Proefpakket: 4 koelverse maaltijden voor €25,-

header-uitgekookt

Dagvers gekookt met maximale versheid

Vrijblijvend bestellen, gratis bezorging

Nu 4 maaltijden voor slechts €25,00

Proefpakket: 6 vriesverse maaltijden voor €29,99

Diepvriesmaaltijden, lange houdbaarheid

Keuze uit 170 verschillende gerechten

Nu 6 maaltijden voor slechts €32,50

Kant en klaar maaltijden Haler

Ben jij op zoek naar een aanbieder voor lekkere kant en klaar maaltijden bestellen in Haler? Via onze site tref je aanvullende details. Zo bieden we uitleg over wat een maaltijdservice concreet kan bieden, en wie er gebruik van kan maken. Verder vertellen we meer over de diverse gerechten opties. Uitleg overslaan en direct bestellen? Ga dan aanbieders vergelijken. Tevens kan je ook informeren naar zakelijke oplossing. Opwarmmaaltijden hebben veel voordelen. Het geheel smaakt er lekker en iedereen kan ze in principe moeiteloos zelf verwarmen. Daarbij zijn de maaltijden ook steeds gezonder. Is er nog wat onduidelijk? Bekijk dan eerst de veelgestelde vragen. Over enkele dagen de eerste maaltijden proeven? Een proefpakket aanvragen kan interessant zijn.

RegioLimburg
GemeenteLeudal
PlaatsHaler
Postcode6012
Website gemeentewww.leudal.nl
kant-en-klaar-maaltijden-haler

Kant-en-klaar maaltijden uitproberen?

Bekijk de scherpe aanbiedingen en bestel voordelig het proefpakket

Wat biedt de maaltijdservice in Haler?

Vind jij koken niet leuk? Wil je meer tijd overhouden voor leuke dingen? Een verse kant en klaar maaltijd neemt veel werk uit handen. Je bent niet meer afhankelijk van anderen en de maaltijd staat in korte tijd op tafel. Het wordt steeds populairder. Zoals gerechten als: Verse waldorfsalade en Pastaschotel van penne, zalm en spinazie. In onderstaand blok bekijk je heel uiteenlopende groepen die geholpen zijn bij de maaltijdservice:

 • Ouderen / senioren: Ouderen in Nederland kiezen steeds vaker voor opwarmmaaltijden. Door het bestellen van senioren maaltijden wordt de drempel van zelfstandig wonen verlaagd. De kant-en-klaar producten zijn erg voedzaam, zijn zoveel mogelijk vrij van toevoegingen en E-nummers en hoeven alleen maar even in de magnetron of oven. Voor bejaarden is een dagelijkse gezonde maaltijd onmisbaar. Bijvoorbeeld om de bloeddruk op peil te houden of om gewicht te verliezen. Er zijn ook veel dieetmaaltijden ontwikkeld. Voor veel diëten en allergieën is wat opgenomen in het assortiment. U kunt denken aan leefstijlen als zoutarm, glutenvrij, eiwitrijk, lactosevrij, en natriumarm, vegetarisch, diabetes, vetarm.
 • Hulpbehoevenden: Mensen met een (verstandelijke) beperking kunnen ook extra genieten van kant-en-klaar maaltijden. Door die kant-en-klaar oplossingen behouden ze een stukje zelfstandigheid. Voor mensen met kauw- en slikproblemen bieden gemalen- en vloeibare maaltijden ook veel oplossingen.
 • Gezinnen: Gezinnen met kinderen zijn drukker dan ooit. School, een drukke baan en sport/muziek vereisen een goede planning. In korte tijd een maaltijd bereiden kan dan wel eens voor problemen zorgen. Aan de hand van gezonde kant-en-klaar maaltijden schotel je iedereen iets lekkers voor. Zo blijft er in de avond tijd over voor andere dingen.
 • Studenten: School, werken, sport en andere bezigheden: we hebben het erg druk. Dagelijks een verse en gevarieerde maaltijd koken lukt vaak gewoon niet. Gelukkig is het aanbod kant-en-klaar steeds beter en het zorgt ook voor afwisseling in je eetpatroon. Er gaan lekker veel groenten in en bevatten niet zoveel, zout, vet en andere toevoegingen.

Kant-en-klare maaltijden aan huis in Haler: wat moet ik kiezen?

