Proefpakket: 4 koelverse maaltijden voor €25,-

header-uitgekookt

Dagvers gekookt met maximale versheid

Vrijblijvend bestellen, gratis bezorging

Nu 4 maaltijden voor slechts €25,00

Proefpakket: 6 vriesverse maaltijden voor €29,99

Diepvriesmaaltijden, lange houdbaarheid

Keuze uit 170 verschillende gerechten

Nu 6 maaltijden voor slechts €32,50

Kant en klaar maaltijden Mill en Sint Hubert

Zoek jij opties voor kant en klaar maaltijden bestellen in Mill en Sint Hubert? Middels onze site bekijk je aanvullende details. We gaan bijvoorbeeld dieper in op wat een maaltijdservice is, en voor welke groepen / gezinssituaties het handig kan zijn. Eveneens vertellen we meer over de verschillende gerecht-mogelijkheden. Uitleg overslaan en direct bestellen? Ga dan voorzieningen vergelijken. Als laatste kan je ook informeren naar zakelijke oplossing. De voordelen van opwarmmaaltijden zijn groot. Dit eten is geschikt voor iedereen en iedereen kan ze in principe moeiteloos zelf verwarmen. De gerechten zijn de laatste jaren goed doorontwikkeld. Kom je er nog niet helemaal uit? Onderzoek dan eerst de vragensectie (FAQ). Wil je graag snel genieten van lekkere gerechten? Overweeg dan een proefpakket aan te vragen.

RegioNoord-Brabant
GemeenteMill en Sint Hubert
PlaatsMill en Sint Hubert
Postcode5451
Website gemeentewww.gemeente-mill.nl
kant-en-klaar-maaltijden-mill-en-sint-hubert

Genieten van kant-en-klaar maaltijden?

Check interessante aanbiedingen en probeer een proefpakket

Wat zijn voordelen van de maaltijdservice in Mill en Sint Hubert?

Is al dat uitsloven in de keuken niks voor jou? Wil je meer tijd overhouden voor leuke dingen? Zo’n gezonde kant en klaar maaltijd neemt veel werk uit handen. Je kunt stoppen met het zoeken naar recepten en je hoeft niet zelf te koken. We zien een sterke toename in interesse in deze maaltijden. Zoals gerechten als: Varkenslapje in jus en Sucadelapje, sperziebonen, aardappelpuree. Hieronder bekijk je voorbeelden van doelgroepen die profijt kunnen hebben van de maaltijdservice:

 • Senioren / bejaarden: Senioren laten doorgaans opwarmmaaltijden thuisbezorgen. Via speciale senioren maaltijden blijven senioren langer zelfstandig. De maaltijden zijn tegenwoordig erg gezond, worden vers bereid zonder veel e-nummers en hoeven alleen maar even in de magnetron of oven. Voor bejaarden is elke dag een uitgebalanceerde maaltijd cruciaal. Bijvoorbeeld om de bloeddruk op peil te houden of juist om op gewicht te komen en blijven. Het aanbod dieetmaaltijden neemt ook flink toe. Voor vrijwel ieder dieet worden er maatwerkproducten gemaakt. Typische voorbeelden zijn lactosevrij, glutenvrij, eiwitrijk, gemalen, en natriumarm, koolhydraatarm, vetarm, vegetarisch.
 • Hulpbehoevenden: Gehandicapten profiteren ook flink van kant-en-klaar maaltijden. Op deze manier behouden ze een stukje zelfstandigheid. Bij moeite met kauwen en slikken bieden vloeibare en gemalen maaltijden ook veel oplossingen.
 • Jonge gezinnen: In veel families is het vaak een drukte van jewelste. Een baan, sport en studie hebben een grote impact op onze agenda. Boodschappen doen en koken is simpelweg niet elke avond mogelijk. Dankzij gezonde kant-en-klaar maaltijden hoeft op die drukke dagen niet direct iets ongezonds gegeten te worden. De tijd die overblijft kun je anders invullen.
 • Eenpersoonshuishoudens: School, werken, muziek en feestjes met vrienden: soms wordt er veel van je gevraagd. Iedere avond voor jezelf koken lukt vaak gewoon niet. Gelukkig is het aanbod kant-en-klaar steeds beter en het is vaak nog erg gezond ook. Er gaan lekker veel groenten in en bevatten niet zoveel, zout, vet en andere toevoegingen.

Kant-en-klare maaltijden aan huis in Mill en Sint Hubert: wat zijn de mogelijkheden?

