Advertentie: Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een voordelig pakket met 4 of 6 maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer voordelig verse maaltijden uit.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Kant en klaar maaltijden Horst aan de Maas

Wil jij vandaag nog verse kant en klaar maaltijden bestellen in Horst aan de Maas? Aan de hand van deze site bekijk je meer informatie. Zo gaan we verder in op wat een maaltijdservice precies is, en welke Nederlanders hier baat bij kunnen hebben. Tevens leggen we alles uit over de beschikbare soorten maaltijden. Wil je komende week al eten laten komen? Ga dan naar instellingen vergelijken. Op grotere schaal bestellen? Dan kan jij mogelijkheden opvragen voor zakelijke doelgroepen. Er zitten veel positieve aspecten aan opwarmmaaltijden. Ze smaken ontzettend goed en het assortiment is gigantische groot. Daarbij zijn de maaltijden ook steeds gezonder. Kom je er nog niet helemaal uit? Scroll dan eerst naar beneden naar de FAQ (populaire vragen). Over enkele dagen de eerste maaltijden proeven? Overweeg dan een proefpakket aan te vragen.

RegioLimburg
GemeenteHorst aan de Maas
PlaatsHorst aan de Maas
Postcode5961
Website gemeentewww.horstaandemaas.nl
kant-en-klaar-maaltijden-horst-aan-de-maas

Kant-en-klaar maaltijden uitproberen?

Bekijk de scherpe aanbiedingen en proef de smaken met het proefpakket

Wat biedt de maaltijdservice in Horst aan de Maas?

Is al dat uitsloven in de keuken niks voor jou? Wil je meer tijd overhouden voor leuke dingen? Zo’n smaakvolle kant en klaar maaltijd kan voor iedereen geschikt zijn. De inkopen hoef je niet zelfstandig te doen en de maaltijd staat in korte tijd op tafel. Steeds meer Nederlanders maken er gebruik van. Zoals eten als: Sukadelap, rode kool met appel, gekookte aard. en/of Bruine bonen maaltijdsoep. In het gedeelte hierna beschrijven we allerlei soorten groepen die het gemak van een maaltijdservice ervaren:

 • Ouderen / senioren: Ouderen laten doorgaans opwarmmaaltijden thuisbezorgen. Door het bestellen van senioren maaltijden kunnen zij langer zelfstandig thuis blijven wonen. De producten bevatten belangrijk voedingsstoffen, zijn zoveel mogelijk vrij van toevoegingen en E-nummers en zijn simpel op te warmen. Voor 75-plussers is een dagelijkse gezonde maaltijd een uitkomst. Bijvoorbeeld om een gezonde bloeddruk te krijgen of om het geheugen op peil te houden. Leveranciers bieden steeds meer dieetmaaltijden. Voor zo’n beetje ieder dieet en/of leefstijl zijn er specifieke keuzes te maken. Het gaat hier bijvoorbeeld om lactosevrij, gemalen, eiwitrijk, zoutarm, en vegetarisch, koolhydraatarm, vetarm, natriumarm.
 • Hulpbehoevenden: Mensen met een beperking hebben ook veel baat bij kant-en-klaar maaltijden. Op deze manier kunnen ze zelfstandig eten en wonen. Bij problemen met kauwen en/of slikken bieden vloeibare en gemalen gerechten ook veel gemak.
 • Gezinnen met kinderen: Een gemiddeld gezin heeft het enorm druk. Werk, school en sport moeten allemaal in de agenda ingepast worden. In korte tijd een maaltijd bereiden is dan niet altijd even prettig. Aan de hand van gezonde kant-en-klaar maaltijden schotel je iedereen iets lekkers voor. Zo blijft er waardevolle tijd over om aan andere dingen te besteden.
 • Eenpersoonshuishoudens: Werk, sport en andere vrijetijdsbestedingen: soms wordt er veel van je gevraagd. Iedere avond voor jezelf koken is vaak geen optie. Een kant-en-klaar maaltijd is dan een handige oplossing en is tegenwoordig ook heel erg gezond. Ze zitten vol met groenten en er worden weinig kunstmatige toevoegingen gebruikt.

Kant-en-klare maaltijden aan huis in Horst aan de Maas: wat moet ik kiezen?