Als je op zoek bent naar gezonde thuismaaltijden in Haler dan heb je eigenlijk 3 opties: Vriesvers (diepvries), koelvers en warm (tafeltje dekje). Elk soort gerecht heeft zijn eigen pluspunten en minpunten. Let goed op de verschillen in assortiment, prijzen, kwaliteit en leveropties.

 1. De koelverse maaltijd wordt helemaal vers klaargemaakt met de meest verse producten. Er vindt vaak twee keer per week een levering aan huis plaats. De verpakkingen leg je kant en klaar in de koelkast. Veel aanbieders werken met een wekelijks wisselend menu.
 2. Een diepvriesmaaltijd bezorgen in Haler? Deze gaat na bereiding door een speciale vriestunnel. De kleur, geur, smaak en structuur blijft zo intact. Na bezorging zet je het in de vriezer. Dikwijls per box van 6 gerechten aan huis geleverd.
 3. Een Tafeltje dekje maaltijd wordt opgewarmd aan huis bezorgd. Erg handig op het moment dat u geen keuken heeft en als een maaltijd opwarmen ook niet zelfstandig lukt. Vaak verzorgd door een lokale stichting.
bezorgmaaltijd-haler

Beschikbare maaltijdservices vergelijken

Hieronder vind je een overzicht met populaire bedrijven voor warme maaltijden in Haler. Per instantie bieden we specificaties zoals aanbod en de prijzen. Klik op de button van een instantie om meer informatie te vinden.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
170+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Bestel extra boodschappen mee
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Lokale instellingen voor thuismaaltijden

In het schema hierna doorzoek je eenvoudig een database met plaatselijke maaltijdvoorzieningen. Dat kunnen o.a. zijn: stichtingen, supermarkten, slagerijen, welzijnsorganisaties, zorginstellingen. Elders op deze website vind je ook leveranciers in Helden, Baarlo en Kessel.

LeverancierAdresPostcodePlaats
SPAR DerksenSebastiaanstraat 126011 REEll
Keurslager van RooijNieuwstraat 306021 HSBudel
Smakelijketen.nuMaaseikerweg 1626006 ADWeert
Keurslager van BrusselMuntpassage 386001 GMWeert
ZuidZorg WijkzorgDe Dam 16021 KMBudel
Let´s Cook MaaltijdserviceDeken van Baarsstraat 6a6021 BHBudel
Zorgcentrum MariënburghtGraafschap Hornelaan 26021 XLBudel
Zorgcentrum Marishoft Hagelkruis 1A6026 BAMaarheeze
Proteion – St. JozefKloosterlaan 76019 ANWessem
Proteion – SterreboschOnder de Bomen 46017 ALThorn
Schema met regionale aanbieders van kant-en-klaar maaltijden. Een wijziging doorvoeren? Neem contact met ons op!

Maaltijden voor bedrijven in Haler

Ook kantoren en bedrijven kunnen veel baat hebben bij een bedrijfsmaaltijd. Bijvoorbeeld voor overwerkers. De keukens in kantoorpanden zijn vaak summier. Een zakelijke maaltijdservice levert snel een gezonde en betaalbare maaltijd af. Dit kan incidenteel maar ook structureel. Het is belangrijk dat er genoeg ruimte in de koeling is. In het gedeelte hieronder behandelen we een aantal voorbeelden van maaltijdvoorzieningen voor bedrijven.

 • Bedrijven en kantoren laten vaak een overwerkmaaltijd bezorgen. Bijvoorbeeld wanneer er een deadline gehaald moet worden of als het personeel ‘s avond overwerkt. Als bedrijf wil je dan natuurlijk een warme maaltijd faciliteren.
 • Ook veel zorginstellingen (woonlocaties en dagbesteding) hebben vraag naar warme maaltijden voor hun bewoners. Er bestaan ook speciale seniorenrestaurants. Meestal hebben ze afspraken gemaakt met professionele keukens voor magnetronmaaltijden in Haler. Dat maakt dat het eten betaalbaar blijft.
 • Een groot aantal thuiszorgorganisaties beschikken over een netwerk met maaltijdvoorzieningen. Via deze zorgbedrijven kan je informeren naar het aan huis bezorgen van warm eten op doordeweekse dagen. In specifiek situaties helpen ze ook bij het opwarmen en/of het toedienen van de maaltijd.
 • Ook de BSO (kinderopvang en kinderdagverblijven) komen ouders vaak tegemoet met gezonde kant-en-klaar maaltijden. De kids kunnen dan een smaakvolle en gezonde maaltijd gebruiken nog voordat hun ouders ze komen ophalen.