Op het moment dat je zoekt naar oplossingen voor gezonde thuismaaltijden in Mill en Sint Hubert dan zijn er 3 keuzemogelijkheden: koelverse-, diepvries-, en tafeltje dekje maaltijden. Elke soort maaltijd heeft zijn eigen pluspunten en minpunten. Zo verschillen de op het gebied van: aanbod, financiën, bewaaradviezen en bezorging.

 1. Een koelverse maaltijd wordt vers bereid met seizoensgebonden producten. Hierna worden ze direct gekoeld en luchtdicht verpakt. Je kunt deze bewaren in de koelkast. Er is vaak een wekelijks wisselend menu.
 2. Een diepvriesmaaltijd bezorgen in Mill en Sint Hubert? Deze wordt na het koken snel teruggekoeld en bevroren. Zo blijven smaak en structuur optimaal behouden. Zo zijn ze maandenlang houdbaar. In de regel elke week 1 keer afgeleverd.
 3. De Tafeltje dekje maaltijd wordt reeds opgewarmd bij je thuis geleverd. Zeker praktisch als het koken niet meer gaat en wanneer opwarmen ook niet gaat. Er wordt geleverd op een vooraf besproken tijdstip.
bezorgmaaltijd-mill-en-sint-hubert

Landelijke maaltijdservices vergelijken

In de tabel hierna verstrekken we een lijst met erkende organisaties voor warme maaltijden in Mill en Sint Hubert. Per leverancier doorzoek je eenvoudig informatie als assortiment en een prijsindicatie. Druk op de button van een aanbieder voor een gedetailleerde review.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
170+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Bestel extra boodschappen mee
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Lokale maaltijdservices van bezorgmaaltijden

In onderstaand schema bieden we een opsomming van lokaal georiënteerde leveranciers. Dat zijn bijv. stichtingen, welzijnsorganisaties, cateraars, zorginstellingen, slagerijen. Op kantenklaarmaaltijden.com vind je ook adresgegevens van partijen in Uden, Landerd en Boekel.

LeverancierAdresPostcodePlaats
BuurtzorgLangenboomseweg 2a5451 JKMill
Zorggroep – BekkershuisDeken Baekersstraat 835482 JDSchijndel
SPAR MaaltijdserviceKapelstraat 115447 AARijkevoort
Maaltijdservice Sint AnthonisSnavelbiesstraat 55445 NVLandhorst
ONS WelzijnDe Misse 4b5484 BZHeesch
Ton KantersHoofdstraat 69 /B5481 ABSchijndel
Keurslager KluijtmansKerkstraat 135492 AHSint-Oedenrode
Keurslager AntonisMeiveld 855501 KDVeldhoven
Cunera – De BongerdZijlstraat 15473 CJHeeswijk-Dinther
ONS WelzijnStadhuisplein 2a5461 KSVeghel
Database met lokaal georiënteerde maaltijdvoorzieningen van senioren maaltijden. Aanpassingen doorvoeren? Stel ons dan op de hoogte per mail.

Maaltijden voor bedrijven in Mill en Sint Hubert

Ook bedrijven maken veelvuldig gebruik van bedrijfsmaaltijden. Bijvoorbeeld voor ploegendiensten. De keukens in kantoorpanden zijn vaak summier. Een zakelijke maaltijdservice bezorgt snel een gezonde en voedzame maaltijd. Dit kan op dagelijkse of wekelijkse basis zijn. De maaltijden vragen wel om de nodige koelruimte. Verderop lichten we enkele situaties toe van dagverse maaltijden voor bedrijven.

 • Kantoren bestellen zogenoemde overwerkmaaltijden voor personeel. Zoals tijdens praktijkdagen die in de avond doorgaan of wanneer een vergadering uitloopt. In die gevallen kun je als verantwoord bedrijf de mogelijkheid bieden om op kantoor een warme maaltijd te nuttigen.
 • Ook zorgcentrums (dagbesteding en woonlocaties) hebben vraag naar warme maaltijden voor hun bewoners. Soms kun je ook terecht in seniorenrestaurants. Dikwijls zijn daarvoor afspraken gemaakt met landelijke organisaties voor magnetronmaaltijden in Mill en Sint Hubert. Dat maakt dat het eten betaalbaar blijft.
 • Veel thuiszorgorganisaties bieden maaltijdondersteuning via regionale maaltijdvoorzieningen. Via de medewerkers kun je in contact komen met leveranciers voor het thuisbezorgen van warme tafeltje dekje maaltijden. Zij kunnen ook helpen bij het opwarmen en/of het toedienen van de maaltijd.
 • Ook de kinderopvang (denk aan een kinderdagverblijf of BSO) kunnen ouders ontlasten met kant-en-klaar maaltijden. De kids kunnen daardoor een gezonde en voedzame maaltijd krijgen voordat ze door hun ouders worden opgehaald.

