Advertentie: Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een voordelig pakket met 4 of 6 maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer voordelig verse maaltijden uit.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Kant en klaar maaltijden Bergen Limburg

Zoek je een leverancier voor gezonde kant en klaar maaltijden bestellen in Bergen Limburg? Aan de hand van deze site lees je meer informatie. We vertellen je wat een maaltijdservice voor jou kan betekenen, en wie er gebruik van kan maken. Daarbij behandelen we ook de huidige soorten gerechten. Ben je al overtuigd? Ga dan verder naar instellingen vergelijken. Bedrijfsmatig bestellen? Dan kun jij info opvragen voor bedrijven (zakelijke service). De voordelen van opwarmmaaltijden zijn groot. Dit eten is geschikt voor iedereen en je warmt ze eenvoudig en snel op. De specifieke kooktechnieken voor deze gerechten zijn erg innovatief. Zijn er onduidelijkheden? Check dan eerst het hoofdstuk veelgestelde vragen. Over enkele dagen de eerste maaltijden proeven? Profiteer dan snel van het voordeel van een proefpakket.

RegioLimburg
GemeenteBergen Limburg
PlaatsBergen Limburg
Postcode5854
Website gemeentewww.bergen.nl
kant-en-klaar-maaltijden-bergen-limburg

Kant-en-klaar maaltijden in huis halen?

Check interessante aanbiedingen en vraag een proefpakket aan

Waarom kiezen voor een maaltijdservice in Bergen Limburg?

Houd je niet van koken? Zoek je meer afwisseling in je avondeten? Een dagelijkse kant en klaar maaltijd heeft veel voordelen. De wekelijkse bezoekjes aan de supermarkt behoren tot het verleden en heb je geen grote keuken nodig. We zien een sterke toename in interesse in deze maaltijden. Populair zijn bijvoorbeeld: Pasta kip madras of Rundvlees in jus. Hierna beschrijven we diverse groepen mensen die profijt kunnen hebben van de maaltijdservice:

 • Senioren / bejaarden: Ouderen in Nederland kiezen steeds vaker voor opwarmmaaltijden. Door het bestellen van senioren maaltijden is het makkelijk om langer zelfstandig te wonen. Deze etenswaren zijn tegenwoordig erg gezond, bevatten weinig e-nummers of zout en warmt men binnen een paar minuten op. Voor bejaarden zijn deze speciaal ontwikkelde gerechten onmisbaar. Bijvoorbeeld om een hoge bloeddruk tegen te gaan of juist om op gewicht te komen en blijven. Daarbij zijn er ook steeds meer dieetmaaltijden. Voor vrijwel ieder dieet worden er maatwerk oplossingen geboden. U kunt dan bijvoorbeeld denken aan gemalen, zoutarm, eiwitrijk, lactosevrij, en vegetarisch, koolhydraatarm, diabetes, natriumarm.
 • Hulpbehoevenden: Mensen met een beperking profiteren ook flink van kant-en-klaar maaltijden. Mede door deze producten behouden ze een stukje zelfstandigheid. Wanneer mensen last hebben van kauw- of slikproblemen, dan bieden gemalen- en vloeibare maaltijden ook veel gemak.
 • Drukke gezinnen: Veel jonge families hebben een volle agenda. Werk, feestjes en hobbies wisselen elkaar snel af. Een gezonde maaltijd klaarmaken lukt dan niet altijd. Aan de hand van gezonde kant-en-klaar maaltijden kan elk gezinslid genieten van lekker eten. Zo blijft er in de avond tijd over voor andere dingen.
 • Studenten: Een drukke baan, muziek en andere vrijetijdsbestedingen: we hebben het erg druk. Iedere avond voor jezelf koken kan dan vaak lastig zijn. Kiezen voor een kant-en-klaar maaltijd is dan een uitstekend idee zeker wanneer je kiest voor een gezonde leverancier. Ze worden bereid met seizoensgebonden producten en de recepten bevatten weinig e-nummers en smaakstoffen.

Kant-en-klare maaltijden aan huis in Bergen Limburg: waar kan ik uit kiezen?

Op het moment dat je zoekt naar oplossingen voor gezonde thuismaaltijden in Bergen Limburg dan heb je feitelijk 3 keuzemogelijkheden: warme levering (tafeltje dekje), koelvers en vriesvers. Elk soort gerecht heeft zowel voor- als nadelen. De maaltijden verschillen als het gaat om aantal maaltijden, prijzen, houdbaarheid en leveropties.