Koelverse- of diepvriesmaaltijden aan huis bezorgen

Probeer het nu zelf: de lekkerste en meest voedzame menu’s binnen enkele minuten opwarmen!


FAQ: veelgestelde vragen en antwoorden over maaltijdbezorging aan huis

Hoe gezond zijn kant en klaar maaltijden?
Het imago van kant-en-klare gerechten is flink opgepoetst. Ze bevatten veel minder toevoegingen als zout en e-nummers vergeleken met 5 – 10 jaar terug. Het Voedingscentrum geeft aan waar een gezonde warme maaltijd in Haler specifiek aan moet voldoen. Minimaal 150 gram aan verse groente, slechts beperkt zout, gebruikmakend van volkoren producten, niet meer dan 100 gram vis/vlees p.p. en bij voorkeur minimaal 25 gram eiwit. Op het etiket op de verpakking vind je informatie over de precieze voedingswaarden. Een standaard portie komt niet boven de 600-700 Kcal.

Hoe wordt een opwarmmaaltijd samengesteld?
Een gemiddelde maaltijd kent normaal gesproken 3 elementen. Allereerst zijn er de groenten. Vaak combineer je dit met koolhydraten (aardappelen, pasta). En natuurlijk heb je iets eiwitrijks als vlees/vis of een vervanger. Bij veel aanbieders wisselt het menu per week. Er is keuze uit Typisch Nederlandse maaltijden, verse seizoensmaaltijden en bijzondere recepten. Zoals Javaanse rund.stoof met kokos en gekruide rijst of Heldere kippensoep.

Hoe moet ik mijn thuismaaltijd opwarmen?
Het gereedmaken van een koelverse- of diepvriesmaaltijd is gemakkelijk en gaat heel snel. Je plaatst de maaltijd ongeveer 30 minuten op 120 graden celsius in de oven. Heb je hier geen geduld voor? Dan kan het een stuk sneller met de magnetron. Bij een gemiddelde maaltijd lukt dat in ongeveer 6 – 12 minuten op 600 – 750 watt. Neem jij warme tafeltje dekje service? Dan worden de maaltijden warm bezorgd in Haler.

Wat kost een bezorgmaaltijd in Haler?
De prijzen die de maaltijdservices hanteren variëren nogal. Elke leverancier heeft weer andere prijzen en voorwaarden. Vooral het soort maaltijd beïnvloedt de prijs. Een reguliere diepvriesmaaltijd bestel je al vanaf €4,75. Een dagverse maaltijd ligt hier vaak net iets boven (gemiddeld €6,10. Voor een tafeltje dekje maaltijd geldt natuurlijk een toeslag van zo’n €1,50 – €2,00. Neem je geen genoegen met alleen een hoofdgerecht? Vaak kan je ook kiezen voor soepen (vanaf €1,70) en dessert (vanaf €1,30).

Waar kan ik kant-en-klaar maaltijden vinden?
Je kunt terecht bij allerlei verschillende aanbieders. Allereerst heb je supers en verswinkels. Je koopt hier maaltijden vaak uit voorraad. Je hoeft dus vaak niets te bestellen. Ten tweede kan je bestellen bij de maaltijdservice Haler. Voorbeelden zijn cateraars en/of gespecialiseerde keuken die iedere week verse maaltijden thuisbezorgen door heel Nederland. Als laatste zijn er ook nog (thuis)zorginstellingen en wijkrestaurants die eigen maaltijdvoorzieningen in het leven hebben geroepen.

Kan ik gebruikmaken van subsidies in de gemeente Leudal?
Op www.leudal.nl wordt beschreven wat je qua subsidies kunt verwachten. Je leest hier o.a. hoe het zit met maaltijdhulp die via de WMO (Wet Maatschappelijke Ondersteuning) wordt geregeld. In aanvulling hierop heb je soms ook recht op zorg vanuit de WLZ, de unieke zorgverzekeringswet (ZVW) en eventueel de bijzondere bijstand. Vooraf moet u eerst documenten overleggen m.b.t. het inkomen en/of het vermogen.