessem
Proteion – SterreboschOnder de Bomen 46017 ALThorn
Database met regionale bezorgservices van thuismaaltijden. Aanpassingen doorvoeren? Meld dit bij onze klantenservice.

Maaltijden voor bedrijven in Ittervoort

Juist bedrijven kunnen profiteren van speciale bedrijfsmaaltijden. Bijvoorbeeld als er in de avond nog even doorgewerkt wordt. De keukens in kantoorpanden zijn vaak summier. Zo’n zakelijke maaltijdservice levert op bestelling grotere hoeveelheden kant en klaar gerechten af. Dan kan eenmalig, maar ook middels een abonnement. Zorg wel dat er genoeg koelruimte is. In het gedeelte hieronder behandelen we diverse opties van maaltijdvoorzieningen voor bedrijven.

 • Kantoren laten doorgaans overwerkmaaltijden leveren. Bijvoorbeeld wanneer er een studiedag ingepland is of als het personeel ‘s avond overwerkt. In dit soort situaties wil je graag je personeel en/of klanten laten kiezen voor een warme maaltijd.
 • Ook veel zorginstellingen (bijv. serviceflats, woongroepen of dagbesteding) willen hun cliënten dagelijks een gezonde maaltijd voorschotelen. Dit gebeurt ook dikwijls in een seniorenrestaurant. Meestal hebben ze een overeenkomst met bekende aanbieders van magnetronmaaltijden in Ittervoort. Op deze manier blijven de maaltijden ook betaalbaar.
 • Veel thuiszorgorganisaties hebben banden met plaatselijke maaltijdvoorzieningen. Via deze zorgbedrijven kan je informeren naar het ontvangen van warm eten via tafeltje dekje. In specifiek situaties helpen ze ook bij het eten zelf.
 • Ook organisaties zoals een BSO, kinderopvang of kinderdagverblijf komen ouders vaak tegemoet met gezonde kant-en-klaar maaltijden. De kids kunnen een voedzame, smakelijke en lekkere maaltijd nemen nog voordat hun ouders ze komen ophalen.

Koelverse- en diepvriesmaaltijden thuis laten bezorgen

Probeer het nu zelf: lekkere en voedzame gerechten moeiteloos op tafel!


FAQ: wat moet ik weten over maaltijdbezorging aan huis?

Is het gezond om kant-en-klaar maaltijden te eten?
Kant-en-klare gerechten worden steeds beter getest. Ze bevatten veel minder zout, vet en toevoegingen dan vroeger het geval was. Het Voedingscentrum communiceert op haar website waar een gezonde warme maaltijd in Ittervoort specifiek aan moet voldoen. 150 – 200 gram groente, niet te veel zout, zo veel mogelijk met volkoren producten, maximaal 100 gram vlees of vis per persoon en bij voorkeur minimaal 25 gram eiwit. Op het etiket vind je een overzicht met de voedingswaarden en eventuele kunstmatige toevoegingen. Qua voedingswaarden nooit meer dan 650/700 Kcal.

Hoe ziet een normale opwarmmaaltijd eruit?
Een reguliere maaltijd kent 3 afzonderlijke onderdelen. In de basis heb je natuurlijk de groenten. Dit wordt vaak gecombineerd met aardappelen/rijst/pasta. En ter afsluiting heb je een stukje vlees/vis of een vervanger met genoeg eiwitten. Bij sommige leveranciers kan je dit helemaal zelf samenstellen. Je kunt genieten van Typisch Nederlandse maaltijden, verse seizoensmaaltijden en culinaire inspiratie. Bijvoorbeeld Groenteburger, prei, aardappelen & Verse komkommersalade.

Hoe moet ik een thuismaaltijd opwarmen?
Het verwarmen van een koelverse- of diepvriesmaaltijd gaat heel gemakkelijk. Je verwarmt de maaltijd in ongeveer 30 minuten op 100 – 120 graden celsius in de oven. Als dit te lang duurt dan kun je ook kiezen voor de magnetron. Bij een gemiddelde maaltijd lukt dat in ongeveer 5 – 10 minuten op 600 – 800 watt. Neem jij warme tafeltje dekje service? Dan wordt het gerecht warm bezorgd in Ittervoort.

Wat zijn de gemiddelde kosten van een bezorgmaaltijd in Ittervoort?
De tarieven van maaltijden aan huis zijn heel wisselend. Elke aanbieder werkt met andere prijzen. Met name het type maaltijd heeft zijn weerslag op de prijs. Diepvriesmaaltijden zijn er vaak al vanaf €4,55. Een dagverse maaltijd is doorgaans net wat duurder (rond de €5,75. Voor een tafeltje dekje maaltijd ben je nog iets duurder uit, vaak rond de €9,00. Wil je ook een voor- en nagerecht? Bij veel organisaties kan je ook de keuze maken voor soepen (vanaf €1,70) en/of een toetje na (vanaf €1,20).

Bij welke bedrijven kan ik terecht?
Verse maaltijden worden via allerlei winkels aangeboden. Allereerst heb je supers en verswinkels. Deze bedrijven hebben vaak een dagverse voorraad. Sommige van deze winkels doen ook aan bezorgen. Verder is er de maaltijdservice Ittervoort. Voorbeelden zijn cateraars en/of gespecialiseerde keuken die elke week (met een vaste bezorger) bij je thuis komen. Tenslotte onderscheiden we nog zorgverleners en wijkrestaurants die eigen maaltijdvoorzieningen in het leven hebben geroepen.

Hoe zit het met subsidies in de gemeente Leudal?
Op de website www.leudal.nl lees je alles over de huidige subsidieregelingen. Er bestaan bijvoorbeeld opties voor maaltijdhulp die vanuit de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO) wordt gefaciliteerd. Daarbij zijn er vaak ook tegemoetkomingen mogelijk via de WLZ, de unieke zorgverzekeringswet (ZVW) en soms ook de bijzondere bijstand (BZ). Er wordt hierbij gekeken naar uw vermogen en inkomen.