 1. Een koelverse maaltijd wordt helemaal vers klaargemaakt met de meest verse producten. De maaltijden worden 1 of 2 keer per week bij je thuisbezorgd. Na bezorging sla je het eten op in de koelkast. De houdbaarheid is slechts beperkt.
 2. Een diepvriesmaaltijd bezorgen in Bergen Limburg? Deze wordt na het koken meteen ingevroren tot wel -40 graden. De smaak (en vitamines) blijven hierdoor goed behouden. Je kunt het maandenlang bewaren in de vriezer. Doorgaans 1 of 2 keer per maand bij je thuisbezorgd.
 3. De Tafeltje dekje maaltijd wordt eetklaar aan huis geleverd. Zeer geschikt indien zelfstandig koken tot het verleden behoort en het opwarmen van een maaltijd ook niet wil. Het is iets duurder dan koelvers- en vriesvers.
bezorgmaaltijd-bergen-limburg

Aanbod maaltijdservices vergelijken

Hieronder check je een overzicht met professionele bezorgers van warme maaltijden in Bergen Limburg. Per instantie bekijk je specificaties zoals aantal maaltijden en de tarieven. Klik op de knop van een maaltijdvoorziening voor een extra toelichting.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Bestel extra boodschappen mee
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Kleinschalige leveranciers van kant-en-klaar maaltijden

In de tabel hierna vind je een weergave van plaatselijke bedrijven. Dat zijn bijv. slagerijen, supermarkten, stichtingen, zorginstellingen, cateraars. Elders op deze website vind je ook bedrijven en organisaties in Deurne, Venray en Sint Anthonis.

LeverancierAdresPostcodePlaats
Ikgavoorvers.nlStevensbeekseweg 3-A5845 ERSint Anthonis
BuurtzorgPosthuisstraat 75931 EMTegelen
Keurslagerij ThijssenDe Merret 65845 DASint Anthonis
BuurtzorgKolonel Silvertoplaan 65845 BLSint Anthonis
De Nieuwe MuntLingsterhofweg 124-1265931 MBTegelen
BuurtzorgMaagdenbergweg 275915 CPVenlo
Keurslager van HeesKerkstraat 735931 NMTegelen
Mary Surinaamse maaltijdserviceSchoolstraat 175941 GBVelden
Slagerij de KarbinderWolweversstraat 765914 PGVenlo
Culi-ViteNoord Binnensingel 235911 EAVenlo
Tabel met lokale leveranciers van senioren maaltijden. Aanvullen of wijzigen? Meld dit bij onze klantenservice.

Maaltijden voor bedrijven in Bergen Limburg

Ook bedrijven en kantoren maken regelmatig gebruik van een bedrijfsmaaltijd. Bijvoorbeeld voor ploegendiensten. Vaak kan er niet worden gekookt op kantoor. Een zakelijke maaltijdservice bezorgt snel een gezonde en voedzame maaltijd. Dan kan eenmalig, maar ook middels een abonnement. Er moet natuurlijk wel voldoende koelruimte beschikbaar zijn. Onderstaand behandelen we een aantal voorbeelden van maaltijdopties voor bedrijven.

 • Bedrijven bestellen zogenoemde overwerkmaaltijden voor personeel. Dat is interessant voor bijvoorbeeld een avonddienst of als er nog even door vergaderd moet worden. In die gevallen kun je als verantwoord bedrijf een warme maaltijd faciliteren.
 • Ook zorgcentra (bijv. serviceflats, woongroepen of dagbesteding) bieden hun bewoners en cliënten een dagelijkse warme maaltijd. Vaak kunnen gasten ook mee-eten in het seniorenrestaurant. In veel gevallen hebben ze afspraken gemaakt met populaire bezorgers van magnetronmaaltijden in Bergen Limburg. Zo betalen cliënten niet teveel voor hun maaltijd.
 • Ook thuiszorgorganisaties kunnen advies geven rondom een maaltijdvoorziening. Via de medewerkers kan je afspraken maken voor het ontvangen van warm eten via tafeltje dekje. In bepaalde cases kunnen ze ook ondersteuning bieden bij het eten zelf.
 • Ook organisaties zoals een BSO, kinderopvang of kinderdagverblijf kunnen ouders verder ondersteunen met kant-en-klaar maaltijden. De kinderen kunnen zodoende een verse en gezonde maaltijd gebruiken voordat ze door hun ouders worden opgehaald.

