Advertentie: Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een voordelig pakket met 4 of 6 maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer voordelig verse maaltijden uit.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Kant en klaar maaltijden Haaren

Wil je lekkere kant en klaar maaltijden bestellen in Haaren? Op deze pagina lees je tips en adviezen. We vertellen je wat een maaltijdservice precies is, en voor welke groepen mensen het een uitkomst biedt. Daarbij behandelen we ook de verschillende gerecht-mogelijkheden. Wil je komende week al eten laten komen? Ga dan naar instellingen vergelijken. Tevens kan je ook informeren naar zakelijke oplossing. Opwarmmaaltijden bevallen de meest klanten erg goed. Het eten is erg smaakvol er er zijn tientallen verschillende gerechten. Tegenwoordig is de kwaliteit flink verhoogt. Kom je er nog niet helemaal uit? Probeer dan eerst te zoeken binnen de meestgestelde vragen. Zelf ervaren hoe lekker deze gerechten zijn? Bekijk dan de actuele aanbiedingen.

RegioNoord-Brabant
GemeenteHaaren
PlaatsHaaren
Postcode5076
Website gemeentewww.haaren.nl
kant-en-klaar-maaltijden-haaren

Kant-en-klaar maaltijden zelf ervaren?

Check de huidige aanbiedingen en probeer een proefpakket

Waarom kiezen voor een maaltijdservice in Haaren?

Houd je niet van koken? Wil je eenvoudig gezond en gevarieerd eten? Zo’n smakelijke kant en klaar maaltijd neemt veel werk uit handen. Je kunt stoppen met het zoeken naar recepten en heb je geen grote keuken nodig. Het wordt steeds populairder. Probeer onder andere: Stoofpotje rundvlees en/of Kip met jus, rode bieten en krielaardappels. Hieronder vind je allerlei soorten groepen die gebruikmaken van de maaltijdservice:

 • Bejaarden: 70-plussers bestellen dikwijls opwarmmaaltijden. Dankzij speciale senioren maaltijden kunnen zij langer zelfstandig thuis blijven wonen. De menu’s zijn tegenwoordig erg gezond, bevatten weinig e-nummers of zout en staan binnen een paar minuten op tafel. Voor 70-plussers zijn voedzame gerechten essentieel. Bijvoorbeeld om de bloeddruk te verlagen of om de hersenen te beschermen. Ouderen hebben de keuze uit veel dieetmaaltijden. Voor bijna elke allergie of voedingswens is er een geschikte maaltijd. Typische voorbeelden zijn zoutarm, eiwitrijk, glutenvrij, gemalen, en koolhydraatarm, diabetes, vegetarisch, vetarm.
 • Hulpbehoevenden: Gehandicapten hebben ook veel baat bij kant-en-klaar maaltijden. Daardoor is er minder directe zorg noodzakelijk. Bij problemen met kauwen en/of slikken bieden vloeibare en gemalen gerechten ook veel praktische voordelen.
 • Jonge gezinnen: Gezinnen met kinderen zijn drukker dan ooit. Werk, school en sport moeten allemaal in de agenda ingepast worden. Even snel een maaltijd maken kan dan wel eens voor problemen zorgen. Met behulp van gezonde kant-en-klaar maaltijden kan het hele gezin toch gezond eten. De tijd die je bespaart kun je besteden aan leuke dingen.
 • Alleenstaanden: Werk, school, hobby’s en feestjes met vrienden: we hebben een bomvolle agenda. Zorgen voor gezond eten is simpelweg niet altijd mogelijk. Zo nu en dan een kant-en-klaar maaltijd kan erg handig zijn en het is vaak nog erg gezond ook. Ze worden bereid met verse ingrediënten en bevatten niet zoveel, zout, vet en andere toevoegingen.

Kant-en-klare maaltijden aan huis in Haaren: wat moet ik kiezen?

Als jij kijkt naar alternatieven voor gezonde thuismaaltijden in Haaren dan heb je drie keuzes: vriesvers, koelvers en tafeltje dekje (warm). Elk type gerecht heeft zowel voor- als nadelen. De verschillen hebben te maken met aantal maaltijden, prijzen, herkomst producten en aflevermogelijkheden.

