Advertentie: Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een voordelig pakket met 4 of 6 maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer voordelig verse maaltijden uit.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Kant en klaar maaltijden Venray

Opties achterhalen voor lekkere kant en klaar maaltijden bestellen in Venray? Middels onze site lees je tips en adviezen. Zo gaan we verder in op wat een maaltijdservice voor jou kan betekenen, en welke personen hiervan kunnen profiteren. Ook gaan we verder in op de aanwezige maaltijdopties. Direct maaltijden laten leveren? Check dan het kopje aanbieders vergelijken. Op grotere schaal bestellen? Dan kan jij onderzoeken wat de bedrijfsmatige oplossingen zijn. Er zitten veel positieve aspecten aan opwarmmaaltijden. De gerechten zijn erg voedzaam en het staat binnen mum van tijd op tafel. Tegenwoordig is de kwaliteit flink verhoogt. Wil je nog meer weten? Bekijk dan eerst onze paragraaf met vragen & antwoorden. Zelf ervaren hoe lekker deze gerechten zijn? Overweeg dan een proefpakket aan te vragen.

RegioLimburg
GemeenteVenray
PlaatsVenray
Postcode5801
Website gemeentewww.venray.nl
kant-en-klaar-maaltijden-venray

Kant-en-klaar maaltijden thuisbezorgen?

Bekijk de scherpe aanbiedingen en kies een aantrekkelijk proefpakket

Wat zijn voordelen van de maaltijdservice in Venray?

Ben jij geen goede kok? Zoek je meer afwisseling in je avondeten? Zo’n dagelijkse kant en klaar maaltijd heeft veel voordelen. Zo hoef jij zelf niet meer naar de supermarkt en jij bespaart veel tijd in de keuken. Het aanbod is de laatste jaren sterk verbeterd. Zoals gerechten als: Ajam pangang, nasi goreng & Volkoren macaronischotel. Hierna vind je meerdere segmenten Nederlanders die regelmatig gebruik maken van een maaltijdservice:

 • Ouderen en bejaarden: Oudere mensen kiezen steeds vaker voor opwarmmaaltijden. Door het bestellen van senioren maaltijden is deze doelgroep minder toegewezen op hulp van anderen. De producten bevatten belangrijk voedingsstoffen, bevatten weinig toevoegingen en staan binnen een paar minuten op tafel. Voor 75-plussers zijn deze speciaal ontwikkelde gerechten enorm belangrijk. Bijvoorbeeld om de kans op hart- en vaatziekten te verlagen of juist om op gewicht te komen en blijven. Ouderen hebben de keuze uit veel dieetmaaltijden. Voor bijna elk dieet of leefstijl worden producten ontwikkeld. U kunt denken aan leefstijlen als gemalen, glutenvrij, lactosevrij, eiwitrijk, en vetarm, diabetes, natriumarm, vegetarisch.
 • Hulpbehoevenden: Mensen met een beperking ervaren kant-en-klaar maaltijden ook als gemakkelijk. Hierdoor is er minder directe zorg noodzakelijk. In het geval van kauw- en slikproblemen bieden gemalen- en vloeibare gerechten ook veel praktische voordelen.
 • Gezinnen met kinderen: Veel jonge families hebben een volle agenda. Werk, hobbies, sporten en studeren vragen veel van onze tijd. Naar de winkel gaan en boodschappen doen is dan niet altijd even prettig. Aan de hand van gezonde kant-en-klaar maaltijden bied je elk gezinslid voedzaam eten. Zo blijft er waardevolle tijd over om aan andere dingen te besteden.
 • Starters: School, werken, sport en andere bezigheden: we hebben een bomvolle agenda. Elke dag iets gezonds klaarmaken zit er dan soms gewoon niet in. Kant-en-klaar is een uitstekend alternatief en het is nog gezond ook. Ze zitten vol groenten en eiwitten en bevatten niet zoveel, zout, vet en andere toevoegingen.

Kant-en-klare maaltijden aan huis in Venray: wat moet ik kiezen?

Als je op zoek bent naar gezonde thuismaaltijden in Venray dan heb je eigenlijk drie opties om uit te kiezen: vriesvers, koelvers en tafeltje dekje (warm). Elke soort heeft weer zijn eigen kenmerken. Let goed op de verschillen in aanbod, kosten, smaak en afleveropties.

