Advertentie: Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een voordelig pakket met 4 of 6 maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer voordelig verse maaltijden uit.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Kant en klaar maaltijden Beesel

Direct mogelijkheden bekijken voor gezonde kant en klaar maaltijden bestellen in Beesel? Aan de hand van deze site check je tips en adviezen. We gaan bijvoorbeeld dieper in op wat een maaltijdservice is, en voor wie het geschikt is. Daarbij vertellen we meer over de actuele maaltijdopties. Ben je al overtuigd? Ga dan verder naar voorzieningen vergelijken. Bedrijfsmatig bestellen? Dan kun jij zakelijke mogelijkheden bekijken. Er zitten veel positieve aspecten aan opwarmmaaltijden. De smaak is echt prima en iedereen kan ze in principe moeiteloos zelf verwarmen. De gerechten zijn de laatste jaren goed doorontwikkeld. Heb je nog brandende vragen? Probeer dan eerst te zoeken binnen de veelgestelde vragen. Over enkele dagen de eerste maaltijden proeven? Profiteer dan snel van het voordeel van een proefpakket.

RegioLimburg
GemeenteBeesel
PlaatsBeesel
Postcode5953
Website gemeentewww.beesel.nl
kant-en-klaar-maaltijden-beesel

Kant-en-klaar maaltijden in huis halen?

Bekijk alle aanbiedingen en bestel voordelig het proefpakket

Wat zijn voordelen van de maaltijdservice in Beesel?

Houd je niet van koken? Zoek je meer afwisseling in je avondeten? Zo’n verse kant en klaar maaltijd heeft veel voordelen. De inkopen hoef je niet zelfstandig te doen en je bent geen tijd kwijt in de keuken. Steeds meer doelgroepen ontdekken het gemak. Kies bijvoorbeeld voor: Hindoestaans lamsvlees, komijn en pilav rijst en Runderhachee, witte rijst, bloemkool. In het gedeelte hierna vind je enkele voorbeelden van groepen mensen die veel kunnen hebben aan een maaltijdservice:

 • Ouderen: Ouderen in Nederland hebben veel baat bij opwarmmaaltijden. Door het bestellen van senioren maaltijden kunnen zij vaak nog jarenlang zelfstandig thuis blijven wonen. De gerechten zitten vol bouw- en voedingsstoffen, hebben weinig zout en kunstmatige toevoegingen en kan iedereen eenvoudig verwarmen. Voor bejaarden is een dagelijkse gezonde maaltijd enorm belangrijk. Bijvoorbeeld om de bloeddruk te verlagen of om de hersenen te beschermen. Het aanbod dieetmaaltijden neemt ook flink toe. Voor veel diëten en allergieën is er een geschikte maaltijd. U kunt denken aan gemalen, glutenvrij, eiwitrijk, zoutarm, en vetarm, diabetes, natriumarm, koolhydraatarm.
 • Hulpbehoevenden: Mensen met een beperking zijn vaak erg geholpen met kant-en-klaar maaltijden. Mede door deze producten blijft men altijd een beetje zelfstandigheid houden. Bij moeite met kauwen en slikken bieden vloeibare en gemalen maaltijden ook veel pluspunten.
 • Gezinnen met kinderen: Veel jonge families hebben een volle agenda. Werk, feestjes en hobbies wisselen elkaar snel af. Boodschappen doen en koken is simpelweg niet elke avond mogelijk. Aan de hand van gezonde kant-en-klaar maaltijden schotel je iedereen iets lekkers voor. Zo blijft er waardevolle tijd over om aan andere dingen te besteden.
 • Eenpersoonshuishoudens: Studeren, de sportschool en andere bezigheden: soms wordt er veel van je gevraagd. Zorgen voor gezond eten kan dan vaak lastig zijn. Kiezen voor een kant-en-klaar maaltijd is dan een uitstekend idee en is tegenwoordig ook heel erg gezond. Er zitten lekker veel groenten in en ze bevatten weinig onnodige toevoegingen.

Kant-en-klare maaltijden aan huis in Beesel: waar kan ik uit kiezen?

Als je interesse hebt in gezonde thuismaaltijden in Beesel dan bestaan er 3 varianten: Vriesvers (diepvries), koelvers en warm (tafeltje dekje). Elke soort heeft zowel voor- als nadelen. Hieronder lees je meer over aanbod, prijzen, versheid en betaal- en bezorgmogelijkheden.