Op het moment dat je zoekt naar oplossingen voor gezonde thuismaaltijden in Horst aan de Maas dan heb je feitelijk drie keuzemogelijkheden: koelvers, vriesvers en tafeltje dekje. Elke maaltijdvorm heeft weer zijn eigen kenmerken. Zo verschillen de op het gebied van: assortiment, prijzen, versheid en aflevermogelijkheden.

 1. Een koelverse maaltijd wordt 100% vers bereid met vaak lokale ingrediënten. Hierna worden ze direct gekoeld en luchtdicht verpakt. Na bezorging sla je het eten op in de koelkast. De etenswaren kun je ongeveer 4/5 dagen goed houden.
 2. Een diepvriesmaaltijd bezorgen in Horst aan de Maas? Deze wordt na de bereiding verwerk, geportioneerd en teruggevroren. De smaak (en vitamines) blijven hierdoor goed behouden. Het eten moet je in de vriezer bewaren. Doorgaans elke week 1 keer afgeleverd.
 3. De Tafeltje dekje maaltijd wordt opgewarmd aan huis bezorgd. Zeer geschikt wanneer u geen beschikking heeft over een keuken en als een maaltijd opwarmen ook niet zelfstandig lukt. Vaak verzorgd door een lokale stichting.
bezorgmaaltijd-horst-aan-de-maas

Vergelijk diverse maaltijdservices

In onderstaand schema bieden we een verzameling landelijke bedrijven voor warme maaltijden in Horst aan de Maas. Per instantie verstrekken we praktische info zoals aantal maaltijden en vanafprijs. Kies een bedrijf voor een extra toelichting.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Bestel extra boodschappen mee
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Lokale organisaties van thuismaaltijden

In onderstaand schema check je een weergave van gemeentelijke organisaties. Dit kunnen zijn zorginstellingen, supermarkten, welzijnsorganisaties, cateraars, stichtingen. Elders op deze website vind je ook adresgegevens van partijen in Venray, Boxmeer en Maasdriel.

LeverancierAdresPostcodePlaats
Keurslager CoppensSint Lambertusplein 55961 EWHorst
Zorgcentrum Vincent DepaulSchoolstraat 155981 AHPanningen
EetwinkelDrakeboch 35954 CXBeesel
SPAR van ElkMaasstraat 515944 CBArcen
BuurtzorgKerkstraat 785981 CHPanningen
Keurslager JanssenPastoor Vullinghsstraat 495975 APSevenum
BuurtzorgPiet Petersstraat 1 – 35993 DCMaasbree
Tafeltje-Dek-JeKasteelsingel 86001 EZWeert
BuurtzorgSpoorweg 105963 NJHegelsom
BuurtzorgExpeditiestraat 125961 PXHorst
Tabel met lokaal georiënteerde instellingen van opwarmmaaltijden. Wijzigen of aanvullen? Meld dit bij onze klantenservice.

Maaltijden voor bedrijven in Horst aan de Maas

Met name ook bedrijven maken veelvuldig gebruik van bedrijfsmaaltijden. Bijvoorbeeld voor ploegendiensten. Kantoren beschikken vaak niet over eigen apparatuur. Zo’n zakelijke maaltijdservice levert snel een gezonde en betaalbare maaltijd af. Bestellen kan vaak nog tot kort van tevoren. Het is belangrijk dat er genoeg ruimte in de koeling is. Hierna lichten we enkele situaties toe van maaltijdleveranciers voor bedrijven.

 • Organisaties maken regelmatig gebruik van overwerkmaaltijden. Bijvoorbeeld bij een cursus of wanneer een meeting net wat langer doorgaat. In dit soort situaties wil je graag je werknemers de optie voor een warme maaltijd aanbieden.
 • Ook zorggroepen (denk aan individuele dagbesteding en woonlocaties) hebben vraag naar warme maaltijden voor hun bewoners. Soms kun je ook terecht in seniorenrestaurants. In veel gevallen zijn daarvoor afspraken gemaakt met professionele leveranciers van magnetronmaaltijden in Horst aan de Maas. Op die manier kunnen cliënten voordelig blijven eten.
 • Verschillende thuiszorgorganisaties ondersteunen mensen bij de avondmaaltijd via een maaltijdvoorziening. Via de medewerkers kun je tips en info aanvragen voor de warme tafeltje dekje service (dagelijks aan huis). In bepaalde cases kunnen ze ook ondersteuning bieden bij het opwarmen of eten van de maaltijden.
 • Ook de BSO (kinderopvang en kinderdagverblijven) kunnen ouders verder ondersteunen met kant-en-klaar maaltijden. De kinderen kunnen dan een lekkere en voedzame maaltijd nuttigen rond etenstijd waarna ze weer opgehaald worden.