 1. De koelverse maaltijd wordt helemaal vers klaargemaakt met de meest verse producten. De maaltijden worden 1 of 2 keer per week bij je thuisbezorgd. Na bezorging sla je het eten op in de koelkast. Er is vaak een wekelijks wisselend menu.
 2. Een diepvriesmaaltijd bezorgen in Venray? Deze wordt na het koken snel teruggekoeld en bevroren. Zo blijven de gerechten en smaakvol uitzien. Na bezorging zet je het in de vriezer. In de regel per box van 6 gerechten bij jou thuis afgeleverd.
 3. De Tafeltje dekje maaltijd wordt door de bezorger voorverwarmd afgeleverd. Ideaal op het moment dat u niet meer kunt koken of als er lichamelijke beperkingen zijn. Het tijdstip van levering wordt in overeenstemming met u bepaalt.
bezorgmaaltijd-venray

Landelijke maaltijdservices vergelijken

In de volgende tabel check je een opsomming van bekende organisaties voor warme maaltijden in Venray. Per aanbieder bieden we informatie als het actuele aanbod en een prijsindicatie. Druk op de button van een aanbieder voor een gedetailleerde review.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Bestel extra boodschappen mee
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Lokale instellingen voor bezorgmaaltijden

In onderstaand schema tref je een database met plaatselijke leveranciers. Dat kunnen o.a. zijn: stichtingen, zorginstellingen, slagerijen, welzijnsorganisaties, supermarkten. Op kantenklaarmaaltijden.com vind je ook aanbieders in Helmond, Someren en Laarbeek.

LeverancierAdresPostcodePlaats
Mannen met smaakKuikenvlaas 2b5763 PZMilheeze
Culinair CreatiefKeizersveld 205803 ANVenray
Angela schept opHoge Zijdeweg 195756 PLVlierden
Els maaltijdenLangstraat 895752 RKDeurne
Slagerij van den EijndenMonseigneur Hanssenstraat 315807 BAOostrum
BuurtzorgKeizersveld 13 A5803 AMVenray
Verkoeijen Partyservice & slagerijHorsterweg 1a5809 ERLeunen
BuurtzorgBaansestraat 6f5825 BXOverloon
De MaaltijdservicePlataanstraat 145802 EJVenray
Stichting Synthese MaaltijdserviceLeunseweg 515802 CGVenray
Tabel met regionale instanties van thuismaaltijden. Wijzigen of aanvullen? Stuur ons dan een bericht.

Maaltijden voor bedrijven in Venray

Ook bedrijven hebben baat bij bedrijfsmaaltijden. Bijvoorbeeld bij avondwerk. Kantoren beschikken vaak niet over eigen apparatuur. De zakelijke maaltijdservice levert op bestelling grotere hoeveelheden kant en klaar gerechten af. Dan kan eenmalig, maar ook middels een abonnement. De maaltijden vragen wel om de nodige koelruimte. In onderstaand blok behandelen we diverse opties van maaltijdleveranciers voor bedrijven.

 • Bedrijven en kantoren maken regelmatig gebruik van overwerkmaaltijden. Zoals tijdens praktijkdagen die in de avond doorgaan of als het personeel ‘s avond overwerkt. Als onderneming wil je natuurlijk attent zijn en zorgen dat er een lekkere warme maaltijd op hen staat te wachten.
 • Ook veel zorginstellingen (woonlocaties en dagbesteding) hebben vraag naar warme maaltijden voor hun bewoners. Vaak kunnen gasten ook mee-eten in het seniorenrestaurant. Meestal zijn daarvoor afspraken gemaakt met erkende bezorgers van magnetronmaaltijden in Venray. Bewoners kunnen vaak zelf gerechten kiezen.
 • Een groot aantal thuiszorgorganisaties beschikken over een netwerk met maaltijdvoorzieningen. Via deze instanties kan soms een levering worden ingepland voor het aan huis bezorgen van warm eten op doordeweekse dagen. Soms bieden zij ook ondersteuning bij het opwarmen of eten van de maaltijden.
 • Ook het kinderdagverblijf, de kinderopvang of BSO-locaties kunnen ouders ontlasten met kant-en-klaar maaltijden. De kids kunnen zo een gezonde en voedzame maaltijd krijgen (zodat ze dat thuis niet meer hoeven te doen).

