Advertentie: Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een voordelig pakket met 4 of 6 maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer voordelig verse maaltijden uit.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Kant en klaar maaltijden Weert

Direct mogelijkheden bekijken voor gezonde kant en klaar maaltijden bestellen in Weert? Middels onze site bieden we alle belangrijke aspecten. We vertellen je wat een maaltijdservice voor jou kan betekenen, en voor welke groepen / gezinssituaties het handig kan zijn. Tevens gaan we verder in op de diverse maaltijd-mogelijkheden. Uitleg overslaan en direct bestellen? Ga dan maaltijdvoorzieningen vergelijken. Op grotere schaal bestellen? Dan kan jij zakelijke mogelijkheden bekijken. Opwarmmaaltijden bevallen de meest klanten erg goed. Het eten is erg smaakvol en de keuze is groot (Hollands & wereldkeuken). Tegenwoordig is de kwaliteit flink verhoogt. Is er nog wat onduidelijk? Bekijk dan eerst de FAQ (populaire vragen). Over enkele dagen de eerste maaltijden proeven? Bekijk dan de actuele aanbiedingen.

RegioLimburg
GemeenteWeert
PlaatsWeert
Postcode6001
Website gemeentewww.weert.nl
kant-en-klaar-maaltijden-weert

Kant-en-klaar maaltijden thuisbezorgen?

Bekijk de huidige aanbiedingen en beleef de service middels het proefpakket

Wat biedt de maaltijdservice in Weert?

Ben jij geen goede kok? Zoek je manieren om tijd te besparen? Zo’n verse kant en klaar maaltijd heeft veel voordelen. De inkopen hoef je niet zelfstandig te doen en de maaltijd staat in korte tijd op tafel. Steeds meer doelgroepen ontdekken het gemak. Kies bijvoorbeeld voor: Nasi goreng, quorn, satésaus en/of Gehaktbal, andijvie à la crème, aardappelpuree. In onderstaande tekst check je heel uiteenlopende groepen die veel kunnen hebben aan een maaltijdservice:

 • Mensen op leeftijd: Ouderen in Nederland die maken veelvuldig gebruik van opwarmmaaltijden. Geholpen door deze senioren maaltijden zijn ouderen veel zelfstandiger. Deze etenswaren bevatten belangrijk voedingsstoffen, zijn niet zo zout en vet en kan iedereen eenvoudig verwarmen. Voor 70-plussers zijn voedzame gerechten essentieel. Bijvoorbeeld om fit en sterk te blijven of om de hersenen te beschermen. Er zijn ook veel dieetmaaltijden ontwikkeld. Voor zo’n beetje ieder dieet en/of leefstijl worden er maatwerkproducten gemaakt. U kunt denken aan gemalen, lactosevrij, eiwitrijk, glutenvrij, en koolhydraatarm, natriumarm, vegetarisch, diabetes.
 • Hulpbehoevenden: Mensen met een (verstandelijke) beperking profiteren ook flink van kant-en-klaar maaltijden. Mede door deze producten is er minder directe zorg noodzakelijk. Wanneer mensen last hebben van kauw- of slikproblemen, dan bieden gemalen- en vloeibare gerechten ook veel gemak.
 • Gezinnen met kinderen: Families met thuiswonende kinderen hebben het razend druk. Werk, feestjes en hobbies wisselen elkaar snel af. Boodschappen doen en koken lukt dan niet altijd. Met gezonde kant-en-klaar maaltijden kan het hele gezin op die drukke dagen toch gezond eten. Zo blijft er in de avond tijd over voor andere dingen.
 • Starters: Studeren, de sportschool en andere vrijetijdsbestedingen: soms kan de druk erg groot zijn. Iedere avond voor jezelf koken is soms teveel gevraagd. Kant-en-klaar is een uitstekend alternatief en het is nog gezond ook. Ze zitten vol groenten en eiwitten en er zitten niet zoveel onnodige toevoegingen in.

Kant-en-klare maaltijden aan huis in Weert: wat is het aanbod?

Als je op zoek bent naar gezonde thuismaaltijden in Weert dan bestaan er drie keuzes: Vriesvers (diepvries), koelvers en warm (tafeltje dekje). Iedere maaltijdvorm heeft weer zijn eigen kenmerken. Hieronder lees je meer over de afwisseling binnen het wekelijkse aanbod, onkosten, smaak en bezorgopties.

