Advertentie: Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een voordelig pakket met 4 of 6 maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer voordelig verse maaltijden uit.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Kant en klaar maaltijden Nederweert

Direct mogelijkheden bekijken voor gezonde kant en klaar maaltijden bestellen in Nederweert? Aan de hand van deze site verstrekken we alle belangrijke aspecten. We omschrijven precies wat een maaltijdservice voor jou kan betekenen, en welke personen hiervan kunnen profiteren. Tevens bespreken we de huidige gerechten opties. Ben je al overtuigd? Ga dan verder naar bedrijven vergelijken. Voor een organisatie bestellen? Voor die situaties kun je opties voor zakelijke maaltijden overwegen. Opwarmmaaltijden hebben veel voordelen. De gerechten zijn erg voedzaam en de keuze is groot (Hollands & wereldkeuken). Tegenwoordig is de kwaliteit flink verhoogt. Is er nog wat onduidelijk? Surf dan eerst verder naar de vragensectie (FAQ). Over enkele dagen de eerste maaltijden proeven? Overweeg dan een proefpakket aan te vragen.

RegioLimburg
GemeenteNederweert
PlaatsNederweert
Postcode6031
Website gemeentewww.nederweert.nl
kant-en-klaar-maaltijden-nederweert

Kant-en-klaar maaltijden zelf ervaren?

Bekijk interessante aanbiedingen en probeer een proefpakket

Waarom kiezen voor een maaltijdservice in Nederweert?

Vind jij koken niet leuk? Zoek je manieren om tijd te besparen? Zo’n lekkere kant en klaar maaltijd wordt vaak als positief ervaren. Zo hoef jij zelf niet meer naar de supermarkt en jij bespaart veel tijd in de keuken. Het wordt steeds populairder. Zoals gerechten als: Parijse worteltjes en/of Kippensoep met vermicelli. Hieronder beschrijven we verschillende groepen die steeds vaker kiezen voor een maaltijdservice:

 • Ouderen en bejaarden: Oudere mensen bestellen dikwijls opwarmmaaltijden. Door het bestellen van senioren maaltijden is het makkelijk om langer zelfstandig te wonen. Deze kant-en-klaar producten zitten vol met groenten en belangrijke bouwstoffen, hebben weinig zout en kunstmatige toevoegingen en zijn simpel op te warmen. Voor bejaarden zijn voedzame gerechten essentieel. Bijvoorbeeld om de bloeddruk op peil te houden of om de werking van hersenen te stimuleren. Daarbij zijn er ook steeds meer dieetmaaltijden. Voor veel diëten en allergieën zijn er specifieke keuzes te maken. Denk bijvoorbeeld aanlactosevrij, gemalen, eiwitrijk, glutenvrij, en vegetarisch, koolhydraatarm, diabetes, vetarm.
 • Hulpbehoevenden: Kwetsbaren zoals chronisch zieken kunnen ook extra genieten van kant-en-klaar maaltijden. Door die kant-en-klaar oplossingen kan deze doelgroep zonder veel extra zorg een maaltijd klaarmaken. Bij moeite met kauwen en slikken bieden vloeibare en gemalen maaltijden ook veel praktische voordelen.
 • Jonge gezinnen: Gezinnen met kinderen zijn drukker dan ooit. Werk, hobbies en vrienden vereisen een goede planning. Boodschappen doen en koken is simpelweg niet elke avond mogelijk. Aan de hand van gezonde kant-en-klaar maaltijden kan het hele gezin op die drukke dagen toch gezond eten. De tijd die overblijft kun je anders invullen.
 • Alleenstaanden: Studie, de sportschool en vrienden: we hebben het erg druk. Iedere avond voor jezelf koken is simpelweg niet altijd mogelijk. Gelukkig is het aanbod kant-en-klaar steeds beter en het is nog gezond ook. Ze worden bereid met verse ingrediënten en er worden weinig kunstmatige toevoegingen gebruikt.

Kant-en-klare maaltijden aan huis in Nederweert: wat zijn de mogelijkheden?

Als je op zoek bent naar gezonde thuismaaltijden in Nederweert dan zijn er drie alternatieven: Vriesvers (diepvries), koelvers en warm (tafeltje dekje). Elk soort gerecht kent zijn eigen karakter en voordelen. Let goed op de verschillen in hoe groot het aanbod is, prijzen, kwaliteit en bezorgintervallen.