Koelverse- en diepvriesmaaltijden bij u thuis laten bezorgen?

Ontdek de mogelijkheden: voedzame gerechten in een handomdraai klaar!


FAQ: veelgestelde vragen en antwoorden over maaltijdbezorging aan huis

Zijn kant-en-klaar maaltijden verantwoord en gezond?
Kant-en-klare gerechten zijn de laatste jaren flink verbeterd. Er zitten minder e-nummers, zout en andere toevoegingen in dan vroeger het geval was. Het Voedingscentrum geeft suggesties voor waar een gezonde warme maaltijd in Horst aan de Maas de basis aan moet voldoen. Tussen de 175 en 200 gram groente, slechts beperkt zout, bij voorkeur met volkoren graanproducten, max. 100 gram aan vlees of vis en voldoende eiwitten. Op de omdoos vind je vaak een tabel met de voedingswaarden en toevoegingen. 1 portie bevat tussen de 400 – 700 Kcal.

Hoe ziet een normale opwarmmaaltijd eruit?
Een avondmaaltijd kent normaal gesproken 3 elementen. Ten eerste hebben we de groenten. Ten tweede de aardappelen, rijst of pasta producten. En ter afsluiting heb je vlees/vis/vleesvervangers. Bij veel aanbieders wisselt het menu per week. Je kunt kiezen uit Typisch Nederlandse maaltijden, seizoensmaaltijden en recepten van over de hele wereld. Bijv. Penne pesto, kip, groene groenten en Kip in kerriesaus, doperwten, rijst.

Hoe moet ik mijn thuismaaltijd opwarmen?
Het gereedmaken van een koelverse- of diepvriesmaaltijd is niet ingewikkeld. Optie 1 is ongeveer 30 minuten op 100 °C in de oven. Als je toch wat sneller wilt eten dan kan het een stuk sneller met de magnetron. Normaal gesproken lukt dat al in 6 – 10 minuten op 550 – 800 watt. Kies je specifiek voor een warme tafeltje dekje service? Dan wordt het netjes warm bezorgd in Horst aan de Maas.

Hoe duur is een bezorgmaaltijd in Horst aan de Maas?
De tarieven van Nederlandse maaltijdservices variëren nogal. Elke aanbieder hanteert zijn eigen prijzen. Met name het type maaltijd beïnvloedt de prijs. Een diepvriesmaaltijd is er al vanaf €4,80. Een dagverse maaltijd heeft een iets hoger prijskaartje (zo’n €6,25. Voor tafeltje dekje (warme levering) ben je nog iets duurder uit, vaak rond de €9,00. Wil je ook een voor- en nagerecht? Veel aanbieders bezorgen ook soepjes (vanaf €1,55) en ijs/vla of een ander dessert (vanaf €1,30).

Waar kan ik maaltijden kopen?
Ben je op zoek naar kant-en-klaar, dan kan je bij veel bedrijven terecht. Onder andere verswinkels, eetzaken en supermarkten. Deze bedrijven hebben vaak een dagverse voorraad. Soms wordt er ook bezorgd. Ook kan je gebruik maken van de maaltijdservice Horst aan de Maas. Het gaat hier om grootschalige keukens die door heel Nederland aan huis bezorgen. Ook hebben we nog de zorginstellingen en wijkrestaurants waar je terecht kunt voor verschillende maaltijdvoorzieningen.

Hoe zit het met subsidies in de gemeente Horst aan de Maas?
Door middel van www.horstaandemaas.nl wordt beschreven wat je qua subsidies kunt verwachten. Hier wordt onder andere uitgelegd hoe het zit met maaltijdhulp die via de WMO kan worden aangeboden. Ook heb je soms ook recht op zorg vanuit bijv. de WLZ (wet langdurige zorg), de zorgverzekeringswet (ZVW) en wellicht de bijzondere bijstand. Daarbij kijkt men naar het inkomen en/of het vermogen.

Alle plaatsen in deze gemeente

 • Evertsoord
 • Kronenberg
 • Sevenum
 • Lottum
 • Grubbenvorst
 • Broekhuizen
 • Broekhuizenvorst
 • Meerlo
 • Swolgen
 • Tienray
 • America
 • Meterik
 • Hegelsom
 • Melderslo
 • Horst
 • Griendtsveen