Koelverse- en diepvriesmaaltijden bij u thuis laten bezorgen?

Profiteer van het gemak: de lekkerste en meest voedzame menu’s moeiteloos op tafel!


FAQ: actuele onderwerpen aangaande maaltijdbezorging aan huis

Zijn kant-en-klaar maaltijden wel gezond?
Kant-en-klare gerechten zijn de laatste jaren flink verbeterd. Ze bevatten veel minder toevoegingen als zout en e-nummers vergeleken met 5 – 10 jaar terug. Het Voedingscentrum vertelt precies waar een gezonde warme maaltijd in Venray aan moet voldoen. Minimaal 150 gram aan verse groente, maximaal 2 gram zout, gebruikmakend van volkoren producten, maximaal 100 gram vlees of vis per persoon en ten minste 25 gram eiwit. Op het etiket staat meestal een tabel met de voedingswaarden en toevoegingen. 1 portie bevat mag zo’n 700 Kcal bevatten.

Wat is de samenstelling van een opwarmmaaltijd?
Een normale kant en klaar maaltijd kent 3 aspecten. Allereerst hebben we de groenten. Vaak combineer je dit met koolhydraten (aardappelen, pasta). Afsluitend heb je vlees/vis of een vervanger. Bij sommige leveranciers kan je dit helemaal zelf samenstellen. Je kunt kiezen uit typische Hollandse recepten, ambachtelijke maaltijden met ingrediënten van het seizoen en bijzondere recepten. Bijv. Aspergesoep met zalm & Pastaschotel: kip met broccoli.

Hoe moet ik een thuismaaltijd opwarmen?
Het gereedmaken van een koelverse- of diepvriesmaaltijd is simpel. Dit kan in ongeveer 30 minuten op 110 °C in de oven. Wanneer je sneller wilt eten dan gebruik je eenvoudig de magnetron. Opwarmen gaat in zo’n 6 – 10 minuten op 500 – 800 watt. Geef jij de voorkeur aan een warme tafeltje dekje service? Dan wordt het gerecht warm bezorgd in Venray.

Wat is de prijs van een bezorgmaaltijd in Venray?
De prijzen van de gerechten lopen flink uiteen. Elke bezorgdienst heeft weer andere prijzen. In het bijzonder het type maaltijd heeft zijn uitwerking op de prijs. Een diepvriesmaaltijd is er al vanaf €4,70. Een dagverse maaltijd komt net wat hoger uit (rond de €5,50. Voor een warme levering aan huis (tafeltje dekje) betaal je ongeveer €8,00 tot €9,00 incl. bezorging. Wil je jezelf echt verwennen? Neem dan ook een soepje (vanaf €1,50) en nagerecht (vanaf €0,95).

Welk type leveranciers zijn er?
Verse maaltijden worden via allerlei winkels aangeboden. Allereerst heb je supers en verswinkels. Deze organisaties hebben doorgaans een voorraad met eten. Vooraf bestellen hoeft vaak niet. In aanvulling daarop kan je gebruik maken van de maaltijdservice Venray. Onder andere cateraars en/of gespecialiseerde keuken die wekelijks maaltijden aan huis bezorgen. Tevens onderscheiden we nog zorgorganisaties en wijkrestaurants die eigen maaltijdvoorzieningen in het leven hebben geroepen.

Heb ik recht op een subsidie via de gemeente Venray?
Op www.venray.nl kun je meer informatie bekijken over subsidies. Hier wordt onder andere uitgelegd hoe het zit met maaltijdhulp die via de WMO (Wet Maatschappelijke Ondersteuning) wordt geregeld. Daarnaast bestaan er andere regelingen die gebaseerd zijn op de WLZ, de unieke zorgverzekeringswet (ZVW) en mogelijk ook de bijzondere bijstand. Er wordt hierbij gekeken naar het inkomen en/of het vermogen.

Alle plaatsen in deze gemeente

 • Blitterswijck
 • Geijsteren
 • Wanssum
 • Smakt
 • Vredepeel
 • Merselo
 • Veulen
 • Ysselsteyn
 • Heide
 • Leunen
 • Castenray
 • Oirlo