 1. De koelverse maaltijd wordt helemaal vers klaargemaakt met de meest verse producten. Vaak worden ze twee keer per week bezorgd. Na levering leg je alles in je koelkast. De etenswaren kun je ongeveer 4/5 dagen goed houden.
 2. Een diepvriesmaaltijd bezorgen in Haaren? Deze wordt na de bereiding verwerk, geportioneerd en teruggevroren. Dit garandeert de smaak en versheid. Zo zijn ze maandenlang houdbaar. Dikwijls per box van 6 gerechten afgeleverd.
 3. Een Tafeltje dekje maaltijd wordt warm thuisbezorgd. De oplossing op het moment dat u niet meer kunt koken en als een maaltijd opwarmen ook niet zelfstandig lukt. Het tijdstip van levering wordt in overeenstemming met u bepaalt.
bezorgmaaltijd-haaren

Beschikbare maaltijdservices vergelijken

Hieronder verstrekken we een overzicht met professionele leveranciers van warme maaltijden in Haaren. Per bedrijf check je informatie als aantal maaltijden en de prijzen. Druk op de button van een maaltijdvoorziening om meer informatie te vinden.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Bestel extra boodschappen mee
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Plaatselijke instellingen voor opwarmmaaltijden

Hieronder tref je een database met gemeentelijke maaltijdservices. Onder andere slagerijen, supermarkten, cateraars, zorginstellingen, welzijnsorganisaties. Op dit portaal vind je ook bedrijven en organisaties in Drimmelen, Geertruidenberg en Goirle.

LeverancierAdresPostcodePlaats
Keurslager van HoofKreitenmolenstraat 275071 BAUdenhout
Keurslager LaureijsDorpsplein 245094 GJLage Mierde
Slagerij La CucinaGemullehoekenweg 55061 MAOisterwijk
ThebeKerkstraat 45051 LBGoirle
SPAR MaaltijdserviceEuropaplein 455101 VWDongen
Joris Zorg – VestakkerGanzeakkers 55091 CRMiddelbeers
Eethuis van HolstKardinaal van Rossumstraat 655104 HLDongen
Keurslager van StrienHoofdstraat 645109 ADs Gravenmoer
ZuidZorg WijkzorgDoornboomstraat 345091 CBOost- West- en Middelbee
Maaltijd Service de HilverGelderstraat 275081 AAHilvarenbeek
Opsomming met regionale instanties van kant-en-klaar maaltijden. Iets aanpassen of toevoegen? Stel ons dan op de hoogte per mail.

Maaltijden voor bedrijven in Haaren

Met name ook bedrijven hebben baat bij bedrijfsmaaltijden. Bijvoorbeeld bij avondwerk. Vaak kan er niet worden gekookt op kantoor. Een zakelijke maaltijdservice zorgt dat er altijd voedzame maaltijden op voorraad zijn. Dan kan eenmalig, maar ook middels een abonnement. Zorg wel dat er genoeg koelruimte is. In het gedeelte hieronder lichten we enkele situaties toe van maaltijdenservices voor bedrijven.

 • Bedrijven maken regelmatig gebruik van overwerkmaaltijden. Dat is interessant voor bijvoorbeeld een avonddienst of wanneer een meeting net wat langer doorgaat. In dit soort situaties wil je graag je werknemers de optie voor een warme maaltijd aanbieden.
 • Ook zorggroepen (woonlocaties en dagbesteding) hebben vraag naar warme maaltijden voor hun bewoners. Vaak kunnen gasten ook mee-eten in het seniorenrestaurant. In veel gevallen werken ze samen met erkende leveranciers van magnetronmaaltijden in Haaren. Dat maakt dat het eten betaalbaar blijft.
 • Verschillende thuiszorgorganisaties bieden maaltijdondersteuning via regionale maaltijdvoorzieningen. Via de thuiszorgbedrijven kun je in contact komen met leveranciers voor het laten leveren van maaltijden op vaste dagen. In bepaalde cases kunnen ze ook ondersteuning bieden bij het bereiden en opwarmen van de maaltijden.
 • Ook kinderopvang (bijvoorbeeld BSO-locaties of kinderdagverblijven) vragen steeds meer om kant-en-klaar maaltijden. De kids kunnen op die manier een voedzame, smakelijke en lekkere maaltijd eten rond half 6 in de avond.