 1. De koelverse maaltijd wordt helemaal vers klaargemaakt met de meest verse producten. De maaltijden worden 1 of 2 keer per week bij je thuisbezorgd. De verpakkingen leg je kant en klaar in de koelkast. Er is vaak een wekelijks wisselend menu.
 2. Een diepvriesmaaltijd bezorgen in Beesel? Dit type kent een ander proces. Nadat ze zijn gekookt wordt alles diep bevroren. Zo blijven smaak en structuur optimaal behouden. Na bezorging zet je het in de vriezer. Vaak per box van 6 gerechten op locatie geleverd.
 3. De Tafeltje dekje maaltijd wordt warm thuisbezorgd. Erg handig op het moment dat u geen keuken heeft en wanneer opwarmen ook niet gaat. In veel gemeenten wordt dit rondgebracht door vrijwilligers.
bezorgmaaltijd-beesel

Landelijke maaltijdservices vergelijken

In het schema hierna verstrekken we een weergave van landelijke keukens voor warme maaltijden in Beesel. Per bedrijf bekijk je specificaties zoals het type maaltijden en een prijsindicatie. Klik op de button van een instelling voor een uitgebreide beoordeling.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Bestel extra boodschappen mee
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Plaatselijke bedrijven van bezorgmaaltijden

In de volgende tabel verstrekken we een opsomming van regionale leveranciers. Dat kunnen o.a. zijn: slagerijen, stichtingen, cateraars, zorginstellingen, supermarkten. Op dit portaal vind je ook organisaties in Sint Anthonis, Maasdriel en Horst aan de Maas.

LeverancierAdresPostcodePlaats
SPAR van ElkMaasstraat 515944 CBArcen
BuurtzorgSpoorweg 105963 NJHegelsom
Mary Surinaamse maaltijdserviceSchoolstraat 175941 GBVelden
Keurslager van HeesKerkstraat 735931 NMTegelen
Keurslager JanssenPastoor Vullinghsstraat 495975 APSevenum
BuurtzorgExpeditiestraat 125961 PXHorst
Zorgcentrum Vincent DepaulSchoolstraat 155981 AHPanningen
BuurtzorgKerkstraat 785981 CHPanningen
Keurslager CoppensSint Lambertusplein 55961 EWHorst
EetwinkelDrakeboch 35954 CXBeesel
Overzicht met regionale leveranciers van magnetronmaaltijden. Een wijziging doorvoeren? Meld dit bij onze klantenservice.

Maaltijden voor bedrijven in Beesel

Ook zakelijke klanten hebben baat bij bedrijfsmaaltijden. Bijvoorbeeld voor overwerkers. Vaak kan er niet worden gekookt op kantoor. De zakelijke maaltijdservice zorgt dat er altijd voedzame maaltijden op voorraad zijn. Dit kan incidenteel maar ook structureel. De maaltijden vragen wel om de nodige koelruimte. In het gedeelte hieronder behandelen we een aantal voorbeelden van maaltijdopties voor bedrijven.

 • Bedrijven en kantoren kunnen kiezen uit een ruim assortiment overwerkmaaltijden. Zoals tijdens praktijkdagen die in de avond doorgaan of als er nog even door vergaderd moet worden. Als bedrijf kun je dan via de cateraar je werknemers de optie voor een warme maaltijd aanbieden.
 • Ook zorggroepen (denk aan individuele dagbesteding en woonlocaties) hebben vraag naar warme maaltijden voor hun bewoners. Dit gebeurt ook dikwijls in een seniorenrestaurant. In veel gevallen zijn daarvoor afspraken gemaakt met grote keukens voor magnetronmaaltijden in Beesel. Op die manier kunnen cliënten voordelig blijven eten.
 • Een groot aantal thuiszorgorganisaties hebben lokale contacten als het gaat om de maaltijdvoorziening. Via deze instanties kan je advies inwinnen over het thuisbezorgen van warme tafeltje dekje maaltijden. De medewerkers kunnen soms ook helpen bij het opwarmen en/of het toedienen van de maaltijd.
 • Ook de kinderopvang (denk aan een kinderdagverblijf of BSO) komen ouders vaak tegemoet met gezonde kant-en-klaar maaltijden. De kids kunnen op die manier een voedzame, smakelijke en lekkere maaltijd nemen rond half 6 in de avond.