 1. Een koelverse maaltijd wordt dagvers gekookt met verse ingrediënten. De bezorging vindt 1 of 2 keer per week plaats. De maaltijden bewaar je in de koelkast. Je kunt ze 3 tot 5 dagen houdbaar houden.
 2. Een diepvriesmaaltijd bezorgen in Weert? Deze gaat na bereiding door een speciale vriestunnel. Dit garandeert de smaak en versheid. Het eten blijft maandenlang goed in de vriezer. Gewoonlijk wekelijks of om de week afgeleverd.
 3. De Tafeltje dekje maaltijd wordt reeds opgewarmd bij je thuis geleverd. Een uitkomst wanneer u geen beschikking heeft over een keuken en wanneer opwarmen ook niet gaat. Het tijdstip van levering wordt in overeenstemming met u bepaalt.
bezorgmaaltijd-weert

Aanbod maaltijdservices vergelijken

Hierna doorzoek je eenvoudig een lijst met erkende leveranciers van warme maaltijden in Weert. Per instantie bieden we informatie als het soort gerechten dat ze aanbieden en vanafprijs. Klik op de button van een maaltijdvoorziening voor een gedetailleerde review.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Bestel extra boodschappen mee
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Lokaal georiënteerde maaltijdvoorzieningen van senioren maaltijden

In het schema hierna verstrekken we een verzameling lokaal georiënteerde maaltijdvoorzieningen. Dat kunnen o.a. zijn: slagerijen, cateraars, welzijnsorganisaties, supermarkten, zorginstellingen. Elders op deze website vind je ook informatie over maaltijdbezorging in Bergen Limburg, Horst aan de Maas en Beesel.

LeverancierAdresPostcodePlaats
Tafeltje-Dek-JeKasteelsingel 86001 EZWeert
Proteion – SterreboschOnder de Bomen 46017 ALThorn
BuurtzorgPiet Petersstraat 1 – 35993 DCMaasbree
BuurtzorgKerkstraat 785981 CHPanningen
Proteion – St. JozefKloosterlaan 76019 ANWessem
SPAR DerksenSebastiaanstraat 126011 REEll
Let´s Cook MaaltijdserviceDeken van Baarsstraat 6a6021 BHBudel
Keurslager van RooijNieuwstraat 306021 HSBudel
Smakelijketen.nuMaaseikerweg 1626006 ADWeert
Keurslager van BrusselMuntpassage 386001 GMWeert
Opsomming met plaatselijke instellingen van magnetronmaaltijden. Wilt u iet toevoegen of verwijderen? Verstuur dan een email naar onze medewerkers.

Maaltijden voor bedrijven in Weert

Ook bedrijven kunnen veel baat hebben bij een bedrijfsmaaltijd. Bijvoorbeeld bij avondwerk. Op kantoor is er doorgaans geen gelegenheid om te koken. Zo’n zakelijke maaltijdservice bezorgt snel een gezonde en voedzame maaltijd. Zowel op dagbasis, als eens per week of per maand. Het bedrijfspand moet natuurlijk wel beschikken over koelfaciliteiten. Verderop behandelen we diverse opties van maaltijdservices voor bedrijven.

 • Kantoren bestellen zogenoemde overwerkmaaltijden voor personeel. Bijvoorbeeld wanneer er een deadline gehaald moet worden of als er klanten over de vloer komen. In die gevallen kun je als verantwoord bedrijf je werknemers de optie voor een warme maaltijd aanbieden.
 • Ook zorgcentra (kleinschalige woonvormen en/of dagbesteding) bieden hun bewoners een warme maaltijd aan. Soms op de kamer, maar soms ook in een seniorenrestaurant. In veel gevallen is dit contractueel geregeld met landelijke aanbieders van magnetronmaaltijden in Weert. Bewoners kunnen vaak zelf gerechten kiezen.
 • Ook thuiszorgorganisaties bieden maaltijdondersteuning via regionale maaltijdvoorzieningen. Via deze instanties kan soms een levering worden ingepland voor de warme tafeltje dekje service (dagelijks aan huis). Soms bieden zij ook ondersteuning bij het bereiden en opwarmen van de maaltijden.
 • Ook organisaties zoals een BSO, kinderopvang of kinderdagverblijf komen ouders vaak tegemoet met gezonde kant-en-klaar maaltijden. De kids kunnen op die manier een gezonde en voedzame maaltijd nemen rond etenstijd waarna ze weer opgehaald worden.