Koelverse- en diepvriesmaaltijden aan huis laten bezorgen?

Probeer het nu zelf: dagverse gerechten binnen enkele minuten opwarmen!


FAQ: actuele onderwerpen aangaande maaltijdbezorging aan huis

Zijn kant-en-klaar maaltijden verantwoord en gezond?
De hedendaagse kant-en-klare gerechten komen goed uit de test. Ze bevatten veel minder zout, vet en toevoegingen dan vroeger het geval was. Het Voedingscentrum communiceert op haar website waar een gezonde warme maaltijd in Haaren in Nederland aan moet voldoen. Bereid met minimaal 150 gram groente, zoutbeperkt, bij voorkeur met volkoren graanproducten, maximaal 100 gram vlees of vis per persoon en natuurlijk minimaal 25 gram eiwit. Op het etiket op de verpakking vind je informatie over voedingswaarden als zout, vet en overige toevoegingen. Een normale portie bevat tussen de 500 en 700 Kcal.

Wat is de samenstelling van een opwarmmaaltijd?
Een reguliere maaltijd kent 3 onderdelen. In de basis heb je natuurlijk de groenten. Daarbij heb je een koolhydraatrijk product als aardappelen of pasta. En als laatste heb je een stukje vlees/vis of een vervanger met genoeg eiwitten. Bij sommige leveranciers kan je dit helemaal zelf samenstellen. Er is keuze uit een Nederlandse stamppot, verse seizoensmaaltijden en inspirerende recepten. Onder andere Klapstuk met hutspot of Spaghetti, tonijn, kappertjes.

Hoe warm ik de thuismaaltijd op in de magnetron?
Het verwarmen van een koelverse- of diepvriesmaaltijd gaat heel gemakkelijk. Je warmt dit op in ongeveer 20 minuten op 100 °C in de oven. Als je toch wat sneller wilt eten dan kan het ook in de magnetron. Meestal verwarm je het in circa 4 tot 8 minuten op 600 – 750 watt. Bestel je een warme tafeltje dekje service? Dan wordt het eten gewoon warm bezorgd in Haaren.

Hoeveel betaal ik voor een bezorgmaaltijd in Haaren?
De prijzen van de verschillende maaltijden zijn heel wisselend. Elke leverancier hanteert zijn eigen prijzen. Voornamelijk de maaltijdvorm beïnvloedt de prijs. Een gemiddelde diepvriesmaaltijd is er vanaf €4,80. Een dagverse maaltijd ligt hier vaak net iets boven (circa €6,25. Voor tafeltje dekje (warme levering) geldt natuurlijk een toeslag van zo’n €1,50 – €2,00. Wil je jezelf echt verwennen? Vaak kan je ook kiezen voor soepen (vanaf €1,35) en/of een toetje na (vanaf €1,25).

Waar kan ik maaltijden kopen?
In elke regio zijn diverse bedrijven actief met hun service. Onder andere verswinkels, eetzaken en supermarkten. De maaltijden liggen vaak gewoon in de winkel. Soms wordt er ook bezorgd. Verder kan je bestellen bij de maaltijdservice Haaren. Denk dan aan cateraars en/of gespecialiseerde keuken waarbij je op abonnementsbasis maaltijden kunt bestellen. Als laatste is het af en toe ook mogelijk langs te gaan bij zorgaanbieders en wijkrestaurants die ook een maaltijdvoorziening bieden.

Heb ik recht op een subsidie via de gemeente Haaren?
Via de uitleg op www.haaren.nl kun je meer informatie bekijken over subsidies. Zo is er de mogelijkheid voor maaltijdhulp die via de WMO (Wet Maatschappelijke Ondersteuning) wordt geregeld. Tevens heb je soms ook recht op zorg vanuit bijv. de WLZ (wet langdurige zorg), de bijzondere zorgverzekeringswet (ZVW) en wellicht de bijzondere bijstand. Daarbij wordt altijd wel gekeken naar het inkomen en spaartegoeden.

Alle plaatsen in deze gemeente

 • Esch
 • Helvoirt
 • Biezenmortel