 1. De koelverse maaltijd wordt dagvers gekookt met verse ingrediënten. De bezorging vindt 1 of 2 keer per week plaats. Na levering zet je het in de koelkast. Veel aanbieders werken met een wekelijks wisselend menu.
 2. Een diepvriesmaaltijd bezorgen in Nederweert? Deze wordt na het koken snel teruggekoeld en bevroren. Zo blijven de gerechten en smaakvol uitzien. Het eten blijft maandenlang goed in de vriezer. Dikwijls 2 of 3 keer per maand bij jou thuis afgeleverd.
 3. De Tafeltje dekje maaltijd wordt opgewarmd aan huis bezorgd. Erg handig op het moment dat u geen keuken heeft of als opwarmen simpelweg niet meer gaat. U bent wel afhankelijk van de bezorgtijd.
bezorgmaaltijd-nederweert

Landelijke maaltijdservices vergelijken

Hieronder check je een weergave van bekende aanbieders van warme maaltijden in Nederweert. Per bedrijf doorzoek je eenvoudig relevante zaken zoals het huidige assortiment en budget. Druk op de knop van een bedrijf om meer informatie te vinden.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Bestel extra boodschappen mee
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Kleinschalige bedrijven van bezorgmaaltijden

In het schema hieronder doorzoek je eenvoudig een database met regionale maaltijdvoorzieningen. Bijvoorbeeld zorginstellingen, supermarkten, cateraars, welzijnsorganisaties, slagerijen. Op dit portaal vind je ook organisaties in Beesel, Peel en Maas en Maasgouw.

LeverancierAdresPostcodePlaats
Gasterij De OntmoetingBrugske 166031 BLNederweert
Slagerij RoefsKerkplein 336039 GCStramproy
SPAR MaaltijdservicePastoor Thijssenlaan 1a6029 RLSterksel
BuurtzorgSterkselseweg 20 A6026 EBMaarheeze
Proteion – RoncalliOranjelaan 796042 BCRoermond
Ut OpsjupperkePrinses Beatrixstraat 156039 CGStramproy
BuurtzorgBeekweg 26042 JJRoermond
De ZorggroepWesthoven 6946042 NVRoermond
Stichting Tafeltje-Dek-JePopulierenstraat 86031 XSNederweert
Fer Roost Warme MaaltijdserviceBredeweg 826031 CMNederweert
Tabel met gemeentelijke bezorgservices van bezorgmaaltijden. Aanvullen of wijzigen? Meld dit bij onze klantenservice.

Maaltijden voor bedrijven in Nederweert

Juist bedrijven bestellen steeds vaker bedrijfsmaaltijden. Bijvoorbeeld bij avondwerk. Op kantoor is er doorgaans geen gelegenheid om te koken. De zakelijke maaltijdservice kan eenvoudig grote of kleine bestellingen afleveren. Zowel op dagbasis, als eens per week of per maand. Let op: er moet wel genoeg koelruimte zijn om de maaltijden op te slaan. Onderstaand vind je een aantal voorbeelden van maaltijdvoorzieningen voor bedrijven.

 • Bedrijven en kantoren bestellen zogenoemde overwerkmaaltijden voor personeel. Dat is interessant voor bijvoorbeeld een avonddienst of als er nog even door vergaderd moet worden. Als onderneming wil je natuurlijk jouw werknemers een gezonde maaltijd voorschotelen.
 • Ook zorgorganisaties (woonlocaties en dagbesteding) hebben vraag naar warme maaltijden voor hun bewoners. Er bestaan ook speciale seniorenrestaurants. Meestal zijn daarvoor afspraken gemaakt met bekende bezorgers van magnetronmaaltijden in Nederweert. Dat maakt dat het eten betaalbaar blijft.
 • Verscheidene thuiszorgorganisaties kunnen advies geven rondom een maaltijdvoorziening. Via deze zorgbedrijven kan je informeren naar het laten leveren van maaltijden op vaste dagen. In specifiek situaties helpen ze ook bij het bereiden en klaarzetten van het eten.
 • Ook organisaties zoals een BSO, kinderopvang of kinderdagverblijf kunnen ouders verder ondersteunen met kant-en-klaar maaltijden. De kids kunnen daardoor een smakelijke en gezonde maaltijd eten rond half 6 in de avond.