Koelverse- en diepvriesmaaltijden thuis laten bezorgen

Ontdek de mogelijkheden: dagverse gerechten binnen enkele minuten klaar!


FAQ: vaak gestelde vragen over maaltijdbezorging aan huis

Hoe zit het met de gezondheid van kant-en-klaar maaltijden?
Kant-en-klare gerechten hebben zich de laatste jaren ontwikkeld. Ze bevatten minder zout en veel meer groenten dan enkele jaren geleden. Het Voedingscentrum geeft aan waar een gezonde warme maaltijd in Weert in Nederland aan moet voldoen. In het recept moet minimaal 150 gram groente zijn verwerkt, weinig zout (max 2 gram), gebruikmakend van volkoren producten, maximaal 100 gram vlees, vis, ei, tahoe of tempé en genoeg eiwit (25 gram). Op de omdoos vind je informatie over de exacte voedingswaarden. Een standaard portie komt niet boven de 600-700 Kcal.

Wat gaat er in een opwarmmaaltijd?
Een gemiddelde maaltijd wordt gevormd door 3 onderdelen. In de basis hebben we de groenten. Daarnaast heb je zetmeelproduct als pasta, aardappelen. En als laatste heb je een stukje vlees/vis of een vervanger met genoeg eiwitten. Veel aanbieders hebben wekelijks weer nieuwe gerechten. Er is keuze uit een Nederlandse stamppot, ambachtelijke maaltijden met ingrediënten van het seizoen en inspirerende recepten. Zoals Heldere uiensoep of Stamppot gerechten.

Hoe werkt het opwarmen van een thuismaaltijd?
Het gereedmaken van een koelverse- of diepvriesmaaltijd is gemakkelijk en gaat heel snel. Dit doe je in circa 35 minuten op 120 °C in de oven. Heb je hier geen geduld voor? Dan bespaar je veel tijd met de magnetron. Bij een doorsnee-maaltijd doe je dit in circa 4 – 10 minuten op 600 – 750 watt. Gaat jouw voorkeur uit naar een warme tafeltje dekje service? Dan wordt het eten gewoon warm bezorgd in Weert.

Wat kost een bezorgmaaltijd in Weert?
De tarieven van maaltijden aan huis variëren nogal. Elke aanbieder hanteert zijn eigen prijzen. Vooral het soort maaltijd zie je terug in de prijs. Een reguliere diepvriesmaaltijd bestel je al vanaf €4,65. Een dagverse maaltijd is doorgaans net wat duurder (gemiddeld €6,25. Voor een tafeltje dekje maaltijd geldt een meerprijs van ongeveer €2,00. Wil je meer luxe? Neem dan ook een soepje (vanaf €1,55) en/of een toetje na (vanaf €1,50).

Waar kan ik maaltijden krijgen?
Je kunt terecht bij allerlei verschillende aanbieders. Er zijn natuurlijk supermarkten en verswinkels als groenteboeren en slagers. Deze bedrijven hebben vaak een dagverse voorraad. Het is dus niet noodzakelijk om vooraf te bestellen. In aanvulling daarop is er de maaltijdservice Weert. We hebben het dan over cateraars en/of gespecialiseerde keuken die door heel Nederland aan huis bezorgen. Daarnaast zijn er ook nog potentiële instanties zoals zorginstellingen en wijkrestaurants die eigen maaltijdvoorzieningen in het leven hebben geroepen.

Kan ik gebruikmaken van subsidies in de gemeente Weert?
Op de website www.weert.nl kun je meer informatie bekijken over subsidies. De gemeente vertelt hier hoe het zit met maaltijdhulp die vanuit de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO) wordt gefaciliteerd. Ook bestaan er andere regelingen vanuit de wet langdurige zorg (WLZ), de bijzondere zorgverzekeringswet (ZVW) en eventueel de bijzondere bijstand. Men analyseert hiervoor allereerst het inkomen en/of het vermogen.

Alle plaatsen in deze gemeente

 • Stramproy