Proefpakket: 4 koelverse maaltijden voor €25,-

header-uitgekookt

Dagvers gekookt met maximale versheid

Vrijblijvend bestellen, gratis bezorging

Nu 4 maaltijden voor slechts €25,00

Proefpakket: 6 vriesverse maaltijden voor €29,99

Diepvriesmaaltijden, lange houdbaarheid

Keuze uit 150 verschillende gerechten

Nu 6 maaltijden voor slechts €29,99

Kant en klaar maaltijden Maarheeze

Direct mogelijkheden bekijken voor lekkere kant en klaar maaltijden bestellen in Maarheeze? Via onze site tref je een uitgebreide beschrijving. We omschrijven precies wat een maaltijdservice is, en welke personen hiervan kunnen profiteren. Evenzeer gaan we dieper in op de aanwezige maaltijd-mogelijkheden. Ben je al overtuigd? Ga dan verder naar maaltijdservices vergelijken. Tevens kan je ook informeren naar zakelijke oplossing. Er zitten veel positieve aspecten aan opwarmmaaltijden. Ze smaken ontzettend goed en het staan binnen 10 minuten warm op tafel. Tegenwoordig is de kwaliteit flink verhoogt. Is er nog wat onduidelijk? Probeer dan eerst te zoeken binnen antwoorden op de veel voorkomende vragen. Wil je volgende week al maaltijden in huis halen? Maak dan gebruik van een proefpakket aanbieding.

RegioNoord-Brabant
GemeenteCranendonck
PlaatsMaarheeze
Postcode6026
Website gemeentewww.cranendonck.nl
kant-en-klaar-maaltijden-maarheeze

Kant-en-klaar maaltijden laten bezorgen?

Vergelijk alle aanbiedingen en proef de smaken met het proefpakket

Waarom kiezen voor een maaltijdservice in Maarheeze?

Ben jij geen goede kok? Zoek je manieren om tijd te besparen? Een smakelijke kant en klaar maaltijd kan voor iedereen geschikt zijn. Je hoeft zelf geen boodschappen meer te doen en je bent geen tijd kwijt in de keuken. Het wordt steeds populairder. Zoals eten als: Ribkarbonade in jus en/of Broccoli-gehaktschotel met aardappel, kaas. Hierna beschrijven we meerdere segmenten Nederlanders die geholpen zijn bij de maaltijdservice:

 • Ouderen: Oudere mensen die maken veelvuldig gebruik van opwarmmaaltijden. Door het bestellen van senioren maaltijden kunnen zij vaak nog jarenlang zelfstandig thuis blijven wonen. De producten zitten vol met groenten en belangrijke bouwstoffen, worden vers bereid zonder veel e-nummers en zijn simpel op te warmen. Voor 70-plussers zijn deze speciaal ontwikkelde gerechten van belang. Bijvoorbeeld om de bloeddruk te verlagen of om het geheugen op peil te houden. Het aanbod dieetmaaltijden neemt ook flink toe. Voor bijna elk dieet of leefstijl zijn er specifieke keuzes te maken. Het gaat hier bijvoorbeeld om eiwitrijk, lactosevrij, zoutarm, glutenvrij, en vetarm, koolhydraatarm, natriumarm, vegetarisch.
 • Hulpbehoevenden: Mensen met een beperking hechten ook veel waarde aan kant-en-klaar maaltijden. Daardoor hebben ze minder zorg en ondersteuning nodig. Bij slik- of kauwproblemen bieden vloeibare en gemalen maaltijden ook veel gemak.
 • Gezinnen met kinderen: Gezinnen met kinderen zijn drukker dan ooit. Studie, werk en hobby’s moeten gecombineerd worden. Even tussendoor koken kan dan wel eens voor problemen zorgen. Door gezonde kant-en-klaar maaltijden hoeft op die drukke dagen niet direct iets ongezonds gegeten te worden. Zo blijft er waardevolle tijd over om aan andere dingen te besteden.
 • Starters: Een drukke baan, hobby’s en familie en vrienden: soms wordt er veel van je gevraagd. Elke dag iets gezonds klaarmaken kan dan vaak lastig zijn. Een kant-en-klaar maaltijd is dan een handige oplossing zeker wanneer je kiest voor een gezonde leverancier. Ze zitten vol met groenten en er zit weinig zout en vet in.

Kant-en-klare maaltijden aan huis in Maarheeze: welke zijn geschikt?