Koelverse- en diepvriesmaaltijden aan huis laten bezorgen?

Probeer het zelf: dagverse gerechten binnen enkele minuten klaar!


FAQ: actuele onderwerpen aangaande maaltijdbezorging aan huis

Staan kant-en-klaar maaltijden gezond bekend?
De hedendaagse kant-en-klare gerechten komen goed uit de test. Er zitten meer groenten in, en het bevat veel minder zout als we dat vergelijken met vroeger. Het Voedingscentrum vertelt precies waar een gezonde warme maaltijd in Beesel zich aan moeten houden. 150 – 200 gram groente, natriumarm, bij voorkeur met volkoren graanproducten, slechts weinig vis en vlees (100 gram per portie) en bij voorkeur minimaal 25 gram eiwit. Op het etiket op de verpakking vind je vaak een tabel met de exacte voedingswaarden. Er geldt een maximum van 700 Kcal per persoon.

Wat is de samenstelling van een opwarmmaaltijd?
Het avondeten kent normaal gesproken 3 elementen. In de basis is dit natuurlijk veel groente. Dit wordt vaak gecombineerd met aardappelen/rijst/pasta. En ter afsluiting heb je vlees, vis of een vleesvervanger met voldoende eiwitten. Veel aanbieders hebben wekelijks weer nieuwe gerechten. Er is keuze uit 100% Hollandse kost, gerechten met producten van het seizoen en bijzondere recepten. Denk aan Witlofschotel met ham en kaas & Kibbeling met kruidendip.

Hoe moet ik een thuismaaltijd opwarmen?
Het opwarmen van een koelverse- of diepvriesmaaltijd is niet ingewikkeld. Je verwarmt de maaltijd in ongeveer 35 minuten op 100 graden in de oven. Als je toch wat sneller wilt eten dan kun je ook kiezen voor de magnetron. Vaak warm je het op in ongeveer 4 tot 8 minuten op 500 – 650 watt. Wil je liever gebruik maken van een warme tafeltje dekje service? Dan wordt het netjes warm bezorgd in Beesel.

Wat betaal ik voor een bezorgmaaltijd in Beesel?
De prijzen van de verschillende maaltijden lopen flink uiteen. Elke bezorgdienst heeft andere prijzen en bezorgkosten. In het bijzonder het type maaltijd heeft zijn weerslag op de prijs. Een gewoon goede diepvriesmaaltijd is er al voor €4,70. Een dagverse maaltijd is vaak wat duurder (gemiddeld €6,25. Voor tafeltje dekje (warme levering) betaal je al gauw €2,00 extra. Wil je jezelf echt verwennen? Bij veel organisaties kan je ook de keuze maken voor soepen (vanaf €1,55) en ijs/vla of een ander dessert (vanaf €1,15).

Welke soorten leveranciers zijn er?
Er zijn veel verschillende leveranciers waar je maaltijden kunt kopen. De meest voor de hand liggende optie zijn supers en verswinkels. Kenmerkend is dat je hier uit voorraad etenswaren kunt aanschaffen. Vooraf bestellen hoeft vaak niet. Verder is er de maaltijdservice Beesel. Het gaat hier om cateringbedrijven en grote keukens die zich volledig hebben toegelegd op het bezorgen van maaltijden aan huis. Tenslotte zijn er ook nog potentiële instanties zoals zorgorganisaties en wijkrestaurants die eigen maaltijdvoorzieningen in het leven hebben geroepen.

Kan ik een subsidie krijgen bij de gemeente Beesel?
Op www.beesel.nl kun je meer informatie bekijken over subsidies. Hier wordt onder andere uitgelegd hoe het zit met maaltijdhulp die via de WMO wordt verstrekt. Daarnaast zijn er vaak ook tegemoetkomingen mogelijk via de WLZ (wet langdurige zorg), de bijzondere zorgverzekeringswet (ZVW) en mogelijk ook de bijzondere bijstand. Vooraf moet u eerst documenten overleggen m.b.t. uw vermogen en inkomen.

Alle plaatsen in deze gemeente

 • Reuver