Koelverse- en diepvriesmaaltijden aan huis laten bezorgen?

Ervaar het gemak: lekkere en voedzame gerechten binnen enkele minuten klaar!


FAQ: actuele onderwerpen aangaande maaltijdbezorging aan huis

Hoe gezond zijn kant en klaar maaltijden?
Kant-en-klare gerechten worden steeds beter getest. Ze bevatten veel minder toevoegingen als zout en e-nummers als we dat vergelijken met vroeger. Het Voedingscentrum vertelt precies waar een gezonde warme maaltijd in Bergen Limburg in de regel aan moet voldoen. In het recept moet minimaal 150 gram groente zijn verwerkt, maximaal 2 gram zout, het liefst gekookt met volkoren artikelen, maximaal 100 gram vlees of vis per persoon en bij voorkeur minimaal 25 gram eiwit. Op de sticker op de doos vind je vaak een tabel met voedingswaarden als energie, vetten, koolhydraten en vezels. Er geldt een maximum van 700 Kcal per persoon.

Hoe wordt een opwarmmaaltijd samengesteld?
Een gemiddelde maaltijd wordt gevormd door 3 onderdelen. Ten eerste hebben we de groenten. Daarnaast heb je zetmeelproduct als pasta, aardappelen. En ter afsluiting heb je vlees, vis of een vleesvervanger met voldoende eiwitten. Bij veel aanbieders wisselt het menu per week. Er is keuze uit oer-Hollandse gerechten, gerechten met producten van het seizoen en recepten van over de hele wereld. Bijvoorbeeld Kip satésaus, Tjaptjoy en witte rijst of Schelvis in Dijon-mosterdsaus.

Hoe moet ik de thuismaaltijd verwarmen?
Het opwarmen van een koelverse- of diepvriesmaaltijd is niet moeilijk. Je verwarmt de maaltijd in ongeveer 20 minuten op 125 graden in de oven. Heb je hier geen geduld voor? Dan zet je gewoon de magnetron aan. Normaal gesproken lukt dat al in 4 – 10 minuten op 500 – 650 watt. Wil je liever gebruik maken van een warme tafeltje dekje service? Dan wordt het gerecht warm bezorgd in Bergen Limburg.

Hoeveel betaal ik voor een bezorgmaaltijd in Bergen Limburg?
De kosten van de maaltijdservices zijn heel wisselend. Elke leverancier heeft weer andere prijzen en voorwaarden. Met name het type maaltijd heeft zijn doorwerking op de prijs. Een reguliere diepvriesmaaltijd bestel je al vanaf €4,90. Een dagverse maaltijd is vaak wat duurder (vanaf €6,55. Voor tafeltje dekje (warme levering) betaal je nog weer zo’n €2,00 extra. Wil je jezelf echt verwennen? Kies dan ook een soep (vanaf €1,45) en toetje (vanaf €1,45).

Welke soorten leveranciers zijn er?
In Nederland kun je terecht bij verschillende soorten leveranciers. Allereerst heb je supers en verswinkels. De maaltijden liggen vaak gewoon in de winkel. Vooraf bestellen hoeft vaak niet. Ook heb je natuurlijk de maaltijdservice Bergen Limburg. Dit zijn vaak cateringbedrijven en grote keukens die door heel Nederland aan huis bezorgen. Ten derde hebben we nog de zorgaanbieders en wijkrestaurants die eigen maaltijdvoorzieningen in het leven hebben geroepen.

Hoe zit het met subsidies in de gemeente Bergen Limburg?
Via www.bergen.nl lees je alles over de huidige subsidieregelingen. De gemeente vertelt hier hoe het zit met maaltijdhulp die via de WMO kan worden aangeboden. Tevens zijn er vaak ook tegemoetkomingen mogelijk vanuit de wet langdurige zorg (WLZ), onderdelen uit de zorgverzekeringswet (ZVW) en ook de bijzondere bijstand (BZ) is een mogelijkheid. Men analyseert hiervoor allereerst het inkomen en spaartegoeden.

Alle plaatsen in deze gemeente

 • Wellerlooi
 • Well
 • Bergen
 • Siebengewald
 • Afferden