Koelverse- of diepvriesmaaltijden thuisbezorgd

Profiteer van het gemak: groenterijke gerechten binnen enkele minuten opwarmen!


FAQ: veel voorkomende vragen betreffende maaltijdbezorging aan huis

Hoe zit het met de gezondheid van kant-en-klaar maaltijden?
Tegenwoordig zijn kant-en-klare gerechten steeds beter voor het lichaam. Ze bevatten veel minder kunstmatige toevoegingen vergeleken met een aantal jaar terug. Het Voedingscentrum biedt informatie over waar een gezonde warme maaltijd in Nederweert aan moet voldoen. In het recept moet minimaal 150 gram groente zijn verwerkt, slechts beperkt zout, zo veel mogelijk met volkoren producten, maximaal 100 gram vlees, vis, ei, tahoe of tempé en natuurlijk minimaal 25 gram eiwit. Op het etiket vind je een overzicht met de voedingswaarden en eventuele kunstmatige toevoegingen. Een standaard portie komt niet boven de 600-700 Kcal.

Wat is de samenstelling van een opwarmmaaltijd?
Een gemiddelde maaltijd kent 3 onderdelen. Als eerste is het belangrijk dat er genoeg groenten in zitten. Dit wordt vaak gecombineerd met aardappelen/rijst/pasta. En natuurlijk heb je een stukje vlees/vis of een vervanger met genoeg eiwitten. Elke week kies je zelf weer de gerechten die je lekker vind. Je hebt de keuze uit Typisch Nederlandse maaltijden, verse seizoensmaaltijden en culinaire inspiratie. Bijv. Hollandse erwtensoep met rookworst of Nasi babi pangang.

Hoe moet ik de thuismaaltijd verwarmen?
Het opwarmen van een koelverse- of diepvriesmaaltijd is niet ingewikkeld. Optie 1 is ongeveer 35 minuten op 110 – 125 graden in de oven. Mocht je dit te lang duren dan gebruik je eenvoudig de magnetron. Vaak warm je het op in ongeveer 6 – 12 minuten op 500 – 650 watt. Bestel je een warme tafeltje dekje service? Dan worden de maaltijden warm bezorgd in Nederweert.

Hoe duur is een bezorgmaaltijd in Nederweert?
De prijzen van de verschillende maaltijden zijn heel divers. Elke aanbieder heeft weer een eigen menulijst met eigen prijzen. Vooral het soort maaltijd zie je terug in de prijs. Een diepvriesmaaltijd bestel je al voor €4,60. Een dagverse maaltijd is net wat duurder geprijsd (gemiddeld €6,00. Voor een warme levering aan huis (tafeltje dekje) ben je nog iets duurder uit, vaak rond de €9,00. Wil je meer luxe? Vaak kan je ook kiezen voor soepen (vanaf €1,35) en/of een toetje na (vanaf €0,95).

Waar kan ik kant-en-klaar maaltijden vinden?
Kant-en-klaar koop je bij heel uiteenlopende bedrijven. Er zijn natuurlijk supermarkten en verswinkels als groenteboeren en slagers. De maaltijden liggen vaak gewoon in de winkel. Soms is bezorging aan huis ook mogelijk. In aanvulling daarop kan je je wenden tot de maaltijdservice Nederweert. Voorbeelden zijn speciaal ingerichte keukens die uitsluitend maaltijden in grote hoeveelheden koken. Als laatste is het af en toe ook mogelijk langs te gaan bij (thuis)zorginstellingen en wijkrestaurants die diverse maaltijdvoorzieningen aanbieden.

Bestaan er financiële tegemoetkomingen (subsidies) in de gemeente Nederweert?
Via de info op www.nederweert.nl doorzoek je de specifieke subsidies binnen deze gemeente. Je leest hier o.a. hoe het zit met maaltijdhulp die via de WMO (Wet Maatschappelijke Ondersteuning) wordt geregeld. Ook zijn er landelijk regelingen vanuit de wet langdurige zorg (WLZ), de zorgverzekeringswet (ZVW) en ook de bijzondere bijstand (BZ) is een mogelijkheid. Er wordt hierbij gekeken naar het inkomen, vermogen en de zorgindicatie.

Alle plaatsen in deze gemeente

 • Leveroy
 • Ospel
 • Nederweert-Eind