Als je graag gebruik wil maken van gezonde thuismaaltijden in Maarheeze dan bestaan er drie opties om uit te kiezen: Vriesvers (diepvries), koelvers en warm (tafeltje dekje). Elk type gerecht heeft zijn eigen pluspunten en minpunten. De verschillen zitten ‘m met name in aantal maaltijden, financiën, houdbaarheid en bezorgmogelijkheden.

 1. Een koelverse maaltijd wordt vaak ambachtelijk gekookt met verse lokale ingrediënten. Hierna worden ze direct gekoeld en luchtdicht verpakt. Je kunt deze bewaren in de koelkast. Je kunt ze 3 tot 5 dagen houdbaar houden.
 2. Een diepvriesmaaltijd bezorgen in Maarheeze? Deze wordt na de bereiding verwerk, geportioneerd en teruggevroren. Dit garandeert de smaak en versheid. Het eten moet je in de vriezer bewaren. In de regel elke 2 weken bij jou thuis afgeleverd.
 3. Een Tafeltje dekje maaltijd wordt warm thuisbezorgd. Zeer geschikt indien u zelf niet meer kunt koken en u niet in staat bent om zelf een maaltijd op te warmen. Een nadeel is dat u het niet kunt eten wanneer u dat wil.
bezorgmaaltijd-maarheeze

Beschikbare maaltijdservices vergelijken

Hierna doorzoek je eenvoudig een verzameling erkende leveranciers van warme maaltijden in Maarheeze. Per bezorgservice bieden we relevante zaken zoals het type maaltijden en de kosten. Tik op de button van een maaltijdvoorziening om meer informatie te vinden.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Bestel extra boodschappen mee
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Plaatselijke maaltijdservices van bezorgmaaltijden

Hierna vind je een overzicht met lokaal georiënteerde instanties. Denk dan aan stichtingen, supermarkten, slagerijen, cateraars, zorginstellingen. Op deze site vind je ook informatie over maaltijdbezorging in Thorn, Wessem en Budel-Schoot.

LeverancierAdresPostcodePlaats
Zorgcentrum Marishoft Hagelkruis 1A6026 BAMaarheeze
Fer Roost Warme MaaltijdserviceBredeweg 826031 CMNederweert
Zorgcentrum MariënburghtGraafschap Hornelaan 26021 XLBudel
ZuidZorg WijkzorgDe Dam 16021 KMBudel
Stichting Tafeltje-Dek-JePopulierenstraat 86031 XSNederweert
Gasterij De OntmoetingBrugske 166031 BLNederweert
Ut OpsjupperkePrinses Beatrixstraat 156039 CGStramproy
Slagerij RoefsKerkplein 336039 GCStramproy
SPAR MaaltijdservicePastoor Thijssenlaan 1a6029 RLSterksel
BuurtzorgSterkselseweg 20 A6026 EBMaarheeze
Database met kleinschalige organisaties van bezorgmaaltijden. Iets aanpassen of toevoegen? Informeer dan onze klantenservice.

Maaltijden voor bedrijven in Maarheeze

Ook bedrijven kunnen veel baat hebben bij een bedrijfsmaaltijd. Bijvoorbeeld als er in de avond nog even doorgewerkt wordt. Vaak kan er niet worden gekookt op kantoor. De zakelijke maaltijdservice zorgt dat er altijd voedzame maaltijden op voorraad zijn. Bestellen kan vaak nog tot kort van tevoren. Let op: er moet wel genoeg koelruimte zijn om de maaltijden op te slaan. Hierna sommen we enkele voorbeelden op van maaltijdvoorzieningen voor bedrijven.

 • Kantoren en fabrieken maken regelmatig gebruik van overwerkmaaltijden. Bijvoorbeeld wanneer er een studiedag ingepland is of als de medewerkers ook nachtdiensten werken. Als bedrijf kun je dan via de cateraar attent zijn en zorgen dat er een lekkere warme maaltijd op hen staat te wachten.
 • Ook zorginstellingen (kleinschalige woonvormen en/of dagbesteding) bieden hun bewoners een warme maaltijd aan. Vaak kunnen gasten ook mee-eten in het seniorenrestaurant. Dikwijls maken zij hiervoor afspraken met populaire aanbieders van magnetronmaaltijden in Maarheeze. Dat maakt dat het eten betaalbaar blijft.
 • Verschillende thuiszorgorganisaties beschikken over een netwerk met maaltijdvoorzieningen. Via deze instanties kun je tips en info aanvragen voor het laten leveren van maaltijden op vaste dagen. In sommige gevallen ondersteunen ze ook bij het opwarmen en/of het toedienen van de maaltijd.
 • Ook organisaties zoals een BSO, kinderopvang of kinderdagverblijf kunnen ouders verder ondersteunen met kant-en-klaar maaltijden. De kids kunnen op die manier een gezonde en voedzame maaltijd eten rond etenstijd waarna ze weer opgehaald worden.