Koelverse- en diepvriesmaaltijden bij u thuisbezorgd?

Ervaar het gemak: de lekkerste en meest voedzame menu’s snel op tafel!


FAQ: belangrijk informatie over maaltijdbezorging aan huis

Kunnen kant-en-klaar maaltijden gezond zijn?
Kant-en-klare gerechten hebben zich de laatste jaren ontwikkeld. Er zitten meer groenten in, en het bevat veel minder zout dan enkele jaren geleden. Het Voedingscentrum geeft suggesties voor waar een gezonde warme maaltijd in Mill en Sint Hubert de basis aan moet voldoen. Een minimale hoeveelheid groente (150+ gram), zoutbeperkt, het liefst gekookt met volkoren artikelen, maximaal 100 gram vis of vlees en ten minste 25 gram eiwit. Op de omdoos staat meestal een tabel met voedingswaarden als energie, zout, eiwitten en koolhydraten. 1 portie bevat mag zo’n 700 Kcal bevatten.

Hoe ziet een normale opwarmmaaltijd eruit?
Een avondmaaltijd bestaat uit 3 onderdelen. Allereerst is dit natuurlijk veel groente. Daarnaast heb je zetmeelproduct als pasta, aardappelen. En natuurlijk heb je iets met veel eiwitten zoals vlees/vis of een vervanger. Elke week kies je zelf weer de gerechten die je lekker vind. Er is keuze uit 100% Hollandse kost, lekkere seizoensmaaltijden en inspirerende recepten. Denk aan Doperwtenpuree en Linzensoep met bleekselderij.

Hoe warm ik de thuismaaltijd op in de magnetron?
Het bereiden van een koelverse- of diepvriesmaaltijd is niet ingewikkeld. Je warmt dit op in ongeveer 25 minuten op 100 – 120 graden celsius in de oven. Mocht je dit te lang duren dan kan het ook in de magnetron. Bij een doorsnee-maaltijd doe je dit in circa 6 – 10 minuten op 600 – 850 watt. Wil je liever gebruik maken van een warme tafeltje dekje service? Dan krijg je het lekker makkelijk warm bezorgd in Mill en Sint Hubert.

Hoe duur is een bezorgmaaltijd in Mill en Sint Hubert?
De prijzen van de verschillende maaltijden kunnen enorm verschillen. Elke leverancier heeft andere prijzen en bezorgkosten. In het bijzonder het type maaltijd heeft effect op de kosten. Een gewoon goede diepvriesmaaltijd is er al voor €4,80. Een dagverse maaltijd is doorgaans net wat duurder (om en nabij de €6,45. Voor warme levering aan huis (tafeltje dekje) moet je vaak nog zo’n €1,5 extra betalen. Neem je geen genoegen met alleen een hoofdgerecht? Neem dan ook een soepje (vanaf €1,75) en nagerecht (vanaf €1,45).

Bij welke bedrijven kan ik terecht?
Verse maaltijden worden via allerlei winkels aangeboden. De meest voor de hand liggende optie zijn supers en verswinkels. De maaltijden liggen vaak gewoon in de winkel. Soms wordt er ook bezorgd. Verder is er de maaltijdservice Mill en Sint Hubert. Dit zijn vaak cateraars en/of gespecialiseerde keuken die door heel Nederland aan huis bezorgen. Ten derde zijn er ook nog potentiële instanties zoals zorginstellingen en wijkrestaurants die ook een maaltijdvoorziening bieden.

Kan ik een subsidie krijgen bij de gemeente Mill en Sint Hubert?
Door middel van www.gemeente-mill.nl kun je meer informatie bekijken over subsidies. Je vind hier bijvoorbeeld uitleg over maaltijdhulp die via de WMO wordt verstrekt. Verder zijn er vaak ook tegemoetkomingen mogelijk vanuit de wet langdurige zorg (WLZ), de zorgverzekeringswet (ZVW) en ook de bijzondere bijstand (BZ) is een mogelijkheid. Vooraf moet u eerst documenten overleggen m.b.t. het inkomen, vermogen en de zorgindicatie.

Alle plaatsen in deze gemeente

 • Wilbertoord
 • Sint Hubert
 • Langenboom
 • Mill