Koelverse- en diepvriesmaaltijden bij u thuisbezorgd?

Probeer het zelf: voedzame gerechten zonder moeite op te warmen!


FAQ: vaak gestelde vragen over maaltijdbezorging aan huis

Zijn kant-en-klaar maaltijden verantwoord en gezond?
Kant-en-klare gerechten zijn de laatste jaren flink verbeterd. Ze bevatten veel minder zout, vet en toevoegingen als we dat vergelijken met vroeger. Het Voedingscentrum vertelt ons waar een gezonde warme maaltijd in Maarheeze zich aan moeten houden. 150 – 200 gram groente, slechts beperkt zout, gebruikmakend van volkoren producten, max. 100 gram aan vlees of vis en genoeg eiwit (25 gram). Op de omdoos vind je informatie over voedingswaarden als energie, zout, eiwitten en koolhydraten. Een normale portie bevat tussen de 500 en 700 Kcal.

Hoe ziet een normale opwarmmaaltijd eruit?
Een gemiddelde maaltijd bestaat uit 3 onderdelen. Om te beginnen is dit natuurlijk veel groente. Ten tweede de aardappelen, rijst of pasta producten. Ten derde heb je iets eiwitrijks als vlees/vis of een vervanger. Met name bij koelvers wisselt het menu wekelijks. Je kunt genieten van 100% Hollandse kost, lekkere seizoensmaaltijden en recepten van over de hele wereld. Onder andere Stamppot boerenkool of Pompoensoep met vermicelli.

Hoe snel kan ik een thuismaaltijd opwarmen?
Het gereedmaken van een koelverse- of diepvriesmaaltijd gaat heel gemakkelijk. Dit kan in ongeveer 30 – 40 minuten op 110 – 125 graden celsius in de oven. Als je toch wat sneller wilt eten dan zet je gewoon de magnetron aan. Bij een gemiddelde maaltijd lukt dat in ongeveer 6 – 12 minuten op 500 – 800 watt. Geef jij de voorkeur aan een warme tafeltje dekje service? Dan worden de kant en klaar maaltijden warm bezorgd in Maarheeze.

Wat zijn de gemiddelde kosten van een bezorgmaaltijd in Maarheeze?
De prijzen van de gerechten zijn heel divers. Elke aanbieder heeft weer andere prijzen en voorwaarden. Met name het type gerecht beïnvloedt de prijs. Een reguliere diepvriesmaaltijd bestel je al vanaf €4,85. Een dagverse maaltijd is net wat duurder geprijsd (vanaf €5,50. Voor warme levering aan huis (tafeltje dekje) moet je vaak nog zo’n €1,5 extra betalen. Wil je meer luxe? Bij veel organisaties kan je ook de keuze maken voor soepen (vanaf €1,75) en desserts (vanaf €1,45).

Bij wat voor bedrijven kan ik terecht?
Ben je op zoek naar kant-en-klaar, dan kan je bij veel bedrijven terecht. Ten eerst zijn er supermarkten en slagers. Deze bedrijven hebben vaak een dagverse voorraad. Het is dus niet noodzakelijk om vooraf te bestellen. Ten tweede heb je natuurlijk de maaltijdservice Maarheeze. Voorbeelden zijn cateraars en/of gespecialiseerde keuken die door heel Nederland aan huis bezorgen. Als laatste zijn er ook nog potentiële instanties zoals zorggroepen en wijkrestaurants die eigen maaltijdvoorzieningen in het leven hebben geroepen.

Hoe zit het met subsidies in de gemeente Cranendonck?
Via www.cranendonck.nl kun je meer informatie bekijken over subsidies. Zo is er de mogelijkheid voor maaltijdhulp die via de WMO kan worden aangeboden. Tevens zijn er mogelijkheden via de WLZ (wet langdurige zorg), de zorgverzekeringswet (ZVW) en ook de bijzondere bijstand (BZ) is een mogelijkheid. Er wordt hierbij gekeken naar uw huidige inkomen en uw spaargeld.